Continental PremiumContact 7 - velika novost!

Continental PremiumContact 7 2023 - občutek zaradi varne vožnje še nikoli boljši.

Continental PremiumContact 7 - velika novost!

PremiumContact 7 - že na zalogi!

Zagotovite si odlične cene.

Letna pnevmatika PremiumContact 7 - že na zalogi!

Ker vremenske razmere nikoli ne bi smele vplivati na vašo raven varnosti in udobja vožnje, so pri znamki Continental oblikovali letne pnevmatike, ki omogočajo natančno vodljivost na mokrih in suhih cestah. Zaradi prilagodljive tehnologije vzorca vas bo ta pnevmatika varno pripeljala kamor koli, ne da bi morali kdaj zapustiti svojo cono udobja. Te pnevmatike se imenujejo Continental PremiumContact 7 in so zares vrhunske v vseh pogledih. Najnovejša TOP letna pnevmatika PremiumContact 7 je že na zalogi v spletni trgovini shop.porscheinterauto.net! (1)

Katere so novosti nove letne pnevmatike PremiumContact 7?

  • doživite naslednjo stopnjo vodljivosti na mokrih in suhih cestah
  • uživajte v varnosti in udobju, ne glede na avto
  • zahvaljujoč zmesi RedChili
  • varno zaviranje že od samega začetka
  • združljiva z električnimi vozili
  • manjša poraba goriva

KONTAKT: za nakup pnevmatik nas pokličite 041 392 204.

Akcija pnevmatik 2023

Ne zamudite popustov!

Preverite ponudbo pnevmatik pri Porsche Inter Auto. Tako kot vsako leto smo vam tudi letos pripravili izjemne ugodnosti. Za vse dodatne informacije pokličite: 041 392 204

Continental 2023 - izkoristite ugodne cene:

TOP najnovejša letna pnevmatika 2023

Varnost v vsaki situaciji: S pnevmatiko PremiumContact 7 Continental po več letih razvoja predstavlja sedmo generacijo uspešne pnevmatike PremiumContact. Pri novi poletni pnevmatiki so se razvijalci posebej osredotočili na najpomembnejšo zahtevo kupcev po največji varnosti: “Nova generacija pnevmatik je paradni konj naše blagovne znamke. Naš cilj je bil razviti najvarnejšo pnevmatiko na trgu, ki našim strankam vedno nudi udobno in brezskrbno vožnjo – s pnevmatiko PremiumContact 7 zagotavljamo mir za vse.

Continental je izboljšal pnevmatike za osebne avtomobile na vseh področjih, pomembnih za varnost. Predhodnica PremiumContact 6 je v celotni življenjski dobi dosegla 34 zmagovalnih testov v priznanih mednarodnih strokovnih revijah. “Prepričani smo, da bomo z pnevmatiko PremiumContact 7 nadaljevali zgodbo o uspehu,” pravi Denise Sperl. Pri pnevmatiki PremiumContact 7 so pomemben napredek na področju varnosti omogočile tri tehnologije: zasnova, prilagojena velikosti, inovativna zmes RedChili za tekalno plast in prilagodljiva zasnova tekalne plasti.

Continental PremiumContact 7 tehnični podatki:

  • Širina pnevmatike v mm: 205–315
  • Presek pnevmatike 35–65
  • Velikost platišča v palcih: 16–21
  • Oznaka za hitrost: H–Y

Continental RedChili tehnologija

Brez predhodnega ogrevanja - Continental PremiumContact 7. Vsak tekač se mora najprej pravilno ogreti! Vsi smo že slišali ta stavek pred vadbo. Toda vsako pravilo ima izjemo. Zaradi nove zmesi RedChili lahko pri pnevmatiki PremiumContact 7 preskočite katero koli fazo segrevanja, varno zaviranje pa vam zagotavlja že od samega začetka. Čas je, da doživite vožnjo s pnevmatiko, ki je pripravljena, preden boste vi. Udobje se združi z varnostjo, ne glede na to, katero vrsto avtomobila izberete.

Ne glede na to, ali se želite z družino odpeljati na poletni izlet v svoji limuzini ali pa preprosto uživati v vožnji z električno kombilimuzino, vam PremiumContact 7 zagotavlja največje udobje, zanesljivo varnost in še več prevoženih kilometrov neodvisno od konfiguracije opreme vašega vozila. Ker verjamemo, da vrhunska izkušnja vožnje ne bi smela biti odvisna od vrste avtomobila, ki ga vozite.

Continental PremiumContact 7 2023
Continental PremiumContact 7 2023 Avtor: Continental
Continental PremiumContact 7 2023
Continental PremiumContact 7 2023 Avtor: Continental

Continental pnevmatike večkrat nagrajene

Od svoje ustanovitve leta 1871 si Continental prizadeva za en cilj: prinašati varnost na ulice brez kompromisov za užitek v vožnji in udobje. Od prve pnevmatike s profilom na tekalni plasti na svetu do vizionarske pnevmatike eContact ter inovacij v avtomobilski varnosti - že več kot 150 let stalno razvijajo in nadgrajujejo svoje znanje o mobilnosti, prevozih in procesih. Medtem ko to berete, več kot 240.000 zelo usposobljenih zaposlenih v 61 državah dela za ta cilj. Rezultat tega vložka so najvišje ocene za pnevmatike Continental, kar tudi dokazujejo z večkrat nagrajenimi pnevmatikami, ki jih redno testirajo neodvisne mednarodne revije. Od leta 2007 so izdelki Continental prejeli najvišjo oceno priporočljivosti v skoraj 80 % vseh testov. Poleg tega je bilo podjetje izglasovano za vrhunsko znamko pnevmatik v priznanih avtomobilističnih revijah, kot sta AutoBild ter AutoZeitung, in je prejelo nagrado revije auto motor sport za najboljšega proizvajalca v 50 letih testiranj. Zagotavljajo, da bodo s stalnim razvojem pnevmatik poskrbeli za nadaljevanje te tradicije. Continental se tako uvršča med vodilne proizvajalce na področju tehnologije proizvodnje pnevmatik in ponuja bogat prodajni program za osebna vozila, gospodarska vozila in specialna vozila ter tudi dvokolesna vozila.

Akcijska ponudba vrhunskih pnevmatik

V naši spletni trgovini vam ponujamo ugodne pnevmatike, ki so se na letošnjih testih pnevmatik vrhunsko odrezale. Preverite ponudbo pnevmatik še pred začetkom sezone in si zagotovite svoje preden zaloge poidejo. Za veliko voznikov so celoletne pnevmatike povsem ustrezne za vožnjo in zagotavljajo več kot dovolj zmogljivosti v vseh razmerah.

CELOLETNE PNEVMATIKE 2023 – akcijska ponudba: