Škoda financiranje 1%

Vse, kar morate vedeti o: Škoda financiranje 1% na enem mestu

skoda 1% financiranje.


Škoda financiranje 1%: omogoča nakup modela Škoda za 1% njegove maloprodajne cene na mesec!
 

Škoda financiranje 1% hudobro vam omogoča nakup modela Škoda za le 1% njegove maloprodajne cene na mesec. Pri tem se lahko odločite za različne višine pologa (izjema sta Škoda Superb in Škoda Superb Combi, kjer je možen nakup tudi brez pologa) in izberete dobo financiranja po lastnih željah. Vse to vpliva na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. Višina mesečnega obroka je tisto, kar se ne spreminja. Ta znaša Škoda 1% maloprodajne cene vozila na mesec - in to za celoten čas financiranja, brez pasti in neprijetnih presenečenj ob koncu (1).

Škoda financiranje - bogata zaloga vozil pri Porsche Inter Auto!

Le najbolj kakovostna rabljena vozila.


Pogosta vprašanja: Škoda financiranje 1%, Škoda HUDOBRO
 

Komu je namenjeno Škoda financiranje 1%?
 

 • Škoda financiranje 1% je primerno predvsem za fizične osebe, pa tudi za podjetja in samostojne podjetnike, ki potrebujejo le eno vozilo.


Koliko moram plačati ob podpisu pogodbe o financiranju vozil?
 

 • Ob podpisu pogodbe kupec plača tako imenovani polog pri Škoda financiranju 1%. Ta lahko znaša 10, 18 ali 28 odstotkov od maloprodajne cene izbranega vozila. Kupec sam izbere, za kolikšno višino pologa se bo odločil. V primeru določenih vozil znamke Škoda je mogoč nakup tudi brez pologa. Obveznost kupca ob podpisu pogodbe so tudi stroški odobritve oziroma priprave posla ter plačilo prvega mesečnega obroka, ki znaša 1 odstotek od maloprodajne cene vozila. Prvi obrok se plača ob sklenitvi pogodbe, ostali pa enkrat na mesec in sicer toliko mesecev, kolikor je določeno v pogodbi. Kupcu nato preostane le še odplačilo preostanka vrednosti (2). 


Kolikšen je strošek odobritve financiranja 1% avtomobilov?
 

 • Strošek odobritve oziroma strošek sklenitve tovrstnega financiranja Škoda financiranje 1% znaša en odstotek od zneska financiranja. Znesek financiranja predstavlja tisti del cene vozila, ki ga moramo po nakazilu pologa še odplačati. Za primer: če vozilo stane 10 tisoč evrov, mi pa zanj plačamo 3 tisoč evrov pologa, znaša znesek financiranja 7 tisoč evrov.
   

Nova Škoda s financiranjem 1% - ugodno hudobro financiranje
 

Škoda financiranje 1% vam omogoča nakup modela Škoda 1% od njegove maloprodajne cene na mesec.

Pri tem se lahko odločite za različne višine pologa (možen je tudi nakup brez pologa) in izberete dobo financiranja po lastnih željah. Vse to vpliva na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. Kar se ne spreminja, je višina mesečnega obroka. Ta znaša 1% maloprodajne cene vozila na mesec - in to ves čas financiranja. Brez pasti in neprijetnih presenečenj ob koncu.

 


Preberi več
 

 


Kolikšen je največji in kolikšen najmanjši znesek pologa pri nakupu prek financiranja 1%?
 

 • Največji znesek pologa pri Škoda financiranje 1% je 28, najnižji pa 10 odstotkov od maloprodajne cene vozila. Kupec lahko izbere tudi polog v višini 18 odstotkov. Pri modelu Superb ali Superb Combi je mogoč nakup tudi brez pologa.


Katere dobe odplačevanja vozila so na voljo?
 

 • Stranka ima pri Škoda financiranje 1% na izbiro 2 možnosti: 72 mesecev in 84 mesecev.  

 

VIDEO: Škoda Octavia za 1 %

Od česa je odvisna višina preostanka vrednosti, ki ga je potrebno plačati ob koncu financiranja?
 

 • Preostanek vrednosti, ki ga je potrebno odplačati ob koncu financiranja, je odvisen od izbrane višine pologa in obdobja financiranja. Če na primer na začetku vplačate 28 odstotkov pologa ter izberete 72-mesečno financiranje, boste v tem obdobju odplačali celoten avtomobil. Med samim odplačevanjem se ostanek vrednosti zmanjšuje avtomatično, po odstotek na mesec (3).
   

Škoda financiranje izračun: Škoda HUDOBRO financiranje 1%


Se je mogoče izogniti plačilu preostanka vrednosti?
 

 • Če izberete financiranje s pologom v višini 28 % maloprodajne cene vozila in se odločite za 72 mesecev odplačevanja, ob koncu ne bo ostanka vrednosti, ki bi ga še morali odplačati.


Kaj če po preteku financiranja ne bom imel denarja za plačilo preostanka vrednosti?
 

 • Če stranka ob koncu odplačevanja nima sredstev za poplačilo preostalega dolga, lahko sklene novo pogodbo o financiranju vozila. Ob tem se upoštevajo tedaj veljavni prodajni pogoji.
   


Kako plačam ostanek vrednosti?
 

 • Stranka preostanek vrednosti odplača z enkratnim gotovinskim nakazilom na transakcijski račun leasing hiše. Če stranka toliko denarja nima, lahko za neodplačani del najame novo financiranje po tedaj veljavnih pogojih.


Če kupim vozilo prek financiranja 1%, lahko izkoristim tudi popust s Škoda bonom v višini 1000 evrov?
 

 • Če bi želeli izkoristiti popust, ki vam ga daje Škoda BON, smo za vas pripravili financiranje 1%+. Več o financiranju 1%+ lahko izveste tukaj.

 

Škoda akcija staro za novo
 

Odkupimo vaše rabljeno vozilo

Pošljite povpraševanje za odkup vašega vozila.


VIDEO: Škoda financiranje 1%


Želel bi kupiti akcijski model Škoda (Monte Carlo, Easy, ScoutLine ipd.). Lahko izkoristim financiranje 1%?
 

 • Akcijske modele Škoda lahko kupite prek financiranja 1% +, pri tem pa lahko izkoristite tudi Škoda BON oziroma dodatni popust v višini 1000 evrov, ki se odšteje od maloprodajne cene vozila. Več o financiranju 1% + lahko izveste tukaj.


Koliko preplačam vozilo ob financiranju 1%?
 

 • Plačate maloprodajno ceno vozila in nič več. Edini dodatni strošek je priprava posla. Ta strošek znaša en odstotek od zneska financiranja. Če je na primer znesek financiranja 15 tisoč evrov, je strošek priprave posla 150 evrov.


Kakšna pa je obrestna mera ob financiranju 1%?
 

 • Obresti, ki jih morate plačati, so enake popustu, ki ga prejmete ob sklenitvi pogodbe financiranja. Po plačilu vseh obveznosti tako avto kupite po enaki ceni, kot je maloprodajna cena vozila ob sklenitvi posla.

 

Rabljena vozila znamke Škoda pri Porsche Inter Auto

 

Ali se bo višina obrokov v času odplačevanja spreminjala?
 

 • Ne, pri financiranju 1 % je obrestna mera fiksna. Obrok bo znašal natančno 1% maloprodajne cene vozila danes.


Ali se bo s časom spreminjala višina ostanka vrednosti Škoda financiranja?
 

 • Ne. Ostanek vrednosti je fiksen znesek in se določi ob sklenitvi pogodbe o Škoda financiranju. Stranki se ni treba bati nobenih dodatnih stroškov.
   

VIDEO: ŠKODA FABIA financiranje 1%

Gre v primeru Škoda 1% za kredit ali leasing?
 

 • V primeru financiranja 1% gre za finančni leasing. Finančna institucija, ki leasing odobri, je torej lastnik vozila do dokončnega poplačila obveznosti. Ko stranka poplača celoten znesek, lastništvo vozila preide na stranko.


Ali mora imeti vozilo, kupljeno na tak način, kakšno posebno zavarovanje?
 

 • Vozilo mora biti ves čas financiranja kasko zavarovano pri eni od slovenskih zavarovalnic z največ 2-odstotno odbitno franšizo in vključenim zavarovanjem proti kraji.
   

Škoda financiranje forum: Škoda financiranje brez obresti


Kaj zagotavljate kupcu ob nakupu vozila prek Škoda financiranja 1% in Škoda Hudobro?
 

 • Kupcu zagotavljamo, da bo izbrano vozilo kupil po fiksni ceni in brez skritih stroškov. Cena vozila bo ostala do konca odplačila enaka, ne glede na polog, višino obroka ter trajanje financiranja. Poleg tega dobi kupec dobroimetje na svojo Porsche Group Card. Katere ugodnosti ta prinaša, si lahko preberete tukaj (4)


Kje uredim vse potrebno glede financiranja?
 


Katere dokumente in dokazila potrebujem za financiranje Škoda 1%?
 

 • Fizična oseba potrebuje izpolnjen obrazec »Informacije o stranki«, potrdilo delodajalca o plači, odstopno izjavo, zadnje tri plačne liste, izjavo o preprečevanju pranja denarja, kopijo osebnega dokumenta in kopijo vozniškega dovoljenja. Obrazci so na voljo pri pooblaščenih Škoda prodajalcih.

 • Upokojenci namesto plačilnih list dostavijo dokazilo ZPIZ-a o prejeti pokojnini za zadnje tri mesece, kmetovalci pa zemljiškoknjižni izpisek, kopijo zadnjega katastrskega dohodka, potrdilo o plačanih davkih in pogodbo o kooperacijah in drugih prihodkih.

 • Samostojni podjetniki morajo ob sklenitvi pogodbe dostaviti izpolnjen obrazec »Informacije o stranki«, izjavo o preprečevanju pranja denarja, potrdilo o plačanih davkih, kopiji osebnega dokumenta in vozniškega dovoljenja, pooblastilo za izpolnitev menic in štiri podpisane in žigosane bianco menice ter dokazilo o zbirnem prometu na transakcijskem računu za tekoče leto.

 • Izpolnjen obrazec »Informacije o stranki« in izjavo o preprečevanju pranja denarja za sklenitev posla potrebujejo tudi podjetja. Obrazcu morajo dodati še kopijo osebnega dokumenta pooblaščene osebe, pooblastilo za izpolnitev menic in štiri podpisane in žigosane bianco menice. Nujen je tudi aktualen BON 2 oziroma informacija o tekoči plačilni sposobnosti, ki ne sme biti starejši od meseca dni. BON 2 izda Ajpes.

Ali lahko predčasno prekinem financiranje Škoda 1% in poplačam vozilo ter kakšni stroški so s tem povezani?

    

 • Vsaka stranka Škoda Financiranja lahko kadarkoli prekine pogodbo brez dodatnega utemeljevanja. Mora pa ob prekinitvi poravnati preostanek vrednosti glavnice. Kako visok je ta znesek, je razvidno iz amortizacijskega načrta. Če pogodbo prekine fizična oseba, je prekinitev brezplačna. Če pa je stranka pravna oseba (samostojni podjetnik ali podjetje), mora plačati enkratni strošek predčasnega zaključka pogodbe, ki znaša 50 odstotkov stroška priprave posla, ki se je zaračunal ob sami sklenitvi pogodbe. Če je na primer strošek priprave znašal 100 evrov, mora pravna oseba ob predčasni prekinitvi financiranja plačati 50 evrov.


Kaj je Škoda bon?
 

 • Gre za popust ŠKODA BON v višini 1000 evrov, ki velja za vsa vozila na zalogi, akcijske modele Škoda in vozila, naročena v tovarno. Pogoj za dodatni popust v višini 1000 evrov je sklenjena pogodba o financiranju in permanentnem Porsche kasko zavarovanju hkrati preko Porsche Finance Group Slovenia. Minimalna doba financiranja je 36 mesecev, maksimalni polog pa 50% nabavne vrednosti vozila pri kreditu in finančnem leasingu, ter 30% pri operativnem leasingu (5)

 

Za vse dodatne informacije so vam na voljo naši prodajni svetovalci!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.