PREDSEZONSKA AKCIJA & ugodnejše cene: Zimske pnevmatike, Celoletne pnevmatike, kompleti koles!

Financiranje rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto

Preverite ugodne pogoje financiranja!

Financiranje rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto

Rabljeni avtomobili in ugodno financiranje pri nakupu

Najem kredita na banki je bila včasih priljubljena možnost, a ti so dostopni vse manjšemu številu ljudi, poleg tega pa njihove obresti pomenijo, da boste na koncu avtomobil močno preplačali. V zadnjem času pa so se na trgu pojavile še druge, bolj ugodne rešitve, ki vam lahko močno olajšajo nakup atomobila. V petih poslovalnicah podjetja Porsche Inter Auto so pripravili nekaj rešitev, med katerimi boste zanesljivo našli takšno, ki bo zadostila vašim potrebam in zmožnostim – rabljeni avtomobili so tako na voljo po meri kupca.

Katero financiranje izbrati?

Financiranje vozil: pri Porsche Inter Auto ponujajo več različnih oblik financiranja, s katerimi želijo ugoditi čim večjemu številu kupcev in njihovim potrebam. Najsi bodo to fizične ali pravne osebe, kupci novih vozil ali posamezniki, ki želijo kupiti ali dolgoročno najeti malo rabljeno vozilo, kar ponujajo v sklopu programa Das WeltAuto.

Vam pripravimo ponudbo financiranja po meri?

Izpolnite podatke in naši prodajni svetovalci vas bodo poklicali nazaj! Pripravili vam bomo ponudbo financiranja po meri!

 

Finančni leasing vozil med bolj priljubljenimi pri nakupu

Ena in za številne stranke najbolj zanimiva med paleto rešitev je klasični kredit. Takšen kredit je mogoče najeti za odplačilno dobo od treh do petih let, edini pogoj pa je, da znaša maloprodajna cena vozila najmanj 6.000 evrov. Seveda pa avtomobil tako kot pri klasičnem kreditu ob podpisu kupoprodajne pogodbe v postane vaša last!

Druga rešitev, ki prinaša svoje prednosti, je finančni leasing. Ta se nekoliko razlikuje od kredita, saj avtomobil, ki ga kupite postane vaš šele, ko se leasing izteče. Takšen nakup je včasih še nekoliko bolj smotrn. Recimo, da že imate star avtomobil, ki bi ga želeli zamenjati z novim. Starega vam namreč lahko ponudijo odkup vozil, njegovo vrednost pa nato upoštevajo pri začetnem vložku za nakup novejšega. Ta vložek lahko znaša do polovice zneska celotnega financiranja in višji kot je začetni vložek, manjši bodo obroki.

Rabljeni avtomobili
Rabljeni avtomobili Avtor: Porsche Inter Auto

Pokličite nas - z veseljem smo vam na voljo!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

Ugodni pogoji pri vsaki izbiri: kredit, operativni ali finančni leasing

Ugodni pogoji financiranja pa niso edini razlog za najem kredita ali finančnega leasinga pri Porsche Inter Auto. Ob sklenitvi kasko zavarovanja namreč vsem strankam ponudijo možnost 50-odstotnega popusta pri plačilu premije, poleg tega pa še popust na ceno avtomobila v višini kar 700 evrov - ob financiranju za rabljena vozila. S tem (in brez drobnega tiska) preprosto želijo prepričati stranke, da se pri njih odločijo za celoten paket storitev od nakupa do financiranja in - kot rečeno - tudi zavarovanja.

Finančni leasing in kredit nista edini rešitvi, ki jih ponujajo v sklopu storitev Das WeltAuto. Poskrbijo namreč lahko tudi za posameznike ali podjetja, ki avtomobila pravzaprav ne želijo kupiti, vseeno pa ga potrebujejo. To omogoča operativni leasing, pri katerem lahko prevzamejo tudi skrb za vaš avtomobil, ki bo tako ves čas v najboljši formi. Pri tej obliki financiranja na nek način tudi sami poskrbite za višino mesečnega obroka, saj je ta odvisen od števila prevoženih kilometrov v vsakem mesecu posebej, hkrati pa je s 30 odstotki najvišjega pologa nižji tudi vstopni znesek. In ko se obdobje leasinga, ki lahko traja od 36 do 60 mesecev oziroma od treh do petih let, konča, vozilo preprosto vrnete in prevzamete novega. Za prodajo starega poskrbijo pri Porscheju.

 

Financiranje vozil: kaj vse vam nudijo poleg nakupa?

Porsche Inter Auto ima v Sloveniji pet poslovalnic (Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Maribor, Porsche Ptujska cesta) in so tudi uvozniki vozil blagovne znamke Porsche. V sodobnih prodajnih prostorih vas z veseljem pričakujejo odlično usposobljeni sodelavci z bogatimi izkušnjami. Družbe Porsche Kredit in Leasing, Porsche Leasing, Porsche Zavarovalno Zastopništvo in Porsche Versicherungs Ag, Podružnica v Sloveniji so hčerinska podjetja Porsche Bank AG. S strokovnim znanjem in z dolgoletnimi izkušnjami vam pomagajo na poti do želenega vozila.

Pri nas lahko pod ugodnimi pogoji izbirate med kreditom in leasingom, nudijo tudi: registracija vozilzavarovanje vozil... obenem poskrbite za njegovo vzdrževanje. Za podjetja zagotavljajo celovite rešitve upravljanja voznega parka.

 

Pokličite nas - z veseljem smo vam na voljo!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

5

Zagotavljamo najboljšo vrednost za vaš denar!

5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
5
Lidija I. stranka Porsche Ljubljana
Zelo dobro organiziran servis, storitve na visokem nivoju, vse je potekalo brez težav.
5
Anže L. stranka Porsche Ljubljana
Navdusen sem nad hitrostjo izvedenega servisa.
Poglej vsa mnenja