INFO: 01 5825 400 prodaja vozil in servis (pon-pet, 8h in 17h). PREVERITE novosti: Audi Q4 e-tron, Novi VW POLO, Novi VW TAIGO, Nova Škoda FABIA

ZA VAS ODPRTI od 1. 4. do 10. 4.

ZA VAS ODPRTI od 1. 4. do 10. 4.

Avtor: Porsche Inter Auto

Prodaja in servis vozil

Spoštovane stranke!

Obveščamo vas, da bodo od 1. 4. do 10. 4. vse servisne delavnice in prodajni saloni Porsche Inter Auto odprti v skladu z delovnim časom poslovalnic in izvajajo celovite servisne in prodajne storitve, ob upoštevanju odloka vlade RS. Le v ponedeljek, 5. 4., bodo naše poslovalnice na državni praznik zaprte, ostale dneve pa obratujejo po običajnem delovnem času.

Oddelka registracije vozil pri Porsche Maribor in Porsche verovškova ne bosta obratovala med 01.04. in 11.04. Veljavnost prometnih dovoljenj, vključno z zavarovanjem motornih vozil, ki zaradi začasne prepovedi poteče v obdobju največ 30 dni pred uveljavitvijo tega odloka do 11. aprila 2021, se podaljša do 9. maja 2021. V skrbi za svoje in naše zdravje prosimo, da spoštujete ukrepe za preprečevanje širjenja covida-19.

Kontakti poslovalnic:  


PREGLEJTE NAŠO PONUDBO NA SPLETU
Najhitrejši in najenostavnejši pregled celotne ponudbe vozil boste našli na naših spletnih straneh, kjer lahko pregledujete celotno ponudbo ali pa si v konfiguratorjih sestavite svoje vozilo po meri.

Zdravje naših strank in zaposlenih je naša glavna prednostna naloga, zato smo še posebej pozorni na dosledno upoštevanje predpisanih higienskih ukrepov. 

#Skrbimozamobilnost
Porsche Inter Auto, d. o. o.

Skrbimo za vašo mobilnost

POMOČ NA CESTI – NA VOLJO 24 UR!

Ste ostali na cesti ali imate na poti tehnične težave z vozilom? Z Asistenco Porsche Slovenija bo našim strankam zagotovljena profesionalna in ustrezna pomoč na cesti. Pomoč vam je na voljo vse dni v tednu, podnevi in poznih nočnih urah. 

  • Volkswagen: 080 19 18, Seat: 080 19 40, Škoda: 080 19 41, Audi: 080 19 15, 080 98 11, Klici iz tujine: +386 1 58 25 102
Asistenca Porsche Slovenija
Asistenca Porsche Slovenija Avtor: Porsche Slovenija

PREGLEJTE NAŠO PONUDBO NA SPLETU

Najhitrejši in najenostavnejši pregled celotne ponudbe vozil boste našli na naših spletnih straneh, kjer lahko pregledujete celotno ponudbo ali pa si v konfiguratorjih sestavite svoje vozilo po meri.

 

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugoden servis VW, Audi, Škoda, SEAT

Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena ...

CUPRA Born 2022 - začela se je predprodaja

CUPRA Born konifgurator CUPRA ...

Nova ŠKODA FABIA 2022 - že v salonu!

Škoda Fabia konfigurator Škoda Fabia cena Škoda Fabia novosti Škoda Fabia dimenzije Škoda Fabia TSI motorji Aktualna ponudba vozil Naj ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.