Asistenca Porsche Slovenija

Pomoč na cesti, ko jo potrebujete

Asistenca Porsche Slovenija

Asistenca Porsche Slovenija

Z vami 24/7

Z Asistenco Porsche Slovenija želimo našim strankam zagotoviti pravočasno, profesionalno in ustrezno pomoč na cesti, ne glede na okoliščine nesreče ali okvare. Usposobljena ekipa naših strokovnjakov na cesti in v našem klicnem centru je primerno opremljena z asistenčnimi vozili in sodobno opremo so jamstvo, da bomo lahko hitro in uspešno pomagali ob nastalih tehničnih težavah in nesrečah. Pomoč vam je na voljo 365 dni v letu, podnevi in poznih nočnih urah. Na voljo v vsej Sloveniji in po celotni Evropi.

Želimo vam, da bi se vse poti končale varno in brez zapletov. Če pa ne bo šlo po načrtih, bomo priskočili na pomoč z Asistenco Porsche Slovenija. Če se bo na vozilu zgodila okvara ali boste udeleženi v nesreči, bomo poskrbeli za vaše vozilo in za vas. Za vozilo bomo uredili popravilo na cesti ali zagotovili vleko in pomagali, da bo prišel vaš avto čim prej na servis, za vas pa lahko priskrbimo nadomestni prevoz in podporo pri poti do cilja.

Asistenca Porsche Slovenija

Asistenca kontakti

DIREKTNA PRIJAVA ŠKODE

Prijava škode Sava, Triglav, Porsche

Prijava škode in direktna cenitev škode za Porsche Versicherungs AG podružnice v Sloveniji, Zavarovalnico Triglav, Allianz zavarovanje in Zavarovalnico Sava - brez obiska zavarovalnice.

Asistenčni center

Storitve asistenčnega centra

Asistenčni center Porsche Inter Auto - naša dela izvajamo v skladu s strogimi kakovostnimi in ekološkimi standardi ter navodili proizvajalca v cilju, da bo vaše vozilo ponovno takšno, kot si ga je zamislil proizvajalec.

 • najkvalitetnejša avtokleparska in ličarska popravila karamboliranih in poškodovanih vozil vseh slovenskih zavarovalnic,
 • prijava škode in ureditev vseh formalnosti za uveljavitev škode pri zavarovalnicah,
 • avtokleparska in ličarska dela z uporabo originalnih nadomestnih delov,
 • popravilo manjših poškodb na laku (praska, odrgnina, itd.),
 • popravilo toče,
 • menjava vetrobranskih stekel,
 • vleka poškodovanih vozil,
 • zagotovljena nadomestna vozila v času popravila.

Poskrbimo za vozilo

V vseh primerih ko pride do okvare ali se zgodi nesreča

 • Nudimo vam pomoč na cesti: Če boste z vozilom obtičali na cesti, se bomo takoj po klicu odpravili k vam. Manj zahtevna popravila bomo izvedli na kraju dogodka in poskrbeli, da se boste lahko s svojim vozilom odpeljali naprej. Brezplačno in hitro.
   
 • Vozilo odpeljemo z vleko in ocenimo popravilo: Včasih se zgodi, da z vozilom ne moremo nadaljevati poti. Če je potrebno večje popravilo in okvare ni moč odpraviti na cesti, vam bomo zagotovili brezplačno vleko do najbližjega pooblaščenega servisa.

Asistenca Porsche Slovenija 

Asistenca Porsche Slovenija  - z vami smo, dokler težav ne odpravimo
 

 • Dostavimo vaše vozilo po popravilu: Če se bo okvara zgodila v Sloveniji, vam bomo vozilo, odpeljano z vleko, po popravilu na servisu dostavili. Če se vam bo okvara ali nesreča zgodila v tujini in tam vozila v treh dneh na servisu ne bo moč popraviti, bomo poskrbeli za prevoz vozila v Slovenijo.
   
 • Olajšamo vam dobavo rezervnih delov: Če pride do okvare ali nezgode, vam bomo lahko hitro dostavili potrebne nadomestne dele (proti plačilu) in krili stroške pošiljanja, carine, letalskega prevoza, paketne pošte ali hitre pošte.
   
 • Povrnemo vam dodatne stroške: Če boste imeli zaradi težav dodatne izdatke, kot so na primer stroški klicev ali parkirnina za vozilo, vam jih bomo povrnili.
   
 • Pomagamo vam tudi pri manjših težavah: Včasih naletimo na ovire ali manjše okvare, ki se jih lahko zelo hitro odpravi. Pomagali vam bomo pri manjših težavah, kot so izpraznjen akumulator, menjava poškodovanega kolesa, pomanjkanje motornega olja, hladilne tekočine ali goriva. Prav tako vam bomo povrnili stroške za pomoč na cesti oziroma morebitno vleko vozila zaradi točenja napačnega goriva ali okvare kolesa pri vozilu, ki je opremljeno s kompletom za popravilo pnevmatik, če vozila ne boste mogli sami usposobiti za vožnjo.

Z Asistenco Porsche Slovenija zagotavljamo našim strankam pravočasno in profesionalno pomoč na cesti. Ne glede na okoliščine nesreče ali okvare ponujamo naše storitve 24 ur na dan, 365 dni v letu. Na voljo v Sloveniji in po celotni Evropi.
 

Asistenčni center ali asistenca? Kaj je razlika?

Asistenca Porsche Slovenija je tu za vas, ko se vam na poti zgodi nezgoda. Najsi gre za okvaro vozila ali le hitro popravilo nečesa, da lahko nadaljujete svojo pot v miru. Nudi vam pomoč na cesti 24/7, v Sloveniji in Evropi, vse dni v letu. 

Asistenčni center Porsche Slovenija zajema celoten proces asistenčnih in kleparskih storitev - od asistence, prijave škode in popravila vozila. Z vami smo skozi vse korake in vam nudimo celostno podporo in pomoč. 

 

Asistenca Porsche Slovenija - kam mi odpeljete vozilo?

Asistenca Porsche Slovenija bo vaše vozilo v okvari pripeljala do najbližjega pooblaščenega servisa, saj vam s tem zagotavlja, da boste za svoje vozilo v najkrajšem času dobili najboljšo možno oskrbo - predvsem v tujini. 

 

Zakaj izbrati Asistenčni center Porsche Slovenija pri poslovalnicah Porsche Inter Auto?

Kot pooblaščeni servisni partner Volkswagen, Škoda, Porsche, SEAT in Audi vam zagotavljamo vrhunsko opravljene storitve, ki prekašajo tekmece. 

 • Strokovnost popravil je na najvišjem nivoju.
 • Vozilo dobite nazaj v takšnem stanju, kot si ga je v prvotni sliki zamislil proizvajalec.
 • Uporaba najnovejših tehnologij.
 • Uporaba originalnih rezervnih delov, narejenih za točno vaš model vozila.
 • Vrhunske servisne in kleparske storitve. 

Prijava škode brez obiska zavarovalnice, kako je to mogoče?

Brez skrbi, pri nas lahko direktno prijavite in ocenite škodo za:

To pomeni, da vam ni potrebno iti do zavarovalnice, saj boste pri nas opravili vse, kar je potrebno za prijavo škode in popravilo le-te. 

Kam lahko pokličem za asistenco?

Pokličite brezplačno številko asistence in priskočili vam bomo na pomoč:

Za več informacij si oglejte letak Asistenca Porsche Slovenija VW Audi Škoda SEAT  Asistenca Porsche Slovenija - PDF

Prijava škode kontakti

Porsche Inter Auto je uradno pogodbeno cenilno mesto za Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Allianz zavarovanje, Zavarovalnico Triglav in Zavarovalnico Sava. Mi bomo ocenili vso škodo in poškodbe, ki so bile povzročene v nesreči BREZ OBISKA PRI ZAVAROVALNICI! Prijavite škodo pri nas in uredite vse na enem mestu.

Prijava škode Ljubljana - Porsche Ljubljana
Bravničarjeva 5
1000 Ljubljana


 

Prijava škode Ljubljana - Porsche Verovškova
Verovškova 78
1000 Ljubljana


 

Prijava škode Maribor - Porsche Maribor
Šentiljska c. 128a
2000 Maribor


 

Prijava škode Koper - Porsche Koper
Ankaranska cesta 10
6000 Koper

 

Prijava škode Maribor - Porsche Ptujska Cesta
Ptujska cesta 150
2000 Maribor

Vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu - Asistenca Porsche Slovenija

5
5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja

DIREKTNA PRIJAVA ŠKODE

PRIJAVA ŠKODE - TELEFONSKI KONTAKTI

Porsche Ljubljana Porsche Verovškova Porsche Maribor Porsche Ptujska cesta Porsche Koper
01 582 53 70 01 530 36 10 02 654 03 51 02 450 26 63 05 611 65 66
01 582 53 95 01 530 35 48 02 654 03 27 02 450 26 60 05 611 65 81