PRIJAVA ŠKODE - CENITEV ŠKODE

Brez obiska zavarovalnice - direktna prijava škode

popravilo vw, audi, seat, skoda, zavarovalnice

Prijava škode: poškodba na parkirišču, popravilo toče

Še tako previdnemu vozniku se na cesti lahko zgodi nesreča. Vsekakor zelo neprijeten dogodek, nato pa je treba škodo prijaviti zavarovalnici, izpolniti ustrezne obrazce in pridobiti dokumente ter vozilo popraviti. Zapleteno? Prav gotovo, a pri Porsche Inter Auto vse formalnosti namesto vas uredimo mi!

Cenitev škode - cenilno mesto, popravilo znamk VW, Audi, SEAT in Škoda

Pri nas lahko prijavite škodo oziroma nesrečo tako iz osnovnega zavarovanja kot iz avtomobilskega kaska (AK). 

Direktna prijava škode - za vprašanja pokličite: +386 41 392 204, [email protected]

 • PORSCHE LJUBLJANA: Samo Krašnja, tel.: +386 1 58 25 370,
 • PORSCHE VEROVŠKOVA: Primož Pirc, tel.: +386 1 530 36 10,
 • PORSCHE MARIBOR: Jure Družovec, tel.: +386 2 654 03 27,
 • PORSCHE PTUJSKA CESTA: Mitja Zorec, tel.: +386 2 450 26 79,
 • PORSCHE KOPER: Roland Matijević, tel.: +386 5 611 65 66.

Poškodovano vozilo? Prijavite škodo.

Rezervirajte si termin za popravilo

  

 

Strokovno popravilo poškodovanih vozil
Strokovno popravilo poškodovanih vozil Avtor: Porsche Inter Auto

Prijava Škode Porsche Inter Auto - hitro uredite vse na enem mestu

Pri tem ni pomembno, ali se je nesreča zgodila na cesti, na parkirišču ali pa kje drugje. V vsakem primeru je treba škodo prijaviti – vozniki običajno najprej obiščejo zavarovalnico oziroma njenega cenilca, nato pa vozilo odpeljejo na enega izmed pogodbenih servisov izbrane zavarovalnice.

Prijava Škode Triglav zavarovalnica

V primeru, da boste popravilo opravili pri nas, lahko opravite tudi cenitev, saj smo pogodbeno cenilno mesto. To pomeni, da zavarovalnice sploh ne potrebujete obiskati! Škodni dogodek prosimo, da prijavite takoj, ko zanj izveste. Prijava škode Triglav. 

Prijava Škode Sava zavarovalnica

Za Zavarovalnico Sava smo pogodbeno cenilno mesto - to pomeni, da vam ob popravilu avta pri nas ni potrebno obiskati zavarovalnice, saj vse potrebno lahko uredite kar pri nas. Prijava škode Sava. 

Prijava Škode Porsche zavarovalnica

Cenitev in popravilo za svoje vozilo lahko preprosto uredite kar pri nas - zavarovalnice ne potrebujete obiskati! Prijava škode Porsche Zavarovanje. 

Nesreča na parkirišču - hitra prijava škode!

Nesreča na parkiršču: na parkirišču so nesreče oziroma poškodbe vozil vse pogostejše. Nesreče na parkirišču so ene izmed najpogostejših prijav, ki se jih lahko obravnava na mnogo različnih načinov. Kako se je najbolje odzvati na situacijo, da boste brez dodatnih zapletov rešili problem hitro in brez nepotrebnih obremenitev? Ne glede na to ali jo povzročite sami ali pa je kriv kdo drug, vam bomo pokazali katero zavarovanje vam bo najbolj v pomoč v posameznem primeru in kaj morate storiti, da boste upravičeni do izplačila zavarovalnine. Škodo na parkirišču je treba prijaviti - to lahko hitro storite preko spletnega obrazca ali pa nas pokličete za vse dodatne informacije!

Popravilo toče pri Porsche Inter Auto

Popravilo toče: Prihranite svoj dragocen čas, saj lahko enostavno uredite prijavo škode za popravilo toče pri Porsche Inter Auto poslovlnicah. Popravilo toče je zadnje čase vse bolj pogosto zaradi nenadnih vremenskih sprememb. Toča predstavlja veliko nevarnost vozilom, zato vam stojimo ob strani pri popravilu toče na vašem vozilu. To opravilo bo za vas popolnoma brezskrbno! Naši strokovnjaki vam bodo pomagali izpolniti zapisnik in vse ostale formalnosti - preprosto izpolnite spletni obrazec, lahko pa nas seveda tudi pokličete za vse dodatne informacije!

Nesreča s tujcem - stojimo vam ob strani!

Nesreča s tujcem: zavezani smo strankam zagotoviti pravočasno, profesionalno in ustrezno pomoč na cesti, ne glede na okoliščine nesreče ali okvare. V primeru prometne nesreče v Sloveniji, ki jo povzroči tujec (nesreča s tujcem), je  nujno, da oškodovanec pravilno zapiše vse podatke o tujcu in motornem vozilu (ime, priimerk, registrsko oznako, tip in znamko vozila, ime zavarovalnice in številko zavarovalne police oziroma zelene karte), ki je udeleženo v prometni nesreči. Izpolnite tudi Evropsko poročilo o prometni nesreči, četudi je bila na kraju prometne nesreče policija, saj bo zavarovalnica tako najlažje izplačala škodo. Obrnite se na nas in izpolnite spletni obrazec za hitro odpravo vaše škode na vozilu. Na voljo smo vam tudi preko telefona - lahko nas pokličete za vse dodatne informacije!

Popravila in prijava škode za: Volkswagen, Audi, Škoda in SEAT
Popravila in prijava škode za: Volkswagen, Audi, Škoda in SEAT Avtor: MMC RTV SLO

Prijava Škode - katere dokumente potrebujem?

Izpolniti je treba obrazec za odškodninski zahtevek ter priložiti potrebne dokumente, med katerimi so prometno dovoljenje, vozniško dovoljenje in zavarovalna polica, v primeru, da sta bili pri nesreči izpolnjena, pa tudi policijski zapisnik in evropsko poročilo.

Pred prijavo škode se naročite preko telefona in s seboj prinesite: 

 • odškodninski zahtevek,
 • prometno dovoljenje,
 • vozniško dovoljenje,
 • zavarovalna polica in
 • policijski zapisnik ter evropsko poročilo (v kolikor imate).
   

Za dodatne informacije lahko pokličete tudi Jožico Lapuh: +386 41 392 204, [email protected]

Poškodba vozila na parkirišču
Poškodba vozila na parkirišču Avtor: Porsche Inter Auto

 

Kako se preprosto izogniti nevšečnostim s papirologijo? Uradno cenilno mesto in serviser!

Že nesreča sama po sebi je lahko za marsikoga zelo stresen dogodek, obiski zavarovalnice in servisa pa nujno zlo. Temu se lahko izognete z obiskom ene izmed poslovalnic Porsche Inter Auto, saj smo uradni pogodbeni cenilci in uradni pooblaščeni serviserji za spodnje napisane zavarovalnice.

Uradno cenilno mesto/cenilec zavarovalnice in serviser za zavarovalnice:

 • Porsche Zavarovanje (1),
 • Zavarovalnica Triglav (2) in
 • Zavarovalnica Sava (3).

 

Nesreča na parkirišču
Nesreča na parkirišču Avtor: Porsche Inter Auto

Kako hitro prijaviti nesrečo? Najkasneje v treh dneh!

Škodo prijavite čim prej, najkasneje pa v treh dneh od njenega nastanka. Vozilo pripeljite neposredno v naš center, kjer bomo ocenili škodo na vozilu ter opravili vse formalnosti, tako da vam vaše zavarovalnice sploh ni treba obiskati. Pri nas opravite prijavo nezgode za: Porsche ZavarovanjeZavarovalnica Triglav in Zavarovalnica Sava, kot pogodbeni servis pa opravimo tudi strokovno cenitev škode na avtu ter vložimo odškodninski zahtevek.

Vaše vozilo seveda tudi popravimo in odpravimo vse poškodbe prometne nesreče. Popravljeno vozilo prevzamete na našem servisu, brez obiska zavarovalnice. V primeru, da ste upravičeni do nadomestnega vozila, poskrbimo tudi zanj.

Eno izmed poslovalnic Porsche Inter Auto obiščite v primeru vsakršne nesreče oziroma nezgode – bodisi gre za poškodbo avtomobila na parkirišču, trk z divjadjo ali popravilo toče. V primeru, da vozilo zaradi nesreče ni vozno ali če pride do okvare na cesti, nudimo tudi pomoč na cesti oziroma asistenco s prevozom vozila do najbližje poslovalnice Porsche Inter Auto.

Zavarovalnice, uradni cenilci in serviserji
Zavarovalnice, uradni cenilci in serviserji Avtor: Porsche Inter Auto

Asistenca Porsche Slovenija - vedno z vami, Slovenija in tujina!

Asistenca Porsche Slovenija za znamke Volkswagen, Audi, SEAT in Škoda! Za marsikoga ni nič lepšega kot se na najrazličnejše izlete odpraviti z avtomobilom, saj le-ta ponuja vso svobodo. Kaj pa storiti v primeru, če pride do okvare oziroma nesreče? Pokličite nas!

Pokličite brezplačno številko asistence Porsche Slovenija in priskočili vam bomo na pomoč:

 • Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen: 080 19 18
 • Asistenca Porsche Slovenija - Audi: 080 19 15
 • Asistenca Porsche Slovenija - SEAT: 080 19 40
 • Asistenca Porsche Slovenija - Škoda: 080 19 41
 • Klici iz tujine: +386 1 58 25 102

Katere storitve vam nudimo z asistenco?

 •  vaše vozilo vam dostavimo po popravilu,
 •  olajšamo vam dobavo rezervnih delov,
 •  povrnemo vam dodatne stroške in
 •  pomagamo vam tudi pri manjših težavah.

Kako in kje prijavim škodo? V Porsche Inter Auto poslovalnicah!

Kako prijaviti škodo? Prijava škode pri Porsche Inter Auto je zelo preprosta, z njo pa prihranite tudi čas in nepotrebne dodatne poti, saj vam ni treba obiskati vaše zavarovalnice. V eni izmed naših poslovalnic Porsche LjubljanaPorsche VerovškovaPorsche KoperPorsche Maribor in Porsche Ptujska Cesta najprej poskrbimo in uredimo zapisnik škodnega dogodka ter ustrezno dokumentiramo poškodbe. Prijazni strokovnjaki vam bodo pomagali pri izpolnjevanju vseh zahtevanih podrobnosti, poleg tega pa tudi svetovali, ali je glede na obseg poškodbe smiselno uveljavljanje kaska ali ne. Po ureditvi vseh potrebnih formalnosti bodo zavarovalnici posredovali odškodninski zahtevek ter poskrbeli za izplačilo škode.

Kako poteka popravilo - prijava škode?

Ob prihodu vas bo sprejel usposobljen strokovnjak, ki vam bo svetoval najboljšo rešitev. Podrobno vam bo razložil celoten postopek: prijava škode, cenitev in popravila, prav tako pa bo tudi ocenil morebitne stroške.

Vaše vozilo bodo popravili vrhunsko izurjeni mehaniki. Če je potrebno zamenjati katerega izmed delov vozila, jih zamenjamo izključno z originalnimi nadomestnimi deli. Nanje in na delo priznavamo tudi dvoletno jamstvo, prav tako vozilo ohrani tudi garancijo na prerjavenje.

Pri Porsche Inter Auto vam torej nudimo celotno storitev na enem mestu – vse od cenitve do popravila, namesto vas pa uredimo tudi prijavo škode na zavarovalnici. Obisk ene izmed naših poslovalnic vam tako prihrani čas in denar, saj brez odvečnih stroškov in poti poskrbimo, da je vaše vozilo kakovostno popravljeno v kar najkrajšem možnem času.

 

Poškodba avtomobila?

Hitro in enostavno prijavite škodo

 

Popravilo vozil - uradni in pooblaščeni serviser
Popravilo vozil - uradni in pooblaščeni serviser Avtor: Porsche Inter Auto

KONTAKT IN DODATNE INFORMACIJE

Če želite prijaviti škodo, imate dodatna vprašanja o cenitvi ali popravilu poškodovanih vozil, www.prijava-skode.si, ali pa se obrnite na naše strokovne sodelavce pri najbližjih poslovalnicah Porsche Inter Auto. Z veseljem Vam bodo pomagali.

Porsche Ljubljana
Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana

Boltežar Pavlič
Servisni svetovalec za
kleparsko - ličarsko delavnico

Tel.: (+386) 1 58 25 371
E-mail: [email protected]

Porsche Verovškova
Verovškova 78, 1000 Ljubljana

Primož Pirc
Servisni svetovalec za
kleparsko - ličarsko delavnico

Tel.: (+386) 1 53 03 610
E-mail: [email protected]

Porsche Koper
Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Roland Matijević
Servisni svetovalec za
kleparsko - ličarsko delavnico

Tel.: (+386) 5 611 65 66
E-mail: [email protected]

Porsche Maribor
Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor

Jure Družovec
Servisni svetovalec za
kleparsko - ličarsko delavnico

Tel.: (+386) 2 65 40 327
E-mail: [email protected]

Porsche Ptujska Cesta
Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Uroš Poslončec
Servisni svetovalec za
kleparsko - ličarsko delavnico

Tel.: (+386) 2 450 26 63
E-mail: [email protected]

 

 

 

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu. Prepričati želimo tudi vas!

Število ocen: 270
5
         
14. avgust 2019
Nurija B. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Plus Trendline TSI
         
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
8. julij 2019
Lidija I. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Sportsvan Comfortline 1.6 TDI
         
Zelo dobro organiziran servis, storitve na visokem nivoju, vse je potekalo brez težav.
10. junij 2019
Anže L. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf R-Line Edition 1.5 TSI ACT
         
Navdusen sem nad hitrostjo izvedenega servisa.
9. maj 2019
Mihaela W. , stranka Porsche Maribor
Volkswagen Golf Variant Rabbit 1.0 TSI
         
S servisom sem bila zelo zadovoljna, saj imate zaposlene resnično prijetne in ustrežljive ljudi. Ničesar nisem pogrešala.
7. maj 2019
Slavko G. , stranka Porsche Maribor
Volkswagen Golf Variant Comfortline 1.6 TDI BM
         
Servisna storitev je bila popolna. Kot vedno :-)

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.