Novi VW T-Roc Cabriolet že v salonu, možna naročila!

Novi VW T-Roc Cabriolet že v salonu, možna naročila!

Volkswagen T-Roc Cabriolet 2020 – že na voljo za ogled v naših salonih – Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper!

Avtor: Jan Gregorin

Naročite novi T-Roc Cabriolet!

Naj vas prepriča užitek v vožnji.

VW T-Roc Cabriolet 2020 – že v salonu in na voljo za naročila!

VW T-Roc Cabriolet cena že od 28.078 €*!

Volkswagen T-Roc Cabriolet: športni terenci so vedno nekako bolj izstopali in najnovejši T-Roc Cabriolet ni prav nič drugačen. Njegova največja značilnost je vsekakor zložljiva platnena streha. Električno zapiranje oziroma odpiranje strehe je na voljo pri hitrosti do 30 km/h. Električno odpiranje strehe traja devet sekund, zapiranje strehe pa enajst. Inženirji znamke Volkswagen so veliko napora vložili v ojačanje karoserije, dodali pa so tudi nekaj dodatnih varnostih elementov. Dolžina modela T-Roc Cabriolet znaša 4,3 m, v notranjosti pa je dovolj prostora za štiri osebe in 248 l prtljage. Trenutno sta v ponudbi dva bencinska TSI-motorja z močjo 85 kW oz. 110 kW ter ročnim oz. avtomatskim menjalnikom DSG

*Na voljo sta dva paketa opreme: T-Roc Cabriolet Style in T-Roc Cabriolet R-Line, cene pa se začnejo že pri 28.078 €! VW T-Roc Cabriolet konfigurator – sestavite si vozilo po svojih željah!

Bistvene značilnosti:

  • zložljiva platnena streha
  • na voljo so 17-, 18- in 19-palčna aluminijasta platišča
  • digitalni merilniki
  • popolna povezanost z aplikacijami
  • brezžični polnilnik mobilnih naprav
  • vmesnik USB-C

Želite še več informacij o novem modelu? Pišite naši sodelavki na [email protected] ali jo pokličite na 031 616 918!

VW T-Roc Cabriolet 2020 - konfigurator
VW T-Roc Cabriolet 2020 - konfigurator Avtor: Porsche Inter Auto

 

VW T-Roc Cabriolet R-Line 2020

Paket opreme R-Line modelu T-Roc Cabriolet zagotavlja športni paket odbijačev, športno vzmetenje, sedeže z močno ledveno oporo in različne vozne profile. V njem najdemo tudi digitalne merilnike in naprednejši multimedijski sistem, imenovan Discover Media.

VW T-Roc Cabriolet 2020 kot križanec z zložljivo streho združuje najboljše iz dveh svetov – prednosti športnih terencev, kot je denimo višji položaj sedenja, ter moč in eleganco kabrioleta (športnost in udobje). Na vsa vaša nova doživetja in izzive se lahko podate z odprto streho.

 

VW T-Roc Cabriolet 2020
VW T-Roc Cabriolet 2020 Avtor: Jan Gregorin

 

VW T-Roc Cabriolet 2020 – tehnični podatki, mere, dimenzije

Ali vas zanimajo tehnični podatki, mere, dimenzije in motorji, ki so na voljo za novi VW T-Roc Cabriolet? Novi T-Roc Cabriolet je namenjen prav visoki meri udobja, kar mu zagotavljajo odlični tehnični podatki. Višji položaj sedenja vam omogoča boljši pregled nad dogajanjem v prometu, dodatna ledvena opora (serijsko pri paketu opreme R-Line) pa nudi podporo vašemu hrbtu. Tako zunanji videz kot tudi notranjost lahko oplemenitite z najrazličnejšimi dekorativnimi elementi in tako pričarate pridih razkošja z dodatnim oblazinjenjem iz usnja Vienna različnih barv.

Tehnični podatki modela T-Roc Cabriolet:

 

Kako velik je prtljažnik?

Prostornina prtljažnika pri modelu Volkswagen T-Roc Cabriolet znaša 248 litrov, medtem ko pri običajnem modelu Volkswagen T-Roc znaša 445 litrov. Za primerjavo: Volkswagen T-Cross ima približno 161 litrov večji prtljažnik. 

 

Volkswagen T-Roc Cabriolet
Volkswagen T-Roc Cabriolet Avtor: Jan Gregorin

 

Še več udobja v notranjosti

Streha je pri novincu T-Roc Cabriolet povsem platnena, v prihodnje pa bo morda lahko tudi različnih barv. Električno zapiranje oziroma odpiranje strehe je na voljo pri hitrosti do 30 km/h. Električno odpiranje strehe traja devet sekund, zapiranje strehe pa enajst. Mehanizem je podoben kot pri zadnji generaciji modela Golf Cabriolet. Lahko rečemo, da novi VW T-Roc Cabriolet nadaljuje uspešno zgodbo modelov Golf Cabrio, Eos in še prej Beetle. Preverite tudi najnovejši Golf 8(1)

 

Volkswagen T-Roc Cabriolet - notranjost
Volkswagen T-Roc Cabriolet - notranjost Avtor: Jan Gregorin

 

Volkswagen T-Roc – motorji TSI in menjalnik DSG

Volkswagen T-Roc Cabriolet je na voljo le z dvema bencinskima motorjema. Izbirate lahko namreč med 3-valjnim motorjem 1.0 TSI z močjo 85 kW oz. 115 KM in zmogljivejšim 4-valjnim motorjem 1.5 TSI EVO z močjo 110 kW oz. 150 KM. Zmogljivejši motor je na voljo tudi z avtomatskim 7-stopenjskim menjalnikom DSG. (2)

Preverite zalogo modelov VW T-Roc:

 

Volkswagen T-Roc Cabriolet
Volkswagen T-Roc Cabriolet Avtor: Volkswagen

 

Volkswagen T-Roc Cabriolet
Volkswagen T-Roc Cabriolet Avtor: Jan Gregorin

 

Volkswagen T-Roc Cabriolet - volanski obroč
Volkswagen T-Roc Cabriolet - volanski obroč Avtor: Jan Gregorin

 

Volkswagen T-Roc Cabriolet - zadnje LED luči
Volkswagen T-Roc Cabriolet - zadnje LED luči Avtor: Jan Gregorin

 

Volkswagen T-Roc Cabriolet - športni sedeži
Volkswagen T-Roc Cabriolet - športni sedeži Avtor: Jan Gregorin

 

Volkswagen T-Roc Cabriolet - žarometi z LED-tehnologijo
Volkswagen T-Roc Cabriolet - žarometi z LED-tehnologijo Avtor: Jan Gregorin

 

Volkswagen T-Roc Cabriolet - notranjost
Volkswagen T-Roc Cabriolet - notranjost Avtor: Jan Gregorin

 

Volkswagen T-Roc Cabriolet - R-Line
Volkswagen T-Roc Cabriolet - R-Line Avtor: Jan Gregorin

 

Volkswagen T-Roc Cabriolet - menjalnik DSG
Volkswagen T-Roc Cabriolet - menjalnik DSG Avtor: Jan Gregorin

 

Za vse dodatne informacije so vam na voljo naši prodajni svetovalci!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

 

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu. Prepričati želimo tudi vas!

Število ocen: 29
5
         
19. junij 2019
Marjetka M. , stranka Porsche Koper
Volkswagen T-Roc Sport 1.5 TSI
         
Izkušnja zelo pozitivna, pogrešala nič. Prodajni predstavnik 10zvezdic, prijaznost,ustrežljivost, fleksibilnost..
4. april 2019
Vili S. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen T-Roc Style 1.5 TSI
         
K Vam me je pripeljala izbira testnih vozil, ki sem jo našel na internetu. Zaupanje v Vaše storitve sem dobil zaradi hitre odzivnosti prodajnega svetovalca. Od njega sem prejel željene informacije in svetovanje pri nakupu. Skratka zelo zadovoljen.
10. julij 2018
Gregor K. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen T-Roc Style 1.0 TSI
         
Zelo zadovoljen
9. julij 2018
Marko K. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen T-Roc Sport 2.0 TSI 4M
         
Vse je bilo v skladu s pričakovanji. Celo prva napoved roka dobave prodajalca, preden sem vozilo naročil, se je uresničila z veliko natančnostjo.
4. julij 2018
Marjan P. , stranka Porsche Maribor
Volkswagen T-Roc Style 1.0 TSI
         
Enkratna. Fenomenalna in zelo osebna. Vse pohvale. To je moj že 5 avto in vedno druge znamke, a izkušnja z Vami je bila od vseh do sedaj najboljša.

 

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugodna menjava olja Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, Porsche!

Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena ...

Porsche Ljubljana in VW Caddy - tudi za najbolj zahtevne!

Zagotovite si novi Caddy! Naj vas navduši povsem nova tehnologija. ...

VW Multivan T7 2021 - svetovna premiera

Vas zanima novi Multivan? Pišite in dodali vas bomo na prioritetno listo. ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.