INFO telefon 01 5825 400. Ne zamudite super popuste v predsezoni. Preveri ponudbo za ZIMSKE GUME in ZIMSKE KOMPLETE KOLES

VW Arteon Shooting Brake 2021 - edinstven in ekskluziven

VW Arteon Shooting Brake 2021 - edinstven in ekskluziven

Novi VW Arteon in Arteon Shooting Brake 2021. Vozila vas že čakajo pri Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper. Izkoristite posebno ponudbo do 31.12.2021.

Avtor: Jan Gregorin

Doživite ekskluzivnost!

Vpišite podatke in izkoristite ugodnosti.

Novi Arteon Shooting Brake 2021

Volkswagen je že pred časom uradno razkril novi VW Arteon in povsem novo izvedenko imenovano Arteon Shooting Brake. Kljub temu, da novi VW Arteon ostaja prepoznaven, prinaša kar nekaj opaznih sprememb. Veliko novosti najdemo že na zunanjosti vozila, spremenjene odbijače in predvsem novo zasnovan sprednji del s sklenjeno markantno linijo luči.

Novi VW Arteon - sestavite si svojega:

Preverite tudi:

Prihranite 1.000 € ob naročilu!

Posebna ponudba pri Porsche Inter Auto

Ob nakupu novega Arteona izkoristite 1.000€* bonusa v obliki znižanja MPC za vsa vozila na zalogi in nova naročila ob financiranju in hkratno sklenitvijo Volkswagen zavarovanja. Izkoristite dodatno ugodnost ob nakupu vašega novega Arteona. (1)

VW Arteon akcija:

 • 1.000 € VW BON
 • preverite veljavnost akcije!

Novi VW Arteon 2021

Motor: 1.5 TSI 110 kW/150 KM

Pomembnejša bogata serijska oprema:

 • navigacijski sistem Discover Media, z 8'' zaslonom
 • asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist
 • digitalni radijski sprejemnik DAB+
 • LED-žarometi in LED zadnje luči
 • 18-palčna aluminijasta platišča

Novi Arteon in Arteon Shooting Brake - tehnični podatki, dizelski TDI motor

Različica Moč (kW/KM) Menjalnik Paket opreme Poraba (l/100km)
Bencinski motorji        
VW Arteon 2.0 TSI 140/190 7-st. DSG Elegance 6
Dizelski motorji        
VW Arteon 2.0 TDI 110/150 7-st. DSG Elegance, R-Line 4,2 - 4,0
VW Arteon 2.0 TDI 147/200 7-st. DSG Elegance, R-Line 4,7 - 4,6
VW Arteon 2.0 TDI 4Motion 147/200 7-st. DSG Elegenace, R-Line 5,1 - 4,9
Novi VW Arteon - konfigurator
Novi VW Arteon - konfigurator Avtor: Volkswagen
Novi VW Arteon 2020
Novi VW Arteon 2020 Avtor: Volkswagen

Več kot osupljiv dizajn!

Novi Arteon in Arteon Shooting Brake že v mirovanju razkrivata svoje številne odlike. S čim vas bosta prepričala? Z ekskluzivnim dizajnom, dinamično silhueto in pravo mero športnosti. V potniškem prostoru prisegata na kakovostne materiale  in urbane poudarke. Dovršeni detajli ter komunikacijski in asistenčni sistemi pa v vseh voznih situacijah zagotavljajo izredno visoko raven udobja. 

VW Arteon eHybrid - električni doseg do 55 kilometrov

VW Arteon eHybrid predstavlja tudi povem novi prilkjučno hibridni pogon, ki je pri modelu Arteon na voljo prvič. Izključno električni doseg modela je tolikšen, da bodo mnogi vozniki Arteona eHybrid in Arteona Shooting Brake eHybrid svoje dnevne relacije lahko opravljali brez emisij! Obe različici Arteona, limuzinski Arteon Fastback in karavanski Arteon Shooting Brake, se obenem uvrščata med prve modele med svojimi konkurenti, za katere bo v višjem srednjem razredu mogoče naročiti priključno hibridni pogon! Seveda bodo na voljo tudi bencinski motorji imenovani Arteon TSI in dizelski Arteon TDI

Priključno hibridni sistem Arteon eHybrid je sestavljen iz 1,4-litrskega bencinskega motorja s turbopolnilnikom, ki je povezan z elektromotorjem, ki zagotavlja 12,7 kW moči. Izključno električni doseg znaša do 55 kilometrov, pogonski sklop pa skupno zagotavlja 217 konjskih moči. Moč se prenaša na prednji kolesi prek sedemstopenjskega samodejnega menjalnika DSG. (2)

Priključni hibrid Arteon eHybrid pogonski sklop:

 • 1,4-litrski turbo bencinski motor in elektromotor
 • skupna moč motorjev 21z konjskih moči
 • avtomatski DSG menjanik
 • električni doseg do 55 kilometrov
Novi VW Arteon eHybrid 2020 - priključni hibrid
Novi VW Arteon eHybrid 2020 - priključni hibrid Avtor: Volkswagen

VW Arteon R - vrhunska dinamika in 320 konjskih moči

Arteon R 2021, povsem nova različica v ponudbi znamke, predstavlja vrhunsko dinamiko namenjeno poslovnim razredom. Top različica, s katero Volkswagen prodira še globlje v segment premium modelov z visoko zmogljivostjo. Pri njem ne navdušuje zgolj sama moč, pač pa tudi način, kako se moč prenaša na cesto. Inovativna in tehnološko napredna tehnologija z imenom R-Performance Torque Vectoring zagotavlja, da se pogonska moč glede na razmere na cesti prilagaja med vsemi kolesi. V tem avtomobilskem razredu to prinaša nov nivo vozne dinamike. Turbo 2,0-litrski bencinski motor ima do 320 konjskih moči, kar vsekakor zagotavlja odlične zmogljivosti.

Katere so največje novosti?

 • Arteon eHybrid - prvič na voljo priključni hibrid
 • Arteon R – dinamika visoke zmogljivosti za poslovni razred
 • Novi asistenčni sistemi - tudi Travel Assist
 • Nova armaturna plošča 
 • Učinkovitejši in naprednejši motorji
Novi VW Arteon R 2020 - vrhunska zmogljivosti
Novi VW Arteon R 2020 - vrhunska zmogljivosti Avtor: Volkswagen
Novi VW Arteon R 2020 - limuzina
Novi VW Arteon R 2020 - limuzina Avtor: Volkswagen
Novi VW Arteon R Shooting Brake - karavan
Novi VW Arteon R Shooting Brake - karavan Avtor: Volkswagen

Novi Arteon Shooting Brake - še več prostora in udobja

Novi VW Arteon se lahko pohvali z izjemno praktičnostjo. Vsi potniki, tako na sprednjih kot tudi na zadnjih sedežih, lahko v obeh različicah modela Arteon občutijo prednosti napredne prečne modularne platforme (MQB). Prostor za noge pred zadnjimi sedeži meri tudi do 1.016 mm, kar je največ v tem razredu. Zaradi večje praktičnosti, se izvedenka Shooting Brake spredaj in zadaj odlikuje z dodatno notranjo višino. Naslonjalo zadnjih sedežev je v obeh različicah serijsko asimetrično zložljivo. Za zadnjo sedežno klopjo v Arteonu Shooting Brake se takoj začne prtljažni prostor, ki pri naloženosti do zadnjega naslonjala in do višine prtljaž­nega roloja meri 565 litrov (Fastback: 563 litrov); če pa za prtljago izkoristimo tudi prostor do naslonjal sprednjih sedežev, se prtljažna kapaciteta poveča na 1.632 litrov (Fastback: 1.557 litrov). Prtljažna površina meri v dolžino do največ 2,09 m (do spred­njih sedežev).

Največja sprememba je vsekakor nova izvedenka Arteon Shooting Brake. Športni in praktični karavan, ki v prtljažniku premore prtljago do 1632 litrov (ob zložljenih zadnjih sedežih). To je 75 litrov več kot običajna limuzinska različica.

Novi Arteon 2020 (2021) - dimenzije, mere, tehnični podatki

Model Prtljažni prostor (l)
VW Arteon Fastback (limuzina) 563 (podrti zadnji sedeži: 1.557)
VW Arteon Shooting Brake (karavan) 565 (podrti zadnji sedeži: 1.632)

Novi asistenčni sistemi v Arteonu: Travel Assist

Novi Arteon predstavlja tudi povsem nove asistenčne sisteme, med njimi tudi Travel Assist. Paleta tehničnih novosti poleg pogonov zajema še več asistenčnih sistemov IQ.DRIVE. Za to modelsko serijo je nov opcijski sistem Travel Assist, ki omogoča delno avtoma­tizirano vožnjo v hitrostnem območju od 0 km/h do 210 km/h (v okviru sistemskih omejitev). S sistemom Travel Assist postanejo občutno udobnejše še zlasti vožnje s pogostim ustavljanjem in speljevanjem (stop-and-go) ter vožnje skozi gradbišča. Integralni del sistema Travel Assist je ACC s predvidljivim uravnavanjem hitrosti. Avtomatsko uravnavanje razdalje se z ustreznim prilagajanjem hitrosti odziva na hitrostne omejitve, naselja, zavoje, krožišča in križišča.

V funkcionalni obseg sistema Travel Assist spadata asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist z vodenjem vozila po sredini voznega pasu in asistenca za zaviranje v sili Front Assist z zaznavanjem pešcev. Kamero za vzvratno vožnjo Rear View (dodatna oprema) so izpopolnili tako, da zdaj med drugim dodatno vključuje funkcijo Cornerview (razširitev slike kamere na zaslonu infotainment sistema z 90 stopinj na široki kot 170 stopinj) in posebni "pogled na prikolico" (od zgoraj na vlečno kljuko, za lažji priklop prikolice na vozilo).

VW Arteon Fastback
VW Arteon Fastback Avtor: Volkswagen

Popolnoma nova armaturna plošča - VW Arteon 2021

Poleg močno spremenjene zunanjosti, pa je popolnoma nova tudi armaturna plošča v notranjosti. Arteon znotraj navdušuje z novo zasnovo armaturne plošče, ki mu daje še več ekskluzivnosti. Upravljanje olajšujejo drsniki na dotik za avtomatsko klimatsko napravo in novi večfunkcijski volan z digitalnimi dotikali. Med novosti spadata tudi brezžična integracija aplikacij prek tehnologije "App-Connect Wireless" za Apple CarPlay in Android Auto (Google) ter 700-wattni visokozmogljivi avdiosistem proizvajalca harman/kardon, ki so ga prilagodili posebej za Arteon in Arteon Shooting Brake (na voljo v sklopu dodatne opreme). Dovršeno podobo nove notranjosti nadgrajuje opcijska ambientna osvetlitev, ki omogoča izbiro med 30 barvami. Skladno z načelom 'osvetlitev je novi krom' so osvetljeni tudi dekorativni elementi na armaturni plošči in oblogah vrat. Multimedijski sistem je velikosti do 20,3 cm oziroma 8 palcev. (3)

VW Arteon 2020 - nova armaturna plošča
VW Arteon 2020 - nova armaturna plošča Avtor: Volkswagen
VW Arteon 2020 - notranjost
VW Arteon 2020 - notranjost Avtor: Volkswagen

VW Arteon - pogosta vprašanja

VW Arteon cena - koliko znaša?

Za novi VW Arteon v limuzinski izvedenki boste morali odšteti manj kot za karavansko različico Shooting Brake. Preverite veljavnost in pogoje akcije pri prodajnih svetovalcih!

VW Arteon prtljažnik - koliko meri?

Pri modelu VW Arteon limuzina prtljažnik meri 563 litrov, pri modelu VW Arteon Shooting Brake pa meri 565 litrov. V primeru da podrete zadnje sedeže pri prvem meri prtljažnik celo 1557 litrov, pri drugem pa 1632 litrov. 

VW Arteon R motor

Turbo 2,0-litrski bencinski motor ima do 320 konjskih moči, kar vsekakor zagotavlja odlične zmogljivosti skupaj z novimi tehnologijami.

VW Arteon eHybrid doseg

Izključno električni doseg znaša do 55 kilometrov, pogonski sklop pa skupno zagotavlja 217 konjskih moči.

Novi VW Arteon največje novosti

Katere so največje novosti?

 • Arteon eHybrid - prvič na voljo priključni hibrid
 • Arteon R – dinamika visoke zmogljivosti za poslovni razred
 • Novi asistenčni sistemi - tudi Travel Assist
 • Nova armaturna plošča 
 • Učinkovitejši in naprednejši motorji

Pokličite nas, z veseljem smo vam na voljo!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Naj tudi vas prepričajo modeli znamke VW!

Število ocen: 804
5
         
4. december 2019
Ivan P. , stranka Porsche Koper
Volkswagen Touran Traveller TDI/103 kW/140 KM/6-sto
         
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
21. avgust 2019
Liljana M. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Touareg V6 3.0 TDI BlueMotion Technology
         
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
14. avgust 2019
Nurija B. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Plus Trendline TSI
         
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
29. julij 2019
Stefan D. , stranka Porsche Verovškova
Volkswagen Passat CC 1.8 TSI/160 KM/6-stopenjski/4-
         
Kakor vedno, se k Porsche Verovškova vračam zaradi prijaznih in profesionalnih zaposlenih, ki zame in moje vozilo poskrbijo kakor, da gre za njihovo. Sigurno najboljši servis daleč naokoli.
8. julij 2019
Lidija I. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Sportsvan Comfortline 1.6 TDI
         
Zelo dobro organiziran servis, storitve na visokem nivoju, vse je potekalo brez težav.

Pogoji akcije

Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Akcija velja za vozila na zalogi in nova naročila do 31.12.2021. Akcija ne velja za električna vozila. Slike so simbolne *Prihranek vključuje popust na vozilo, ki se razlikuje glede na model vozila **BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 1.000 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / operativnem leasingu / kreditu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBONFS_2021. Več na www.porscheleasing.si.

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugoden servis VW, Audi, Škoda, SEAT

Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena ...

VW Passat in Passat Variant - najvišja raven udobja

VW Passat cena VW Passat zaloga VW Passat motorji ...

Novi VW Tiguan 2021 – še bolj dinamičen SUV

VW Tiguan cena VW Tiguan TSI, ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.