Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8-17.ure

Zadovoljstvo strank - pri nas vedno na prvem mestu!

Potrjena izkušnja vrhunske mobilnosti v Porsche poslovalnicah!

Zadovoljstvo strank - pri nas vedno na prvem mestu!

Zadovoljstvo naših strank je ključnega pomena!

Za uspeh na izjemno konkurenčnem trgu je najbolj pomembno zgraditi zaupanje strank. Za uspešnost na trgu je nujno razumevanje strank, želja in zahtev. Verjamemo, da se bodo stranke za nas odločile in podpirale samo, če nas bodo na trgu videle kot zaupanja vredno podjetje. Vemo, da je pomembno tudi zagotavljanje visoke kvalitete naših storitev in zadovoljevanje potreb strank pri čemer so le-te deležne posebne pozornosti ter pomoči pri nakupovanju.

Certified Shop
Certified Shop
Google mnenja
Google mnenja
Das WeltAuto.
Das WeltAuto.

Zaupanja vreden nakup - preverjeno!

Ponosni smo na pomembne certifikate

O našem izjemnem zadovoljstvu strank pričajo tudi različni certifikati, na katere smo zelo ponosni. Najprej lahko omenimo visoko oceno, ki so nam jo stranke zaupale preko Google mnenja. Skupno nam je visoko oceno (stanje januar 2020 = 4.8) podalo že več kot 3.100 strank! Kot drugega pa lahko omenimo Shopper’s Mind visoko oceno (CERTIFIED SHOP PREMIUM), ki potrjuje izjemno izkušnjo kupcev naše spletne trgovine shop.porscheinterauto.net. Pri Porsche Inter Auto v ospredje postavljamo naše stranke ter z dodatnimi preverjanji krepimo svojo kredibilnost, za dodatno zaupanje strank v naše storitve. 

Z vami pred, med in po nakupu vašega vozila!

Pri Porsche Inter Auto na svoje delo ne gledamo le kot na dobavo in prodajo avtomobila, ki se zaključi, ko stranka svoj novi jekleni konjiček odpelje iz salona, vendar to predstavlja dolgoročni odnos, v katerem je najpomembnejše vaše zadovoljstvo, zadovoljstvo naših strank! Ravno zaradi tega ponujamo celostno storitev pod eno streho, pri tem pa upoštevamo vaše mnenje, ki je vsekakor najpomembnejše za naše delo.

Avtomobilski trg postaja namreč vse bolj zahteven in konkurenčen. Stranke so za samo poslovanje ključnega pomena. Pri Porsche Inter Auto smo tako naredili korak naprej pri zadovoljstvu naših strank in že v tem se razlikujemo od konkurence. Preučili smo mnenja naših strank in njihova pričakovanja. Namen tega je bil, da naše poslovanje in delovanje izpopolnimo ali celo presežemo in si tako pridobimo zadovoljne stranke. Stranke, ki nam bodo zaupale in dlje časa ostajale z nami!

Preverite zalogo vseh vozil!

Preverite največjo zalogo vozil v Sloveniji!

Prednosti nakupa rabljenega vozila pri Porsche Inter Auto

Prednosti Das WeltAuto rabljenih vozil:

Dodatna priložnost za nakup - podaljšano jamstvo RV Plus, preverite vse informacije v knjižici RV PLUS.

Vedno smo vam z veseljem na voljo!
Vedno smo vam z veseljem na voljo! Avtor: Porsche Inter Auto

Z PIA obljubami do bolj kakovostnih storitev!

Predstavljamo vam 6 PIA obljub strankam

1. Osebno se zavzamemo za vas
Zagotovimo vam lahko, da se bomo osebno zavzeli za vas in se potrudili, da vam čimbolj ustrežemo in ponudili rešitve, ki vam najbolje ustrezajo!

2. S strokovnimi rešitvami gradimo medsebojno zaupanje
Obljubimo vam lahko, da vam bomo ponudili storitve visoke kvalitete s strokovnim svetovanjem in se pri tem zbližali, da bomo gradili uspešno medsebojno zaupanje!

3. Nudimo vam izkušnjo vrhunske mobilnosti
Našim strankam vedno ponudimo vse, kar je v naši moči, da lažje pridejo v stik z našimi izdelki - preko testnih voženj, nakupa ali nadomestnega vozila v času servisiranja pri nas.

4. Zagotavljamo najboljšo vrednost za vaš denar
Želimo, da se kot stranka zavedate, da naj bo kakovost vedno na prvem mestu! Pri nas dobite največ kakovosti za vaš denar.

5. Vedno smo vam blizu
​​​​​Vedno smo vam na voljo in blizu! Imamo 5 poslovalnic, Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova (Ljubljana), Porsche Koper, Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta (Maribor). Odpiralni čas je prav tako v prvi vrsti namenjen vam - da smo vam na voljo večino časa. Ko pa imamo poslovalnice zaprte, so vam pa vedno na voljo naše podporne in asistenčne službe, ki bodo poskrbele, da ne boste nikoli prepuščeni sami sebi.

6. Nagrajujemo vašo zvestobo
Zapomnite si, da se naš odnos ne bo zaključil z nakupom vozila, temveč to pomeni, da boste vedno del nas. Tekom leta prirejamo različne dogodke in vam tako izkazujemo pozornost in nagrajujemo vašo zvestobo.

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!
Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah! Avtor: Porsche Inter Auto

porscheinterauto.net - spletni portal za vrhunska vozila!

Za iskanje pravega in dobrega rabljenega vozila vam je na voljo naš spletni portal - porscheinterauto.net, kjer vpišemo želene lastnosti in nato izberemo potencialna vozila za nakup. Za vas nudimo rabljena vozila Das WeltAuto, ker je pomembno imeti avtomobil, ki mu lahko zaupate! Pri Porsche Inter Auto vam nudimo preverjena rabljena vozila vseh znamk. Znamka Das WeltAuto v svoji ponudbi združuje le najbolj izvrstno ponudbo malo rabljenih, redno vzdrževanih in odlično ohranjenih avtomobilov z malo prevoženimi kilometri po dostopni ceni. Velikokrat lahko z nakupom rabljenega avtomobila dobite več za svoj denar, kot če bi se odločili za nakup popolnoma novega vozila. Ponudba vozil Das WeltAuto omogoča, da boste v primeru nakupa rabljenega vozila zelo zadovoljni.

Pokličite nas - za vse dodatne informacije smo vam na voljo!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

5

Pri Porsche Inter Auto se trudimo, da so naše stranke vedno izjemno zadovoljne!

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja