INFO: 01 5825 400 prodaja vozil in servis (pon-pet, 8h in 17h). PREVERITE novosti: Audi Q4 e-tron, Novi VW POLO, Novi VW TAIGO, Nova Škoda FABIA

Rezervacija vozil - zagotovite si dodatne prednosti

Rezervacija vozil - zagotovite si dodatne prednosti

Rezervirajte ZDAJ in vozilo vas počaka v poslovalnici!

Avtor: Jan Gregorin

Rezervirajte svoje sanjsko vozilo kar prek spleta

PONOVNO V PONUDBI! Online rezervacija novih in rabljenih vozil

Pri Porsche Inter Auto smo se prilagodili svojim strankam in jim tako zagotavljajo najboljšo izkušnjo rezervacije novega vozila ali rabljenega vozila prek spleta. Že vrsto let podjetje Porsche Inter Auto ponuja na svoji strani izpopolnjeno ponudbo vozil, med prvimi v Sloveniji pa smo si domislili prav domiselne ideje: on-line rezervacijo izbranega vozila kar preko spleta, hitro in enostavno!

Preverite celotno zalogo:

Click & Drive ponudba

Porsche Inter Auto online ponudba

Zakaj se odločiti za nakup vozila preko spleta in kako to sploh poteka, smo povprašali vodjo prodaje rabljenih vozil, gospoda Roka Florjanca.

1. Kaj je bil glavni razlog, da ste se odločili za rezervacijo vozil preko spleta? V času, ko je bila onemogočena prodaja vozil na klasični način, smo bili primorani poiskati nove možnosti za prodajo tako novih kot rabljenih vozil. Ker imamo že sedaj vso zalogo vozil na naši spletni strani porscheinterauto.net, je bila edina smiselna odločitev, da se strankam približamo tako, da jim ponudimo brezkontaktno rezervacijo preko spleta. Ker se je online storitev zelo dobro prijela pri naših strankah, smo ponudbo rezervacije obdržali tudi po otvoritvi naših prodajnih salonov.

2. Čemu bi se stranka odločila za rezervacijo preko spleta? Storitev rezervacije smo poimenovali »CLICK & DRIVE«, kjer si stranka z enim klikom in rezervira željeno vozilo. Izbrano vozilo pa jo nato počaka 24 ur v poslovalnici. Večina naših strank rezervacijo opravi kar doma ali iz službe, in si tako omogoči 24 urni čas za razmislek.

Trenutno imamo na voljo odlično ponudbo tako novih kot rabljenih in službenih ter testnih vozil - več kot 1.200 vozil iz zaloge, zagotovo se za vsakega najde primeren avtomobil. Ves čas je strankam na voljo tudi naša celotna prodajna ekipa in Kontaktni center, ki skrbi za hitro in učinkovito komunikacijo.

Online rezervacija vozil
Online rezervacija vozil Avtor: Porsche Inter Auto

3. Kako poteka online rezervacija vozila? Online rezervacija vozil poteka tako, da si stranka izbere vozilo (novo vozilo iz zaloge ali rabljeno vozilo) na naši spletni strani in ga rezervira s predavtorizacijo zneska v višini 29 €. Po plačilu je vozilo rezervirano ter čaka v naši poslovalnici. Naj omenim, da s strokovnim svetovanjem želimo doseči občutek varnega brezkontaktnega nakupa vozila – pri nas lahko stranke izbirajo tudi med različnimi načini ugodnega financiranja.

4. Zakaj kupiti avto ravno pri Porsche Inter Auto? Pri Porsche Inter Auto na svoje delo ne gledamo le kot na dobavo in prodajo avtomobila, ki se zaključi, ko stranka svoj novi jekleni konjiček odpelje iz salona. Na svoje delo namreč gledamo kot na dolgoročni odnos, v katerem je najpomembnejše vaše zadovoljstvo! Avtomobilski trg postaja namreč vse bolj zahteven in konkurenčen. Stranke so za samo poslovanje ključnega pomena in ravno zaradi tega smo tudi v teh časih naredili korak naprej s spletnim nakupom in rezervacijo vozil s čimer se razlikujemo od konkurence, da bo svojim strankam omogočili brezskrbno mobilnost in strokovno svetovanje.

5. Katere so vaše bistvene prednosti pri nakupu rabljenega vozila? PORSCHEINTERAUTO.NET Pri Porsche Inter Auto vam v naši ponudbi rabljenih vozil nudimo le odlično ohranjene in preverjene avtomobile vseh znamk. To nam omogoča, da v naši ponudbi rabljenih vozil združujemo nadvse bogato ponudbo malo rabljenih, redno vzdrževanih in avtomobilov z malo prevoženimi kilometri po še bolj ugodnih cenah kot sicer. Naša izjemna ponudba vozil Das WeltAuto omogoča, da boste v primeru nakupa rabljenega vozila prav vedno zelo zadovoljni.

V primeru vprašanj o rezervaciji vozil so vam na daljavo na voljo naše prodajne ekipe. Z veseljem vam svetujejo po telefonu ali mailu, uredijo informativno ponudbo in vam izračunajo tudi akcijsko financiranje. Lahko pa nas pokličete tudi direktno na tel.: 031 616 918

Click & Drive ponudba

Porsche Inter Auto online ponudba

Akcijsko financiranje - RV BON v vrednosti 700 €

Ob nakupu rabljenega vozila do 700 € bonusa.

RABLJENI AVTOMOBILI - povprašajte prodajalce, če je v ceno vključen tudi že RV BON
Kupujete odlično ohranjeno rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto in potrebujete tudi ugodno financiranje? Ob sklenitvi avto leasinga (finančnega ali operativnega avto leasinga), kredita in zavarovanja** hkrati, prejmete pri Porsche Inter Auto kar 700 EUR* bruto bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila. Več na https://www.porscheleasing.si/znamke/akcije

Pri sklenitvi financiranja veljajo naslednji pogoji:

 • oblika financiranja: kredit in finančni leasing (od 36 do 84 mesecev), operativni leasing (od 36 do 60 mesecev),
 • polog: maksimalni polog je 50% nabavne vrednosti vozila (pri operativnem leasingu 30%)
 • enkratni stroški obdelave: 100 EUR
 • minimalni znesek financiranja: 7.000 EUR
Das WeltAuto
Das WeltAuto Avtor: Porsche Inter Auto poslovalnice

Das WeltAuto. Preverjeno.

Pri vsakem rabljenem vozilu preverimo 250 kontrolnih točk!

Rabljena vozila: Pri Porsche Inter Auto vam v naši ponubi rabljenih vozil nudimo preverjene avtomobile vseh znamk. To nam omogoča, da v naši ponudbi rabljenih vozil združujemo nadvse bogato ponudbo malo rabljenih, redno vzdrževanih in odlično ohranjenih avtomobilov. Vsi imajo malo prevoženih kilometrov in so vam na voljo po še ugodnejših cenah, kot sicer. Naša izjemna ponudba vozil Das WeltAuto omogoča, da boste v primeru nakupa rabljenega vozila zelo zadovoljni.

Za vas preverimo vse naslednje sklope rabljenega vozila (naštetih je le nekaj sklopov!): 

 1. Notranjost vozila (obloge, strop, sedeži, kljuke, letve, pomik stekel, zaklepanje, stikala, volan, ....)
 2. Elektrika (svetila, brisalci, črpalke, akumulator, zračne blazine, radio, hupa, naprave, antena, ...)
 3. Pregled vozila z dvigalom (zavorni sistem, prema, krmiljenje, elementi podvozja, menjalnik, ...)
 4. Motorni prostor (motor, turbina, alternator, zobati jermen, vztrajnik, izolacija, hladilnik, cevi, ...)
 5. Zunanjost vozila (blatniki, elementi karoserije, stekla, odbijači, barva in lak, svetila, streha, ...)
   

PREVERITE VSE: kontrolne točke Das WeltAuto! (PDF)

VW GOLF

Rabljena vozila
Rabljena vozilaod 7.999,00 €
Na zalogi55
Službena vozila
Službena vozilaod 19.490,00 €
Na zalogi16
Preveri ponudbo!
Preveri ponudbo!
Preveri ponudbo!
Preveri ponudbo!

Zadovoljstvo strank - pri nas vedno na prvem mestu! Potrjena izkušnja vrhunske mobilnosti v Porsche poslovalnicah!

Število ocen: 804
5
         
4. december 2019
Ivan P. , stranka Porsche Koper
Volkswagen Touran Traveller TDI/103 kW/140 KM/6-sto
         
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
21. avgust 2019
Liljana M. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Touareg V6 3.0 TDI BlueMotion Technology
         
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
14. avgust 2019
Nurija B. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Plus Trendline TSI
         
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
29. julij 2019
Stefan D. , stranka Porsche Verovškova
Volkswagen Passat CC 1.8 TSI/160 KM/6-stopenjski/4-
         
Kakor vedno, se k Porsche Verovškova vračam zaradi prijaznih in profesionalnih zaposlenih, ki zame in moje vozilo poskrbijo kakor, da gre za njihovo. Sigurno najboljši servis daleč naokoli.
8. julij 2019
Lidija I. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Sportsvan Comfortline 1.6 TDI
         
Zelo dobro organiziran servis, storitve na visokem nivoju, vse je potekalo brez težav.

Plačilo stroška rezervacije vozila, lahko stranka izvede: z uporabo kreditne kartice, ali nakazilom na podlagi izstavljenega predračuna.

Pogoji pridobitve in koriščenja ugodnosti za rabljeno vozilo in ugodnosti za novo vozilo (v nadaljnjem besedilu: ugodnosti): do ugodnosti je upravičen kupec:

 • ki ga je v smislu veljavne zakonodaje šteti za potrošnika,
 • ki je v roku 14-ih dni po prenehanju Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list št. 163/2020), ki je sklenil pogodbo o nakupu rezerviranega vozila, plačal celotno kupnino za rezervirano vozilo in vozilo prevzel,
 • ki je sklenil pogodbo o nakupu vozila, ne pa tudi njegovi singularni ali univerzalni pravni nasledniki,
 • ugodnost za rabljeno vozilo v obliki vrednostnega bona, je kupec dolžan izkoristiti v roku enega leta od sklenitve pogodbe za nakup vozila,
 • do ugodnosti je upravičen tudi kupec, ki sklene pogodbo o nakupu rezerviranega vozila na daljavo,
 • ostali pogoji online rezervacije in nakupa vozila, so določeni v Splošnih pogojih online rezervacije in nakupa vozila, objavljenih na www.porscheinterauto.net.

 

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugoden servis VW, Audi, Škoda, SEAT

Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena ...

CUPRA Born 2022 - začela se je predprodaja

CUPRA Born konifgurator CUPRA ...

Nova ŠKODA FABIA 2022 - že v salonu!

Škoda Fabia konfigurator Škoda Fabia cena Škoda Fabia novosti Škoda Fabia dimenzije Škoda Fabia TSI motorji Aktualna ponudba vozil Naj ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.