Rabljena vozila. Vrhunska ponudba. Preverjeno!

Varen nakup rabljenega vozila pri Porsche - z vključenimi storitvami v letu 2023!

Potrjena vrhunska izkušnja

Nakup rabljenega vozila je tudi v letu 2023 vsekakor izjemno zahtevna odločitev, ki terja veliko časa in živcev. V kolikor iščete vrhunsko ohranjeno rabljeno vozilo, ste pri Porsche Inter Auto na pravem mestu, da sprejmete najboljšo odločitev in doživite vrhunsko mobilnost, ki jo zagotavljajo dodatne ugodnosti.

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porsche?

  • video predstavitev vozila
  • garancija za vračilo/zamenjavo
  • preizkus 250 kontrolnih točk
  • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus
  • do 700 € popusta ob financiranju
  • servisni bon do 100 €


Potrebujete pomoč pri nakupu avtomobila? Pokličite nas 041 392 204 ali nam PIŠITE. Z veseljem smo vam na voljo.


Največja ponudba v Sloveniji:

Kontaktirajte nas in vam zagotovimo odlično ponudbo!

8 dni za vračilo vozila!

Prepričani smo v svojo kakovost.

Garancija 8 dni za vračilo ali zamenjavo vozila: verjamemo v vrhunsko kakovost naših storitev, kljub temu pa vam EKSKLUZIVNO V SLOVENIJI omogočamo, da vozilo, če z njim ne bi bili zadovoljni, vrnete ali zamenjate v 8 dneh.

Porsche jamstvo Plus

Brez omejitve kilometrov!

Porsche jamstvo RV Plus: ob nakupu se odločite za sklenitev vrhunskega Porsche jamstva RV Plus, PORSCHE JAMSTVO RV PLUS DO 24 MESECEV krije stroške dragih popravil, brez vaše udeležbe in brez omejitve kilometrov!

Garancija za brezskrbnost

Preverimo 250 kontrolnih točk.

Garancija za brezskrben nakup: pri Porsche Inter Auto za vsako rabljeno vozilo opravimo zahtevno tehnično kontrolo 250 točk, ki ne glede na tip vozila obsega najmanj 250 KONTROLNIH TOČK. Tako lahko zagotovimo, da stranka ob nakupu rabljenega vozila prejme tehnično in optično odlično pripravljeno vozilo. Kliknite spodaj in preverite potrdilo.

Popust ob financiranju

V ceno je že vključen bonus.

Do 700 € popusta ob nakupu: v ceno vozila je že vključen BONUS V OBLIKI ZNIŽANJA MPC vozila, saj ob nakupu prejmete popust v višini do 700 €, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu/kreditu ali operativnem leasingu in zavarovanju pod pogoji akcije RV BON.

Bon za servis do 100 €

Vrhunske servisne storitve

Servis bon v vrednosti do 100 €: pri Porsche Inter Auto vam ob nakupu zagotovimo BON ZA SERVIS V VREDNOSTI DO 100 €. Tako si boste zagotovili vrhunsko opravljene servisne storitve. Pred nakupom obvezno povprašajte svetovalce ali ima ponudba/vozilo vključen bon.

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porsche Inter Auto?

Pri rabljenih avtomobilih vselej ostaja delček skrivnosti, kaj se je z njihovim drobovjem dogajalo v preteklosti, katere so nevidne napake, ki se pokažejo šele čez čas, kakšno je realno stanje kilometrov in koliko dodatnih stroškov vam bo ta avto prinesel.

Tako pri nakupu rabljenega vozila svetujeta Rok Florjanc in Damijan Pibernik, vodji prodaje rabljenih vozil v poslovalnicah Porsche Inter Auto. Pri tem še posebej poudarjata pomen garancij in jamstev, preverjene zgodovine vozil ter vedno pomembnejšega poprodajnega servisa po nakupu.

Na kaj mora biti stranka pozorna pri nakupu rabljenega vozila?

Rok Florjanc: Pri nakupu rabljenega vozila naj stranka upošteva predvsem standard prodajalca rabljenih vozil, njegovo tradicijo in ponudbo dodatnih garancij ali jamstev. Podobno kot čevlje kupite pri priznanem trgovcu, tako tudi avtomobil kupite pri priznanem prodajalcu, ki vam bo v primeru morebitnih kasnejših težav te težave pomagal rešiti. Vozilo mora biti tudi prosto bremen, z ustrezno dokumentacijo in plačanimi davki.

Damijan Pibernik: Stranka mora biti pozorna predvsem na videz vozila, kako je vozilo pripravljeno in očiščeno. Preveriti je treba stanje platišč in drugih podrobnosti, v notranjosti pa stanje sedežev in volanskega obroča ter morebitna popravila. Zelo pomemben dejavnik je tudi servisna zgodovina, torej kje je bilo vozilo servisirano in seveda ustrezna dokumentacija o menjavi vseh potrebnih delov.

Porsche Jamstvo RV Plus
Porsche Jamstvo RV Plus Avtor: Porsche Inter Auto

Kaj zagotavlja pooblaščeni trgovec rabljenih vozil?

Rok Florjanc: Garancijo oz. jamstvo! Pri nakupu pooblaščeni trgovci namreč garantirajo kakovost vozila, ustreznost in popolnost dokumentacije ter znano zgodovino, povsem drugače pa obravnavajo tudi morebitne skrite napake. Pri nas večina strank sklene dodatno Porsche jamstvo RV PLUS, ki vključuje številne prednosti, na primer: velja brez omejitve kilometrov, pri uveljavljanju jamstva ni potrebna vaša soudeležba, pri popravilu so vključeni originalni deli, popravilo opravimo na pooblaščenih servisih itd. 

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porsche Inter Auto?

Damijan Pibernik: Vsa naša vozila so temeljito tehnično pregledana v predpisanih 250 točkah in natančno dokumentirana, prav tako pa lahko stranka natančno vidi, kaj je bilo na vozilu popravljeno ali zamenjano. Poudaril bi tudi podaljšano Porsche jamstvo RV PLUS, ki pokriva večino tehničnih sklopov vozila, vključno s sklopko. Poleg tega nudimo tudi asistenco v primeru okvare oziroma brezplačen prevoz vozila do najbližjega pooblaščenega servisa – jamstvo mobilnosti velja, vse dokler stranka vozilo servisira pri pooblaščenem serviserju. Naše največje prednosti so: garancija 8 dni za vračila – ker smo prepričani v svojo kakovost, preverjanje 250 kontrolnih točk – za brezskrben nakup, vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus – do 24 mesecev, do 700,00 EUR popusta ob financiranju PFGS in bon za servis v vrednosti do 100,00 EUR – za ugodnejši servis vozila.

Vaše vozilo odkupimo v 24 urah
Vaše vozilo odkupimo v 24 urah Avtor: Porsche Inter Auto

Kako poteka odkup vozil? Ali lahko svoje vozilo dam v račun kot polog?

Damijan Pibernik: Najprej natančno preverimo stanje in opravimo cenitev vozila. Odkup vozil – dogovorjena cena se vključi v delež pologa. Ta je lahko enak, višji ali nižji od cene vozila. Po želji lahko del ocenjene vrednosti tudi vrnemo v gotovini. Za preostanek vrednosti do nakupa drugega rabljenega vozila stranki ponudimo možnost financiranja za obdobje do sedmih let.

Certified Shop
Certified Shop
Google mnenja
Google mnenja
Das WeltAuto.
Das WeltAuto.

Ali nudite tudi ugodno akcijsko financiranje in zavarovanje? Kaj vse potrebujem?

Rok Florjanc: Financiranje vozil – kot fizična oseba potrebujete zadnje tri plačilne liste, originalne ali kopije, potrjene z žigom in podpisom; osebni dokument, vozniško dovoljenje ter izpolnjene obrazce, ki jih dobite pri nas. Če vozilo kupujete kot pravna oseba, potrebujete obrazec BON2, samostojni podjetniki pa potrdilo o poravnanih davčnih obveznosti in bilanco. Odobritev financiranja praviloma traja en delovni dan.

Damijan Pibernik: Sam postopek pridobitve leasinga je zelo enostaven. Če je polog višji ali enak 25 odstotkom vrednosti vozila, je potrebno zgolj izpolniti obrazce ter priložiti tri zadnje plačilne liste, osebni dokument in vozniško dovoljenje. Če je polog manjši, je treba obrazce potrditi pri delodajalcu. Odobritev financiranja praviloma traja en dan oziroma v izjemnih primerih do tri dni. Poleg tega svojim strankam v primeru, da pri nas sklenejo financiranje in zavarovanje, podarimo bon v vrednosti do 700 evrov.

Rabljeno vozilo kupim pri vas, grem na Hrvaško, vozilo se pokvari v tujini. Kaj zagotavlja Porsche Inter Auto jamstvo Rabljena Vozila Plus po nakupu?

Damijan Pibernik: Svojim strankam zagotavljamo asistenco tudi v drugih evropskih državah. V primeru okvare stranka pokliče našo asistenco, ki poskrbi za prevoz vozila do najbližjega pooblaščenega serviserja, po opravljeni storitvi pa tudi za neposredno plačilo. 

Volkswagen - aktualna ponudba vozil!

Nova vozila
od 17.883,00 € Ponudba (65)
Rabljena vozila
od 6.999,00 € Ponudba (286)
Službena vozila
od 17.480,00 € Ponudba (49)

Audi - aktualna ponudba vozil!

Nova vozila
od 0,00 € Ponudba (117)
Rabljena vozila
od 9.990,00 € Ponudba (122)
Službena vozila
od 23.999,00 € Ponudba (20)

Škoda - aktualna ponudba vozil!

Nova vozila
od 15.601,00 € Ponudba (83)
Rabljena vozila
od 6.699,00 € Ponudba (112)
Službena vozila
od 17.432,00 € Ponudba (17)

SEAT - aktualna ponudba vozil!

Nova vozila
od 14.910,00 € Ponudba (8)
Rabljena vozila
od 10.480,00 € Ponudba (36)
Službena vozila
od 22.990,00 € Ponudba (3)

Kupujete preverjeno rabljeno vozilo? Pokličite nas!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

5

Pri Porsche Inter Auto se trudimo, da so naše stranke vedno izjemno zadovoljne!

5
Sergej H. stranka Porsche Verovškova
kakovostno vendar relativno drago.
5
Jerica V. stranka Porsche Verovškova
Spoštovani, rada bi le posebej pohvalila go. Meri Koren, ki je svetovanje opravila strokovno korektno in prijazno ter zagotovila, da je bilo delo opravljeno v želenem času.
5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
Poglej vsa mnenja

Pogoji storitev

POGOJI ZA 8 DNI ZA MENJAVO ALI VRAČILO VOZILA: če v roku enega tedna po nakupu vozila ugotovite, da se niste odločili pravilno, lahko izbrano vozilo brez znižanja cene kadar koli zamenjate za drugo vozilo, za enako ali višjo vrednost. Stroške, povezane z odjavo in prijavo vozila morate kriti sami. Stanje vozila mora ustrezati stanju ob predaji, pri čemer se upošteva naravna obraba glede na število prevoženih kilometrov. Za prevožene kilometre je potrebno plačati min. vsoto 70,00 eur oz. 0,40 eur na prevoženi kilometer.

PORSCHE JAMSTVO RV PLUS: veljavne pogoje si lahko preberite v knjižici Porsche jamstvo RV PLUS.

PORSCHE INTER AUTO CERTIFIKAT 250 KONTROLNIH TOČK: pri Porsche Inter Auto za vsako rabljeno vozilo opravimo zahtevno tehnično kontrolo, ki ne glede na tip vozila obsega najmanj 250 kontrolnih točk. Z zelo natančno kontrolo vseh pomembnih sklopov vozila lahko zagotovimo, da stranka ob nakupu rabljenega vozila prejme tehnično in optično odlično pripravljeno vozilo. PDF-potrdilo, ki ga lahko preverite na spletu, izkazuje izključno samo kontrolne točke vozila in ne stanja ohranjenosti. 

PORSCHE INTER AUTO SERVISNI BON: ob nakupu rabljenega vozila bo prodajna ekipa za vas izdelala kartico ugodnosti Porsche Group Card, na katero bo naložila dobroimetje za servisni obisk v poslovalnicah Porsche Inter Auto. Višina dobroimetja je odvisna od vrednosti vozila in jo je mogoče koristiti v vseh petih poslovalnicah Porsche Inter Auto.