Preverjena rabljena vozila

Preverjena rabljena vozila

Vrhunski nakup rabljenega vozila z vključenimi storitvami za dolgo življenjsko dobo vašega vozila

Avtor: Igor Kocjančič, Porsche Inter Auto

Potrjena vrhunska izkušnja

Nakup rabljenega vozila je vsekakor izjemno zahtevna odločitev, ki terja veliko časa in živcev. V kolikor iščete vrhunsko ohranjeno rabljeno vozilo, ste pri Porsche Inter Auto na pravem mestu, da sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu vašega novega rabljenega vozila in doživite vrhunsko mobilnost, ki jo zagotavljajo dodatne ugodnosti.

Potrebujete pomoč pri nakupu avtomobila? Pokličite nas 041 392 204 ali nam PIŠITE. Z veseljem smo vam na voljo. 


  Največja ponudba v Sloveniji:

  Kontaktirajte nas in vam zagotovimo odlično ponudbo!

  5 razlogov za nakup vozila pri Porsche Inter Auto

  8 dni za vračilo vozila!

  Prepričani smo v svojo kakovost.

  Garancija 8 dni za vračilo ali zamenjavo vozila: verjamemo v vrhunsko kakovost naših storitev, kljub temu pa vam EKSKLUZIVNO V SLOVENIJI omogočamo, da vozilo, če z njim ne bi bili zadovoljni, vrnete ali zamenjate v 8 dneh.

  Porsche jamstvo RV Plus

  Brez omejitve kilometrov!

  Porsche jamstvo RV Plus: ob nakupu se odločite za sklenitev vrhunskega Porsche jamstva RV PlusPORSCHE JAMSTVO RV PLUS DO 24 MESECEV krije stroške dragih popravil, brez vaše udeležbe in brez omejitve kilometrov!

  Garancija za brezskrben nakup

  Za vas preverimo 250 kontrolnih točk.

  Garancija za brezskrben nakup: pri Porsche Inter Auto za vsako rabljeno vozilo opravimo zahtevno tehnično kontrolo 250 točk, ki ne glede na tip vozila obsega najmanj 250 KONTROLNIH TOČK. Tako lahko zagotovimo, da stranka ob nakupu rabljenega vozila prejme tehnično in optično odlično pripravljeno vozilo. Kliknite spodaj in preverite potrdilo.

  700 € popusta ob nakupu!

  V ceno je že vključen bonus.

  700 € popusta ob nakupu: v ceno vozila je že vključen BONUS V OBLIKI ZNIŽANJA MPC vozila, saj ob nakupu prejmete popust v višini 700 €, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu/kreditu ali operativnem leasingu in zavarovanju pod pogoji akcije RV BON

  Vključen bon za servis v vrednosti do 100 €!

  Vrhunske servisne storitve.

  Vključen bon za servis v vrednosti do 100 €: pri Porsche Inter Auto vam ob nakupu podarimo BON ZA SERVIS V VREDNOSTI DO 100 €. Tako si boste zagotovili vrhunsko opravljene servisne storitve na pooblaščenem servisu in še naprej uživali v vožnji. 

  Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porsche Inter Auto?

  Pri rabljenih avtomobilih vselej ostaja delček skrivnosti, kaj se je z njihovim drobovjem dogajalo v preteklosti, katere so nevidne napake, ki se pokažejo šele čez čas, kakšno je realno stanje kilometrov in koliko dodatnih stroškov vam bo ta avto prinesel.

  Tako pri nakupu rabljenega vozila svetujeta Rok Florjanc in Damijan Pibernik, vodji prodaje rabljenih vozil v poslovalnicah Porsche Inter Auto. Pri tem še posebej poudarjata pomen garancij in jamstev, preverjene zgodovine vozil ter vedno pomembnejšega poprodajnega servisa po nakupu.

  Vsa rabljena vozila

  Na kaj mora biti stranka pozorna pri nakupu rabljenega vozila?

  Rok Florjanc: Pri nakupu rabljenega vozila naj stranka upošteva predvsem standard prodajalca rabljenih vozil, njegovo tradicijo in ponudbo dodatnih garancij ali jamstev. Podobno kot čevlje kupite pri priznanem trgovcu, tako tudi avtomobil kupite pri priznanem prodajalcu, ki vam bo v primeru morebitnih kasnejših težav te težave pomagal rešiti. Vozilo mora biti tudi prosto bremen, z ustrezno dokumentacijo in plačanimi davki.

  Damijan Pibernik: Stranka mora biti pozorna predvsem na videz vozila, kako je vozilo pripravljeno in očiščeno. Preveriti je treba stanje platišč in drugih podrobnosti, v notranjosti pa stanje sedežev in volanskega obroča ter morebitna popravila. Zelo pomemben dejavnik je tudi servisna zgodovina, torej kje je bilo vozilo servisirano in seveda ustrezna dokumentacija o menjavi vseh potrebnih delov.

  Porsche Jamstvo RV Plus
  Porsche Jamstvo RV Plus Avtor: Porsche Inter Auto

  Kaj zagotavlja pooblaščeni trgovec rabljenih vozil?

  Rok Florjanc: Garancijo oz. jamstvo! Pri nakupu pooblaščeni trgovci namreč garantirajo kakovost vozila, ustreznost in popolnost dokumentacije ter znano zgodovino, povsem drugače pa obravnavajo tudi morebitne skrite napake. Pri nas večina strank sklene dodatno Porsche jamstvo RV PLUS, ki vključuje številne prednosti, na primer: velja brez omejitve kilometrov, pri uveljavljanju jamstva ni potrebna vaša soudeležba, pri popravilu so vključeni originalni deli, popravilo opravimo na pooblaščenih servisih itd. 

  Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porsche Inter Auto?

  Damijan Pibernik: Vsa naša vozila so temeljito tehnično pregledana v predpisanih 250 točkah in natančno dokumentirana, prav tako pa lahko stranka natančno vidi, kaj je bilo na vozilu popravljeno ali zamenjano. Poudaril bi tudi podaljšano Porsche jamstvo RV PLUS, ki pokriva večino tehničnih sklopov vozila, vključno s sklopko. Poleg tega nudimo tudi asistenco v primeru okvare oziroma brezplačen prevoz vozila do najbližjega pooblaščenega servisa – jamstvo mobilnosti velja, vse dokler stranka vozilo servisira pri pooblaščenem serviserju. Naše največje prednosti so: garancija 8 dni za vračila – ker smo prepričani v svojo kakovost, preverjanje 250 kontrolnih točk – za brezskrben nakup, vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus – do 24 mesecev, do 700,00 EUR popusta ob financiranju PFGS in bon za servis v vrednosti do 100,00 EUR – za ugodnejši servis vozila.

  Vaše vozilo odkupimo v 24 urah
  Vaše vozilo odkupimo v 24 urah Avtor: Porsche Inter Auto

  Kako poteka odkup vozil? Ali lahko svoje vozilo dam v račun kot polog?

  Damijan Pibernik: Najprej natančno preverimo stanje in opravimo cenitev vozila. Odkup vozil – dogovorjena cena se vključi v delež pologa. Ta je lahko enak, višji ali nižji od cene vozila. Po želji lahko del ocenjene vrednosti tudi vrnemo v gotovini. Za preostanek vrednosti do nakupa drugega rabljenega vozila stranki ponudimo možnost financiranja za obdobje do sedmih let.

  Certified Shop
  Certified Shop
  Google mnenja
  Google mnenja
  Das WeltAuto.
  Das WeltAuto.

  Ali nudite tudi ugodno akcijsko financiranje in zavarovanje? Kaj vse potrebujem?

  Rok Florjanc: Financiranje vozil – kot fizična oseba potrebujete zadnje tri plačilne liste, originalne ali kopije, potrjene z žigom in podpisom; osebni dokument, vozniško dovoljenje ter izpolnjene obrazce, ki jih dobite pri nas. Če vozilo kupujete kot pravna oseba, potrebujete obrazec BON2, samostojni podjetniki pa potrdilo o poravnanih davčnih obveznosti in bilanco. Odobritev financiranja praviloma traja en delovni dan.

  Damijan Pibernik: Sam postopek pridobitve leasinga je zelo enostaven. Če je polog višji ali enak 25 odstotkom vrednosti vozila, je potrebno zgolj izpolniti obrazce ter priložiti tri zadnje plačilne liste, osebni dokument in vozniško dovoljenje. Če je polog manjši, je treba obrazce potrditi pri delodajalcu. Odobritev financiranja praviloma traja en dan oziroma v izjemnih primerih do tri dni. Poleg tega svojim strankam v primeru, da pri nas sklenejo financiranje in zavarovanje, podarimo bon v vrednosti do 700 evrov.

  Rabljeno vozilo kupim pri vas, grem na Hrvaško, vozilo se pokvari v tujini. Kaj zagotavlja Porsche Inter Auto jamstvo Rabljena Vozila Plus po nakupu?

  Damijan Pibernik: Svojim strankam zagotavljamo asistenco tudi v drugih evropskih državah. V primeru okvare stranka pokliče našo asistenco, ki poskrbi za prevoz vozila do najbližjega pooblaščenega serviserja, po opravljeni storitvi pa tudi za neposredno plačilo. 

  Volkswagen - aktualna ponudba vozil!

  Nova vozila
  Nova vozilaod 15.442,00 €
  Na zalogi47
  Rabljena vozila
  Rabljena vozilaod 5.900,00 €
  Na zalogi141
  Službena vozila
  Službena vozilaod 11.990,00 €
  Na zalogi115

  Audi - aktualna ponudba vozil!

  Nova vozila
  Nova vozilaod 19.150,00 €
  Na zalogi46
  Rabljena vozila
  Rabljena vozilaod 5.399,00 €
  Na zalogi76
  Službena vozila
  Službena vozilaod 21.990,00 €
  Na zalogi36

  Škoda - aktualna ponudba vozil!

  Nova vozila
  Nova vozilaod 13.933,00 €
  Na zalogi72
  Rabljena vozila
  Rabljena vozilaod 6.999,00 €
  Na zalogi74
  Službena vozila
  Službena vozilaod 13.990,00 €
  Na zalogi33

  SEAT - aktualna ponudba vozil!

  Nova vozila
  Nova vozilaod 19.880,00 €
  Na zalogi9
  Rabljena vozila
  Rabljena vozilaod 7.850,00 €
  Na zalogi9
  Službena vozila
  Službena vozilaod 20.149,00 €
  Na zalogi19

  Kupujete preverjeno rabljeno vozilo? Pokličite nas!

  Porsche Koper

  Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

  Porsche Ljubljana

  Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

  Porsche Maribor

  Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

  Porsche Ptujska cesta

  Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

  Porsche Verovškova

  Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

  Pri Porsche Inter Auto se trudimo, da so naše stranke vedno izjemno zadovoljne!

  Število ocen: 261
  5
           
  16. december 2019
  Sergej H. , stranka Porsche Verovškova
  SEAT Altea XL 1.6 TDI
           
  kakovostno vendar relativno drago.
  11. december 2019
  Jerica V. , stranka Porsche Verovškova
  SEAT Ibiza SC LOCO 1.0 MPI GP2
           
  Spoštovani, rada bi le posebej pohvalila go. Meri Koren, ki je svetovanje opravila strokovno korektno in prijazno ter zagotovila, da je bilo delo opravljeno v želenem času.
  6. december 2019
  Nina Z. , stranka Porsche Maribor
  ŠKODA Rapid Easy SB 1.0 TSI
           
  Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
  4. december 2019
  Ivan P. , stranka Porsche Koper
  Volkswagen Touran Traveller TDI/103 kW/140 KM/6-sto
           
  Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
  25. november 2019
  Nataša J. , stranka Porsche Verovškova
  SEAT Leon Style 1.6 TDI CR DPF
           
  Vse je bilo ok.

  Pogoji storitev

  POGOJI ZA 8 DNI ZA MENJAVO ALI VRAČILO VOZILA: če v roku enega tedna po nakupu vozila ugotovite, da se niste odločili pravilno, lahko izbrano vozilo brez znižanja cene kadar koli zamenjate za drugo vozilo, za enako ali višjo vrednost. Stroške, povezane z odjavo in prijavo vozila morate kriti sami. Stanje vozila mora ustrezati stanju ob predaji, pri čemer se upošteva naravna obraba glede na število prevoženih kilometrov. Za prevožene kilometre je potrebno plačati min. vsoto 70,00 eur oz. 0,40 eur na prevoženi kilometer.

  PORSCHE JAMSTVO RV PLUS: veljavne pogoje si lahko preberite v knjižici Porsche jamstvo RV PLUS.

  PORSCHE INTER AUTO CERTIFIKAT 250 KONTROLNIH TOČK: pri Porsche Inter Auto za vsako rabljeno vozilo opravimo zahtevno tehnično kontrolo, ki ne glede na tip vozila obsega najmanj 250 kontrolnih točk. Z zelo natančno kontrolo vseh pomembnih sklopov vozila lahko zagotovimo, da stranka ob nakupu rabljenega vozila prejme tehnično in optično odlično pripravljeno vozilo. PDF-potrdilo, ki ga lahko preverite na spletu, izkazuje izključno samo kontrolne točke vozila in ne stanja ohranjenosti. 

  PORSCHE INTER AUTO SERVISNI BON: ob nakupu rabljenega vozila bo prodajna ekipa za vas izdelala kartico ugodnosti Porsche Group Card, na katero bo naložila dobroimetje za servisni obisk v poslovalnicah Porsche Inter Auto. Višina dobroimetja je odvisna od vrednosti vozila in jo je mogoče koristiti v vseh petih poslovalnicah Porsche Inter Auto. 

   

   

  Podobni članki

  MENJAVA OLJA - ugoden servis VW, Audi, Škoda, SEAT

  Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena ...

  Audi akcijska ponudba: A1, A3, A4, A5, Q2, Q3 in Q5!

  Veliki popusti za nova vozila Audi A1 akcija Audi A3 akcija ...

  Škoda akcija 2021: takoj dobavljiva vozila v akciji!

  Izkoristite priložnost! Doživite popolnoma nova vozila Škoda. ŽELIM PONUDBO ...

  Želite več informacij?
  Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

  Vsak dan od 8-17.ure

  Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

  Več o uporabi piškotkov

  Uporaba piškotkov na naši spletni strani

  Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


  Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

   

  1.    Kaj je piškotek? 

  Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

  Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


  2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


  2.1.    Piškotki brez privolitve

  Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
  Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

  Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


  2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

  Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

   

  V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

  •    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

  Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
  Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

  •    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

  Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
  Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

  •    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

  Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
  Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

   Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

  Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

  2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

  Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


  •    Opis piškotka:  Google AdSense

  Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
  Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
  Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
  Čas hrambe: neomejeno

  •    Opis piškotka: Sumo Cookies

  Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
  Čas hrambe: neomejeno

  •    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

  Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
  Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

  3.    Vtičniki za družbena omrežja 

  Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
  Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

  Youtube

  Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
  Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

  4.    Vaše nastavitve piškotkov 

  Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
  Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

  •    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
  •    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
  •    Google Chrome, glejte tukaj:
  (https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
  •    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.