PREDSEZONSKA AKCIJA & ugodnejše cene: Zimske pnevmatike, Celoletne pnevmatike, kompleti koles!

AVTONET preverjena rabljena vozila

Ponudba rabljenih vozil na AVTO.NET 2023. Preverite našo ponudbo odlično ohranjenih vozil.

AVTONET preverjena rabljena vozila

Preglejte zalogo vozil

Celotna ponudba v Sloveniji

AVTONET - rabljena vozila Porsche Inter Auto

AVTONET je spletna stran, ki ponuja na slovenskem trgu izjemno ponudbo novih in rabljenih vozil. Vozila našega podjetja Porsche Inter Auto boste našli tudi na strani AVTONET. Če iščete v letu 2023 rabljeno vozilo avtomobilskih znamk Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra, Škoda ali Porsche, ga boste našli tudi na strani avto net - preverite tudi zadnje oglase v članku AVTONET zadnjih 100 oglasov. V kolikor iščete odlično ohranjeno vozilo, ste pri Porsche Inter Auto na pravem mestu, da sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu vašega vozila in doživite vrhunsko mobilnost.

AVTONET oglasi - preverite zalogo:

Če želite več informacij ob nakupu vozil, nas prosimo pokličite na 041 392 204. Z veseljem pomagamo!

Potrjena izkušnja vrhunske mobilnosti

Nakup rabljenega avtomobila je res lahko boljši in cenovno ugodnejši nakup, a to le v primeru, če se prav odločite. Ste vedeli, da vam pri Porsche Inter Auto pri nakupu vašega novega rabljenega vozila iz programa Das WeltAuto zagotavljamo vrhunsko izkušnjo mobilnosti in vam ob tem nudimo tudi ekskluzivne dodatne ugodnosti, ki vam jih ponujamo le mi. Le tako boste lahko popolnoma uživali v vašem novem vozilu!

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju?

 • natančna video predstavitev tehničnega stanja
 • garancija 8 dni za vračilo
 • preverjanje 250 kontrolnih točk –
 • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus – do 24 mesecev
 • financiranje vozil: do 1.000 € popusta
 • servisni bon v vrednosti do 100 € – za ugodnejši servis vozila

Iskanja, povezana z AVTONET

Pred nakupom priporočamo preizkus vozila

Najsi bo to testno službeno vozilo ali katero od drugih rabljenih vozil na naši strani ali na strani AVTONET, pri nas ste vedno dobrodošli na testni vožnji. Zavedamo se namreč, da pravi občutek o avtomobilu dobimo šele takrat, ko z njim opravimo vsaj nekaj kilometrov. Konec koncev gre za nakup, ki bo z vami vsaj nekaj let, zato tega nikakor ne jemljemo zlahka, vi pa tudi ne. Vaše delo smo še nekoliko olajšali, saj se na testno vožnjo preprosto prijavite s klikom na gumb z napisom PREIZKUS pred nakupom. Ne le, da so za preizkus na voljo vsa vozila iz ponudbe, temveč se bomo po najboljših močeh prilagodili tudi vašim časovnim zahtevam. Le vpisati morate želeni datum in uro vožnje, pa bomo storili vse, kar je v naših močeh, da bomo vaši želji ugodili.

Odkup vozil

Ne želite izgubljati časa s številnimi potencialnimi kupci, pogajanji, prepričevanjem in administracijo? Izberite si novo vozilo na naši strani, mi pa bomo odkupili vaše vozilo po najboljši možni ceni ter poskrbeli za hiter in preprost odkup vozila - velika akcija ODKUP VOZIL.

Prednosti menjave pri Porsche Inter Auto: 

 • odkup vseh vozil in vseh znamk
 • menjava staro za novo
 • gotovinski odkup rabljenih vozil
 • poplačilo vašega leasinga 
 • nudimo dobro gotovinsko plačilo

Iskanja, povezana z AVTONET Volkswagen

AVTONET - pri naših ponudbah najdete tudi izračun ugodnega financiranja

S strokovnim znanjem in z dolgoletnimi izkušnjami vam pomagamo na poti do vozila znamk Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in Porsche nudimo tudi financiranje vozil družbe Porsche Finance Group Slovenia. Pri nas lahko pod ugodnimi pogoji izbirate med kreditom in leasingom, hkrati pa lahko vozilo tudi ugodno zavarujete in poskrbite za njegovo vzdrževanje. Naše storitve prilagajamo vašim potrebam, željam in finančnim zmožnostim. Vsi podatki akcijskega financiranja so obiskovalcem dostopni tudi na strani avto.net.

AVTONET ZADNJIH 100 OGLASOV

Redni obiskovalci spletne strani www.avto.net ste že vajeni, da na njej najdete sproti posodobljen nabor vseh vozil. Najbolj obiskana kategorija "AVTONET zadnjih 100 oglasov" ponuja najbolj svežo ponudbo na zadnje vnešenih vozil, v kateri boste našli tudi vsa naša nova in rabljena vozila iz podjetja Porsche Inter Auto. V kolikor potrebujete v hitrem času novo ali rabljeno vozilo, potem boste v tej rubriki našli vozilo za vas.

Zadnjih 100 oglasov

Celotna zaloga rabljenih in novih vozil

 

 

Nudimo vam izkušnjo vrhunske mobilnosti!

Zakaj se vedno več strank odloča za nakup rabljenega vozila pri Porsche Inter Auto, smo povprašali Roka Florjanca, vodja prodaje rabljenih vozil pri Porsche Ljubljana

"Zagotovo na njihovo odločitev vpliva kakovost, bogata izbira, odzivnost prodajnih svetovalcev in seveda varnost nakupa. Na zalogi imamo pregledana in servisirana vozila, ki so zanesljiva in največkrat dostopna po ugodni ceni. Vsa rabljena vozila iz naše ponudbe so natančno preverjena in vzdrževana. Za to obljubo storitev stoji naše podjetje Porsche Inter Auto d.o.o., kjer ne sprejemamo kompromisov glede tehnike in videza vozila. Nakup rabljenih vozil iz ponudbe pri nas je varen nakup. Pri nas v ponudbi imamo samo vozila Das WeltAuto. 

Najdem vozilo na strani www.porscheinterauto.net ali www.avto.net in si želim nakupa, kako je s testno vožnjo, kako je z ogledom, kako je z nakupom? 

Testna vožnja pred nakupom je mogoča z vsakim rabljenim vozilom. Vozilo si je mogoče ogledati na spletu in nato na lokacijah Porsche poslovalnic. Imeli smo tudi že primere, da smo vozilo stranki pripeljali na dom, oziroma na sedež podjetja. Prilagodi se ogled in ponudbo kupcu, ker gre za povsem individualni dogovor. Po nakupu je možna tudi dostava vozila na dom, saj poskušamo imeti zelo osebni pristop do vsake stranke posebej.

Katerih rabljenih vozil prodate največ? Zakaj?

Največ prodamo službenih vozil, kar pomeni staro za novo, oziroma kot sam poudarim rabljeno za rabljeno. To pa zato, ker imamo le-teh tudi največ na zalogi, hkrati pa je večja tudi varnost nakupa. Top 10 najbolj prodane modele lahko naštejem: VW Golf, VW Passat, VW Tiguan, Škoda Octavia, Škoda Fabia, Škoda Kodiaq, Audi A3, Audi A4, Audi Q3, Audi Q5, SEAT Ibiza, SEAT Leon in SEAT Ateca. V zadnjem času pa opažamo tudi precejšen porast povpraševanja po bencinskim motorjih TSI oz. TFSI.

Kako poteka običajen prodajni proces?

Vsa rabljena vozila in službena vozila so vedno najprej objavljena na spletu, potem se zgodi klic in stranka je povabljena v salon. Na prodajnem mestu se odvije predstavitev vozila, predstavimo vse oblike jamstev in seveda vsaki stranki omogočimo, kar se da dober vpogled v zgodovino vozila. Ko se stranka odloči za nakup se ji predstavijo tudi oblike financiranja. 

Kako poteka nakup odkup vozil, menjava staro za novo – ali staro za staro?

Vedno se začne s prodajo nekega novega vozila. Avto ocenimo, pregledamo in opravimo cenitev s katero se poda odkupna cena. Od tu naprej se ponovno začenja individualni del. Določi se oblika financiranja (kredit, lizing, plačilo z gotovino) in izpolni vse pogodbe ter obvezne formalnosti. 

Rabljena vozila Das WeltAuto Slovenija
Rabljena vozila Das WeltAuto Slovenija Avtor: Porsche Inter Auto

Pet razlogov zakaj kupiti rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto:

Glavni razlogi zakaj kupiti rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto:

Med celotnim procesom nakupa vam je na voljo naš šolan in usposobljen prodajni svetovalec, ki vam bo pomagal v vsakem trenutku, predvsem pa vam svetoval pri nakupu glede na vaše potrebe, zahteve in možnosti. Ponujamo najboljšo možno rešitev, da boste lahko prišli do izbranega avtomobila s kar najmanj finančnih težav, dovolj hitro in brez zapletov. Vse kar potrebujete, boste uredili na enem mestu: od registracije do servisa.

Naša rabljena vozila najdete tudi na spletni strani DasWeltauto.si 

Rabljena vozila pod blagovno znamko Das WeltAuto imajo podrobno proučeno ozadje, so odlično vzdrževana, varna in natančno pregledana, saj kontrolni pregled takšnega rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda in temeljitega čiščenja, pa vse do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni strokovnjaki. V roke vam tako predamo skrbno pregledano in vzdrževano vozilo z malo prevoženimi kilometri. Celotno ponudbo najdete na strani dasweltauto.si. 

Vrednote podjetja Porsche Inter Auto

Mi smo z vami pred, med in po nakupu avtomobila

»Pri Podjetju Porsche Inter Auto na svoje delo ne gledamo le kot na dobavo in prodajo avtomobila, ki se zaključi, ko stranka svoj novi jekleni konjiček zapelje iz salona. Za nas to predstavlja dolgoročni odnos, v katerem je najpomembnejše vaše zadovoljstvo, zadovoljstvo naših strank. Zato ponujamo celostno storitev pod eno streho, pri tem pa upoštevamo vaše mnenje, ki je najpomembnejše za naše delo« svetuje Igor Kocjančič, vodja marketinga pri Porsche Inter Auto.

Vaše mnenje nam največ pomeni!

Splet je zdaj nedvomno prostor, kjer v tem času s hitrim življenjskim ritmom iščemo in tudi dobimo največ informacij. Raziskave kažejo, da kar sedem od desetih kupcev meni, da na odločitev za nakup odločilno vplivajo ocene uporabnikov na spletu. Kar 90 odstotkov potencialnih strank pa denimo pred obiskom salona ali servisa na spletu pogleda ocene in mnenja o njem. Spletnim mnenjem in ocenam ljudje zaupamo tako kot osebnim priporočilom. Takšna mnenja se po zaupanju, ki ga uživajo, uvrščajo le za tista, ki jih podajo prijatelji in družina in pred mnenja strokovnjakov, spletnih strani podjetij, pred marketinški material in pred oglase. Za podjetje Porsche Inter Auto pa so ta mnenja ključnega pomena za zagotavljanje zadovoljstva strank. Tudi mi jih z veseljem sprejemamo, se prav vsakemu posvetimo in ga preučimo.

Rabljena in službena vozila pri Porsche Inter Auto
Rabljena in službena vozila pri Porsche Inter Auto Avtor: Porsche Inter Auto

Iskanje na spletu: rabljeni avtomobili

Brez dvoma je najpogostejši naslov, na katerega se obrnemo stran AVTO NET. To velja predvsem za rabljena vozila, čeprav je na portalu objavljenih ogromno oglasov za nova vozila, predvsem tista na zalogi. To je tudi dober način, da kupec dobi občutek, kakšni popusti so na voljo v primerjavi s tistimi cenami, ki jih najde na uradnem ceniku.

Manj številčno, a zagotovo ne enako ponudbo malih oglasov imajo še na nekaterih drugih spletnih naslovih, ki sicer niso nujno specializirani za prodajo vozil, a so vseeno precej priljubljeni. Mednje spadajo www.porscheinterauto.netwww.dasweltauto.si, www.bolha.com, www.avto.info in oglasi.svet24.si (bivši www.salomon.si), pa še kakšen bi se našel. Kar se tiče novih vozil, seveda veliko informacij ponujajo uradne spletne strani avtomobilskih znamk, kot so www.audi.si, www.seat.si, www.skoda.si, www.volkswagen.si in www.vw-gospodarska.si, kjer so na voljo tudi podatki o vozilih na zalogi.

Lepe priložnosti, a tudi pasti!
Brskanje po oglasih rabljenih avtomobilov je lahko zelo zabavno in informativno, saj nam lahko da široko sliko o tem, kaj je na trgu sploh na voljo, in na naš seznam kandidatov doda še kakšnega, na katerega prej sploh pomislili nismo. A je treba upoštevati, da lahko tja oglas objavi vsakdo, tudi prevaranti. Zato je pri nadaljnjih korakih vseeno dobrodošla previdnost, predvsem pa primerna podpora nekoga, ki lahko pripomore s strokovnim znanjem. Če tega nimate na voljo znotraj svojega kroga prijateljev in znancev, je najpametneje, da svoje iskanje usmerite na zaloge podjetij, ki se ukvarjajo s prodajo novih in rabljenih vozil. Le tam boste namreč ob nakupu poleg dragocenih informacij in pomoči pri izbiri pravega modela za vas prejeli tudi podporo v obliki garancije ali jamstva.

Recept za zanesljiv nakup
Tudi trgovci novih, predvsem pa rabljenih vozil se med seboj močno razlikujejo. Predpisan zakon in jamstvo, ki sodi zraven, je eno, drugo pa je, kako dobre storitve boste deležni. Je prodajalec vreden zaupanja? Ko gredo stvari po načrtu, se lahko zanesete na vsakega, bolj pa je pomembno, kako ravnajo, ko gre kaj narobe. Pri našem podjetju Porsche Inter Auto smo prav gotovo ponosni na svoj odnos do strank, ki velikokrat prve informacije pridobijo prav na naših spletnih straneh. Posebej je poskrbljeno za tiste, ki iščejo rabljena vozila, katerim je namenjen naš portal www.porscheinterauto.net z veliko zalogo odličnih vozil vseh znamk. Ta so natančno preverjena, vzdrževana in po potrebi strokovno popravljena. Dodatno varnostno mrežo nudijo vozila s pripisom »Jamstvo za rabljeno vozilo Plus« z jamstvom za rabljeno vozilo, tehnično kontrolo kakovosti, profesionalno optično pripravo, možnostjo odkupa starega vozila, testno vožnjo, jamstvom za zamenjavo, financiranjem in zavarovanjem, ponudbo originalne dopolnilne opreme in še marsičim.

10 pogostih vprašanj o nakupu na AVTONET

Katere so prednosti pri nakupu rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto?

Bistvene prednosti rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto so zagotovo naslednje:

 • garancija za rabljeno vozilo - možnost dokupa podaljšanega jamstva RV PLUS,
 • natančen tehnični pregled kakovosti vozila,
 • profesionalna optična priprava,
 • testna vožnja in
 • akcijsko financiranje vozil. 

Nakup rabljenega vozila - kakšen je postopek financiranja?

Kot fizična oseba za financiranje potrebujete zadnje tri plačilne liste, originalne ali kopije, potrjene z žigom in podpisom, osebni dokument, vozniško dovoljenje ter izpolnjene obrazce, ki jih dobite pri nas. Če vozilo kupujete kot pravna oseba, potrebujete obrazec BON2, samostojni podjetniki pa potrdilo o poravnanih davčnih obveznosti in bilanco. Odobritev financiranja praviloma traja en delovni dan.

Kaj gledati pri nakupu rabljenega avtomobila?

Pri nakupu rabljenega vozila morate biti pozorni, da izberete prodajalca, ki ima neko tradicijo in bogato izbiro vozil. Pri samem vozilu pa morate biti pozorni na veliko različnih stvari. Preverite morate ohranjenost vozila, pristnost kilometrov, videz, zgodovino vozila in preteko servisiranje...Preveriti je treba stanje platišč in drugih podrobnosti, v notranjosti pa stanje sedeža, volanskega obroča ter morebitna popravila le-teh. Zelo pomemben faktor je tudi servisna zgodovina, torej kje je bilo vozilo servisirano ter seveda ustrezna dokumentacija o menjavi vseh potrebnih delov.

Nakup avtomobila z garancijo na AVTONET?

Izredno pomembnega pomena je, da izberete garancijo oziroma jamstvo pri nakupu rabljenega vozila, saj se tako izognete vse nepravilnostim. Pri Porsche Inter Auto vam nudimo jamstvo Rabljena vozila Plus, ki velja za vse znamke vozil, ki pa jih je seveda treba servisirati na pooblaščenih servisih. V primeru, da rabljeni avtomobil kupite pri nas vam garantiramo kakovost vozila, ustreznost in popolnost dokumentacije ter znano zgodovino!

Kaj je pomembno preveriti pri nakupu rabljenega vozila na AVTONET?

Zaradi čedalje bolj zapletenih tehnologij, ki vse vgrajujejo v avtomobile, je nujno potrebno, da pred nakupom rabljen avtomobil pregleda strokovnjak, ki se bo posvetil avtomobilu. Že na testni vožnji pa boste lahko videli, kako avtomobil deluje.

Katere so prednosti Das WeltAuto rabljenih vozil?

Bistvene prednosti Das WeltAuto rabljenih vozil

 • garancija za rabljeno vozilo - možnost dokupa podaljšanega jamstva
 • natančen tehnični pregled kakovosti vozila,
 • profesionalna optična priprava,
 • testna vožnja in
 • akcijsko financiranje vozil. 

Nakup rabljenega vozila na AVTONET - zakaj je pomembna testna vožnja?

Pred nakupom rabljenega vozila na AVTONET se morate nujno odpeljati na testno vožnjo, ki pa naj ne traja zgolj en krog po bližnji ulici, temveč naj bo daljša in naj obsega tako vožnjo po dobri kot slabi cesti in vožnjo pri večji hitrosti. Le tako boste lahko ugotovili realno stanje avtomobila.

Ali je ohranjenost vozila pomembna?

Ohranjenost vozila je pomembna predvsem zato, ker lahko iz ohranjenosti predvidevamo zgodovino in preteklo servisiranje avtomobila. Izredno velikega pomena je redno vzdrževanje avtomobila z malo prevoženimi kilometri po dostopni ceni. 

Naši izkušeni strokovnjaki pred prodajo vsak avtomobil temeljito pregledajo na dvigalu in očistijo. V redkem primeru odkritja nepravilnosti, se ji naši izkušeni strokovnjaki Das WeltAuto posvetijo še pred prodajo - vse z namenom, da vam zagotovimo najbolj brezskrbno izkušnjo mobilnosti.

Katere so prednosti financiranja pri Porsche Inter Auto?

Prednosti financiranja rabljenega vozila pri Porsche Inter Auto:

 •  Enostavno in hitro, prvi odgovor v 24 urah,
 •  strokovna pomoč pri nakupu in izbiri ustreznega načina financiranja – vse na enem mestu,
 •  način financiranja prodajni strokovnjak vedno prilagodi vašim osebnim željam, pričakovanjem in zmožnostim
 •  financiranje je tako vedno prilagojeno vašim potrebam in zahtevam.

Najdem vozilo na strani AVTONET - kako je z ogledom?

Vozilo si je mogoče ogledati na spletu in nato na lokacijah Porsche poslovalnic. Imeli smo tudi že primere, da smo vozilo stranki pripeljali na dom, oziroma na sedež podjetja. Prilagodi se ogled in ponudbo kupcu, ker gre za povsem individualni dogovor. Po nakupu je možna tudi dostava vozila na dom, saj poskušamo imeti zelo osebni pristop do vsake stranke posebej.

5

Zaupajte nam! Varen in zanesljiv nakup pri Porsche Inter Auto.

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja