PREDSEZONSKA AKCIJA & ugodnejše cene: Zimske pnevmatike, Celoletne pnevmatike, kompleti koles!

PORSCHE JAMSTVO RV PLUS - 100% kritje

Ob nakupu rabljenega vozila si zagotovite vrhunsko jamstvo, ki ponuja bistveno večjo varnost, kot ostala jamstva

PORSCHE JAMSTVO RV PLUS - 100% kritje

Porsche rabljena vozila - vaša najboljša določitev

Samo pri Porsche Inter Auto vam nudimo vrhunsko Porsche Jamstvo RV Plus, ki vam zagotavlja varen nakup in krije stroške dragih popravil, brez vaše udeležbe in brez omejitve kilometrov.  Pri popravilu uporabljamo le najbolj kakovostne originalne dele, vključeni so vsi deli, motor, menjalnik in tudi električni deli! Le tako se boste v prihodnosti izognili dragim stroškom popravil, ki bi se lahko pripetili, vi pa boste lahko brezskrbno uživali v vožnji. 

Porsche Jamstvo RV Plus - prednosti:

 • brez vaše soudeležbe pri uveljavljanju
 • velja brez omejitve kilometrov
 • 100% polno kritje popravil**
 • velja za 12 ali 24 mesecev
 • pri popravilu vključeni originalni deli
 • popravilo opravimo na pooblaščenih servisih
 • vključeni vsi deli: motor, menjalnik, električni sistemi ...
 • prenesite PDF brošuro in preverite dodatne informacije
   

Potrebujete strokovno svetovanje? Pokličite nas na: 041 392 204, z veseljem smo vam na voljo!

Rabljena vozila z garancijo!

Preverite odlično ohranjena rabljena vozila.

Porsche jamstvo RV Plus za brezskrbnost

Ob nakupu rabljenega vozila vam pri nas ponudimo vrhunsko Porsche podaljšano jamstvo RV Plus, ki je vedno zelo pametna in premišljena odločitev. Verjamemo namreč, da želite v vožnji s svojo družino ali prijatelji v vašem vozilu uživati popolnoma brezskrbno. Prav zaradi tega smo razvili Porsche podaljšano jamstvo RV Plus, ki ves čas prijazno skrbi za vaš avtomobil.

Je že tako, da je potrebno vsak avtomobil redno vzdrževati, kajti so je najboljši način, da se izognete prevelikim in nepredvidenim stroškom in se tudi najbolj varno vozite v vsakdanjem prometu. A kot vedno je potrebno gledati na vsak evro in zato vam pri Porsche Inter Autu ponujajo idealno rešitev: jamstvo RV Plus z možnostjo obnavljanja pogodbe. 

Tega lahko, kot omenjeno, lahko kupec sklene ob nakupu rabljenega avtomobila pri družbi Porsche Inter Auto, pod pogojem, da je avtomobil star do 96 mesecev oziroma 8 let, ob tem pa ima lahko avtomobil do 175.000 prevoženih kilometrov. Za to pa seveda kupec dobi na eni strani storitev na najvišji ravni, celoten postopek sklenitve pa je naravnost enostaven. V popravila so vključeni originalni nadomestni deli, vse to pa se izvaja na pooblaščenih servisih z visokousposobljeneni mehaniki. V celoten paket so vključeni torej ključni deli avtomobila: od motorja, menjalnika do električnih sistemov. Podaljšano jamstvo RV Plus namreč krije stroške nadomestnih delov in stroške popravila v primeru nastale okvare, ki je ni s svojim ravnanjem povzročil uporabnik vozila. In še več, jamstvo lahko voznik podaljšuje v okviru pravil, obnova ali sklenitev novega dodatnega jamstva pa lahko opravi do 30 dni pred potekom obstoječega. In sklenitev ni brez osnove, vsi vemo, da se tehnika s časom iztroši in postane še bolj občutljiva na zunanje pojave in obremenitve med delovanjem.

In tudi dejstvo, da je podaljšano jamstvo vezano na vozilo, je dodaten adut pri morebitni prodaji takega avtomobila, saj je to vozilo potem še bolj »konkurenčno« na trgu saj na novega lastnika preidejo vse pravice in obveznosti iz podaljšanega jamstva RV Plus z dnem spremembe lastništva. V skladu s pogoji podaljšanega jamstva RV Plus mora za popravilo in servisiranje vašega vozila vedno skrbeti pooblaščeni serviser, kjer je servisiranje tudi sicer najbolj kakovostno in zanesljivo. 

Kaj torej nudi podaljšano jamstvo?

Jamstvo krije stroške odprave mehanskih ali elektronskih okvar komponent in To velja za vozila, ki so prodana v pooblaščeni mreži Porsche. Eden od pogojev je, da je potrebno vozilo v času trajanja Porsche podaljšanega jamstva RV Plus servisirati v pooblaščeni mreži za znamko vozila skladno s predvidenim planom vzdrževanja. Podaljšano jamstvo RV Plus se lahko uveljavlja le v pooblaščenih servisih mreže Porsche, s predložitvijo servisne in jamstvene knjižice s potrdilom o podaljšanem jamstvu.

A da to nepotrebnih zapletov ne pride, je že pri prvem koraku pomembno, da kupite zanesljiv rabljen avtomobil. In tudi t vam ponujajo pri Porsche Inter Autu, strokovnjaki pa imajo vseeno nekaj zelo koristnih nasvetov, kako pravilno kupit rabljen avtomobil. Torej, rabljeno vozilo kupujte pri priznanem trgovcu, kot je recimo Porsche Inter Auto ali iz ponudbe Das WeltAuto, kjer je vsako vozilo posebej pregledano. Prav je tudi, da vam predstavijo tudi zgodovino vozila, ki ga je najbolje preveriti tudi s testno vožnjo. In na koncu, za piko na i, sklenete je že omenjeno jamstvo in tako boste sedeli v varnem in ustrezno vzdrževanem avtomobilu. Če pa se že kaj zgodi, vam jamstvo pomaga. 
 

Jamstvo in garancija - kaj je razlika?

S podaljšanim jamstvom boste lahko mislili samo na najbolj pomembne stvari v življenju, za vse ostalo v zvezi z vašim jeklenim konjičkom bomo pa z veseljem poskrbeli mi. Podaljšano PORSCHE JAMSTVO RV PLUS s lahko sklenete za obdobje enega ali dveh let brez omejitve prevoženih kilometrov, ob izbiri jamstva pa se tako mi kot vi zavežemo k dogovoru. Le-ta zahteva, da vozilo redno servisirate v pooblaščeni prodajno-servisni mreži znamk: Volkswagen, Škoda, Audi, Seat in Porsche (v nadaljevanju: mreža Porsche), kot je navedeno v letaku oz. knjižici, mi pa bomo ves čas trajanja Porsche jamstva RV Plus za rabljena vozila skrbeli za brezhibno delovanje vašega novega vozila. Večina avtohiš oziroma prodajalcev nudi le zakonsko obvezno enomesečno garancijo pri nakupu rabljenega vozila.

Razlika med garancijo vozila in jamstvom je velika. Po poteku tega roka (obvezne enomesečne garancije) lahko v primeru okvare za popravilo odštejete tudi več tisoč evrov. Pri Porsche Inter Auto se tega dobro zavedamo, saj je izjemno pomembno, da lahko vozilu zaupate čimdlje. Ker si z vami želimo dobrega odnosa, vam svetujemo, da se ob nakupu rabljenega vozila odločite za podaljšano jamstvo RV Plus, le tako bo vaš avtomobil zanesljiv in vedno v dobrih rokah. Vašo mobilnost enostavno prepustite nam, saj vam bomo le-tako lahko zagotovili pravi užitek in sproščenost v vožnji. Nakup rabljenega vozila je lahko z nami tudi zelo udobno. 

Jamstvo RV Plus - za katera vozila?

Podaljšano Jamstvo RV Plus lahko izberete ob nakupu rabljenega avtomobila pri družbi Porsche Inter Auto do starosti 96 mesecev oziroma 8 let, pri tem pa ima lahko avtomobil do 175 tisoč prevoženih kilometrov. Ob tem velja omeniti tudi to, da Jamstva RV Plus ne nudimo pri avtomobilih z alternativim pogonskim sklopom, avtomobilih, ki so v uporabi za komercialne namene in podobno. V okrviru podaljšanega Jamstva RV Plus vam tako zagotavljamo visoko kakovost naših storitev, hitro in enostavno obravnavo z vso pozornostjo.

Jamstvo RV Plus lahko sklenete za skoraj vse znamke avtomobilov, priporočamo ga pa pri vseh modelih avtomobilov in znamk za čimvečjo brezskrbnost pri vožnji. Podaljšano Jamstvo RV Plus je vaša rešitev za pameten in premišljen nakup rabljenega vozila.

V veliko primerih lahko z nakupom rabljenega avtomobila dobite več za svoj denar! Pred prodajo vsak avtomobil izjemno skrbno pregledamo, preverimo na testni vožnji in avtomobil tudi temeljito očistimo. V primeru, da naši strokovnjaki zaznajo kakšno drobno nepravilnost, se ji posvetijo še pred prodajo. Rabljena vozila ugodno - preverite veliko znižanje rabljenih vozil - več kot 1.200 vozil na zalogi!

Kako lahko jamstvo preprosto uveljavljam?

V primeru nepravilnosti morate le-to prijaviti pri pooblaščenem serviserju mreže Porsche v roku sedem dni od zaznave. Pooblaščeni serviser se nato v čimkrajšem času odloči o načinu popravila v skladu s priporočili proizvajalca znamke vozila. Ob prijavi morate priložiti servisno knjižico RV Plus s potrjenimi servisi oziroma rednim vzdrževanjem vozila. Seznam pooblaščene mreže Porsche prav tako najdete v brošuri. Zavezujemo se, da bo vaše vozilo v najkrajšem možnem času ponovno pri vas in pripravljeno na vse nove dogodivščine.

Potrjena izkušnja vrhunske mobilnosti

Življenje je prijetno, ko je vse v najlepšem redu. Pri Porsche Inter Auto močno stremimo k zadovoljstvu in dobremu počutju svojih strank. Pri nas ne boste deležni le bogate ponudbe malo rabljenih, odlično ohranjenih avtomobilov po izjemno ugodni ceni, temveč vam bomo tudi po nakupu zagotavljali vso potrebno strokovno podporo. Z Jamstvom RV Plus, ki smo ga opisali v tem prispevku, smo vas želeli spomniti na dejstvo, da boste le tako lahko še dolgo brezskrbno uživali v vašem novem rabljenem avtomobilu. Večina strank se pri nakupu rabljenega vozila pri nas odloči za Porsche Jamstvo RV Plus. 

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju?

 • garancija 8 dni za vračilo – ker smo prepričani v svojo kakovost
 • video prikaz tehničnega stanja vozila
 • preverjanje 250 kontrolnih točk – za brezskrben nakup
 • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus – do 24 mesecev
 • do 700 € popusta ob financiranju PFGS
 • servisni bon v vrednosti do 100 € – za ugodnejši servis vozila
   

Pri nas lahko vsa rabljena vozila temeljito preizkusite na testni vožnji, obenem pa vam vedno nudimo menjavo staro za staro ali novo po posebnih ugodnostih. V primeru da se ob nakupu vozila preko financiranja odločite tudi za avtomobilsko zavarovanje (obvezno/kasko) po pogojih RV Bon, ste deležni celo do popusta.

Poleg tega, da lahko pri nas izbirate med največjo ponudbo malo rabljenih, redno vzdrževanih in odlično ohranjenih avtomobilov, vam zagotavljamo v naših poslovalnicah popolno vrhunsko izkušnjo mobilnosti - zagotovite si odličen rabljen avtomobil tudi vi.

 

 

 

Porsche Jamstvo RV Plus - prednosti

 • brez vaše soudeležbe pri uveljavljanju
 • velja brez omejitve kilometrov
 • 100% polno kritje popravil**
 • velja za 12 ali 24 mesecev
 • pri popravilu vključeni originalni deli
 • popravilo opravimo na pooblaščenih servisih
 • vključeni vsi deli: motor, menjalnik, električni sistemi ...
 • prenesite PDF brošuro in preverite dodatne informacije

Kaj nudi podaljšano jamstvo?

Jamstvo krije stroške odprave mehanskih ali elektronskih okvar komponent in To velja za vozila, ki so prodana v pooblaščeni mreži Porsche. Eden od pogojev je, da je potrebno vozilo v času trajanja Porsche podaljšanega jamstva RV Plus servisirati v pooblaščeni mreži za znamko vozila skladno s predvidenim planom vzdrževanja. Podaljšano jamstvo RV Plus se lahko uveljavlja le v pooblaščenih servisih mreže Porsche, s predložitvijo servisne in jamstvene knjižice s potrdilom o podaljšanem jamstvu.

Jamstvo RV Plus - za katera vozila?

Podaljšano Jamstvo RV Plus lahko izberete ob nakupu rabljenega avtomobila pri družbi Porsche Inter Auto do starosti 96 mesecev oziroma 8 let, pri tem pa ima lahko avtomobil do 175 tisoč prevoženih kilometrov. Ob tem velja omeniti tudi to, da Jamstva RV Plus ne nudimo pri avtomobilih z alternativim pogonskim sklopom, avtomobilih, ki so v uporabi za komercialne namene in podobno. V okrviru podaljšanega Jamstva RV Plus vam tako zagotavljamo visoko kakovost naših storitev, hitro in enostavno obravnavo z vso pozornostjo.

5

Zadovoljstvo strank - pri nas vedno na prvem mestu!

5
Leopold B. stranka Porsche Verovškova
Z vašimi uslugami smo zelo zadovoljni, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Ostanite še naprej takšni kot ste.
5
Boris K. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem bil tudi tokrat zelo zadovoljen.
5
Stanislav G. stranka Porsche Verovškova
Že leta pri vas. Servis zmeraj profesionalno opravljen. Dragoceni nasveti Sandija Kavčiča. Izkušnja z asistenco ob prometni nezgodi prav tako odlična. Posredovanje zelo hitro. Ne samo ob rednih servisih, ampak tudi ob kratkih obiskih prijazno svetovanje ali posredovanje.
Poglej vsa mnenja