PORSCHE JAMSTVO EVROPA PLUS

Ob nakupu rabljenega vozila si zagotovite vrhunsko jamstvo, ki ponuja bistveno večjo varnost.

PORSCHE JAMSTVO EVROPA PLUS

Rabljena vozila z jamstvom!

Preverite odlično ohranjena rabljena vozila.

Porsche jamstvo - najboljša odločitev

Samo pri Porsche Inter Auto vam nudimo vrhunsko Porsche Jamstvo Evropa Plus, ki vam zagotavlja varen nakup in krije stroške dragih popravil, brez vaše udeležbe in brez omejitve kilometrov. Pri popravilu uporabljamo le najbolj kakovostne originalne dele, vključeni so vsi deli, motor, menjalnik in tudi električni deli! Le tako se boste v prihodnosti izognili dragim stroškom popravil, ki bi se lahko pripetili, vi pa boste lahko brezskrbno uživali v vožnji.

Jamstvo vam zagotavlja popolnoma varen nakup in krije stroške dragih popravil v obdobju do 24 mesecev, brez vaše udeležbe in brez omejitve prevoženih kilometrov. Pri popravilu uporabljamo le najbolj kakovostne originalne dele, vključno z vsemi sestavnimi deli, motorjem, menjalnikom in tudi električnimi komponentami za vaš rabljen avto. Le tako se boste v prihodnosti izognili visokim stroškom popravil, ki bi se lahko pojavili.

PORSCHE JAMSTVO - prednosti:

 • Porsche Jamstvo velja po celotni Evropi.
 • Brez soudeležbe pri uveljavljanju.
 • Višina zneska popravila je brez omejitve.
 • Število popravil je neomejeno.
 • Velja brez omejitve kilometrov.
 • 100% polno kritje popravil.
 • Trajanje jamstva do 24 mesecev.
 • V primeru spremembe lastništva vozila je prenosljivo na novega lastnika.
 • Vključeno tudi nadomestno vozilo do 3 dni, v kolikor vozila ni možno pripraviti za vožnjo v 3 urah.

Potrebujete strokovno svetovanje? Pokličite nas na: 041 392 204, z veseljem smo vam na voljo!

Jamstvo za rabljena vozila

Ob nakupu rabljenega vozila vam pri nas ponudimo vrhunsko jamstvo za rabljena vozila, ki je vedno zelo pametna in premišljena odločitev. Verjamemo namreč, da želite v vožnji s svojo družino ali prijatelji v vašem vozilu uživati popolnoma brezskrbno. Prav zaradi tega smo razvili podaljšano jamstvo, ki ves čas prijazno skrbi za vaš avtomobil. V kolikor se zanimate za nakup najbolj ohranjenega rabljenega vozila ste pri nas na pravem mestu, skupaj z vsemi dodatnimi ugodnostmi.

Je že tako, da je potrebno vsak avtomobil redno vzdrževati, kajti so je najboljši način, da se izognete prevelikim in nepredvidenim stroškom in se tudi najbolj varno vozite v vsakdanjem prometu. A kot vedno je potrebno gledati na vsak evro in zato vam pri Porsche Inter Autu ponujajo idealno rešitev.

V popravila so vključeni originalni nadomestni deli, vse to pa se izvaja na pooblaščenih servisih z visokousposobljenimi mehaniki. V celoten paket so vključeni torej ključni deli avtomobila: od motorja, menjalnika do električnih sistemov. Podaljšano jamstvo namreč krije stroške nadomestnih delov in stroške popravila v primeru nastale okvare, ki je ni s svojim ravnanjem povzročil uporabnik vozila.

In tudi dejstvo, da je podaljšano jamstvo vezano na vozilo, je dodaten adut pri morebitni prodaji takega avtomobila, saj je to vozilo potem še bolj »konkurenčno« na trgu saj na novega lastnika preidejo vse pravice in obveznosti iz podaljšanega jamstva z dnem spremembe lastništva. V skladu s pogoji podaljšanega jamstva mora za popravilo in servisiranje vašega vozila vedno skrbeti pooblaščeni serviser, kjer je servisiranje tudi sicer najbolj kakovostno in zanesljivo.

Kaj torej nudi podaljšano jamstvo?

Jamstvo krije stroške odprave mehanskih ali elektronskih okvar komponent in To velja za vozila, ki so prodana v pooblaščeni mreži Porsche. Eden od pogojev je, da je potrebno vozilo v času trajanja podaljšanega jamstva servisirati v pooblaščeni mreži za znamko vozila skladno s predvidenim planom vzdrževanja. Podaljšano jamstvo se lahko uveljavlja le v pooblaščenih servisih mreže Porsche, s predložitvijo servisne in jamstvene knjižice s potrdilom o podaljšanem jamstvu.

A da to nepotrebnih zapletov ne pride, je že pri prvem koraku pomembno, da kupite zanesljiv rabljen avtomobil. In tudi to vam ponujajo pri Porsche Inter Auto, strokovnjaki pa imajo vseeno nekaj zelo koristnih nasvetov, kako pravilno kupit rabljen avtomobil. Torej, rabljeno vozilo kupujte pri priznanem trgovcu, kot je recimo Porsche Inter Auto ali iz ponudbe Das WeltAuto, kjer je vsako vozilo posebej pregledano. Prav je tudi, da vam predstavijo tudi zgodovino vozila, ki ga je najbolje preveriti tudi s testno vožnjo. In na koncu, za piko na i, sklenete je že omenjeno jamstvo in tako boste sedeli v varnem in ustrezno vzdrževanem avtomobilu. Če pa se že kaj zgodi, vam jamstvo pomaga.

Ugodno financiranje rabljenih vozil

Financiranje rabljenih vozil - našim strankam prav tako omogočimo financiranje vozil po posebnih pogojih. Za vas imamo pripravljene različne oblike financiranja, ki so prilagojene vašim potrebam in željam. Pri nas lahko pod ugodnimi pogoji izbirate med kreditom in finančnim leasingom, hkrati pa lahko vozilo tudi ugodno zavarujete - preverite ugodno zavarovanje vozil. Z financiranjem družbe Porsche Finance Group Slovenia si boste tako lahko izpolnili svoje sanje o vozilu in brezskrbno uživali v vožnji - preverite izračun financiranja. Pri nas vam ponujamo najboljšo možno rešitev, da boste lahko do izbranega avtomobila prišli s čim manj finančnih težav, dovolj hitro in brez posebnih zapletov – vse kar potrebujete, boste uredili na enem mestu.

 

Prednosti nakupa rabljenih vozil

Katere so dodatne prednosti ob nakupu rabljenega vozila pri Porscheju?

 • 8 dni garancije za vračilo/zamenjavo,
 • preverjanje 250 kontrolnih točk Das WeltAuto,
 • vrhunsko Porsche jamstvo Evropa Plus do 24 mesecev,
 • do 1.500 evrov popusta ob financiranju in menjavi,
 • natančna video predstavitev vozil,
 • servisni bon do 100 evrov.

Preverite zalogo rabljenih vozil

V kolikor iščete vrhunska rabljena vozila, vam predstavljamo odlično ponudbo rabljenih vozil, ki so natančno in strokovno pregledana. Zagotavljamo vam TOP PONUDBO! Spodaj preverite zalogo rabljenih vozil in si izberite svojega.

 

 

 

5

Zadovoljstvo strank na prvem mestu!

5
Leopold B. stranka Porsche Verovškova
Z vašimi uslugami smo zelo zadovoljni, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Ostanite še naprej takšni kot ste.
5
Boris K. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem bil tudi tokrat zelo zadovoljen.
5
Stanislav G. stranka Porsche Verovškova
Že leta pri vas. Servis zmeraj profesionalno opravljen. Dragoceni nasveti Sandija Kavčiča. Izkušnja z asistenco ob prometni nezgodi prav tako odlična. Posredovanje zelo hitro. Ne samo ob rednih servisih, ampak tudi ob kratkih obiskih prijazno svetovanje ali posredovanje.
Poglej vsa mnenja