Das WeltAuto. Preverjeno. Preverimo 250 kontrolnih točk!

Pri Porsche Inter Auto pred prodajo preverimo vsako rabljeno vozilo!

Das WeltAuto. Preverjeno. Preverimo 250 kontrolnih točk!

Neprecenljiva brezskrbnost

Nakup rabljenega vozila je vedno naloga, ki zahteva veliko časa in potrpljenja. Pri rabljenih avtomobilih vselej ostaja delček skrivnosti, kaj se je dogajalo z drobovjem v preteklosti, katere so nevidne napake, ki se pokažejo šele čez čas, in koliko dodatnih stroškov vam bo ta avto prinesel. Vsemu temu se lahko izognete pri nakupu vozila iz ponudbe pri Porsche Inter Auto iz programa Das WeltAuto:

 • kupec mora dobiti v roke tehnično ustrezno in varno vozilo 
 • strogi standardi veljajo za vsa vozila
 • naj bo notranjost ali zunanjost, motor ali podvozje, nič ne uide natančnemu pregledu 
 • kontrola poteka v treh stopnjah, zato je vsaka podrobnost, zamenjava ali popravilo, dodatno kontrolirana
 • pri Porscheju ničesar ne skrivamo in zato kupcu predamo le pregledano vozilo 

Nakup avtomobila je svojevrsten dogodek za vsakega kupca in ker postajajo rabljeni avtomobili vedno bolj privlačni, vedno več kupcev posega ravno po njih. A za razliko od novega je rabljen avtomobil ravno to, rabljen. Kar lahko pomeni, da v sebi skriva kakšno skrivnost, na katero kupec ni bil opozorjen, s časom pa lahko prinese veliko težav. Kako torej kupit varno in preverjeno vozilo, da z njim ne bodo kasneje težave, ki kupcu kvarijo zadovoljstvo? Skrite napake in nobenega pravega sogovornika lahko pomenijo le težave. Torej, vprašanje kaj sem kupil, ali je nakup vreden svojega denarja, je povsem na mestu. Zato je najbolj pošteno, da kupec kupi preverjeno vozilo in ker pri Porsche Inter Autu poznajo svoj posel do obisti, kupcem zagotavljajo pregleden nakup, brez fige v žepu, saj igrajo »z odprtimi kartami«. Zavedajo se namreč, da moramo kupcu predati brezhibno rabljeno vozilo, je le-to deležno posebnega natančnega pregleda preden gre v roke kupcu.

Potrebujete strokovno svetovanje? Pokličite nas na 041 392 204 z veseljem vam bomo svetovali

Odlično ohranjena vozila

Preveri vrhunsko ponudbo

Natančnih 250 kontrolnih točk

Pri nas gre vsako rabljeno vozilo skozi 250 vnaprej določenih kontrolnih točk, te pa so skrbno izbrane s strani strokovnjakov, ki poznajo delovanje vozila in njegovo uporabo. »Vsak avtomobil, tudi če še ni kupljen, pregledamo. Če najdemo kakšno pomanjkljivost, jo dokumentiramo in odpravimo. Torej odpravimo napako ali zamenjamo sestavni del, če je ta seveda preveč izrabljen,« je povedal Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil.

Preverite točke:: kontrolne točke Das WeltAuto! (PDF)

Povezani članki:

Tej prvi kontroli potem sledi druga kontrola, ki jo opravlja menedžer kakovosti, ki išče še dodatne rešitev odprave napak in tudi načrtuje celotne postopke. Nato sledi še ena kontrola, tretja po vrsti, kjer se še dodatno opravijo kontrole, ali so bile napake odpravljene oziroma v kakšni meri in potem je avtomobil pripravljen za objavo za prodajo. V tej fazi pa strokovnjaki PIA opravijo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže dejansko stanje vozila: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si kupec interaktivno lahko ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup. 

»S toliko dodatnimi kontrolami nam res težko kaj uide, saj se te kontrole na 250 točkah tudi dejansko opravijo. A če stranka kljub vsemu po nakupu še ni povsem zadovoljna, skupaj najdemo ustrezno rešitev in po potrebi še del, ki je predmet dvoma kupca, zamenjamo. Zato lahko trdim, da pri nas ne kupujejo mačka v žaklju,« dodaja Florjanc. Posamezni korak traja od pol ure pa lahko tudi dlje, najbolj pomembna je ravno tretja kontrola, kajti tam se dejansko vse opravi od samega začetka, s tem se ukvarjata dva cenilca, ko eden pregleduje mehaniko, tudi za izgled vozila. Vse te točke torej skrbno pregledajo, delo pa obsega tako elektriko v vozilu pa vse do podvozja. To je še toliko bolj pomembno za varno in udobno vožnjo in kupec mora dobiti v roke tehnično ustrezno in varno vozilo, kar mu pri Porsche Inter Autu tudi zagotavljamo. Strokovnjaki ne pozabijo niti na prtljažnik, kjer lahko s časom prihaja do poškodb zaradi prevoza prtljage, streha vozila in motorni pokrov pa sta večji površini, ki sta tudi izpostavljeni zunanjim dejavnikom vremena in stanja na cesti. 

Motorni prostor in sam motor sta tudi pomembna dela vsakega avtomobila veliko povesta o dosedanjem vzdrževanju in uporabi vozila, oboje mora biti primerno standardom matične avtomobilske tovarne, ki veljajo za vsa vozila, pri Porsche Inter Autu pa to tudi natančno preverimo in zabeležimo vsako morebitno napako ali podrobnost. Le tako se lahko vzpostavi in gradi medsebojno zaupanje med kupcem in prodajalcem, Porsche Inter Auto pa k ustrezni obravnavi vozila zavezujejo tudi visokokakovostna vozila naših znamk. Z zelo natančno kontrolo vseh pomembnih sklopov vozila lahko zagotovimo, da stranka ob nakupu rabljenega vozila prejme tehnično in optično odlično pripravljeno vozilo.

Videopregled rabljenega vozila

Strokovnjaki pri Porsche Inter Auto pred začetkom prodaje na spletu opravimo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže dejansko stanje vozila: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si kupec interaktivno lahko ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup.

"S temi številnimi dodatnimi pregledi vozila nam res težko kaj uide, saj se ti na 250 točkah tudi dejansko opravijo. A če stranka kljub temu po nakupu še ni povsem zadovoljna, skupaj najdemo ustrezno rešitev, in po potrebi še del, ki je predmet dvoma kupca, zamenjamo. Zato lahko trdim, da pri nas ne kupujejo mačka v žaklju," pove Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto.

Posamezni korak traja približno pol ure, najpomembnejši pa je ravno tretji pregled, kajti tam se dejansko vse opravi − s samim začetkom se ukvarjata dva cenilca, in sicer eden pregleduje mehaniko, drugi videz vozila. Vse te točke torej skrbno pregledajo. Delo pa obsega tako elektriko v vozilu in vse, kar sega do podvozja. To je zelo pomembno za varno in udobno vožnjo ter predvsem za to, da kupec dobi v roke tehnično ustrezno in varno vozilo, kar mu pri Porsche Inter Auto tudi zagotavljamo. Strokovnjaki ne pozabijo niti na prtljažnik, kjer lahko pride s časom tudi do poškodb zaradi prevoza prtljage, pa tudi ne na streho vozila in motorni pokrov, ki sta večji površini, izpostavljeni tudi zunanjim vremenskim dejavnikom in stanju na cesti. Motorni prostor in sam motor sta tudi pomembna dela vsakega avtomobila, ki veliko povesta o dozdajšnjem vzdrževanju in uporabi vozila, oboje pa mora biti primerno standardom matične avtomobilske tovarne, ki veljajo za vsa vozila, pri Porsche Inter Auto pa to tudi natančno preverimo in zabeležimo vsako morebitno napako ali podrobnost.

Potrjena izkušnja vrhunske mobilnosti

Vsekakor je izjemno velikega pomena nakup vašega novega rabljenega vozila. Pri Porsche Inter Auto vam omogočamo, da pri nakupu rabljenega avtomobila izkoristite dodatne ugodnosti, ki vam jih ponujamo le mi in hkrati sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu vašega novega rabljenega vozila in doživite vrhunsko mobilnost.

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju?

 • garancija 8 dni za vračilo
 • preverjanje 250 kontrolnih točk
 • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus
 • do 700 € popusta ob financiranju
 • servisni bon do 100 €

Brezskrben nakup!

Pri Porsche Inter Auto gre vsako rabljeno vozilo skozi zahtevno tehnično kontrolo, ki ne glede na tip vozila, obsega najmanj 250 kontrolnih točk. Z zelo natančno kontrolo vseh pomembnih sklopov vozila lahko zagotovimo, da stranka ob nakupu rabljenega vozila prejme tehnično in optično odlično pripravljeno vozilo.

Za vas preverimo vse naslednje sklope rabljenega vozila (naštetih je le nekaj sklopov!): 

 1. Notranjost vozila (obloge, strop, sedeži, kljuke, letve, pomik stekel, zaklepanje, stikala, volan, ....)
 2. Elektrika (svetila, brisalci, črpalke, akumulator, zračne blazine, radio, hupa, naprave, antena, ...)
 3. Pregled vozila z dvigalom (zavorni sistem, prema, krmiljenje, elementi podvozja, menjalnik, ...)
 4. Motorni prostor (motor, turbina, alternator, zobati jermen, vztrajnik, izolacija, hladilnik, cevi, ...)
 5. Zunanjost vozila (blatniki, elementi karoserije, stekla, odbijači, barva in lak, svetila, streha, ...)

Želite kupiti odlično ohranjeno rabljeno vozilo?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo nazaj!

Das WeltAuto - Porsche Inter Auto
Das WeltAuto - Porsche Inter Auto Avtor: Porsche Inter Auto

Das WeltAuto prednosti

Paket storitev Das WeltAuto preverjenih rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto:

Naša ponudba obsega odlično vzdrževana vozila iz programa Das WeltAuto SlovenijaSkrbno ohranjena in natančno pregledana, na katera se lahko zanesete. Nudimo vam tudi Porsche podaljšano Jamstvo RV Plus, da boste lahko brezskrbno uživali tudi po nakupu vašega rabljenega vozila.

Porsche Inter Auto Das WeltAuto
Porsche Inter Auto Das WeltAuto Avtor: Porsche Inter Auto

Testna vožnja

Rabljena vozila: najsi bo to službeno ali katero od drugih rabljenih vozil, pri nas ste vedno dobrodošli na testni vožnji. Zavedamo se namreč, da pravi občutek o avtomobilu dobimo šele takrat, ko z njim opravimo vsaj nekaj kilometrov. Konec koncev gre za nakup, ki bo z vami vsaj nekaj let, zato tega nikakor ne jemljemo zlahka, vi pa tudi ne.

Vaše delo smo še nekoliko olajšali, saj se na testno vožnjo preprosto prijavite s klikom na gumb z napisom PREIZKUS pred nakupom. Ne le, da so za preizkus na voljo vsa vozila iz ponudbe, temveč se bomo po najboljših močeh prilagodili tudi vašim časovnim zahtevam. Le vpisati morate želeni datum in uro vožnje, pa bomo storili vse, kar je v naših močeh, da bomo vaši želji ugodili in vam zagotovili vožnjo z rabljenim avtomobilom Das WeltAuto.

Das WeltAuto blagovna znamka za rabljena vozila

Znamka Das WeltAuto v svoji ponudbi združuje le najbolj bogato ponudbo malo rabljenih, redno vzdrževanih in odlično ohranjenih avtomobilov z malo prevoženimi kilometri po dostopni ceni. Velikokrat lahko z nakupom rabljenega avtomobila dobite več za svoj denar, kot če bi se odločili za nakup popolnoma novega vozila. Ponudba rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto iz programa Das WeltAuto omogoča, da boste v primeru nakupa rabljenega vozila zelo zadovoljni.

Naši izkušeni strokovnjaki v poslovalnicah Porsche Inter Auto pred prodajo vsak avtomobil temeljito pregledajo. V primeru odkritja nepravilnosti, se ji takoj posvetijo še pred prodajo - vse z namenom, da vam zagotovimo najbolj brezskrbno izkušnjo mobilnosti.

Audi Porsche Ptujska cesta
Audi Porsche Ptujska cesta Avtor: Porsche Inter Auto

Ponudba rabljenih vozil

Spletno stran porscheinterauto.net smo ustvarili samo za vas. Samo pri Porsche Inter Auto izbirate med največjo ponudbo rabljenih vozil, redno vzdrževanih in odlično ohranjenih avtomobilov z malim številom prevoženih kilometrov po ugodni ceni, spremljate novice iz sveta avtomobilizma in dobite vse informacije o našem delu na enem mestu.

Za vas skrbimo, da so nakupi varni ter da so podatki točni. Skupaj skrbimo za prijaznost in vaše udobje.

Prodaja rabljenih vozil
Prodaja rabljenih vozil Avtor: Porsche Inter Auto

Zakaj se odločiti za nakup?

Pred nakupom rabljenega avtomobila se srečujemo z večno dilemo: naj kupimo nov avtomobil in se s tem izognemo vsakršnemu tveganju ali naj kupimo rabljen avtomobil in prihranimo nekaj denarja oziroma si lahko privoščimo več. V poslovalnicah Porsche Inter Auto vam želimo ponuditi izkušnjo vrhunske mobilnosti, saj nam obljuba pomeni več kot le odnos. V ozadju stoji sporočilo, kaj nam pomenijo naše stranke in kaj smo za njih pripravljeni narediti, vsi skupaj. 

Za vse dodatne informacije so vam na voljo naši prodajni svetovalci!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

5

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu. Prepričati želimo tudi vas!

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja

Kaj obsega kontrola?

 1. Notranjost vozila (obloge, strop, sedeži, kljuke, letve, pomik stekel, zaklepanje, stikala, volan, ....)
 2. Elektrika (svetila, brisalci, črpalke, akumulator, zračne blazine, radio, hupa, naprave, antena, ...)
 3. Pregled vozila z dvigalom (zavorni sistem, prema, krmiljenje, elementi podvozja, menjalnik, ...)
 4. Motorni prostor (motor, turbina, alternator, zobati jermen, vztrajnik, izolacija, hladilnik, cevi, ...)
 5. Zunanjost vozila (blatniki, elementi karoserije, stekla, odbijači, barva in lak, svetila, streha, ...)

Zakaj video prikaz stanja?

Kupcem še bolj nazorno pokažemo dejansko stanje vozila z VIDEO POSNETKOM TEHNIČNEGANJA: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si kupec interaktivno lahko ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup.

Zakaj video prikaz stanja?

Kupcem še bolj nazorno pokažemo dejansko stanje vozila z VIDEO POSNETKOM TEHNIČNEGANJA: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si kupec interaktivno lahko ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup.

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porsche?

 • garancija za vračilo/zamenjavo
 • preizkus 250 kontrolnih točk
 • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus
 • do 700 € popusta ob financiranju
 • servisni bon do 100 €