OutletCars - ugodnejše cene rabljenih vozil

Rabljena vozila OutletCars - za vse, ki iščete tehnično ohranjeno vozilo starejših letnikov po ugodni znižani ceni! Nova ponudba pri Porsche Inter Auto.

OutletCars zaloga

Preveri ponudbo

Rabljena vozila po ugodnejših cenah

Novo v Sloveniji!

OutletCars ponudba vozila: Porsche Inter Auto je vodilni trgovec z rabljenimi vozili v Sloveniji, ki zastopa uveljavljene znamke rabljenih vozil: Das WeltAuto, Audi Preverjeno plus in Porsche Approved. Kot veliko novost predstavljamo ponudbo vozil OutletCars Slovenija. Po znižani ugodnejši ceni vam zagotavljamo odlična rabljena vozila starejših letnikov.

Vsako vozilo je strokovno in natančno pregledano ter oglasi vključujejo tudi VIDEO predstavitev z dvema videoposnetkoma - pregled zunanjosti in tehničnega stanja vozil. Novost na slovenskem trgu, ki jo ponujamo le pri Porsche Inter Auto pa je tudi 100% nakup vozila prek spleta in spletni podpis pogodbe.

OutletCars - prednosti:

 • znižana ugodnejša cena
 • online nakup in podpis pogodbe
 • video predstavitev vozila
 • garancija 8 dni za vračilo/zamenjavo
 • preverjanje 250 kontrolnih točk
 • popust ob financiranju
 • servisni bon do 100 €

Želite več informacij? Pokličite na 041 392 204. Z veseljem vam bomo pomagali!

OutletCars

Ekskluzivne prednosti

OutletCars - glavne prednosti:

• video predstavitev vozila
• garancija 8 dni za vračilo/zamenjavo
• preverjanje 250 kontrolnih točk
• popust ob financiranju
• servisni bon do 100 €

Akcijsko financiranje

Pri nakupu vozila iz ponudbe OutletCars vam zagotavljamo akcijske popuste do 1.000 € v primeru sklenitve financiranja in zavarovanja pod pogoji financiranja RV BON družbe Porsche Finance Group Slovenia.

Servisne ugodnosti

Ob nakupu prejmete tudi servisni bon v višini do 100 evrov za vzdrževanje vašega vozila. Običajno se stik s trgovcem konča ob nakupu vozila, pri Porsche Inter Auto pa nakup predstavlja šele začetek dolgotrajnega odnosa s strankami.

Intervju z našim strokovnjakom

Gospod Pavle Nenadič je strokovnjak za prodajo rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto, ki pravi, da Porsche Inter Auto s ponudbo rabljenih vozil na slovenskem trgu že mnogo let postavlja nove standarde. Katere novosti prinaša nova OutletCars Slovenija ponudba vozil? Katere so ugodnosti pri nakupu? Preberite ekskluzivni intervju!

Gospod Pavle Nenadič, nam lahko zaupate, kaj je bil povod, da ste se odločili za ponudbo rabljenih vozil OutletCars?

Ponudba OutletCars je uveljavljena blagovna znamka iz tujine za kupce, ki iščejo tehnično ohranjeno vozilo po znižani ugodnejši ceni. Kupcem so tako na voljo tehnično strogo pregledana rabljena vozila z nekoliko več prevoženimi kilometri oz. so nekoliko starejša. Vsa vozila so zares strokovno in natančno pregledana, da so tehnično pripravljena za vožnjo v skladu s strogimi standardi. Strankam od sedaj naprej s ponudbo OutletCars omogočamo, da si tako zagotovi brezskrben nakup rabljenega vozila po najboljši ceni.

Katera vozila zajema ponudba vozil OutletCars?

V ponudbi vozil OutletCars najdete rabljena vozila z nekoliko več prevoženimi kilometri oz. so nekoliko starejša. Vsa vozila so strokovno in natančno pregledana, da so tehnično pripravljena za vožnjo v skladu s strogimi standardi. Stranka si tako zagotovi brezskrben nakup rabljenega vozila po najboljši ceni.

Katere so prednosti vozil iz OutletCars ponudbe?

Strankam zagotavljamo natančno video predstavitev vozila, garancijo 8 dni za vračilo ali zamenjavo, preverjanje 250 kontrolnih točk, dodaten popust za financiranje in servisni bon do 100 €. Čeprav gre za ugodnejšo ponudbo, smo ohranili vse dodatne storitve, za pošten, transparenten in varen nakup.

Kaj strankam zagotavlja video predstavitev vozil?

Pri Porsche Inter Auto opravimo tudi popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže dejansko stanje vozila: VIDEO predstavitev zunanjosti in tehničnega stanja vozila. Tako si lahko kupec podrobno ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup. S to storitvijo smo pri Porsche Inter Auto edini v Sloveniji, saj želimo doseči 100% transparentnost.

Ugodno akcijsko financiranje in zavarovanje - katere papirje potrebujem in koliko časa traja odobritev?

Pri nakupu vozila iz ponudbe OutletCars Slovenija vam zagotavljamo tudi dodatne akcijske popuste do 700 € v primeru sklenitve za financiranje in zavarovanja hkrati. Kot fizična oseba potrebujete zadnje tri plačilne liste, originalne ali kopije, potrjene z žigom in podpisom, osebni dokument, vozniško dovoljenje ter izpolnjene obrazce, ki jih dobite pri nas. Če vozilo kupujete kot pravna oseba, potrebujete obrazec BON2, potrdilo o poravnanih davčnih obveznosti in bilanco. Odobritev financiranja praviloma traja le 24h.

Stranka ob nakupu prejme tudi bon za servis vozila do 100 €?

Servisni bon v višini do 100 € za vzdrževanje vozila je namenjen rednem vzdrževanju vozila. Običajno se stik s trgovcem konča ob nakupu vozila, pri Porsche Inter Auto pa nakup predstavlja šele začetek dolgotrajnega odnosa s strankami. Redni servis je nujen za dobro delovanje, stranka pa ga lahko opravi v naših petih poslovalnicah v Sloveniji.

OutletCars trgovci
OutletCars trgovci Avtor: Porsche Inter Auto

Video predstavitev vozil

V Sloveniji vam zagotavljamo popolno novost na področju prodaje rabljenih vozil: VIDEO predstavitev tehničnega stanja (ki vam v udobju domačega fotelja omogoča natančen vpogled v drobovje želenega vozila), ter VIDEO predstavitev opreme vozila ter notranjega in zunanjega stanja.

"S toliko dodatnimi kontrolami nam res težko kaj uide, saj se te na 250 točkah tudi zares opravijo. Mislim, da v Sloveniji ponujamo res ekskluzivno novost, ki je ne boste našli pri nobenem drugem trgovcu rabljenih vozil. A če stranka kljub vsemu po nakupu še ni povsem zadovoljna, skupaj najdemo ustrezno rešitev in po potrebi zamenjamo tudi del, o katerem kupec dvomi. Zato lahko trdim, da pri nas ne kupujejo mačka v žaklju," dodaja Florjanc.

Poglejte kanal YouTube Porsche Inter Auto Slovenija – Media, kjer je objavljenih že več kot štiri tisoč videoposnetkov.

Kaj vključuje VIDEO predstavitev?

 • kontrola motorja
 • kontrola menjalnika
 • kontrola podvozja
 • konrola karoserije
 • kontrola barve/laka
 • kontrola pnevmatik/platišč

Video predstavitev vozila
Video predstavitev vozila Avtor: Porsche Inter Auto

Ugodno akcijsko financiranje

Ugodno akcijsko financiranje: pri nakupu rabljenega vozila po naročilu iz uvoza vam pri nas nudimo tudi ekskluzivno možnost ugodnega financiranja z možnostjo individualne prilagoditve zneska o pologu in dobi financiranja, ki bo povsem po vaših željah in zahtevah. Poleg tega lahko pri nas uredite vse na enem mestu – nudimo vam ugodne možnosti zavarovanja in registracije vozila.

Katere so prednosti financiranja pri Porsche Inter Auto?

 • financiranje je izjemno enostavno in hitro
 • na voljo vam je pomoč najbolj izkušenih strokovnjakov
 • prilagojeno vašim željam
 • individualna prilagoditev financiranja
 • stalne prodajne akcije financiranja

Preverite tudi naše dodatne storitve:

Preverimo 250 kontrolnih točk!

Pri Porsche Inter Auto vam v naši ponubi rabljenih vozil nudimo preverjene avtomobile vseh znamk. To nam omogoča, da v naši ponudbi rabljenih vozil združujemo nadvse bogato ponudbo malo rabljenih, redno vzdrževanih in odlično ohranjenih avtomobilov z malo prevoženimi kilometri po še bolj ugodnih cenah kot sicer.

Za vas preverimo naslednje sklope rabljenega vozila (naštetih je le nekaj sklopov!):

 1. Notranjost vozila (obloge, strop, sedeži, kljuke, letve, pomik stekel, zaklepanje, stikala, volan ...)
 2. Elektrika (luči, brisalci, črpalke, akumulator, varnostne blazine, radio, hupa, naprave, antena ...)
 3. Pregled vozila z dvigalom (zavorni sistem, prema, krmiljenje, elementi podvozja, menjalnik ...)
 4. Motorni prostor (motor, turbina, alternator, zobati jermen, vztrajnik, izolacija, hladilnik, cevi ...)
 5. Zunanjost vozila (blatniki, elementi karoserije, stekla, odbijači, barva in lak, luči, streha ...)
5

Nagrajujemo vašo zvestobo!

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja