Novi Audi Q2: individualen in športen

Audi Q2 30 TFSI že od 24.990 €! Izjemen in vsestranski športni terenec. Ujemite odlične prihranke!

Zagotovite si vrhunski Q2

Ne zamudite popustov!

Audi Q2 akcija - odlična ponudba

Odkrijte posebno ponudbo izjemno priljubljenega športnega terenca Audi Q2 pri Porsche Inter Auto. Audi Q2 je osvojil svet s svojo športnostjo in prestižnim izgledom v povezavi z zmogljivmi motorji. Pri Porsche Inter Auto vas čaka odlična ponudba novih in rabljenih vozil Audi Q2 po ugodni ceni. Popolnoma novi Audi Q2 vam je v trenutni akcijski ponudbi na voljo že od 24.990 €* z vključenim dodatnim komfort paketom* in odličnim turbobencinskim motorjem s 110 konjskimi močmi ob sklenitvi finančnega leasinga in zavarovanja** hkrati pod pogoji akcije Audi BON - preverite veljavnost akcije.*

Naročite Audi Q2 po vaših željah

Vse modele v akciji se naroči po želji stranke, možna izbira dodatne opreme (druga barva, dodatna oprema, platišča...). V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in popust Audi BON financiranje/zavarovanje. Dobava vozila je odvisna od konfiguracije modela. Vsa vozila lahko pred naročilom preizkusite na testni vožnji in si ga ogledate v našem salonu (1). V kolikor ne najdete pravega, preglejte na naši strani tudi kategorijo Rabljeni Audi Q2 - več kot 20 vozil imamo vedno na zalogi.

Izjemna ponudba Audi Q2 30 TFSI:

  • Cena novega vozila po ceniku: 28.943 EUR
  • Akcijski popust in Audi bon: -3.953 EUR
  • Cena s popustom in Audi BON: 24.990 EUR

Audi Q2 - sestavite si svojega

Novi Audi Q2

Že od 24.990 €*

Audi Q2 30 TFSI (110 KM): 16" aluminijasta platišča, LED-žarometi, barvna letev na C stebričku v barvi vozila, odbijač Basis, parkirni sistem plus, kamera za vzvratno vožnjo, speljevalna asistenca, komfortni naslon za roke spredaj, sprednja sedeža nastavljiva po višini. V akcijsko ceno je prav tako že vključen dodatni komfort paket, ki vsebuje bogato dodatno opremo.

Rabljeni Audi Q2

Odlično ohranjena vozila

Izbirajte med bogato zalogo vozil Audi Q2 - rabljenimi, službenimi in testnimi vozili. Pri Porsche Inter Auto aktualno ponujamo res najbolj privlačne modele vozil Audi Q2. Vsa rabljena vozila so na zalogi in takoj dobavljiva, vsa vozila so preverjena. Izkoristite dodatne ugodnosti, ki vam jih ponujamo le mi in hkrati sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu vašega vozila in doživite vrhunsko mobilnost.

Audi Q2 - individualen in športen

Audi Q2 prepriča z močnim designom, raznolikimi funkcijami sistema Infotainment in dinamično tehnologijo podvozja. Posebnosti, kot sta progresivno krmiljenje in opcijska prilagodljiva asistenca za vožnjo, zagotavljajo udobje in neizmeren užitek v vožnji - ne samo v mestu. Izstopajoče močan značaj: nov design odbijačev spredaj in zadaj in dinamično-ekscentričen potek linij dajejo modelu Audi Q2 energičen videz. Nov design platišč in barve zunanjosti poskrbijo za popolnoma individualen izgled vsakega modela Q2. (1)

Prostoren in vsestranski - Q2

Prostornina prtljažnika novega modela Audi Q2 znaša 405 litrov, s poklopljenim naslonjalom zadnjih sedežev celo 1.050 litrov. Pri izvedbi s TDI-motorjem in pogonom quattro se vrednosti znižajo za 50 litrov. Za enostavnejše natovarjanje in raztovarjanje prtljage poskrbijo opcijski shranjevalni in prtljažni paket ter prav tako opcijsko električno odpiranje in zapiranje vrat prtljažnika. Audi Q2 izjemen užitek v vožnji zagotavlja močan pogonom in inovativna tehnologija. Serijsko progresivno krmiljenje na osnovi variabilnega prenosa krmilne sile, odvisnega od kota zasuka volana, in servopodpore, ki deluje glede na hitrost vožnje, omogoča izjemne vozne lastnosti. Opcijsko podvozje s prilagodljivimi blažilniki s pomočjo elektronskega uravnavanja blažilnikov omogoča prilagajanje različnim voznim situacijam.

Audi Q2 TEST: Q2 cilja zlasti na zahtevnejše kupce

Preverite Audi Q2 TEST s strani novinarjev avtomobilstičnega medija Avto Fokus. Zapisali so:

  • Q2 v razredu majhnih križancev cilja zlasti na zahtevnejše kupce.
  • Tekmece prekaša predvsem z zelo dobrimi voznimi lastnostmi.
  • Vstopni turbodizelski motor združuje solidne zmogljivosti in zmerno porabo.

S svojim premium značajem, trendovsko zasnovo in pričakovano vrhunsko tehniko, vsekakor zleze pod kožo. Majhen in preprosto odličen! (2)

Audi staro za novo

Hitro in preprosto!

Za vas imamo odlično ponudbo staro za novo - vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.

PREDNOSTI ob odkupu vozila, nakupu staro za novo:

  • hitra cenitev vašega sedanjega vozila
  • dodatne ugodnosti ob nakup novega vozila
  • posebno ugodno financiranje in zavarovanje

Odkup vozil – plačilo TAKOJ!

Vozilo izplačamo takoj po opravljenemu ogledu oz. odkupu vozila. Možna tudi komisijska prodaja vašega vozila po dogovoru ali poplačilo vašega leasinga ali kredita in ODKUP VOZIL.

5

Pri Porsche Inter Auto vam nudimo izkušnjo vrhunske mobilnosti!

5
Leopold B. stranka Porsche Verovškova
Z vašimi uslugami smo zelo zadovoljni, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Ostanite še naprej takšni kot ste.
5
Boris K. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem bil tudi tokrat zelo zadovoljen.
5
Stanislav G. stranka Porsche Verovškova
Že leta pri vas. Servis zmeraj profesionalno opravljen. Dragoceni nasveti Sandija Kavčiča. Izkušnja z asistenco ob prometni nezgodi prav tako odlična. Posredovanje zelo hitro. Ne samo ob rednih servisih, ampak tudi ob kratkih obiskih prijazno svetovanje ali posredovanje.
Poglej vsa mnenja

Pogoji akcije Audi

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini in do sprememb. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂. Pogoji akcije Audi: *Cena z upoštevanim Audi bonom je znižana v vrednosti 2.000 EUR z DDV, do katere je kupec vozila upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratne sklenitve kasko ter obveznega zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (zastopa zavarovalnice: Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnica Sava d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Zavarovalnica Generali d.d.), pod pogoji akcije AUBON_01_2023/AUBON_FIX_01_2023. Vrednosti, zmogljivosti, drugi podatki, slike in risbe, navedeni v tem podatkovnem listu, prospektih in drugi dokumentaciji ponudbe, so namenjeni samo ponazoritvi ter se lahko kadar koli prilagodijo ali spremenijo. Če podatki niso izrecno označeni kot zavezujoči, zanje ne jamčimo. Če ni drugače navedeno, gre za nezavezujoče, nekartelne priporočene cene. Veljajo podatki v zavezujočem sprejemu ponudbe ali kupoprodajni pogodbi. Ne prevzemamo odgovornosti za tiskarske napake in napake v postavitvi. Vsi podatki so informativni. Porsche Inter Auto d.o.o., podr. Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana. Info: www.porscheinterauto.net ali na www.porscheleasing.si