Novi Audi Q5 - več kot SUV po posebni ponudbi

Novi Audi Q5 2024 združuje športnost in visoko stopnjo uporabnosti. Že od 41.990 € z AUDI BON*.

Zagotovite si izjemen Q5

Izkoristite priložnost!

Novi Audi Q5 v izjemni ponudbi

Novi Audi Q5 združuje športnost vrhunskega športnega terenca in visoko uporabnos pri vsakodnevnih vožnjah. Njegova nova, športna oblikovalska govorica očara že na prvi pogled. Njegova dinamičnost navduši na vsaki vožnji. Zelo zaželjen športni terenec Audi Q5 35 TDI S tronic vam je sedaj na voljo že od 41.990 €* z vrhunsko opremo in odličnim turbodizelskim TDI motorjem - velja ob sklenitvi finančnega leasinga in zavarovanja** pod pogoji Audi BON - preverite pogoje in veljavnost akcije pri prodajalcih.*

Naročite Audi Q5 po vaših željah
Vse modele v akciji se naroči po želji stranke, možna izbira dodatne opreme (druga barva, dodatna oprema, platišča...). V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in popust Audi BON financiranje/zavarovanje. Dobava vozila je odvisna od konfiguracije modela. Vsa vozila lahko pred naročilom preizkusite na testni vožnji in si ga ogledate v našem salonu (1). V kolikor ne najdete pravega, preglejte na naši strani tudi kategorijo Audi Q5 rabljena vozila.

Akcijska ponudba Audi Q5 35 TDI S tronic:

 • 53.550 €*: MPC redna cena po ceniku
 • Komfort in Busines paket: BREZPLAČNO
 • 41.990 €*: cena s popustom in AUDI BON*

Audi akcija novih modelov - preverite:

Audi Q5 - sestavite si svojega

Novi Audi Q5

Že od 41.990 €*

Audi Q5 35 TDI S tronic (163 KM): paket Business in Komfort, 17” aluminijasta platišča, Audi pre sense city, avtomatska klimatska naprava, asistenca za dolge žaromete, zvočni sistem Audi, MMI navig. plus z ekranom na dotik, Audi Connect, Audi phone box z brezžičnim polnjenjem, parkirni senzorji, LED osvetlitev, Audi smartphone interface, DAB radijski sprejem, voznikov info. sistem z barvnim zaslonom, električno odp./zap. prtljažnika, parkirni sistem spredaj in zadaj, kamera...

Rabljeni Audi Q5

Odlično ohranjena vozila

Izbirajte med bogato zalogo vozil Audi Q5 - rabljenimi, službenimi in testnimi vozili. Pri Porsche Inter Auto aktualno ponujamo res najbolj privlačne modele vozil Audi Q5 na slovenskem trgu rabljenih vozil. Vsa rabljena vozila so natančno pregledana, optično pripravljena in na zalogi ter takoj dobavljiva, vsa vozila so preverjena. Izkoristite dodatne ugodnosti ob nakupu rabljenih vozil!

Novi Audi Q5 2024
Novi Audi Q5 2024 Avtor: Audi

Novi Audi Q5 - zunanjost očara takoj

Njegova športna oblikovalska govorica očara že na prvi pogled. Njegova dinamičnost zahvaljujoč opcijskemu štirikolesnemu pogonu quattro navduši na vsaki vožnji. Izjemen Audi Q5 v razred modernih športnih terencev prinaša ostrejšo zasnovo v skladu z najnovejšimi modeli znamke Audi ter najnovejšo tehnologijo. Katere novosti opazimo najprej? Vsekakor prenovljen sprednji del, po matričnih žarometih in zadnjimi lučmi v OLED tehnologiji. Kot lahko vidimo na fotografijah, so zadaj na voljo tudi dinamični smerniki. S temi novostmi se pridružuje še večjemu modelu Audi Q7 in ostalimi modeli znamke. Audi Q5 predstavlja tanjšo in širšo mrežo hladilnika imenovano Singleframe, prav tako so močno spremenjeni odbijači spredaj in zadaj. Videz zunanjosti se odlično dopolnjuje s popolnoma novima barvama District Green in Ultra Blue (na voljo tudi za hibridne različice in SQ5). V ponudbi so tudi nova aluminijasta platišča, ki so na voljo v velikostih od 18 pa vse do 21 palcev pri SQ5.

Katere so največje novosti?

 • novi asistenčni sistemi
 • ostrejši in robustnejši zunanji videz
 • matrični sprednji žarometi in OLED zadnje luči
 • posodobljeni in naprednejši motorji
 • na voljo tudi priključni in blagi hibrid

Audi Q5 - izjemna notranjost

Inženirji in obikovalci pa so se seveda močno posvetili tudi notranjosti novega modela Audi Q5. Zasnova prostornosti modela Audi Q5 nudi dovolj prostora za pet oseb ter udoben prostor za glavo in noge. Izboljšave vključujejo predvsem najsodobnejše asistenčne sisteme in najnovejši MIB 3 multimedijski sistem, digitalni merilniki Audi Virtual Cockpit se lahko pohvalijo s številnimi novostmi, na voljo je tudi podpora za Apple CarPlay in Google Android Auto. Za osvežen videz notranjosti bodo poskrbele še lesene podrobnosti in usnjeno oblazinjenje sedežev s kontrastnimi šivi.

Največje novosti v notranjosti:

 • Nov multimedijski sistem MIB 3
 • Audi Virtual Cokpit z veliko novostmi
 • Podpora AppleCarPlay in Android Auto
 • Lesene in Alu podrobnosti
 • Usnje s kontrastnimi šivi

Razburljiva vozna dinamika

Audi Q5 navdušuje s spontanimi, dinamičnimi pospeški in agilnim krmiljenjem. Opcijsko je opremljen s popolnoma prilagodljivim štirikolesnim pogonom quattro, ki pogonsko moč po potrebi porazdeljuje na posamezna kolesa. Audi drive select poleg tega omogoča tudi nastavitev želene karakteristike vozila v različnih razpoložljivih načinih.

Veliko prostora za individualnost

Pri Audi Q5 se individualnost sreča z najboljšo tehnologijo. Ponudba sedežev sega vse od serijsko odličnih, do opcijske masažne funkcije. Za poudarek v temi poskrbi opcijski paket notranje ambientne osvetlitve plus, ki je pri opcijskem paketu opreme Interieur design selection že vključen. Povezan s svetom – v vozilu Audi Q5, seveda. S pomočjo spletnih interesnih točk lahko na primer neposredno v opcijski MMI navigaciji plus z MMI touch prikažete bencinske servise ali parkirne hiše v bližini. Praktična in elegantna notranjost - visok položaj sedenja v modelu Audi Q5 zagotavlja izjemen pogled na vse strani.

Novi Audi Q5 2024 - notranjost
Novi Audi Q5 2024 - notranjost Avtor: Audi

Audi Q5 TEST: Q5 je vrhunska izbira

Preverite Audi Q5 TEST s strani novinarjev avtomobilističnega medija Avto Fokus. Zapisali so:

 • prenovljena druga generacija Q5 ostaja zvesta osnovnim vrednotam prestiža, udobja in vozne suverenosti
 • spet je največji oblikovni poudarek na naprednih svetilih, navzven je sicer tradicionalno zadržan
 • dvolitrska turbodizelska klasika je bila nadgrajena z blagim hibridnim sistemom in funkcijo jadranja

 

Audi financiranje

V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in AUDI BON do izbrane vrednosti*, do katerega je stranka upravičena ob sklenitvi finančnega leasinga in zavarovanja** hkrati, z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in zavarovanja vozila z družbo Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o., pod pogoji akcije AUDI BON. Izkoristite nadvse ugodno ponudbo za novi Audi.

Audi staro za novo

Hitro in preprosto!

Za vas imamo odlično ponudbo staro za novo Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.

Prednosti ob odkupu, staro za novo:

 • hitra cenitev vašega sedanjega vozila
 • dodatne ugodnosti staro za novo
 • posebno financiranje/zavarovanje pri PFGS

Odkup vozil – plačilo TAKOJ!

Vozilo izplačamo takoj po opravljenemu ogledu oz. odkupu vozil.

5

Pri Porsche Inter Auto vam nudimo izkušnjo vrhunske mobilnosti!

5
Leopold B. stranka Porsche Verovškova
Z vašimi uslugami smo zelo zadovoljni, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Ostanite še naprej takšni kot ste.
5
Boris K. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem bil tudi tokrat zelo zadovoljen.
5
Stanislav G. stranka Porsche Verovškova
Že leta pri vas. Servis zmeraj profesionalno opravljen. Dragoceni nasveti Sandija Kavčiča. Izkušnja z asistenco ob prometni nezgodi prav tako odlična. Posredovanje zelo hitro. Ne samo ob rednih servisih, ampak tudi ob kratkih obiskih prijazno svetovanje ali posredovanje.
Poglej vsa mnenja

Pogoji akcije Audi

Slike so simbolne, vozilo na fotografijah lahko vsebuje dodatno opremo ob doplačilu - preverite veljavnost akcije pri prodajnih svetovalcih!

Poraba za model Audi Q5 35 TDI, kombinirana vožnja: 5,6 - 5,8 l/100km. Emisije CO₂, kombinirana vožnja: 147 - 153 g/km. Dušikovi oksidi (NOx), kombinirana vožnja: 0,0578 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini in do sprememb. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂. Pogoji akcije Audi: *Cena z upoštevanim Audi bonom je znižana v določeni z DDV, do katere je kupec vozila upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratne sklenitve kasko ter obveznega zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (zastopa zavarovalnice: Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnica Sava d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Zavarovalnica Generali d.d.), pod pogoji akcije AUBON_01_2024/AUBON_FIX_01_2024. Vrednosti, zmogljivosti, drugi podatki, slike in risbe, navedeni v tem podatkovnem listu, prospektih in drugi dokumentaciji ponudbe, so namenjeni samo ponazoritvi ter se lahko kadar koli prilagodijo ali spremenijo. Če podatki niso izrecno označeni kot zavezujoči, zanje ne jamčimo. Če ni drugače navedeno, gre za nezavezujoče, nekartelne priporočene cene. Veljajo podatki v zavezujočem sprejemu ponudbe ali kupoprodajni pogodbi. Ne prevzemamo odgovornosti za tiskarske napake in napake v postavitvi. Vsi podatki so informativni. Porsche Inter Auto d.o.o., podr. Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana. Info: www.porscheinterauto.net ali na www.porscheleasing.si