Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Rezervacija vozil - zagotovite si dodatne prednosti

Rezervirajte ZDAJ in vozilo vas počaka v poslovalnici!

Rezervacija vozil - zagotovite si dodatne prednosti

Rezervirajte svoje sanjsko vozilo kar prek spleta

PONOVNO V PONUDBI! Online rezervacija novih in rabljenih vozil

Pri Porsche Inter Auto smo se prilagodili svojim strankam in jim tako zagotavljajo najboljšo izkušnjo rezervacije novega vozila ali rabljenega vozila prek spleta. Že vrsto let podjetje Porsche Inter Auto ponuja na svoji strani izpopolnjeno ponudbo vozil, med prvimi v Sloveniji pa smo si domislili prav domiselne ideje: on-line rezervacijo izbranega vozila kar preko spleta, hitro in enostavno!

Preverite celotno zalogo:

Click & Drive ponudba

Porsche Inter Auto online ponudba

Zakaj se odločiti za nakup vozila preko spleta in kako to sploh poteka, smo povprašali vodjo prodaje rabljenih vozil, gospoda Roka Florjanca.

1. Kaj je bil glavni razlog, da ste se odločili za rezervacijo vozil preko spleta? V času, ko je bila onemogočena prodaja vozil na klasični način, smo bili primorani poiskati nove možnosti za prodajo tako novih kot rabljenih vozil. Ker imamo že sedaj vso zalogo vozil na naši spletni strani porscheinterauto.net, je bila edina smiselna odločitev, da se strankam približamo tako, da jim ponudimo brezkontaktno rezervacijo preko spleta. Ker se je online storitev zelo dobro prijela pri naših strankah, smo ponudbo rezervacije obdržali tudi po otvoritvi naših prodajnih salonov.

2. Čemu bi se stranka odločila za rezervacijo preko spleta? Storitev rezervacije smo poimenovali »CLICK & DRIVE«, kjer si stranka z enim klikom in rezervira željeno vozilo. Izbrano vozilo pa jo nato počaka 24 ur v poslovalnici. Večina naših strank rezervacijo opravi kar doma ali iz službe, in si tako omogoči 24 urni čas za razmislek.

Trenutno imamo na voljo odlično ponudbo tako novih kot rabljenih in službenih ter testnih vozil - več kot 1.200 vozil iz zaloge, zagotovo se za vsakega najde primeren avtomobil. Ves čas je strankam na voljo tudi naša celotna prodajna ekipa in Kontaktni center, ki skrbi za hitro in učinkovito komunikacijo.

Online rezervacija vozil
Online rezervacija vozil Avtor: Porsche Inter Auto

3. Kako poteka online rezervacija vozila? Online rezervacija vozil poteka tako, da si stranka izbere vozilo (novo vozilo iz zaloge ali rabljeno vozilo) na naši spletni strani in ga rezervira s predavtorizacijo zneska v višini 29 €. Po plačilu je vozilo rezervirano ter čaka v naši poslovalnici. Naj omenim, da s strokovnim svetovanjem želimo doseči občutek varnega brezkontaktnega nakupa vozila – pri nas lahko stranke izbirajo tudi med različnimi načini ugodnega financiranja.

4. Zakaj kupiti avto ravno pri Porsche Inter Auto? Pri Porsche Inter Auto na svoje delo ne gledamo le kot na dobavo in prodajo avtomobila, ki se zaključi, ko stranka svoj novi jekleni konjiček odpelje iz salona. Na svoje delo namreč gledamo kot na dolgoročni odnos, v katerem je najpomembnejše vaše zadovoljstvo! Avtomobilski trg postaja namreč vse bolj zahteven in konkurenčen. Stranke so za samo poslovanje ključnega pomena in ravno zaradi tega smo tudi v teh časih naredili korak naprej s spletnim nakupom in rezervacijo vozil s čimer se razlikujemo od konkurence, da bo svojim strankam omogočili brezskrbno mobilnost in strokovno svetovanje.

5. Katere so vaše bistvene prednosti pri nakupu rabljenega vozila? PORSCHEINTERAUTO.NET Pri Porsche Inter Auto vam v naši ponudbi rabljenih vozil nudimo le odlično ohranjene in preverjene avtomobile vseh znamk. To nam omogoča, da v naši ponudbi rabljenih vozil združujemo nadvse bogato ponudbo malo rabljenih, redno vzdrževanih in avtomobilov z malo prevoženimi kilometri po še bolj ugodnih cenah kot sicer. Naša izjemna ponudba vozil Das WeltAuto omogoča, da boste v primeru nakupa rabljenega vozila prav vedno zelo zadovoljni.

V primeru vprašanj o rezervaciji vozil so vam na daljavo na voljo naše prodajne ekipe. Z veseljem vam svetujejo po telefonu ali mailu, uredijo informativno ponudbo in vam izračunajo tudi akcijsko financiranje. Lahko pa nas pokličete tudi direktno na tel.: 031 616 918

Click & Drive ponudba

Porsche Inter Auto online ponudba

Akcijsko financiranje - RV BON v vrednosti 700 €

Ob nakupu rabljenega vozila do 700 € bonusa.

RABLJENI AVTOMOBILI - povprašajte prodajalce, če je v ceno vključen tudi že RV BON
Kupujete odlično ohranjeno rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto in potrebujete tudi ugodno financiranje? Ob sklenitvi avto leasinga (finančnega ali operativnega avto leasinga), kredita in zavarovanja** hkrati, prejmete pri Porsche Inter Auto kar 700 EUR* bruto bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila. Več na https://www.porscheleasing.si/znamke/akcije

Pri sklenitvi financiranja veljajo naslednji pogoji:

 • oblika financiranja: kredit in finančni leasing (od 36 do 84 mesecev), operativni leasing (od 36 do 60 mesecev),
 • polog: maksimalni polog je 50% nabavne vrednosti vozila (pri operativnem leasingu 30%)
 • enkratni stroški obdelave: 100 EUR
 • minimalni znesek financiranja: 7.000 EUR
Das WeltAuto
Das WeltAuto Avtor: Porsche Inter Auto poslovalnice

Das WeltAuto. Preverjeno.

Pri vsakem rabljenem vozilu preverimo 250 kontrolnih točk!

Rabljena vozila: Pri Porsche Inter Auto vam v naši ponubi rabljenih vozil nudimo preverjene avtomobile vseh znamk. To nam omogoča, da v naši ponudbi rabljenih vozil združujemo nadvse bogato ponudbo malo rabljenih, redno vzdrževanih in odlično ohranjenih avtomobilov. Vsi imajo malo prevoženih kilometrov in so vam na voljo po še ugodnejših cenah, kot sicer. Naša izjemna ponudba vozil Das WeltAuto omogoča, da boste v primeru nakupa rabljenega vozila zelo zadovoljni.

Za vas preverimo vse naslednje sklope rabljenega vozila (naštetih je le nekaj sklopov!): 

 1. Notranjost vozila (obloge, strop, sedeži, kljuke, letve, pomik stekel, zaklepanje, stikala, volan, ....)
 2. Elektrika (svetila, brisalci, črpalke, akumulator, zračne blazine, radio, hupa, naprave, antena, ...)
 3. Pregled vozila z dvigalom (zavorni sistem, prema, krmiljenje, elementi podvozja, menjalnik, ...)
 4. Motorni prostor (motor, turbina, alternator, zobati jermen, vztrajnik, izolacija, hladilnik, cevi, ...)
 5. Zunanjost vozila (blatniki, elementi karoserije, stekla, odbijači, barva in lak, svetila, streha, ...)
   

PREVERITE VSE: kontrolne točke Das WeltAuto! (PDF)

VW GOLF

Nova vozila
od 27.650,00 € Ponudba (5)
Rabljena vozila
od 7.999,00 € Ponudba (48)
Službena vozila
od 19.750,00 € Ponudba (2)
5

Zadovoljstvo strank - pri nas vedno na prvem mestu! Potrjena izkušnja vrhunske mobilnosti v Porsche poslovalnicah!

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja

Plačilo stroška rezervacije vozila, lahko stranka izvede: z uporabo kreditne kartice, ali nakazilom na podlagi izstavljenega predračuna.

Pogoji pridobitve in koriščenja ugodnosti za rabljeno vozilo in ugodnosti za novo vozilo (v nadaljnjem besedilu: ugodnosti): do ugodnosti je upravičen kupec:

 • ki ga je v smislu veljavne zakonodaje šteti za potrošnika,
 • ki je v roku 14-ih dni po prenehanju Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list št. 163/2020), ki je sklenil pogodbo o nakupu rezerviranega vozila, plačal celotno kupnino za rezervirano vozilo in vozilo prevzel,
 • ki je sklenil pogodbo o nakupu vozila, ne pa tudi njegovi singularni ali univerzalni pravni nasledniki,
 • ugodnost za rabljeno vozilo v obliki vrednostnega bona, je kupec dolžan izkoristiti v roku enega leta od sklenitve pogodbe za nakup vozila,
 • do ugodnosti je upravičen tudi kupec, ki sklene pogodbo o nakupu rezerviranega vozila na daljavo,
 • ostali pogoji online rezervacije in nakupa vozila, so določeni v Splošnih pogojih online rezervacije in nakupa vozila, objavljenih na www.porscheinterauto.net.