Novi Audi Q5 v posebni ponudbi že od 41.990 € z AUDI BON*

Rabljena vozila - TOP PONUDBA V SLOVENIJI

Preverite vrhunsko ponudbo rabljenih vozil 2023: Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA in Porsche!

Rabljena vozila - TOP PONUDBA V SLOVENIJI

Rabljena vozila akcija

Izkoristite posebne ugodnosti!

Rabljena vozila Porsche - varen nakup z jamstvom!

Rabljena vozila pri Porsche Inter Auto smo prilagodili cene naših vozil iz zaloge - izbirate lahko med največjo zalogo rabljenih vozil v Sloveniji: Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA in Porsche ter drugih znamk. Odlična priložnost za nakup rabljenega vozila z dodatnimi ugodnostmi za najbolj priljubljena rabljena vozila! (1)

Rabljena vozila - zaloga:

Potrebujete strokovno svetovanje? Pokličite nas na 041 392 204 ali nam pišite. Z veseljem smo vam na voljo!

Ekskluzivne ugodnosti

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju?

 • 8 dni garancije za vračilo/zamenjavo,
 • preverjanje 250 kontrolnih točk Das WeltAuto,
 • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus do 24 mesecev,
 • do 700 evrov popusta ob financiranju,
 • natančna video predstavitev vozil,
 • servisni bon do 100 evrov.

Potrjena izkušnja vrhunske mobilnosti

Rabljena vozila Porsche - pri Porsche Inter Auto omogočamo, da ob nakupu rabljenega vozila izkoristite dodatne ugodnosti, ki vam jih ponujamo le mi in hkrati sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu vašega vozila in doživite vrhunsko mobilnost. V naši vrhunski ponudbi rabljenih vozil so že vključene prednosti, ki običajno pri ostalih trgovcih rabljenih vozil ali pri nakupu pri fizičnih osebah niso.

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju?

 • 8 dni garancije za vračilo/zamenjavo,
 • preverjanje 250 kontrolnih točk Das WeltAuto,
 • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus do 24 mesecev,
 • do 700 evrov popusta ob financiranju,
 • natančna video predstavitev vozil,
 • servisni bon do 100 evrov.

Na zalogi tudi najbolj iskana rabljena vozila

Pri Porsche Inter Auto aktualno ponujamo res najbolj privlačne modele vozil. Vsa rabljena vozila so na zalogi in takoj dobavljiva. V naši ponudbi imamo TOP iskane modele. Najbolj priljubljeni so vsekakor naslednji modeli: VW Golf, VW T-Cross, VW Tiguan, Audi A3, Audi A4, SEAT Ateca in SEAT Leon, Škoda Kamiq, Škoda Octavia. Vse več povpraševanja beležimo tudi po električnih rabljenih vozilih: VW ID.3, ID.4, Škoda Enyaq iV, Audi Q4 e-tron.

Kaj pravijo mediji o nas?

Siol.net

Preverite naše članke na Siol.net:

 

Žurnal24.si

Preverite naše članke na Žurnal24.si:

 

Akcijsko financiranje: do -1.000 €* popusta!

Kupujete odlično ohranjeno rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto in potrebujete tudi ugodno financiranje za rabljena vozila? Ob sklenitvi avto leasinga (finančnega ali operativnega avto leasinga), kredita in zavarovanja** hkrati, prejmete pri Porsche Inter Auto kar 1.000 €* bonusa oz. popusta v obliki znižanja maloprodajne cene vozila! (2)

Pri sklenitvi financiranja veljajo naslednji pogoji:

 • kredit in finančni leasing (od 36 do 84 mesecev), operativni leasing (od 36 do 60 mesecev),
 • maksimalni polog je 50% nabavne vrednosti vozila (pri oper. leas. 30%)
 • stroški obdelave: 100 EUR
 • znesek financiranja: 5.000 ali 7.000 EUR

Katere so prednosti financiranja pri Porsche Inter Auto?

 • financiranje je izjemno enostavno in hitro
 • pomoč najbolj izkušenih strokovnjakov
 • prilagojeno vašim željam
 • individualna prilagoditev financiranja
 • stalne prodajne akcije financiranja

Preverite tudi naše dodatne storitve:

Rabljena vozila Porsche Inter Auto poslovalnice
Rabljena vozila Porsche Inter Auto poslovalnice

 

Rabljeni avtomobili Porsche Verovškova
Rabljeni avtomobili Porsche Verovškova

 

VIDEO predstavitev vozil – popolna novost v Sloveniji

Kot strokovnjaki pri Porsche Inter Autu opravimo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže resnično stanje vozila: snemanje vseh tehničnih elementov avtomobila z videokamero. S tem si lahko kupec interaktivno ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup. "S toliko dodatnimi kontrolami nam res težko kaj uide, saj se te na 250 točkah tudi zares opravijo. Mislim, da v Sloveniji ponujamo res ekskluzivno noviteto, ki je ne boste našli pri nobenem drugem trgovcu rabljenih vozil. A če stranka kljub vsemu po nakupu še ni povsem zadovoljna, skupaj najdemo ustrezno rešitev in po potrebi zamenjamo tudi del, o katerem kupec dvomi. Zato lahko trdim, da pri nas ne kupujejo mačka v žaklju," dodaja Florjanc. Poglejte kanal YouTube Porsche Inter Auto Slovenija – Media, kjer je objavljenih že več kot 4.000 video posnetkov.

Vrhunsko Porsche Jamstvo RV PLUS

Eden od dejavnikov, ki prepričajo kupce rabljenih, je tudi ustrezno jamstvo. Da, tudi rabljena vozila imajo jamstvo, natančneje Porsche jamstvo RV Plus, ki pokrije nepredvidene drage stroške popravil. In to prinese s seboj tudi najbolj kakovostne rezervne dele, s katerimi je vozilo spet povsem zanesljivo. Dobro vzdrževano rabljeno vozilo je namreč eden od pogojev dobrega dela s strankami, saj je zadovoljna stranka prva »nagrada« vsakega prodajalca.

Intervju: Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porsche?

Zagotovo je to, da je pri rabljenih avtomobilih vedno kar nekaj skrivnosti o tem kaj se je dogajalo z njim v preteklosti, katere so morebitne napake in podobno. Pri nas vam zagotavljamo le odlična rabljena vozila, ki so natančno pregledana tako, da vam zagotavljamo naravnost vrhunsko izkušnjo mobilnosti in brezskrbno varno vožnjo.

Pri nakupu rabljenega vozila svetujeta Rok Florjanc in Damijan Pibernik, vodji prodaje rabljenih vozil v poslovalnicah Porsche Inter Auto. Pomembno je poudariti, da še posebej poudarjata pomen garancij in jamstev, preverjene zgodovine vozil ter vedno pomembnejšega poprodajnega servisa po nakupu.

Na kaj mora biti stranka pozorna pri nakupu rabljenega vozila?

Rok Florjanc: Pri nakupu rabljenega vozila naj stranka upošteva predvsem standard prodajalca rabljenih vozil, njegovo tradicijo in ponudbo dodatnih garancij ali jamstev. Podobno kot čevlje kupite pri priznanem trgovcu, tako tudi avtomobil kupite pri priznanem prodajalcu, ki vam bo v primeru morebitnih kasnejših težav te težave pomagal rešiti. Vozilo mora biti tudi prosto bremen, z ustrezno dokumentacijo in plačanimi davki.

Damijan Pibernik: Stranka mora biti pozorna predvsem na videz vozila, kako je vozilo pripravljeno in očiščeno. Preveriti je treba stanje platišč in drugih podrobnosti, v notranjosti pa stanje sedežev in volanskega obroča ter morebitna popravila. Zelo pomemben dejavnik je tudi servisna zgodovina, torej kje je bilo vozilo servisirano in seveda ustrezna dokumentacija o menjavi vseh potrebnih delov. Ravno zato smo uvedli pri Porsche Inter Auto kontrolo 250 točk, s katerimi natančno preverimo stanje vozila. 

Katere so prednosti pri Porsche Inter Auto?

Damijan Pibernik: Vsa naša vozila so temeljito tehnično pregledana v predpisanih 250 točkah in natančno dokumentirana, prav tako pa lahko stranka natančno vidi, kaj je bilo na vozilu popravljeno ali zamenjano. Poudaril bi tudi podaljšano Porsche jamstvo RV PLUS, ki pokriva večino tehničnih sklopov vozila, vključno s sklopko. Poleg tega nudimo tudi asistenco v primeru okvare oziroma brezplačen prevoz vozila do najbližjega pooblaščenega servisa – jamstvo mobilnosti velja, vse dokler stranka vozilo servisira pri pooblaščenem serviserju.

Rok Florjanc: Naše največje prednosti so: garancija 8 dni za vračila/za – ker smo prepričani v svojo kakovost, preverjanje 250 kontrolnih točk – za brezskrben nakup, vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus – do 24 mesecev, do 1.000 €* popusta ob financiranju PFGS in bon za servis v vrednosti do 100 € – za ugodnejši servis vozila.

 

Natančnih 250 kontrolnih točk – brez izjem!

Rabljena vozila - pri Porsche Inter Auto vam v naši ponubi rabljenih vozil nudimo preverjene avtomobile vseh znamk. To nam omogoča, da v naši ponudbi rabljenih vozil združujemo nadvse bogato ponudbo malo rabljenih, redno vzdrževanih in odlično ohranjenih avtomobilov z malo prevoženimi kilometri po še bolj ugodnih cenah kot sicer. Naša izjemna ponudba vozil Das WeltAuto omogoča, da boste v primeru nakupa rabljenega vozila zelo zadovoljni.

Za vas preverimo vse naslednje sklope rabljenega vozila (naštetih je le nekaj sklopov!):

 1. Notranjost vozila (obloge, strop, sedeži, kljuke, letve, pomik stekel, zaklepanje...)
 2. Elektrika (svetila, brisalci, črpalke, akumulator, zračne blazine, radio, hupa...)
 3. Pregled vozila z dvigalom (zavorni sistem, prema, krmiljenje...)
 4. Motorni prostor (motor, turbina, alternator, zobati jermen, vztrajnik...)
 5. Zunanjost vozila (blatniki, elementi karoserije, stekla, odbijači, barva in lak...)

PREVERITE: kontrolne točke Das WeltAuto (PDF)

 

Rabljena vozila - pogosta vprašanja

Rabljena vozila - prednosti pri Porsche Inter Auto

Največja prednost nakupa rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto je garancija za rabljeno vozilo - možnost dokupa podaljšanega jamstva natančen tehnični pregled kakovosti vozila, profesionalna optična priprava, testna vožnja in akcijsko financiranje vozil.

Nakup rabljenega vozila testna vožnja

Pred nakupom rabljenega vozila na AVTONET se morate nujno odpeljati na testno vožnjo, ki pa naj ne traja zgolj en krog po bližnji ulici, temveč naj bo daljša in naj obsega tako vožnjo po dobri kot slabi cesti in vožnjo pri večji hitrosti. Le tako boste lahko ugotovili realno stanje avtomobila.

Storitve na daljavo za rabljena vozila

Na spletni strani porscheinterauto.net in AVTONET lahko ponudimo sklop storitev na daljavo: virtualni ogled vozila, spletna rezervacija vozila, spletni nakup vozila, financiranje vozil preko spleta.

Kaj vse preverite pri rabljenih vozilih?

Za vas preverimo naslednje sklope rabljenega vozila (naštetih je le nekaj sklopov!): 

 1. Notranjost vozila (obloge, strop, sedeži, kljuke, letve, pomik stekel, zaklepanje, stikala, volan ...)
 2. Elektrika (luči, brisalci, črpalke, akumulator, varnostne blazine, radio, hupa, naprave, antena ...)
 3. Pregled vozila z dvigalom (zavorni sistem, prema, krmiljenje, elementi podvozja, menjalnik ...)
 4. Motorni prostor (motor, turbina, alternator, zobati jermen, vztrajnik, izolacija, hladilnik, cevi ...)
 5. Zunanjost vozila (blatniki, elementi karoserije, stekla, odbijači, barva in lak, luči, streha ...)

Katere so prednosti financiranja?

Prednosti financiranja pri Porsche Inter Auto:

 • financiranje je izjemno enostavno in hitro
 • na voljo vam je pomoč najbolj izkušenih strokovnjakov
 • prilagojeno vašim željam 
 • individualna prilagoditev financiranja
 • stalne prodajne akcije financiranja

Postopek financiranja - nakup rabljenega vozila

Kot fizična oseba za financiranje potrebujete zadnje tri plačilne liste, originalne ali kopije, potrjene z žigom in podpisom, osebni dokument, vozniško dovoljenje ter izpolnjene obrazce, ki jih dobite pri nas. Če vozilo kupujete kot pravna oseba, potrebujete obrazec BON2, samostojni podjetniki pa potrdilo o poravnanih davčnih obveznosti in bilanco. Odobritev financiranja praviloma traja en delovni dan.

Postopek financiranja - nakup rabljenega vozila

Kot fizična oseba za financiranje potrebujete zadnje tri plačilne liste, originalne ali kopije, potrjene z žigom in podpisom, osebni dokument, vozniško dovoljenje ter izpolnjene obrazce, ki jih dobite pri nas. Če vozilo kupujete kot pravna oseba, potrebujete obrazec BON2, samostojni podjetniki pa potrdilo o poravnanih davčnih obveznosti in bilanco. Odobritev financiranja praviloma traja en delovni dan.

5

Zadovoljstvo strank na prvem mestu!

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja