Audi rabljena vozila

Odlično ohranjena malo rabljena vozila znamke Audi

Audi rabljena vozila

Audi rabljena vozila pri Porsche Inter Auto

Audi rabljena vozila vam ponujamo zanesljive avtomobile in kvalitetno vzdrževanje le-teh z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi deli. Poleg prvovrstnih storitev in izbire vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo avto deloval še dolgo časa. V tem času smo vam stalno na voljo za pomoč, predloge in najboljšo oskrbo vašega avtomobila. Toliko garancij in jamstev vam zagotavljamo, ker smo prepričani, da so izdelki in dejavnosti, ki jih nudimo, odlične kakovosti.

Celotna zaloga vozil Audi

Preveri zalogo iz naših 5 poslovalnic po vsej Sloveniji.

Audi rabljena vozila pri Porsche Inter Auto

Varen in preverjen nakup - Audi rabljena vozila!

Povpraševanje po rabljenih avtomobilih je v zadnjih letih močno naraslo. Za enak znesek, ki bi ga morali dati za čisto nov avtomobil, se da kupiti malo rabljen avtomobil boljše kakovosti. Seveda pa se pri nakupu rabljenega vozila skriva tudi ogromno pasti. Pri Porsche Inter Auto s petimi poslovalnicami veljamo za eno najbolje organiziranih trgovcev vozil v Sloveniji. Naša rabljena vozila pod blagovno znamko Das WeltAuto imajo podrobno proučeno ozadje, so slovenskega porekla, dobro vzdrževana, varna in natančno pregledana, saj kontrolni pregled takšnega rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda in temeljitega čiščenja, pa vse do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni strokovnjaki. V roke vam tako predamo skrbno pregledano in vzdrževano vozilo z malo prevoženimi kilometri.

 

Pet razlogov zakaj kupiti rabljeno vozilo pri Porscheju?

  1. Izjemno kvalitetna in največja ponudba v Sloveniji.
  2. Preverjeno ozadje avtomobila in zgodovina vozil.
  3. Dobro vzdrževana, temeljito pregledana vozila.
  4. Zagotovljena garancija.
  5. Kvalitetne storitve, prodaja in servisi.

 

FINANCIRANJE VOZIL - Audi

Med celotnim procesom nakupa vam je na voljo naš šolan in usposobljen prodajni svetovalec, ki vam bo pomagal v vsakem trenutku, predvsem pa vam svetoval pri nakupu glede na vaše potrebe, zahteve in možnosti. Ponujamo vam najboljšo možno rešitev, da boste lahko do izbranega avtomobila prišli s čim manj finančnimi težavami, dovolj hitro in brez zapletov. Vse kar potrebujete boste uredili na enem mestu: od registracije do servisa. Na voljo vam je tudi izračun za avto leasing.


Rabljena vozila: AKCIJA FINANCIRANJA 700 € BONUSA!

AKCIJSKO FINANCIRANJE: 700 EUR bonusa na MPC rabljenega vozila. Kupujete odlično ohranjeno rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto in potrebujete tudi ugodno financiranje? Ob sklenitvi avto leasinga (finančnega ali operativnega avto leasinga), kredita in zavarovanja** hkrati, prejmete pri Porsche Inter Auto kar 700 EUR* bruto bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila.

AKCIJA - BONUS 700 €!

NOVA AKCIJA: 700 EUR bonusa na MPC rabljenega vozila.

 

ODKUP VOZIL - enostavno pri Porsche Inter Auto!

Če želite vaše staro vozilo prodati vam ponudimo odkup vozil po ustrezni tržni vrednosti. V naših Porsche poslovalnicah vam bomo v najkrajšem možnem času popravili vse napake in poškodbe. Vaš nakup avtomobila želimo proslaviti z neprestano oskrbo, podporo in nasveti tako, da boste v vožnji uživali zdaj in v prihodnosti. Imamo tehnologijo in znanje s katerim smo najboljša izbira za nakup in nadaljno pomoč vašega avtomobila.

 

Audi A3 rabljena vozila

AUDI A3 - Tisti kupci, ki cenijo kakovost VW Golf, a želijo nekaj več, prisegajo na Audi A3. Odlikuje ga namreč kakovostna izdelava in kot kompaktno premium rabljeno vozilo se rabljen Audi A3 lahko pohvali tudi z zelo dobrimi voznimi lastnostmi in zanesljivo tehniko. Rabljen Audi A3 TFSI (1.4 TFSI, 2.0 TFSI in športni 3.2 TFSI) prepriča z zmogljivimi bencinskimi motorji, rabljen Audi A3 TDI (1.6 TDI, 2.0 TDI) pa z živahnimi in učinkovitimi turbodizli. Ljubitelji samodejnih menjalnikov prisegajo bodisi na rabljen Audi A3 TFSI S tronic bodisi na rabljen Audi A3 TDI S tronic, prostornejša izbira pa je Audi A3 sportback s petimi vrati.

 

Audi A4 rabljena vozila

AUDI A4 - Rabljen Audi A4 je kot nalašč za tiste voznike, ki prevozijo veliko število kilometrov, še prostornejša izbira pa je karavanski Audi A4 Avant. Rabljen Audi A4 je na voljo s široko paleto motorjev, kot bencinsko gnan Audi A4 TFSI (1.4 TFSI, 2.0 TFSI) ali dizelsko gnan Audi A4 TDI (1.6 TDI, 2.0 TDI) ter v kombinaciji z obema motorjema tudi Audi A4 S tronic s samodejnim menjalnikom. Rabljen Audi A4 uživa velik ugled, saj ga odlikujejo zelo udobna vožnja, dobra zvočna zatesnjenost kabine, kakovostna izdelava ter odlične vozne lastnosti.

 

Audi A5 rabljena vozila 

AUDI A5 - Rabljen Audi A5 je še prestižnejša različica Audija A4, bodisi kot elegantni rabljen Audi A5 coupe, petvratni rabljen Audi A5 Sportback ali uživaški rabljen Audi A5 Cabrio. S prestižno notranjostjo, vrhunskim udobjem in visoko stopnjo športnega duha več kot zadovolji tudi zahtevnejše voznike. Izbirate lahko med bencinskimi TFSI (2.0 TFSI, 3.2 TFSI) in dizelskimi TDI (2.0 TDI, 3.0 TDI) motorji, vrh ponudbe pa predstavljata rabljen Audi S5 ali rabljen Audi RS5, ki prepričata z resnično športnimi zmogljivostmi.

Audi A6 rabljena vozila

AUDI A6 - V razredu srednjevelikih limuzin je ena izmed najbolj priljubljenih izbir Audi A6, ki je na voljo tudi v karavanski različici Audi A6 Avant. Njegovi največji aduti so ugled, udobje, visoka stopnja varnosti ter kakovostna izdelava. Poleg tega vozniki cenijo tudi dizelske motorje različic Audi A6 TDI, učinkovit in zanesljiv štirikolesni pogon Audi A6 quattro ter poleg ročnih tudi samodejna menjalnika Audi A6 S tronic in Audi A6 multitronic.

Audi A7 Sportback rabljena vozila

AUDI A7 - Velik in prestižen rabljen Audi A7 Sportback je elegantna mešanica med športno limuzino in privlačnim kupejem, ki tudi s športnega vidika ne pušča odprtih želja. S precej elementi admiralske ladje Audi A8 cilja na najzahtevnejše kupce, katere rabljen Audi A7 razvaja z vsem pričakovanim prestižem in visoko stopnjo športnosti. Prednjači z odličnimi bencinskimi TFSI motorji ter učinkovitimi dizelskimi TDI stroji, najzahtevnejši kupci pa bodo svoje sanje izpolnili s športnima modeloma Audi S7 Sportback in Audi RS7 Sportback.

Audi Q2 rabljena vozila

AUDI Q2Rabljen Audi Q2 je najmanjši predstavnik Audijeve družine športnih terencev oziroma križancev, ponuja pa enako visoko raven tehnike, voznih lastnosti, kakovosti in bogate opreme, kot večji modeli te znamke. Ena izmed njegovih vrlin je poleg trendovskega videza tudi možnost personalizacije vozila, zato je rabljen Audi Q2 na voljo v številnih različnih barvnih kombinacijah ter z različnimi stopnjami opreme. Prav tako lahko izbirate med učinkovitimi in poskočnimi bencinskimi TFSI motorji (1.0 TFSI, 1.4 TFSI) ter varčnimi dizelskimi TDI motorji (1.6 TDI, 2.0 TDI). Na voljo je tudi s samodejnim menjalnikom Audi Q2 S tronic ter kot štirikolesno gnan Audi Q2 quattro.

 

Audi Q3 rabljena vozila

AUDI Q3Rabljen Audi Q3 je premium izbira v tem segmentu, saj kljub razmeroma majhnim zunanjim meram premore večino dobrot večjih vozil te znamke. Poleg tega se ponaša z zelo dobro tehniko in s tem povezanimi voznimi lastnostmi, med opremo pa z večino sodobnimi varnostnimi in drugimi pripomočki. Materiali in izdelava kabine so na visoki ravni, s čimer Audi Q3 ustreza tudi zahtevnejšim kupcem. Na bencinski strani motorne palete je mogoče izbirati rabljen Audi Q3 TFSI (1.4 TFSI, 1.0 TFSI), na dizelski pa rabljen Audi Q3 TDI (1.6 TDI, 2.0 TDI) z ročnim ali samodejnim S tronic menjalnikom.
 

 

 

Audi Q5 rabljena vozila

AUDI Q5Rabljen Audi Q5 se uvršča med srednje velike športne terence razreda premium. Njegov dizajn stavi na prostorno kabino, kakovostno izdelavo in materiale v notranjosti, dobro ergonomijo ter vsestransko uporabnost. Rabljen Audi Q5 TDI quattro je zanesljiva izbira, saj ga odlikujeta tako zmerna poraba, kot tudi zanesljiva lega na cesti. Z zanesljivim štirikolesnim pogonom je rabljen Audi Q5 quattro ali rabljen Audi Q5 quattro S stronic s samodejnim menjalnikom odličen sopotnik pri vsakodnevnih opravkih in na daljših poteh.
 

 

 

Audi Q7 rabljena vozila 

AUDI Q7Audi Q7 je poleg prestižnega A8 je tako rekoč admiralska ladja znamke Audi, saj poleg vrhunske tehnike, učinkovitega štirikolesnega pogona Audi Q7 quattro ter zmogljivih motorjev, ponudi tudi najvišjo stopnjo udobja in prestiža. S svojo mogočno pojavo in izrazito sprednjo masko je rabljen Audi Q7 na cesti pravi kralj, temu primerne pa so tudi njegove zmogljivosti. Rabljen Audi Q7 je na voljo z zmogljivimi bencinskimi motorji kot rabljen Audi Q7 TFSI quattro ali učinkovitimi dizelskimi motorji kot rabljen Audi Q7 TDI quattro.

 

Za vse dodatne informacije so vam na voljo naši prodajni svetovalci!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

5

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu. Prepričati želimo tudi vas!

5
Leopold B. stranka Porsche Verovškova
Z vašimi uslugami smo zelo zadovoljni, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Ostanite še naprej takšni kot ste.
5
Boris K. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem bil tudi tokrat zelo zadovoljen.
5
Stanislav G. stranka Porsche Verovškova
Že leta pri vas. Servis zmeraj profesionalno opravljen. Dragoceni nasveti Sandija Kavčiča. Izkušnja z asistenco ob prometni nezgodi prav tako odlična. Posredovanje zelo hitro. Ne samo ob rednih servisih, ampak tudi ob kratkih obiskih prijazno svetovanje ali posredovanje.
Poglej vsa mnenja