Audi rabljena vozila

Rabljena vozila znamke Audi



Ponudba Audi rabljenih vozil:

 

 

Povpraševanje po rabljenih avtomobilih je v zadnjih letih močno naraslo. Za enak znesek, ki bi ga morali dati za čisto nov avtomobil, se da kupiti malo rabljen avtomobil boljše kakovosti. Seveda pa se pri nakupu rabljenega vozila skriva tudi ogromno pasti.

 

Prijavite se na testno vožnjo

Za več informacij kliknite tukaj.

 


Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo zanesljive avtomobile in kvalitetno vzdrževanje teh z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi deli. Zraven prvovrstnih storitev in izbire vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo avto deloval še dolgo časa, v katerem smo vam stalno na voljo za pomoč, predloge in najboljšo oskrbo za vaš avto. Toliko garancij in jamstev vam zagotavljamo, ker smo prepričani, da so izdelki in dejavnosti ki jih nudimo odlične kakovosti.

Pri Porsche Inter Auto veljamo s petimi poslovalnicami za eno najbolje organiziranih trgovcev vozil v Sloveniji. Naša rabljena vozila pod blagovno znamko Das WeltAuto imajo podrobno proučeno ozadje, so slovenskega porekla, dobro vzdrževana, varna in natančno pregledana, saj kontrolni pregled takšnega rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda in temeljitega čiščenja, pa vse do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni strokovnjaki. V roke vam tako predamo skrbno pregledano in vzdrževano vozilo z malo prevoženimi kilometri.

 

Pet razlogov zakaj kupiti rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto:
 

  1. Izjemno kvalitetna in največja ponudba v Sloveniji
  2. Preverjeno ozadje avtomobila in zgodovina vozil
  3. Dobro vzdrževana, temeljito pregledana vozila
  4. Zagotovljena garancija
  5. Kvalitetne storitve, prodaja in servisi

 

Odkupimo vaše rabljeno vozilo!

Za več informacij kliknite tukaj.


Das WeltAuto preverjeno Audi
 

Med celotnim procesom nakupa vam je na voljo naš šolan in usposobljen prodajni svetovalec, ki vam bo pomagal v vsakem trenutku, predvsem pa vam svetoval pri nakupu glede na vaše potrebe, zahteve in možnosti. Ponujamo najboljšo možno rešitev, da boste lahko prišli do izbranega avtomobila s kar najmanj finančnih težav, dovolj hitro in brez zapletov. Vse kar potrebujete, boste uredili na enem mestu: od registracije do servisa. Prodajni strokovnjaki lahko ponudijo različne možnosti financiranja in zavarovanja vašega izbranega vozila, ki bodo povsem usklajene z vami.

Če želite prodati vaše staro vozilo vam ponudimo odkup vozila po ustrezni tržni vrednosti. V naših Porsche poslovalnicah vam bomo v najkrajšem možnem času popravili vse napake in poškodbe. Vaš nakup avtomobila želimo proslaviti z neprestano oskrbo, podporo in nasveti tako, da boste v vožnji uživali zdaj in v prihodnosti. Imamo tehnologijo in znanje s katerim smo najboljša izbira za nakup in nadaljno pomoč za vaš avto.

Povezani članki na temo rabljenih vozil znamke AUDI:
 

 

Audi A1 in Audi A1 Sportback rabljena vozila
 

Nazaj na ponudbo

To je luksuzna različica Volkswagna Pola, rabljen Audi A1 je pravi premium malček. Mestnim ulicam prijazen avtomobil se namreč ponaša s kakovostjo in vozno dinamiko ostalih Audi vozil oziroma ponudi tisto piko na i, ki je pisana na kožo tudi zahtevnejšim kupcem. Na voljo je z bogato opremo ter kot rabljen Audi A1 TFSI (1.0 TFSI, 1.4 TFSI) prepriča z učinkovitimi in zmogljivimi bencinskimi motorji, kot rabljen Audi A1 TDI (1.6 TDI) pa z varčnimi in zanesljivimi dizelskimi motorji. Poleg ročnega je Audi A1 na voljo tudi s samodejnim menjalnikom S tronic.
 

 

Audi A3 in Audi A3 Sportback rabljena vozila
 

Nazaj na ponudbo

Tisti kupci, ki cenijo kakovost VW Golf, a želijo nekaj več, prisegajo na Audi A3. Odlikuje ga namreč kakovostna izdelava in kot kompaktno premium rabljeno vozilo se rabljen Audi A3 lahko pohvali tudi z zelo dobrimi voznimi lastnostmi in zanesljivo tehniko. Rabljen Audi A3 TFSI (1.4 TFSI, 2.0 TFSI in športni 3.2 TFSI) prepriča z zmogljivimi bencinskimi motorji, rabljen Audi A3 TDI (1.6 TDI, 2.0 TDI) pa z živahnimi in učinkovitimi turbodizli. Ljubitelji samodejnih menjalnikov prisegajo bodisi na rabljen Audi A3 TFSI S tronic bodisi na rabljen Audi A3 TDI S tronic, prostornejša izbira pa je Audi A3 sportback s petimi vrati.
 

 

Audi A4 in Audi A4 Avant rabljena vozila
 

Nazaj na ponudbo

Rabljen Audi A4 je kot nalašč za tiste voznike, ki prevozijo veliko število kilometrov, še prostornejša izbira pa je karavanski Audi A4 Avant. Rabljen Audi A4 je na voljo s široko paleto motorjev, kot bencinsko gnan Audi A4 TFSI (1.4 TFSI, 2.0 TFSI) ali dizelsko gnan Audi A4 TDI (1.6 TDI, 2.0 TDI) ter v kombinaciji z obema motorjema tudi Audi A4 S tronic s samodejnim menjalnikom. Rabljen Audi A4 uživa velik ugled, saj ga odlikujejo zelo udobna vožnja, dobra zvočna zatesnjenost kabine, kakovostna izdelava ter odlične vozne lastnosti.
 

 

Audi A5 Coupe, Audi A5 Sportback in Audi A5 Cabrio rabljena vozila
 

Nazaj na ponudbo

Rabljen Audi A5 je še prestižnejša različica Audija A4, bodisi kot elegantni rabljen Audi A5 coupe, petvratni rabljen Audi A5 Sportback ali uživaški rabljen Audi A5 Cabrio. S prestižno notranjostjo, vrhunskim udobjem in visoko stopnjo športnega duha več kot zadovolji tudi zahtevnejše voznike. Izbirate lahko med bencinskimi TFSI (2.0 TFSI, 3.2 TFSI) in dizelskimi TDI (2.0 TDI, 3.0 TDI) motorji, vrh ponudbe pa predstavljata rabljen Audi S5 ali rabljen Audi RS5, ki prepričata z resnično športnimi zmogljivostmi.
 

 

Audi A6 in Audi A6 Avant rabljena vozila
 

Nazaj na ponudbo

V razredu srednjevelikih limuzin je ena izmed najbolj priljubljenih izbir Audi A6, ki je na voljo tudi v karavanski različici Audi A6 Avant. Njegovi največji aduti so ugled, udobje, visoka stopnja varnosti ter kakovostna izdelava. Poleg tega vozniki cenijo tudi dizelske motorje različic Audi A6 TDI, učinkovit in zanesljiv štirikolesni pogon Audi A6 quattro ter poleg ročnih tudi samodejna menjalnika Audi A6 S tronic in Audi A6 multitronic.