Audi rabljena vozila

Malo rabljena vozila Audi - vse kar morate vedeti o nakupu rabljenega Audija: ponudba, zaloga, cena, servis, jamstvo, modeli, ugodnosti...

Audi rabljena vozila

Audi rabljena vozila

Preverite vozila na zalogi!

Audi malo rabljena vozila

V kolikor se zanimate za vrhunska rabljena vozila Audi, vam pri Porsche Inter Auto zagotavljamo vrhunsko izkušnjo pri nakupu z bogato zalogo vozil Audi in odličnimi dodatnimi storitvami. Na spletni strani Avto.net lahko preverite našo raznoliko ponudbo trenutno razpoložljivih rabljenih vozil Audi. Z našo zares pestro zalogo zajemamo celotno ponudbo vrhunsko in odlično ohranjenih rabljenih vozil, tako da lahko brez težav najdete vozilo, ki ustreza vašim željam.

Potrebujete strokovno svetovanje? Pokličite nas na 041 392 204. Z veseljem smo vam na voljo! Prepričani smo, da boste v naši ponudbi zagotovo našli primeren avtomobil zase.

Audi ponudba vozil

Nova vozila
od 19.990 € Ponudba (138)
Rabljena vozila
od 14.450 € Ponudba (79)
Službena vozila
od 24.900 € Ponudba (42)

Rabljena vozila Audi Slovenija

Porsche Verovškova rabljena vozila Audi - kakšna je ponudba?

Porsche Verovškova rabljena vozila Audi - sinonima za izjemno kakovost, prestiž in vrhunsko tehnično dovršenost na področju avtomobilizma. Pri Porsche Verovškova ne le, da ponujamo vrhunska rabljena vozila Porsche, temveč smo tudi ponosni na našo razširjeno ponudbo rabljenih vozil, ki vključujejo tudi odlična rabljena vozila znamke Audi.

Naša zaveza k vrhunskim izkušnjam vožnje se odraža tudi v naši ponudbi rabljenih vozil Audi, ki združujejo eleganco, športnost in inovativnost. Audi je znamka, ki se lahko pohvali z bogato zgodovino in inovativnimi tehnologijami, in pri Porsche Verovškova smo ponosni, da lahko svojim strankam ponudimo tudi to prestižno blagovno znamko.

Vsako rabljeno vozilo Audi, ki ga najdete v našem asortimanu, je skrbno pregledano in certificirano, da zagotovimo brezhibno delovanje in vrhunsko kakovost. Naša ekipa strokovnjakov se trudi ohranjati visoke standarde, ki jih pričakujete od blagovnih znamk Audi.

Audi rabljeni avtomobili - zakaj so vredni nakupa?

Audi rabljeni avtomobili predstavljajo privlačno priložnost za številne kupce, ki iščejo vozilo, ki združuje kakovost, zanesljivost in ugodno ceno. Audi rabljeni avtomobili pridobivajo vse večjo priljubljenost, saj se vedno več ljudi zaveda prednosti nakupa rabljenega avtomobila Audi. Eden od ključnih razlogov, zaradi katerih se ljudje odločajo za rabljene avtomobile Audi, je visoka kakovost po ugodnejši ceni rabljenih vozil. V primerjavi z nakupom novega vozila je nakup rabljenega pogosto cenovno bolj dostopen, kar omogoča kupcem, da pridobijo visokokakovosten avtomobil

Rabljeni Audi - kateri so najbolj priljubljeni?

Rabljeni Audi - najbolj priljubljeni so zagotovo: rabljena vozila Audi A4, rabljena vozila Audi A4 Avant rabljena vozila Audi Q3, rabljena vozila Audi Q5, rabljena vozila Audi A3, Audi A1 rabljena vozila, Audi A6 rabljena vozila, Audi A5 rabljeni in ostali...

Audi Q2 rabljena vozila

Audi Q2 (2023) s svojo sofisticirano in dinamično obliko, prinaša svežo energijo na ceste. Ta urbani športni terenec je opremljen z različnimi motorji, ki omogočajo voznikom prilagodljivost glede na njihove specifične potrebe in želje. Rabljen Audi Q2 je idealen za vse, ki cenijo zanesljivost in užitek v vožnji. Bencinski motorji: Audi Q2 30 TFSI z 1.0 TFSI motorjem, Audi Q2 35 TFSI z 1.5 TFSI motorjem. Dizelski motorji: Audi Q2 30 TDI z 1.6 TDI motorjem, Audi Q2 35 TDI z 2.0 TDI motorjem. Vsaka različica ima svoje specifične zmogljivosti in bogato opremo. Audi Q2 je vsekakor kot nalašč za ljubitelje bolj dinamične vožnje in vse tiste, ki iščejo športen pridih pri vsakodnevni urbani vožnji. Audi Q2 je tako odlična izbira za tiste, ki si želijo združiti stil, zmogljivost in prilagodljivost na cestah.

Audi rabljena vozila Ljubljana, Maribor, Koper

Preverite največjo zalogo rabljenih vozil Audi v Sloveniji:

Audi rabljena vozila Ljubljana - Porsche Ljubljana (Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana), Porsche Verovškova (Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana)

Audi rabljena vozila Maribor - Porsche Maribor (Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor), Porsche Ptujska cesta (Ptujska cesta 150, 2000 Maribor)

Audi rabljena vozila Koper - Porsche Koper (Ankaranska cesta 10, 6000 Koper)

Audi Q3 rabljena vozila

Audi Q3 (2023) s svojo elegantno in progresivno obliko zagotavlja veliko novosti v svetu prestižnejših športnih terencev. Ta vrhunski mestni terenec je opremljen z raznoliko paleto motorjev, ki voznikom omogočajo prilagodljivost glede na njihove specifične želje in potrebe. Rabljen Audi Q3 je idealen za tiste, ki iščejo zanesljivost, udobje in vrhunsko doživetje vožnje. V ponudbi bencinskih motorjev najdemo Audi Q3 35 TFSI, ki se ponaša s 1.5 TFSI motorjem, ter Audi Q3 40 TFSI, ki predstavlja še zmogljivejšo alternativo s 2.0 TFSI motorjem. Za tiste, ki prisegajo na dizelsko moč, je na voljo Audi Q3 35 TDI s 2.0 TDI motorjem. Vsak motor ima svoje specifične zmogljivosti in omogoča vrhunsko vozno izkušnjo. Audi Q3 se ponaša s sodobno opremo in vrhunskimi tehnološkimi inovacijami, ki zagotavljajo udobje in varnost na najvišji ravni. Ta športni terenec je odlična izbira za ljubitelje dinamične vožnje in tiste, ki želijo v vsakdanjem urbanskem okolju izraziti športni duh. Z združitvijo stila, zmogljivosti in prilagodljivosti na cestah, Audi Q3 ponuja vrhunsko vožnjo za zahtevne voznike. Vse bolj priljubljena pa je tudi športna kupejevska različica Audi Q3 Sportback.

Porsche rabljena vozila Audi - katere so prednosti?

Porsche rabljena vozila Audi - vedno zares odličen nakup. Nakup rabljenega vozila Audi je pogosto odlična izbira za tiste, ki si želijo doživeti vrhunsko vožnjo s prestižem. V svetu prestižnih avtomobilov se tako znamka Audi uvršča med najbolj zaželene. Audi v segmentu rabljenih vozil predstavlja privlačno priložnost za ljubitelje visoke kakovosti in vrhunskih zmogljivosti. Audi rabljena vozila prinašajo odlično priložnost za tiste, ki si želijo postati lastniki prestižnega avtomobila, vendar morda ne želijo v celoti investirati v povsem novo vozilo. Oba proizvajalca slovita po inovacijah, visokih standardih izdelave ter vrhunski zmogljivosti, kar se odraža tudi v njihovih rabljenih avtomobilih.

Audi Q5 rabljena vozila

Audi Q5 (2023) je velik športni terenec SUV, ki prinaša precejšne inovacije v svet večjih prestižnih športnih terencev. Ta vrhunski mestni terenec je opremljen z raznoliko izbiro motorjev, ki voznikom omogočajo prilagodljivost glede na njihove individualne želje in potrebe. Audi Q5 je optimalna izbira za tiste, ki iščejo zanesljivost, udobje ter vrhunsko vozno izkušnjo. V paleti bencinskih motorjev najdemo Audi Q5 40 TFSI, ki se ponaša s 2.0 TFSI motorjem, ter Audi Q5 45 TFSI, ki predstavlja še zmogljivejšo alternativo s 2.0 TFSI motorjem. Za tiste, ki prisegajo na dizelsko moč, je na voljo Audi Q5 40 TDI s 2.0 TDI motorjem. Rabljen Audi Q5 blesti z moderno opremo ter vrhunskimi tehnološkimi inovacijami, ki zagotavljajo udobje in varnost na najvišji ravni. V kolikor iščete še več dinamike, pa je za vas tukaj Audi Q5 Sportback - športni terenec, ki je odlična izbira za ljubitelje dinamične vožnje ter tiste, ki želijo v vsakdanjem urbanskem okolju izražati športni duh. Z združitvijo stila, zmogljivosti in prilagodljivosti na cestah, Audi Q5 ponuja vrhunsko vozno doživetje.

Rabljen Audi: izbrati 2.0 TFSI ali 2.0 TDI motor?

Pri izbiri rabljenega Audija je odločitev med motorjem 2.0 TFSI (bencinski) in 2.0 TDI (dizelski) odvisna od osebnih preferenc, stila vožnje in potreb. Bencinski motorji ponujajo boljšo zmogljivost, vendar tudi večjo porabo goriva, medtem ko so dizelski motorji bolj učinkoviti na daljših vožnjah. Če cenite pospešek in dinamično vožnjo, izberite TFSI, medtem ko je TDI boljša izbira za dolge razdalje in učinkovitost goriva. Cene goriva, vzdrževanje so dodatni dejavniki, ki jih je vredno razmisliti. Prednostno testirajte oba motorja in se posvetujte z našim strokovnjakom za najboljšo odločitev.

Audi Q7 rabljena vozila

Audi Q7 (2023) je izjemen vsestranski velik športni terenec SUV iz zgornjega razreda. Najnovejše tehnologije na področju multimedijskega sistema in opcijskih asistenčnih sistemov, prepričljivo doživetje vožnje zahvaljujoč štirikolesnemu pogonu quattro in opcijskim inteligentnim funkcijam podvozja, močan design ter veliko prostora po želji možno za do sedem oseb - to je vrhunski Audi Q7. Ta luksuzni terenec izstopa s svojo izjemno zmogljivostjo in ponuja raznoliko izbiro motorjev, ki voznikom omogočajo prilagodljivost. Rabljen Audi Q7 je popolna izbira za tiste, ki želijo uživati v najvišjem udobju, zanesljivosti ter vrhunski vožnji. V ponudbi bencinskih motorjev najdemo izjemno zmogljivega Audi Q7 45 TFSI z 3.0 TFSI motorjem, ki ponuja odlično ravnotežje med močjo in energetsko učinkovitostjo. Za tiste, ki prisegajo na dizelsko moč, je na voljo Audi Q7 50 TDI z 3.0 TDI motorjem, ki navdušuje s svojo močjo. Vsak motor je zasnovan tako, da prinaša edinstveno vozno izkušnjo na cesti. Audi Q7 se ponaša z vrhunsko opremo in najnovejšo tehnologijo, ki poskrbi za vrhunsko udobje in varnost na najvišji ravni. Ta prestižni terenec je idealen za tiste, ki si želijo doživeti dinamično vožnjo ter izraziti svoj življenjski slog v prestižnem okolju.

 

Audi Q8 rabljena vozila

Audi Q8 (2023) zagotavlja močan značaj v elegantni obliki. Novi Audi Q8 SUV navdušuje z osupljivim sorazmerjem, športno coupejevsko linijo, prostorno notranjostjo in dinamičnimi voznimi zmogljivostmi. Rabljen Audi Q8, s svojo izjemno elegantno in napredno obliko, predstavlja vrhunec prestižnih športnih terencev. Ponaša se z zmogljivostjo in nudi raznovrstno izbiro motorjev, ki voznikom omogočajo prilagodljivost glede na njihove osebne preference in potrebe. Audi Q8 je prava izbira za tiste, ki si želijo uživati v brezhibnem udobju, zanesljivosti in vrhunski vožnji. V paleti bencinskih motorjev se izkaže izjemen in inovativen Audi Q8 55 TFSI s 3.0 TFSI motorjem, ki zagotavlja impresivno ravnotežje med močjo in energetsko učinkovitostjo. Za ljubitelje dizelske moči je na voljo Audi Q8 50 TDI z 3.0 TDI motorjem, ki s svojo močjo in varčnostjo navdušuje. Vsak motor v tem prestižnem vozilu ponuja svojo unikatno vozno izkušnjo. Audi Q8 se lahko pohvali z vrhunsko opremo in najnovejšimi tehnološkimi inovacijami, ki poskrbijo za brezhibno udobje in varnost na najvišji ravni.

 

Audi A1 rabljena vozila

Audi A1 (2023) s svojo izrazito elegantno in napredno zasnovo, predstavlja vrhunec v segmentu kompaktnih avtomobilov. Ta sofisticiran mestni avtomobil blesti s svojo izjemno agilnostjo in ponuja raznoliko paleto motorjev, ki voznikom omogočajo personalizacijo. Rabljen Audi A1 je idealna izbira za tiste, ki iščejo kombinacijo sloga, udobja in izjemne vozne izkušnje. V izboru bencinskih motorjev najdemo Audi A1 30 TFSI, ki se ponaša z 1.0 TFSI motorjem, ter Audi A1 35 TFSI z 1.5 TFSI motorjem za tiste, ki želijo nekoliko večjo moč. Dizelsko moč predstavlja Audi A1 30 TDI s 1.6 TDI motorjem. Vsak motor se ponaša s svojimi specifičnimi zmogljivostmi, zagotavljajoč edinstveno vozno doživetje. Audi A1 je opremljen s sodobno opremo in najnovejšimi tehnološkimi inovacijami, ki omogočajo vrhunsko udobje in varnost na najvišji ravni. Ta kompaktni avtomobil je popolna izbira za tiste, ki želijo doživeti dinamično mestno vožnjo in izraziti svoj individualni slog na cestah.

 

Audi A3 rabljena vozila

Audi A3 (2023) - tisti kupci, ki cenijo kakovost modela VW Golf, a želijo nekaj več in s tem tudi več prestiža, prisegajo na rabljen Audi A3. Odlikuje ga namreč kakovostna izdelava in kot kompaktno premium rabljeno vozilo se rabljen Audi A3 lahko pohvali tudi z zelo dobrimi voznimi lastnostmi in zanesljivo tehniko. Audi A3, s svojo izjemno dovršeno in napredno obliko, predstavlja vrh kompaktnih avtomobilov. V izboru bencinskih motorjev najdemo Audi A3 35 TFSI, ki se ponaša z 1.5 TFSI motorjem, in Audi A3 40 TFSI, ki ponuja še več moči s 2.0 TFSI motorjem. Za privržence dizelskega pogona je na voljo Audi A3 30 TDI s 2.0 TDI motorjem. Vsak motor se lahko pohvali z lastnimi edinstvenimi zmogljivostmi, ki obljubljajo vrhunsko vozno izkušnjo.Audi A3 je opremljen s sodobno tehnologijo in najnovejšo opremo, ki poskrbijo za vrhunsko udobje in varnost na najvišji ravni.

 

Audi A4 rabljena vozila

Audi A4 (2023) ali ste vedeli, da je rabljen Audi A4 je kot nalašč za tiste voznike, ki prevozijo veliko število kilometrov, še prostornejša izbira pa je karavanski Audi A4 Avant. Rabljen Audi A4 je na voljo s široko paleto motorjev, kot bencinsko gnan ali kot dizelsko. Audi A4 je optimalna izbira za tiste, ki iščejo harmonično združenje eleganco, udobja in vrhunske vožnje. V izboru bencinskih motorjev se pojavi Audi A4 40 TFSI, ki se ponaša z 2.0 TFSI motorjem, ter Audi A4 45 TFSI, ki ponuja še več moči s svojim izjemnim 3.0 TFSI motorjem. Za ljubitelje dizelske moči je na voljo Audi A4 35 TDI s 2.0 TDI motorjem. Vsak motor se lahko pohvali s svojimi edinstvenimi zmogljivostmi, ki omogočajo vrhunsko vozno izkušnjo. Audi A4 se odlikuje s sodobno tehnologijo in prestižno opremo, ki skrbi za vrhunsko udobje in varnost na najvišji ravni. Ta prestižni mestni avtomobil je idealen za tiste, ki želijo doživeti dinamično mestno vožnjo ter izraziti svoj osebni slog na cestah. Rabljen Audi A4 uživa velik ugled, saj ga odlikujejo zelo udobna vožnja, dobra zvočna zatesnjenost kabine, kakovostna izdelava ter odlične vozne lastnosti.

 

Audi A6 rabljena vozila

Audi A6 (2023) v razredu večjih prestižnih limuzin je ena izmed najbolj priljubljenih izbir rabljen Audi A6, ki je na voljo tudi v karavanski različici Audi A6 Avant. Njegovi največji aduti so ugled, udobje, visoka stopnja varnosti ter kakovostna izdelava. Poleg tega vozniki največkrat najbolj cenijo tudi dizelske motorje različic Audi A6 TDI, učinkovit in zanesljiv štirikolesni pogon Audi A6 quattro ter poleg ročnih tudi samodejna menjalnika Audi A6 S tronic in Audi A6 multitronic. Audi A6 je prva izbira za tiste, ki iščejo harmonično kombinacijo luksuza, zmogljivosti in vrhunske vožnje. V paleti bencinskih motorjev se pojavi Audi A6 45 TFSI, ki se ponaša z 2.0 TFSI motorjem, ter Audi A6 55 TFSI, ki ponuja še več moči s svojim impresivnim 3.0 TFSI motorjem. Za ljubitelje dizelske moči je na voljo Audi A6 40 TDI s 2.0 TDI motorjem. Vsak motor prinaša svoje edinstvene zmogljivosti, ki obljubljajo vrhunsko izkušnjo vožnje. Audi A6 se ponaša s sodobno tehnologijo in vrhunsko opremo, ki skrbita za vrhunsko udobje in varnost na najvišji ravni. Ta poslovna limuzina je idealna za tiste, ki želijo doživeti prestižno mestno vožnjo ter izraziti poslovno vrhunsko izjemnost.

 

Audi Q4 e-tron rabljena vozila

Audi Q4 e-tron (2023) spada med električna vozila in zagotavlja s svojo izjemno inovativno obliko zares športno vožnjo. Ta futuristični mestni športni terenec izstopa s svojo okretnostjo in ponuja raznoliko paleto električnih motorjev, ki voznikom omogočajo prilagodljivost glede na njihove posebne želje in potrebe. Rabljen Audi Q4 e-tron je prva izbira za tiste, ki želijo kombinacijo visokega udobja, trajnostne mobilnosti in vrhunske električne vožnje. V ponudbi se pojavi Audi Q4 e-tron 40, ki se ponaša z zmogljivim elektromotorjem in ponuja visoko učinkovitost. Za tiste, ki iščejo še večjo moč, je na voljo Audi Q4 e-tron 50 z naprednim električnim pogonskim sklopom. Vsak model prinaša svoje edinstvene zmogljivosti, ki obljubljajo vrhunsko izkušnjo električne vožnje. Audi Q4 e-tron se ponaša s sodobno tehnologijo in napredno opremo, ki skrbita za vrhunsko udobje in varnost na najvišji ravni. Ta električni športni terenec je idealen za tiste, ki želijo doživeti urbano vožnjo brez emisij ter izraziti svojo okoljsko ozaveščenost. Z združitvijo futurističnega dizajna, odličnih zmogljivosti in prilagodljivosti v vožnji, v ponudbi je tudi športni Audi Q4 e-tron Sportback, ki ponuja nepozabno električno vožnjo za najzahtevnejše voznike.

 

Audi Q8 e-tron rabljena vozila

Audi Q8 e-tron (2023), kot vrhunski električni model v ponudbi znamke, prinaša izjemno inovativno obliko ter zagotavlja resnično športno vožnjo. Ta električni in velik športni terenec izstopa z izjemno okretnostjo in ponuja raznoliko paleto električnih motorjev, ki voznikom omogočajo prilagodljivost glede na njihove specifične želje in potrebe. Rabljen Audi Q8 e-tron je prva izbira za tiste, ki želijo združiti visoko udobje, trajnostno mobilnost in vrhunsko električno vožnjo. V ponudbi se pojavi Audi Q8 e-tron 40, ki se ponaša z zmogljivim elektromotorjem in ponuja visoko stopnjo učinkovitosti. Za tiste, ki iščejo še več moči, je na voljo Audi Q8 e-tron 50 z naprednim električnim pogonskim sklopom. Vsak model prinaša svoje edinstvene zmogljivosti, ki obljubljajo vrhunsko izkušnjo električne vožnje. Audi Q8 e-tron se lahko pohvali s sodobno tehnologijo in napredno opremo, ki skrbita za vrhunsko udobje in varnost na najvišji ravni. Ta električni športni terenec je idealen za tiste, ki želijo doživeti mestno vožnjo brez emisij in izraziti svojo okoljsko ozaveščenost. Z združitvijo futurističnega dizajna, odličnih zmogljivosti in prilagodljivosti v vožnji, Audi Q8 e-tron Sportback ponuja nepozabno električno vožnjo za najzahtevnejše voznike.

 

Zakaj izbrati rabljena vozila Audi?

Audi je nemški proizvajalec avtomobilov, ki ga je leta 1909 ustanovil August Horch. Audi je postal del skupine Volkswagen leta 1968 in od takrat proizvaja široko paleto vozil, vse od kompaktnih modelov, od limuzin in terencev do športnih avtomobilov in luksuznih avtomobilov. Audi je znan po tehnologiji in zmogljivosti, pa tudi po visokokakovostnem oblikovanju. Kombinacija zmogljivosti in stila je pripomogla k temu, da je Audi postal ena najbolj cenjenih avtomobilskih znamk na trgu, vse to pa se še bolj odraža na trgu rabljenih vozil Audi.

Rabljena vozila Audi - posebnosti: Audijeva vozila so znana po svojem razkošju in zmogljivosti ter pogosto veljajo za ene izmed najbolje oblikovanih avtomobilov na trgu, če torej iščete veliko udobja, luksuznega prestiža, dovršenega motorja in prostora pri rabljenem vozilu je znamka Audi prava izbira... Veliko modelov Audi je opremljenih s štirikolesnim pogonom quattro, ki izboljša oprijem in stabilnost v vseh voznih razmerah. V zadnjih letih je Audi veliko vlagal v električna vozila, da bi prevzel vodilno vlogo na trgu trajnostne mobilnosti. Audi e-tron je eden prvih povsem električnih avtomobilov znamke Audi in sedaj predstavlja že zelo ugoden nakup na trgu rabljenih vozil.

Prednosti rabljenih vozil Audi:

 • veliko različnih modelov, motorjev in različic
 • zmogljivi motorji, quattro pogon
 • udobna vožnja in eleganca
 • veliko električnih modelov
 • napredna tehnologija
 • velika zanesljivost

Rabljena vozila Audi - pregled modelov

Audi je nemški proizvajalec avtomobilov, ki proizvaja široko paleto vozil, od majhnih avtomobilov, limuzin in športnih terencev SUV do športnih avtomobilov, kupejev in električnih vozil. Najbolj priljubljeni rabljeni modeli so A1 , A3 , A4 , A5 in A6 ter Audi Q4 e-tron, Q3 in Q5. Kar zadeva motorje, Audi ponuja različne motorje in različice opreme – od osnovnega modela do visokozmogljivih različic S in RS.

Priljubljen kompaktni model Audi A3 je na voljo v bencinski, dizelski in hibridni različici. Tako kot Audi A4, ki je na voljo kot limuzina ali karavan srednjega razreda. Za vse, ki si želite več luksuza, so primerne limuzine luksuznega razreda Audi A7, Audi A8 ali povsem baterijski Audi e-tron GT. Kupci SUV-jev imajo pri Audiju tudi več možnosti s kompaktnimi Audi Q2, Audi Q3, srednje velikim Audi Q4 e-tron, Audi Q5 ali večjimi SUV-ji Audi Q7 in Audi Q8. Za ljubitelje športnih avtomobilov sta Audi TT ali Audi R8 zmogljiva možnost, ki bo zagotovo pritegnila pozornost.

 

Audi kompaktna rabljena vozila

Modeli Različice Motorji
Audi A1 All Street, City Carver bencinski TFSI, dizelski TDI
Audi A3 S3, RS3 bencinski TFSI, dizelski TDI, hibrid

Audi rabljena vozila: srednji in višji srednji razred

Modeli Različice Motorji
Audi A4 Avant, Allroad, S4 in RS4 bencinski TFSI, dizelski TDI, hibrid
Audi A5 S5, RS5 bencinski TFSI, dizelski TDI, hibrid
Audi A6 Avant, Allroad, S6, RS6 (vsak Sportback in Cabriolet) bencinski TFSI, dizelski TDI, hibrid
Audi A7 S7, RS7 bencinski TFSI, dizelski TDI, hibrid

Audi rabljena vozila: zgornji razred

Modeli Različice Motorji
Audi A8 A8L (podaljšana izvedenka) bencinski TFSI, dizelski TDI, hibrid
Audi e-tron GT RS e-tron GT električni

Audi rabljeni športni avtomobili

Modeli Različice Motorji
Audi TT TTS in TT RS (kabriolet) bencinski TFSI, dizelski TDI
Audi R8 R8 Spyder bencinski TFSI

Audi rabljeni SUV športni terenci

Modeli Različice Motorji
Audi Q2 SQ2 bencinski TFSI, dizelski TDI
Audi Q3 Sportback in RS Q3 bencinski TFSI, dizelski TDI, hibrid
Audi Q5 Sportback in SQ5 bencinski TFSI, dizelski TDI, hibrid
Audi Q7 SQ7 bencinski TFSI, dizelski TDI, hibrid
Audi Q8 SQ8 in RS Q8 bencinski TFSI, dizelski TDI, hibrid
Audi Q4 e-tron Sportback in e-tron S električni
Audi Q8 e-tron Sportback in e-tron S električni

Kateri rabljen Audi je najbolj zanesljiv?

Pri nakupu rabljenega avtomobila se želite čim bolj izogniti neprijetnim presenečenjem. Kateri Audi je najbolj zanesljiv glede na zadnje raziskave? Z veseljem lahko povemo, da je Audi A3 je najbolj zanesljiv model med rabljenimi kompaktnimi vozili, starimi štiri do pet let. Vrhunsko - na prvem mestu so se v testu odrezali tudi modeli Audi A6, Audi A8, Audi A5, Audi A7 Sportback v različnih letih. Zato verjamemo, da s temi modeli ne boste zgrešili, seveda pa so se zelo visoko uvrstili tudi drugi modeli znamke Audi, zato so zagotovi vsi rabljeni modeli Audi vredni nakupa. Sicer pa so vsi rabljeni modeli znamke Audi pri nas tudi temeljito pregledana s strani storkovnjakov. (Vir: Auto Zeitung)

Audi cena rabljenih vozil - kako se razlikuje?

Audi cena rabljenih vozil: obstaja širok spekter cen rabljenih vozil znamke Audi, cene rabljenih vozil znamke Audi so odvisne od specifičnega modela, letnika izdelave in stanja vozila. Na splošno so modeli Audi zelo cenovno stabilni, kar jih postavlja v dobro izbiro za tiste, ki iščejo kakovostno rabljeno vozilo. Visoka kakovost izdelave zagotavljata zanesljivost tudi pri starejših modelih. Poleg tega dovršene funkcije, kot so asistenčni sistemi, zmogljivi motorji in vrhunski zvočni sistemi, prispevajo k zaželenosti rabljenih vozil Audi, kar se odraža tudi v njihovi ceni. Pogosto se na trgu rabljenih vozil pojavljajo modeli, kot sta Audi A3 in Audi A4, ki so na voljo že od petih let starosti in stanejo manj kot 25.000 €. Premium SUV-ji in električna vozila znamke so običajno dražja, saj gre za bolj nova vozila, ki so med kupci rabljenih vozil zelo priljubljena. Na primer, pet let star Audi Q5 se začne pri vsaj 35.000 €, medtem ko je električni e-tron veliko dražji.

Audi rabljena vozila servis

Audi rabljena vozila servis: ko izberete vaš rabljen avto, je pomembno, da mu zagotovite tudi odličen Audi servis za vrhunski avtoservis za vašega Audija. Odločite se za vrhunski avtoservis za zanesljivo delovanje vašega vozila Audi. Audi servis je pomemben iz več razlogov, ki zagotavljajo optimalno delovanje in dolgo življenjsko dobo vašega Audija. Tu so nekateri ključni razlogi, zakaj je pomemben reden in kakovosten servis za avtomobile znamke Audi. Redni servis omogoča temeljito preverjanje varnostnih sistemov, zavor, vzmetenja in drugih ključnih komponent vozila. S tem se zagotovi, da je vaše vozilo varno za vožnjo. Optimalna zmogljivost motorja: redni servis omogoča pregled in vzdrževanje motorja ter drugih pogonskih komponent. To zagotavlja optimalno zmogljivost in učinkovitost motorja, kar vpliva na porabo goriva in celotno vozno izkušnjo. Podaljšanje življenjske dobe vozila Audi: kakovosten servis pomaga preprečevati obrabo ključnih komponent, kar vodi do podaljšane življenjske dobe vozila. Redno vzdrževanje lahko prepreči resne okvare in poveča zanesljivost avtomobila.

Preberite več o ponudbi:

Audi servisni intervali

Točen podatek glede servisnih intervalov najdete v vaši servisni knjižici ali pa nas pokličite na 041 392 204!
Modeli Servisni interval - redni servis Servisni interval - veliki servis
Audi A4 2023 vsakih 15.000 km ali 1 leto in Long Life do 30.000 km vsakih 210.000km
Audi A3 2023 vsakih 15.000 km ali 1 leto in Long Life do 30.000 km vsakih 210.000km

Audi novo poimenovanje modelov

Audi je pred nekaj leti povsem spremenil strukturo poimenovanja modelov. Audi je namreč spremenil, da razred modelov ne bodo več identificirale oznake za prostornino motorja (na primer, 3.0 TDI ali 3.0 TFSI), temveč nove oznake od številke 30 do 70, ki bodo opredeljevale posamezne razrede. Na ta način bo klasifikacija urejena po moči in ne po velikosti motorja, kot smo bili navajeni doslej. Oznake so sedaj razporejene v sledečem vrstnem redu:

 • oznaka 30 za izvedbo, ki ima med 81 in 95 kW moči (110 KM in 130 KM)
 • oznaka 35 za izvedbo, ki ima med 110 in 120 kW moči (150 KM in 163 KM)
 • oznaka 40 za izvedbo, ki ima med 125 in 150 kW moči (170 in 204 KM)
 • in vse do 70 za izvedbo, ki ima nad 400 kW moči (544 KM)

Audi primerjava novega poimenovanja

Modeli Prejšnje poimenovanje Trenutno poimenovanje
Audi A3 150 KM 2018 1.5 TFSI 35 TFSI
Audi A5 3.0 V6 TDI 204 KM 2015 3.0 V6 TDI 40 TFSI

Audi financiranje rabljenih vozil

Financiranje rabljenih vozil Audi - našim cenjenim strankam nudimo možnost posebnih finančnih pogojev za nakup vozil. Pripravili smo različne oblike za financiranje vozil, ki jih prilagajamo vašim individualnim potrebam in željam. Ponujamo vam ugodne možnosti, med katerimi lahko izbirate med kreditom in finančnim leasingom. Poleg tega vam omogočamo tudi ugodno zavarovanje vozila – preverite naše privlačne ponudbe za zavarovanje vozil. Z našim financiranjem vam zagotavljamo, da boste lahko uresničili svoje sanje o želenem avtomobilu ter brezskrbno uživali v vsakem trenutku vožnje. Uporabite naš kalkulator financiranja, da preverite, kako lahko dosežete svoje cilje. Z našo ponudbo vam želimo zagotoviti najboljšo možno rešitev, s katero boste do svojega avtomobila prišli hitro, enostavno in brez nepotrebnih težav – vse, kar potrebujete, lahko uredite na enem mestu.

Za stranke smo pripravili hitre povezave:

 

Prednosti ob nakupu pri Porsche

Katere so dodatne prednosti ob nakupu rabljenega vozila pri Porscheju?

 • 8 dni garancije za vračilo/zamenjavo,
 • preverjanje 250 kontrolnih točk Das WeltAuto,
 • vrhunsko Porsche jamstvo Evropa Plus do 24 mesecev,
 • do 1.500 evrov popusta ob financiranju in menjavi,
 • natančna video predstavitev vozil,
 • servisni bon do 100 evrov.

Jamstvo Evropa Plus - ekskluzivno le pri Porsche Inter Auto

Podaljšano jamstvo za rabljena vozila - Porsche jamstvo Evropa Plus lahko ekskluzivno sklenete le v Porsche Inter Auto poslovalnicah in uživate popolno varnost pred nepričakovanimi stroški popravil.

 • za vse znamke vozil
 • do 10 let in največ 200.000 km
 • vključeni originalni deli
 • visoko usposobljeni mehaniki
 • sklenitev tudi za električna, hibridna vozila
 • vključeni vsi deli: motor, menjalnik in električni sistemi.
5

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu. Prepričati želimo tudi vas!

5
Leopold B. stranka Porsche Verovškova
Z vašimi uslugami smo zelo zadovoljni, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Ostanite še naprej takšni kot ste.
5
Boris K. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem bil tudi tokrat zelo zadovoljen.
5
Stanislav G. stranka Porsche Verovškova
Že leta pri vas. Servis zmeraj profesionalno opravljen. Dragoceni nasveti Sandija Kavčiča. Izkušnja z asistenco ob prometni nezgodi prav tako odlična. Posredovanje zelo hitro. Ne samo ob rednih servisih, ampak tudi ob kratkih obiskih prijazno svetovanje ali posredovanje.
Poglej vsa mnenja