ELEKTRIČNE POLNILNICE za električna vozila – preverite akcijsko ponudbo z montažo!

Električne polnilnice, hišne polnilne postaje, javne polnilne postaje, polnilnice za električna vozila, montaža polnilnic. Preverite vse informacije na enem mestu!

Iščete polnilno postajo?

Z veseljem vam svetujemo.

Električne polnilnice za vsakogar

Električne polnilnice - zagotavljamo vam najbolj dovršene napredne rešitve v sklopu električnih polnilnih postaj za električna vozila V ponudbi imamo različne hišne polnilnice ki so zelo preproste za uporabo in javne polnilne postaje za podjetja, vsem pa je skupno, da izbrane polnilne postaje nudijo tudi hitro polnjenje.

Električne polnilnice - preverite ponudbo:

Kje je možna namestitev?

 • doma (pred hišo, v garaži)
 • pred blokom ali drugim objektom
 • na parkiriščih
 • pri nakupovalnih središčih

Želite več informacij o električnih polnilnicah? Pokličite na 041 392 204. Z veseljem vam bomo pomagali! Vabljeni tudi v salone Porsche Inter Auto kjer si lahko najnovejše električne modele ogledate v živo in doživite prihodnost mobilnosti.

Hišne polnilnice

Hišne polnilne postaje

Hišne polnilnice prepričajo z eleganco, kompaktnostjo in preprostostjo. S polnilno postajo je polnjenje vašega električnega vozila varno in predvsem hitro.

 • VW, SEAT, CUPRA, AUDI, ŠKODA
 • MOON Community

Javne električne polnilnice MOON

Javne polnilne postaje MOON omogočajo celovito rešitev polnjenja električnih vozil na javnih površinah. Znamka MOON ima v svoji ponudbi bogato ponudbo javnih polnilnih postaj.

 • Polnilnica MOON Community
 • Polnilnica MOON AC Charger
 • Polnilnica MOON Power Charger 75-300

Hitre električne polnilnice MOON

Hitre polnilne postaje MOON so odlična rešitev za vsa vozila, ki omogočajo hitro polnjenje AC ali DC. Z najbolj zmogljivimi električni avto napolnite tudi v le pol ure!

 • Polnilnica Power Charger 75-300
 • Polnilni steber AC Charger

Električne polnilne postaje – katere so?

Električne polnilne postaje za električna vozila (EV) obstajajo v več različnih vrstah, odvisno od njihove moči, lokacije namestitve in načina polnjenja. Vsaka vrsta električne polnilne postaje ima svoje prednosti in uporabnost glede na potrebe uporabnikov. Razvoj tehnologije električnih polnilnic še naprej napreduje, kar pomeni, da bomo v prihodnosti verjetno videli še več različnih in naprednih možnosti za polnjenje električnih vozil. Za vas smo zbrali nekatere najpogostejše vrste električnih polnilnih postaj.

Domače ali hišne polnilne postaje
Domače polnilne postaje so namenjene namestitvi v domačem okolju, najpogosteje na zasebnih parkiriščih lastnikov električnih vozil. Ponavadi so enostavne za uporabo, praviloma so počasnejše od nekaterih javnih polnilnih postaj, saj večinoma zagotavljajo moč polnjenja za vsakodnevno rabo.

Javne polnilne postaje
Javne polnilne postaje so nameščene na javnih mestih, kot so parkirišča nakupovalnih središč, restavracije, bencinske črpalke, občinska parkirišča in druge javne lokacije. Te postaje so vsekakor vedno na voljo za uporabo vsem uporabnikom električnih vozil, ne glede na znamko ali model vozila.

Hitre polnilne postaje
Hitre polnilne postaje omogočajo izjemno hitro polnjenje baterij električnih vozil. Ponavadi so nameščene na avtocestah, glavnih cestah ali na drugih lokacijah, kjer vozniki opravijo postanek med daljšimi potovanji. Te polnilne postaje zagotavljajo izjemno visoko moč polnjenja, ki omogoča hitro napolnitev baterije vozila v relativno kratkem času.

Hišne polnilne postaje cena - akcija

Hišne polnilne postaje cena - cena električne polnilnice se lahko zelo razlikuje glede na več dejavnikov, vključno s tipom polnilnice, močjo polnjenja, proizvajalcem in montažo. V ponudbi imamo vrhunske hišne polnilne postaje, ki bodo poskrbele za učinkovito in priročno polnjenje vašega električnega vozila.

Pri Porsche Inter Auto vam ponujamo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. V zadnjih letih se je zanimanje za električna vozila močno povečalo, saj se ljudje vedno bolj zavedajo potrebe po zmanjšanju emisij plinov in skrbi za okolje. Ena ključnih komponent, ki spodbuja prehod na električna vozila, je razpoložljivost učinkovitih in dostopnih električnih polnilnic, največkrat so to hišne polnilne postaje, ki jih imamo doma ali na parkirišču.

Le-ta nam omogoča priročno polnjenje vozila in s tem zagotavlja večjo mobilnost ter prihranek časa, saj ni potrebe po obiskovanju javnih polnilnih postaj. Cena hišne polnilne postaje je pomemben dejavnik pri odločanju, katero izbrati. Cene se lahko razlikujejo glede na različne dejavnike. Preverite spodnjo ponudbo in svojo hišno električno polnilnico naročite preko spleta v naši spletni trgovini.

Električne polnilnice cena, akcija - preverite ponudbo:

Električna polnilnica

MOON Power Community

Tehnični podatki: priključek: AC tip 2, moč polnjenja: 3,6–22 kW, modul za inteligentno polnjenje.

V ponudbi: polnilnica ali polnilnica z montažo

 • polnilnica brez montaže
 • polnilnica z montažo

Električna polnilnica

Audi, VW, SEAT, CUPRA, Škoda

Tehnični podatki: priključek: AC tip 2, moč polnjenja: 11 kW. Ponudba velja za model Charger izbrane znamke.

V ponudbi: polnilnica ali polnilnica z montažo

 • polnilnica brez montaže
 • polnilnica z montažo

MOON polnilnice (MOON Porsche)

MOON polnilnice (MOON Porsche) - skupaj z znamko MOON zasebnim in poslovnim uporabnikom ponujamo individualne rešitve za vstop v svet električne mobilnosti - od polnilnih postaj pa vse do hranilnikov električne energije in sončnih elektrarn. Ker polnjenje prek gospodinjskih vtičnic zahteva kar nekaj časa, vam predstavljamo svojo ponudbo hitrih električnih polnilnic, ki bodo poskrbele za vrhunsko izkušnjo električne mobilnosti in vam zagotovilo učinkovito ter varno polnjenje vašega električnega avtomobila. MOON električne polnilnice - izkoristite brezobrestno akcijsko financiranje MOON.

Pogoji financiranja akcije MOON:

 • produkti znamke MOON
 • fiksna pogodbena obrestna mera: 0,00 %
 • kredit, leasing (12–120 mesecev)
 • polog: 0–80 %
 • trajanje: preverite veljavnost akcije (1)

MOON polnilnice zemljevid

MOON Charge - ste vedeli, da vam MOON omogoča brezskrbno električno mobilnost z več sto lokacijami po Sloveniji in poskrbi za brezskrbno pot z električnim avtomobilom, kjer koli ste. Kmalu vam bo na voljo že več kot 500 polnilnih postaj tako v Sloveniji kot v tujini. Mreža polnilnic in polnilna storitev MOON Charge omogočata preprost dostop do ultra-hitrih, hitrih in klasičnih polnilnic po vsej Sloveniji in v tujini.

El. polnilnice Slovenija

Električne polnilnice slovenija, seznam polnilnic za električna vozila, aplikacija za električne polnilnice, E polnilnice zemljevid - MOON Charge je mreža javnih električnih polnilnic polnilnic z več sto lokacijami po Sloveniji in poskrbi za brezskrbno pot z električnim avtomobilom, kjer koli ste. Kmalu vam bo na voljo že več kot 500 polnilnih postaj tako v Sloveniji kot v tujini. Mreža polnilnic in polnilna storitev MOON Charge omogočata preprost dostop do ultra-hitrih, hitrih in klasičnih polnilnic po vsej Sloveniji in v tujini. Z mrežo javnih polnilnic in polnilno storitvijo MOON Charge ustvarjamo popoln ekosistem električne mobilnosti v Sloveniji. Z aplikacijo ali kartico MOON Charge.

Montaža električne polnilnice

Montaža električne polnilnice je zelo zahtevna! Priporočamo vam, da to izvedemo mi z našimi certificiranimi monterji, ki imajo veliko izkušenj z vgradnjo polnilnih postaj.

Zagotavljamo vse potrebno za namestitev vaše nove polnilne postaje:

 • priprava
 • namestitev
 • priključitev v omrežje
 • predaja v uporabo

*Home Check – kako poteka preverjanje lokacije namestitve?

 • tehnično svetovanje o komponentah sistema
 • pregled stanja električne napeljave
 • dokumentacija dejanskega stanja
 • načrtovanje inštalacijskih poti od priključka do želenega mesta namestitve
 • priprava ponudbe

Zakaj je pomemben Home Check? Naši certificirani strokovnjaki opravijo visoko kakovostno namestitev oziroma montažo polnilnice, izvedbo certificiranih meritev, konfiguracijo polnilne postaje in svetujejo uporabniku.

DODATNA UGODNOST: v primeru storitve Home Check in kasnejšega nakupa električne polnilnice se znesek storitve Home Check nato odšteje od cene polnilnice z montažo!

Polnjenje električnega avtomobila VW ID.3
Polnjenje električnega avtomobila VW ID.3 Avtor: Porsche Inter Auto

Električne polnilnice – vprašanja

Kupil sem električno vozilo – kaj še potrebujem?

Za popolno izkušnjo mobilnosti prihodnosti in brezskrbno uporabo vašega električnega vozila potrebujete samo še rešitev polnjenja. Za najboljšo izkušnjo polnjenja se odločite za polnilno postajo MOON.

Kako se razlikujejo tipi priključkov oziroma vmesnikov?

Pri polnjenju z izmeničnim tokom (AC) razlikujemo med priključkoma tipa 1 in tipa 2 (slednji je pogostejši). Priključek tipa 2 je namreč standardni polnilni vtič pri evropskih proizvajalcih. Pri polnjenju z enosmernim tokom (DC) sta razširjena azijski standard CHAdeMO in evropski standard CCS.

Stenska električna polnilna postaja – kaj moram upoštevati pri nakupu?

Glede na obstoječo hišno inštalacijo in želeno električno vozilo je treba upoštevati naslednje parametre: moč polnjenja stenske polnilne postaje, moč polnjenja vozila, vrsta vtiča, primernost stenske polnilne postaje za uporabo na prostem, vključitev v rešitve sistema pametnega doma, možnosti blokiranja stenske polnilne postaje in vključitev v obračunske sisteme.

Kako poteka električno napajanje s stensko električno polnilnico?

Za oskrbo električnega vozila imate načeloma na voljo dve možnosti: na osnovi obstoječe pogodbe o nakupu električne energije ali namestitev fotovoltaičnega sistema.

S fotovoltaičnim sistemom proizvajate lastno sončno energijo in vsak dan prihranite pri stroških za elektriko. Višek sončne električne energije se odvede bodisi v hranilnik električne energije za ponovno uporabo bodisi neposredno v električno vozilo za polnjenje baterije ali v električno omrežje vašega distributerja.

 

Kako postaviti električno polnilno postajo?

Kako postaviti domačo polnilno postajo?

 • potrebujete ustrezen kraj za postavitev (zunaj ali znotraj hiše – garaža)
 • polnilnico namontiramo na steno ali stojalo, ki je blizu parkirnega prostora
 • izvedena morata biti strokovna električna instalacija in pregled lokacije, ki ju lahko opravi le certificiran in izkušen monter
 • v električni razdelilni omarici mora biti varovalka, ki omogoča odklop napajanja polnilnice

Ali lahko električno polnilnico postajo postavim sam?

Vsekakor vam zelo močno priporočamo, da postavitev oziroma montažo hišne/domače polnilne postaje prepustite certificiranemu in izkušenemu monterju. Pri polnilnih postajah gre za zelo visoke napetosti, ki lahko v primeru nepravilno ali nestrokovno opravljenega dela predstavljajo veliko nevarnost!

Preverite pogoje

Vrednosti, zmogljivosti, drugi podatki, slike in risbe, navedeni v tem podatkovnem listu, prospektih in drugi dokumentaciji ponudbe, so namenjeni samo ponazoritvi ter se lahko kadar koli prilagodijo ali spremenijo. Če podatki niso izrecno označeni kot zavezujoči, zanje ne jamčimo. Če ni drugače navedeno, gre za nezavezujoče, nekartelne priporočene cene. Veljajo podatki v zavezujočem sprejemu ponudbe ali kupoprodajni pogodbi. Ne prevzemamo odgovornosti za tiskarske napake in napake v postavitvi.Vrednosti, zmogljivosti, drugi podatki, slike in risbe, navedeni v tem podatkovnem listu, prospektih in drugi dokumentaciji ponudbe, so namenjeni samo ponazoritvi ter se lahko kadar koli prilagodijo ali spremenijo. Če podatki niso izrecno označeni kot zavezujoči, zanje ne jamčimo. Če ni drugače navedeno, gre za nezavezujoče, nekartelne priporočene cene. Veljajo podatki v zavezujočem sprejemu ponudbe ali kupoprodajni pogodbi. Ne prevzemamo odgovornosti za tiskarske napake in napake v postavitvi.