Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

ELEKTRIČNE POLNILNICE za električna vozila – preverite akcijsko ponudbo z montažo!

Električne polnilnice, Hišne polnilne postaje, javne polnilne postaje. Preverite vse informacije na enem mestu!

ELEKTRIČNE POLNILNICE za električna vozila – preverite akcijsko ponudbo z montažo!

Iščete polnilno postajo?

Z veseljem vam svetujemo.

Električne polnilnice za vsakogar

Zagotavljamo vam najbolj dovršene napredne rešitve v sklopu električnih polnilnih postaj za električna vozila! V ponudbi imamo različne polnilnice ki so zelo preproste za uporabo in javne polnilne postaje za podjetja, vsem pa je skupno, da izbrane polnilne postaje nudijo tudi hitro polnjenje.

Preverite ponudbo:

Želite več informacij o električnih polnilnicah? Pokličite na 041 392 204. Z veseljem vam bomo pomagali! Vabljeni tudi v salone Porsche Inter Auto kjer si lahko najnovejše modele ogledate v živo in doživite prihodnost mobilnosti.

Električna polnilnica

MOON Power Community

Tehnični podatki: priključek: AC tip 2, moč polnjenja: 3,6–22 kW, modul za inteligentno polnjenje.

V ponudbi: polnilnica ali polnilnica z montažo

 • polnilnica brez montaže
 • polnilnica z montažo

Električna polnilnica

Audi, VW, SEAT, CUPRA, Škoda

Tehnični podatki: priključek: AC tip 2, moč polnjenja: 11 kW. Ponudba velja za model Charger izbrane znamke.

V ponudbi: polnilnica ali polnilnica z montažo

 • polnilnica brez montaže
 • polnilnica z montažo

Potrebujete električno polnilnico?

Z veseljem vam svetujemo!

MOON polnilne postaje za avto

MOON zasebnim in poslovnim uporabnikom ponuja individualne rešitve za vstop v svet električne mobilnosti (od polnilnih postaj pa vse do hranilnikov električne energije in fotovoltaičnih sistemov). Ker polnjenje prek gospodinjskih vtičnic zahteva kar nekaj časa, vam predstavljamo svojo ponudbo hitrih električnih polnilnic, ki bodo poskrbele za vrhunsko izkušnjo električne mobilnosti in vam zagotovilo učinkovito ter varno polnjenje vašega električnega avtomobila. MOON električne polnilnice: izkoristite brezobrestno akcijsko financiranje MOON.

Pogoji financiranja akcije MOON:

 • produkti znamke MOON
 • fiksna pogodbena obrestna mera: 0,00 % 
 • oblika: kredit, finančni leasing (12–120 mesecev)
 • polog: 0–80 %
 • trajanje: preverite veljavnost akcije (1)

MOON Charge je mreža javnih polnilnic z več sto lokacijami po Sloveniji poskrbi za brezskrbno pot z električnim avtomobilom, kjer koli ste. Kmalu vam bo na voljo več kot 500 polnilnih postaj tako v Sloveniji kot v tujini. 

Električne polnilne postaje – katere vrste poznamo?

Hišne polnilne postaje

Hišne polnilne postaje prepričajo z eleganco, kompaktnostjo in preprostostjo. S polnilno postajo je polnjenje vašega električnega vozila varno in predvsem hitro.

 • VW, SEAT, CUPRA, AUDI, ŠKODA
 • MOON Community

 

Vas zanimajo hišne polnilnice?

Z veseljem vam svetujemo.

Javne polnilne postaje MOON

Javne polnilne postaje MOON omogočajo celovito rešitev polnjenja električnih vozil na javnih površinah. Znamka MOON ima v svoji ponudbi bogato ponudbo javnih polnilnih postaj.
 

 • Polnilnica MOON Community
 • Polnilnica MOON AC Charger
 • Polnilnica MOON Power Charger 75-300

Vas zanimajo javne polnilnice?

Z veseljem vam svetujemo.

Hitre polnilne postaje MOON

Hitre polnilne postaje MOON so odlična rešitev za vsa vozila, ki omogočajo hitro polnjenje AC ali DC. Z najbolj zmogljivimi električni avto napolnite tudi v le pol ure!
 

 • Polnilnica Power Charger 75-300

Vas zanimajo hitre polnilnice?

Z veseljem vam svetujemo.

Montaža polnilne postaje – strokovnost

Montaža polnilne postaje je zelo zahtevna! Priporočamo vam, da to izvedemo mi z našimi certificiranimi monterji, ki imajo veliko izkušenj z vgradnjo polnilnih postaj.

Zagotavljamo vse potrebno za namestitev vaše nove polnilne postaje:

 • priprava
 • namestitev
 • priključitev v omrežje
 • predaja v uporabo
   

*Home Check – kako poteka preverjanje lokacije namestitve?

 • tehnično svetovanje o komponentah sistema
 • pregled stanja električne napeljave
 • dokumentacija dejanskega stanja
 • načrtovanje inštalacijskih poti od priključka do želenega mesta namestitve
 • priprava ponudbe
   

Zakaj je pomemben Home Check? Naši certificirani strokovnjaki opravijo visoko kakovostno namestitev oziroma montažo polnilnice, izvedbo certificiranih meritev, konfiguracijo polnilne postaje in svetujejo uporabniku.

DODATNA UGODNOST: v primeru storitve Home Check in kasnejšega nakupa električne polnilnice se znesek storitve Home Check nato odšteje od cene polnilnice z montažo!

Polnjenje električnega avtomobila VW ID.3
Polnjenje električnega avtomobila VW ID.3 Avtor: Porsche Inter Auto

Polnilne postaje – pogosta vprašanja

Kupil sem električno vozilo – kaj še potrebujem?

Za popolno izkušnjo mobilnosti prihodnosti in brezskrbno uporabo vašega električnega vozila potrebujete samo še rešitev polnjenja. Za najboljšo izkušnjo polnjenja se odločite za polnilno postajo MOON. 

Kako se razlikujejo tipi priključkov oziroma vmesnikov?

Pri polnjenju z izmeničnim tokom (AC) razlikujemo med priključkoma tipa 1 in tipa 2 (slednji je pogostejši). Priključek tipa 2 je namreč standardni polnilni vtič pri evropskih proizvajalcih. Pri polnjenju z enosmernim tokom (DC) sta razširjena azijski standard CHAdeMO in evropski standard CCS. 

Stenska polnilna postaja – kaj moram upoštevati pri nakupu?

Glede na obstoječo hišno inštalacijo in želeno električno vozilo je treba upoštevati naslednje parametre: moč polnjenja stenske polnilne postaje, moč polnjenja vozila, vrsta vtiča, primernost stenske polnilne postaje za uporabo na prostem, vključitev v rešitve sistema pametnega doma, možnosti blokiranja stenske polnilne postaje in vključitev v obračunske sisteme. 

Kako poteka električno napajanje s stensko polnilno postajo?

Za oskrbo električnega vozila imate načeloma na voljo dve možnosti: na osnovi obstoječe pogodbe o nakupu električne energije ali namestitev fotovoltaičnega sistema.

S fotovoltaičnim sistemom proizvajate lastno sončno energijo in vsak dan prihranite pri stroških za elektriko. Višek sončne električne energije se odvede bodisi v hranilnik električne energije za ponovno uporabo bodisi neposredno v električno vozilo za polnjenje baterije ali v električno omrežje vašega distributerja.

 

Kako postaviti domačo polnilno postajo?

Kako postaviti domačo polnilno postajo?

 • potrebujete ustrezen kraj za postavitev (zunaj ali znotraj hiše – garaža)
 • polnilnico namontiramo na steno ali stojalo, ki je blizu parkirnega prostora
 • izvedena morata biti strokovna električna instalacija in pregled lokacije, ki ju lahko opravi le certificiran in izkušen monter
 • v električni razdelilni omarici mora biti varovalka, ki omogoča odklop napajanja polnilnice

Ali lahko hišno polnilno postajo postavim sam?

Vsekakor vam zelo močno priporočamo, da postavitev oziroma montažo hišne/domače polnilne postaje prepustite certificiranemu in izkušenemu monterju. Pri polnilnih postajah gre za zelo visoke napetosti, ki lahko v primeru nepravilno ali nestrokovno opravljenega dela predstavljajo veliko nevarnost!

Preverite pogoje

Vrednosti, zmogljivosti, drugi podatki, slike in risbe, navedeni v tem podatkovnem listu, prospektih in drugi dokumentaciji ponudbe, so namenjeni samo ponazoritvi ter se lahko kadar koli prilagodijo ali spremenijo. Če podatki niso izrecno označeni kot zavezujoči, zanje ne jamčimo. Če ni drugače navedeno, gre za nezavezujoče, nekartelne priporočene cene. Veljajo podatki v zavezujočem sprejemu ponudbe ali kupoprodajni pogodbi. Ne prevzemamo odgovornosti za tiskarske napake in napake v postavitvi.Vrednosti, zmogljivosti, drugi podatki, slike in risbe, navedeni v tem podatkovnem listu, prospektih in drugi dokumentaciji ponudbe, so namenjeni samo ponazoritvi ter se lahko kadar koli prilagodijo ali spremenijo. Če podatki niso izrecno označeni kot zavezujoči, zanje ne jamčimo. Če ni drugače navedeno, gre za nezavezujoče, nekartelne priporočene cene. Veljajo podatki v zavezujočem sprejemu ponudbe ali kupoprodajni pogodbi. Ne prevzemamo odgovornosti za tiskarske napake in napake v postavitvi.