Hišne polnilne postaje za električna vozila

Hišne polnilne postaje – iščete domačo električno polnilnico? Preverite akcijsko ponudbo z montažo za hitro in varno polnjenje! Zagotavljamo vam priznane polnilnice koncernskih znamk.

Potrebujete električno polnilnico?

Z veseljem vam svetujemo.

Hišne električne polnilnice

Hišne polnilne postaje ali hišne električne polnilnice so brez dvoma zanesljiva rešitev za vse lastnike električnih avtomobilov, saj je polnjenje doma na ta način praktično in učinkovito. Električni avtomobili so vsako leto bolj dostopni, enako pa velja tudi za električne polnilnice, ki so dandanes že povsem prilagojene množični in vsakodnevni uporabi v gospodinjstvu. Pri nas si lahko izberete tudi montažo polnilnice!

Hišne polnilne postaje - preverite ponudbo:


Kje je možna namestitev?

 • doma (pred hišo, v garaži)
 • pred blokom ali drugim objektom
 • na parkiriščih
 • pri nakupovalnih središčih

Želite več informacij o električnih polnilnicah? Pokličite na 041 392 204. Z veseljem vam bomo pomagali! Vabljeni tudi v salone Porsche Inter Auto kjer si lahko najnovejše električne modele ogledate v živo in doživite prihodnost mobilnosti.

Hišne polnilne postaje cena

Hišna polnilnica vključno z montažo

Domača polnilnica

Petkrat hitrejše polnjenje

Domača polnilnica - prednosti: primerne so tako za polnjenje doma in pred blokom kot tudi na parkiriščih.

Prednosti polnilnih postaj:

 • do petkrat hitrejše polnjenje
 • preprosto in udobno upravljanje
 • velika moč polnjenja, varna uporaba

MOON polnilnice

Brezobrestno financiranje

Izkoristite brezobrestno akcijsko financiranje.

Pogoji financiranja akcije MOON:

 • fiksna pogodbena obrestna mera: 0,00 %
 • kredit, leasing (12–120 mesecev)
 • polog: 0–80 %
 • trajanje: preverite veljavnost akcije (1)

Domača polnilnica za avto

Domača polnilnica za avto - električne polnilne postaje se razlikujejo tako po sami velikosti kot tudi po moči in hitrosti polnjenja. Dejstvo je, da jih večina uporablja za polnjenje električnega avtomobila doma, zato je investicija v dobro električno polnilnico seveda ključnega pomena. Če imate hišo, je smiselno, da si namestite domačo polnilno postajo, katere uporaba je prav tako enostavna, njena prednost pa je v tem, da lahko električni avtomobil napolni tudi v manj kot nekaj urah.

Značilnosti polnilnih postaj za avto:

 • varna in preprosta uporaba
 • tako v zaprtih prostorih kot tudi na prostem
 • prostostoječa ali zidna montaža
 • prikaz delovanja in stanja polnjenja
 • dodatna povezljivost
 • hitro polnjenje

Hišne polnilne postaje cena - akcija

Hišne polnilne postaje cena - v ponudbi imamo vrhunske hišne polnilne postaje, ki bodo poskrbele za učinkovito in priročno polnjenje vašega električnega vozila. V zadnjih letih smo priča velikemu porastu zanimanja za električna vozila, saj ljudje iščejo bolj trajnostne in okolju prijazne načine prevoza. Električna vozila zagotavljajo odlično alternativo tradicionalnim vozilom z motorjem na notranje izgorevanje, saj ne proizvajajo izpustov ogljikovega dioksida in s tem pomagajo zmanjševati negativen vpliv na okolje.

Ena ključnih komponent električnih vozil je seveda hišna polnilna postaja, ki je nepogrešljiva za uporabo električnih vozil. Ko imamo doma svojo hišno polnilno postajo, nam omogoča priročno polnjenje vozila in s tem zagotavlja večjo mobilnost ter prihranek časa, saj ni potrebe po obiskovanju javnih polnilnih postaj. Cena hišne polnilne postaje je pomemben dejavnik pri odločanju, katero izbrati. Cene se lahko razlikujejo glede na različne dejavnike. Preverite spodnjo ponudbo in svojo hišno električno polnilnico naročite preko spleta v naši spletni trgovini.

Hišne polnilne postaje cena, akcija - preverite ponudbo:

Električna polnilnica

MOON Power Community

Tehnični podatki: priključek: AC tip 2, moč polnjenja: 3,6–22 kW, modul za inteligentno polnjenje.

V ponudbi: polnilnica ali polnilnica z montažo

 • polnilnica brez montaže
 • polnilnica z montažo

Električna polnilnica

Audi, VW, SEAT, CUPRA, Škoda

Tehnični podatki: priključek: AC tip 2, moč polnjenja: 11 kW. Ponudba velja za model Charger izbrane znamke.

V ponudbi: polnilnica ali polnilnica z montažo

 • polnilnica brez montaže
 • polnilnica z montažo

Cena polnilne postaje za električna vozila

Cena polnilne postaje za električna vozila je pomemben dejavnik pri odločanju, katero izbrati. Cene se lahko razlikujejo glede na različne dejavnike, kot so:

 • moč polnilne postaje
 • znamka in kakovost
 • dodatne funkcije in varnost
 • namestitev in montaža
 • subvencije in olajšava

Moč polnilne postaje: Višja moč polnilne postaje omogoča hitrejše polnjenje vašega električnega vozila. Posledično so postaje z večjo močjo običajno dražje v primerjavi s tistimi, ki imajo nižjo moč. Cena bo torej odvisna od vaših potreb glede hitrosti polnjenja. Znamka in kakovost: Kot pri številnih drugih izdelkih, so polnilne postaje različnih proizvajalcev različnih cenovnih razredov. Znane blagovne znamke, ki so znane po visoki kakovosti in zanesljivosti, običajno imajo nekoliko višjo ceno v primerjavi s manj znanimi znamkami. Dodatne funkcije: Nekatere polnilne postaje imajo dodatne funkcije, kot so pametno upravljanje polnjenja, združljivost z aplikacijami na pametnih telefonih, varnostne funkcije... Te dodatne funkcije lahko vplivajo na ceno postaje.

Namestitev: Če se odločite za strokovno namestitev hišne polnilne postaje, bo to dodatno vplivalo na skupno ceno. Vendar je pomembno, da se posvetujete s strokovnjakom, da se prepričate o pravilni namestitvi in varnosti postaje.

Pomembno je, da pri nakupu hišne polnilne postaje ne iščemo le najnižje cene, ampak tudi zagotovilo o kakovosti, varnosti in učinkovitosti. Cena je lahko pomemben dejavnik, vendar je vredno investirati v dobro polnilno postajo, ki bo dolgoročno zadovoljila vaše potrebe. Za primerjavo cen hišnih polnilnih postaj se posvetujte s specializiranimi prodajalci, pridobite več ponudb in preučite ocene uporabnikov. S pravilno odločitvijo boste imeli odlično hišno polnilno postajo, ki bo skrbela za hitro in zanesljivo polnjenje vašega električnega vozila, obenem pa boste prispevali k zmanjšanju svojega ogljičnega odtisa.

Montaža električnih polnilnic
Montaža električnih polnilnic Avtor: Porsche Inter Auto
   

Polnilna postaja za avto

Polnilna postaja za avto - zasebnim in poslovnim uporabnikom ponujamo individualne rešitve za vstop v svet električne mobilnosti - od električnih polnilnic pa vse do hranilnikov električne energije in sončnih elektrarn. Ker polnjenje prek gospodinjskih vtičnic zahteva kar nekaj časa, vam predstavljamo svojo ponudbo hitrih električnih polnilnic, ki bodo poskrbele za vrhunsko izkušnjo električne mobilnosti in vam zagotovilo učinkovito ter varno polnjenje vašega električnega avtomobila.

Polnilna postaja za avto je naprava, ki se uporablja za polnjenje baterije električnega avtomobila. Ta postaja deluje kot vmesnik med električnim omrežjem in vozilom, omogoča pretvorbo električne energije iz omrežja v primerno obliko, ki jo lahko sprejmejo baterije vozila.

Polnilna postaja za avto - dve glavni vrsti:

 1. Javne polnilne postaje: To so polnilne postaje, ki so nameščene na javnih mestih, kot so parkirišča, nakupovalna središča, restavracije, bencinski servisi itd. Javne polnilne postaje so dostopne vsem voznikom električnih avtomobilov in omogočajo hitro ali počasno polnjenje, odvisno od moči postaje in zmogljivosti vozila.

 2. Hišne polnilne postaje: To so polnilne postaje, ki se namestijo na domačem ali službenem parkirišču. Hišne polnilne postaje so zasnovane za priročno in zasebno polnjenje električnega vozila. Nekatere hišne postaje so povezane z omrežjem, medtem ko druge izkoriščajo obnovljive vire energije, kot so sončne celice.

Pri nakupu polnilne postaje je pomembno upoštevati kompatibilnost s svojim vozilom, moč postaje glede na vaše potrebe in kakovost ter zanesljivost izdelka. Prav tako je treba upoštevati razpoložljivost polnilnih postaj v vaši bližini, še posebej, če se pogosto odpravljate na daljše vožnje. Hišna polnilna postaja je odlična naložba za lastnike električnih avtomobilov, saj omogoča priročno in cenovno ugodno polnjenje v udobju lastnega doma ali službe.

Domača polnilnica za avto forum

Domača polnilnica za avto forum - zakaj se splača nakup? Na forumu lahko preberete veliko različnih izkušenj uporabnikov. Domača polnilnica je odlična naložba za lastnike električnih avtomobilov. Omogočajo priročno in učinkovito polnjenje ter pripomorejo k večji mobilnosti in trajnostni prihodnosti. Pri izbiri prave polnilne postaje upoštevajte združljivost z vozilom, moč, dodatne funkcije ter varnostne standarde. S pravilno izbrano domačo polnilnico boste lahko še bolj uživali v prednostih električne mobilnosti.

Električne polnilnice Slovenija

Električne polnilnice slovenija, seznam polnilnic za električna vozila, aplikacija za električne polnilnice, E polnilnice zemljevid - MOON Charge je mreža javnih električnih polnilnic polnilnic z več sto lokacijami po Sloveniji in poskrbi za brezskrbno pot z električnim avtomobilom, kjer koli ste. Kmalu vam bo na voljo že več kot 500 polnilnih postaj tako v Sloveniji kot v tujini. Mreža polnilnic in polnilna storitev MOON Charge omogočata preprost dostop do ultra-hitrih, hitrih in klasičnih polnilnic po vsej Sloveniji in v tujini. Z mrežo javnih polnilnic in polnilno storitvijo MOON Charge ustvarjamo popoln ekosistem električne mobilnosti v Sloveniji. Z aplikacijo ali kartico MOON Charge.

Električne polnilnice - primerjava

Audi, Volkswagen, SEAT, CUPRA, Škoda polnilnice...
Različice AUDI, VW, SEAT, CUPRA ŠKODA Charger VW, SEAT, ŠKODA Charger Connect, AUDI in CUPRA Plus AUDI, VW, SEAT, CUPRA, ŠKODA, Charger Pro
Način polnjenja Način 3 (IEC 61851) Način 3 (IEC 61851) ISO 15118 Način 3 (IEC 61851) ISO 15118
Nadzor dostopa / RFID (IEC 14443 A/B, ISO 15693) Plug & Charge (ISO 15118) RFID (IEC 14443 A/B, ISO 15693) Plug & Charge (ISO 15118)
Povezljivost/komunikacija / WiFi (2,4/5 GHz - 802.11 b,g,n) Ethernet (via RJ45) 4G/LTE WiFi (2,4/5 GHz - 802.11 b,g,n) Ethernet (via RJ45) 4G/LTE
Komunikacijski protokol / OCPP 2.0J EEBus OCPP 2.0J EEBus
Merjenje energije / / MID meter

Električne polnilnice Volkswagen

Električne polnilnice Volkswagen: izjemno napredne domače hišne polnilnice z najnovejšo tehnologijo in funkcijami za varno polnjenje električnega avtomobila. Električne polnilnice Volkswagen vam omogočajo polnjenje z močjo do 11 kW, kar je skoraj petkrat hitreje od običajne gospodinjske vtičnice. VW ID.3 z baterijo s kapaciteto 58 kWh se lahko v celoti napolni v le približno 6 urah! Preverite tudi novi VW ID.4, saj je ta polnilnica primerna tudi zanj.

Volkswagen ID. Charger (vse z močjo 11 kW):

Volkswagen električne polnilnice
Volkswagen električne polnilnice Avtor: Volkswagen

Električne polnilnice Audi

Električne polnilnice Audi: izjemno napredne domače hišne polnilnice z najnovejšo tehnologijo in funkcijami za varno polnjenje električnega avtomobila. Električne polnilnice Audi za modele znamk Audi, Audi Q4 e-tron, Audi e-tron GT vam omogočajo polnjenje z močjo do 11 kW, kar je skoraj petkrat hitreje od običajne gospodinjske vtičnice.

Audi Charger (vse z močjo 11 kW):

Audi električne polnilnice
Audi električne polnilnice Avtor: Audi

Električne polnilnice Škoda

Električne polnilnice Škoda: za vas imamo v ponudbi tudi najnovejše hišne polnilne postaje za vaš električni avtomobil Škoda z zmogljivostjo do 11 kW (skoraj petkrat hitreje od običajne gospodinjske vtičnice). Hišne električne polnilnice Škoda so kot nalašč za model Škoda Enyaq iV.

Škoda iV Charger (vse z močjo 11 kW):

Škoda električne polnilnice
Škoda električne polnilnice Avtor: Škoda

Električne polnilnice SEAT

Električne polnilnice SEAT: preverite hišne polnilne postaje za modele vozil SEAT z dovršenimi varnostnimi funkcijami. Vse tri različice ponujajo zmogljivost do 11 kW, kar je skoraj petkrat hitreje od običajne gospodinjske vtičnice. S temi hišnimi polnilnimi postajami boste hitro napolnili vaš električni SEAT.

SEAT Charger (vse z močjo 11 kW):

SEAT električne polnilnice
SEAT električne polnilnice Avtor: SEAT

Električne polnilnice CUPRA

Električne polnilnice CUPRA: preverite hišne polnilne postaje za modele vozil CUPRA z dovršenimi varnostnimi funkcijami. Vse tri različice ponujajo zmogljivost do 11 kW, kar je skoraj petkrat hitreje od običajne gospodinjske vtičnice. S temi hišnimi polnilnimi postajami boste hitro napolnili vaš električni avto znamke CUPRA Born.

CUPRA Charger (vse z močjo 11 kW):

CUPRA električne polnilnice
CUPRA električne polnilnice Avtor: CUPRA

Hišna polnilna postaja montaža

Hišna polnilna postaja montaža - montaža polnilne postaje je zelo zahtevna! Priporočamo vam, da za polnjenje električnega avtomobila doma montažo polnilnice izvedemo mi z našimi izkušenimi in certificiranimi monterji.

Zagotavljamo vse potrebno za namestitev vaše nove polnilne postaje:

 • priprava
 • namestitev
 • priključitev v omrežje
 • predaja v uporabo

Home Check – kako poteka preverjanje lokacije namestitve?

 • tehnično svetovanje o komponentah sistema
 • pregled stanja električne napeljave
 • dokumentacija dejanskega stanja
 • načrtovanje inštalacijskih poti od priključka do želenega mesta namestitve
 • priprava ponudbe

Zakaj je pomemben Home Check? Naši certificirani strokovnjaki opravijo visoko kakovostno montažo polnilnice, certificirane meritve, konfiguracijo polnilne postaje in svetujejo uporabniku glede varnega polnjenja, kar pa je skupno vsem vozilom, ki spadajo v družino električnih avtomobilov.

*OPOZORILO: Paket 1 (srednji paket) in Paket 2 (veliki paket)* veljata izključno za namestitev na lokacijo, ki jo je stranka že predhodno pripravila! (2)

Montaža hišne polnilnice paketi in cenik, cena

Montaža hišne polnilnice za električna vozila je ključni korak pri zagotavljanju priročnega in učinkovitega polnjenja vašega električnega avtomobila na domačem parkirišču, pred hišo, bloku, garaži, nadstreškom... Ta postopek zahteva nekaj strokovnosti in upoštevanje varnostnih standardov. Spodaj je opis postopka montaže hišne polnilnice:

Pred začetkom montaže hišne polnilnice je pomembno načrtovati namestitev hišne polnilnice. Določite najprimernejšo lokacijo na domačem parkirišču ali v garaži, kjer bo polnilna postaja nameščena. Preverite, ali je izbrana lokacija dovolj oddaljena od drugih električnih naprav in vam omogoča enostaven dostop do polnilnice. Pred montažo je treba preveriti električno omrežje v vašem domu. Preverite, ali je vaša električna napeljava ustrezno dimenzionirana za zagotavljanje zadostne moči za polnjenje vašega avtomobila. V nekaterih primerih je morda potrebno posodobiti obstoječo električno napeljavo. Izberite primerno polnilno postajo, ki ustreza vašim potrebam in je združljiva z vašim električnim vozilom. Upoštevajte moč polnilne postaje in preverite, ali je njena oblika in velikost primerna za izbrano lokacijo namestitve. Pritrditev na steno ali stojalo: Polnilne postaje so običajno pritrjene na steno ali stojalo, da zagotovijo stabilnost in varnost med polnjenjem. Prepričajte se, da je izbrana montažna površina trdna in primerna za namestitev.

Potrebujete električno polnilnico?

Z veseljem vam svetujemo!

Hišna polnilnica z montažo

Paket 1

Paket 1 (srednji paket) vključuje*:

 • namestitev polnilne postaje
 • certificirane meritve inštalacij na objektu
 • konfiguracija polnilne postaje
 • Za polnilnice: VW, SEAT, CUPRA, ŠKODA, MOON COMMUNITY

Hišna polnilnica z montažo

Paket 2

Paket 2 (veliki paket) vključuje*:

 • namestitev polnilne postaje
 • namestitev modula za dinamično vodenje
 • izvedba certificiranih meritev inštalacij
 • konfiguracijo/seznanjanje z napravo, spletnim vmesnikom, modulom za dinamično vodenje
 • Za polnilnico: MOON COMMUNITY

Hišna polnilnica z montažo

Paket 3

Paket 3 (komfortni paket) vključuje*:

 • namestitev polnilne postaje
 • namestitev modula za dinamično vodenje
 • certificirane meritve
 • konfiguracijo/seznanjanje z napravo, spletnim vmesnikom, modulom za dinamično vodenje
 • kabelski vodnik v zaščitni cevi do 10 m za polnilno postajo in dinamični modul
 • 2x instalac. odklopnik 3P/B6A, C20A, C25A
 • Za polnilnice: VW, SEAT, CUPRA, AUDI, ŠKODA, MOON COMMUNITY

Hišne polnilne postaje – vprašanja

Kupil sem električno vozilo – kaj še potrebujem?

Za popolno izkušnjo mobilnosti prihodnosti in brezskrbno uporabo vašega električnega avtomobila z najnaprednejšimi tehnologijami potrebujete samo še rešitev polnjenja. Za najboljšo izkušnjo polnjenja se odločite za hišno polnilno postajo MOON, Volkswagen, SEAT ali Škoda – glede na znamko vašega avtomobila.

Kako se razlikujejo tipi priključkov oziroma vmesnikov?

Pri polnjenju z izmeničnim tokom (AC) razlikujemo med priključkoma tipa 1 in tipa 2 (slednji je pogostejši). Priključek tipa 2 je namreč standardni polnilni vtič pri evropskih proizvajalcih. Pri polnjenju z enosmernim tokom (DC) sta razširjena azijski standard CHAdeMO in evropski standard CCS.

Hišna polnilna postaja – kaj moram upoštevati pri nakupu?

Hišna polnilna postaja - glede na obstoječo hišno inštalacijo in želeno električno vozilo je treba upoštevati naslednje parametre: moč polnjenja hišne polnilne postaje, moč polnjenja vozila, vrsta vtiča, primernost hišne polnilne postaje za uporabo na prostem, vključitev v rešitve sistema pametnega doma, možnosti blokiranja hišne polnilne postaje in vključitev v obračunske sisteme.

Polnjenje s hišno polnilno postajo – kakšen je postopek?

Polnjenje s hišno polnilno postajo - za oskrbo električnega vozila imate načeloma na voljo dve možnosti: na osnovi obstoječe pogodbe o nakupu električne energije ali namestitev fotovoltaičnega sistema.

S fotovoltaičnim sistemom proizvajate lastno sončno energijo in vsak dan prihranite pri stroških za elektriko. Višek sončne električne energije se odvede bodisi v hranilnik električne energije za ponovno uporabo bodisi neposredno v električno vozilo za polnjenje baterije ali v električno omrežje vašega distributerja.

Hišna polnilna postaja – kako jo postaviti?

Hišna polnilna postaja - kako postaviti domačo polnilno postajo?

 • potrebujete ustrezen kraj za postavitev (zunaj ali znotraj hiše – garaža)
 • polnilnico namontiramo na steno ali stojalo, ki je blizu parkirnega prostora
 • izvedena morata biti strokovna električna instalacija in pregled lokacije, ki ju lahko opravi le certificiran in izkušen monter
 • v električni razdelilni omarici mora biti varovalka, ki omogoča odklop napajanja polnilnice

Montaža hišne polnilne postaje – kako sploh poteka?

Montaža hišne polnilne postaje - izberite tudi montažo pri Porsche Inter Auto. vsekakor vam zelo močno priporočamo, da postavitev oziroma montažo hišne/domače polnilne postaje prepustite certificiranemu in izkušenemu monterju. Pri polnilnih postajah gre za zelo visoke napetosti, ki lahko v primeru nepravilno ali nestrokovno opravljenega dela predstavljajo veliko nevarnost!

Preverite pogoje

Vrednosti, zmogljivosti, drugi podatki, slike in risbe, navedeni v tem podatkovnem listu, prospektih in drugi dokumentaciji ponudbe, so namenjeni samo ponazoritvi ter se lahko kadar koli prilagodijo ali spremenijo. Če podatki niso izrecno označeni kot zavezujoči, zanje ne jamčimo. Če ni drugače navedeno, gre za nezavezujoče, nekartelne priporočene cene. Veljajo podatki v zavezujočem sprejemu ponudbe ali kupoprodajni pogodbi. Ne prevzemamo odgovornosti za tiskarske napake in napake v postavitvi.Vrednosti, zmogljivosti, drugi podatki, slike in risbe, navedeni v tem podatkovnem listu, prospektih in drugi dokumentaciji ponudbe, so namenjeni samo ponazoritvi ter se lahko kadar koli prilagodijo ali spremenijo. Če podatki niso izrecno označeni kot zavezujoči, zanje ne jamčimo. Če ni drugače navedeno, gre za nezavezujoče, nekartelne priporočene cene. Veljajo podatki v zavezujočem sprejemu ponudbe ali kupoprodajni pogodbi. Ne prevzemamo odgovornosti za tiskarske napake in napake v postavitvi.