Novi Audi Q5 v posebni ponudbi že od 41.990 € z AUDI BON*

SEAT Asistenca Porsche Slovenija

Stojimo vam ob strani.

SEAT Asistenca Porsche Slovenija

SEAT asistenca

SEAT Asistenca Porsche Slovenija - Na dopust z avtom, svoboda in lepi spomini -.za marsikoga ni nič lepšega kot takšen scenarij! V naši okolici je resnično veliko odličnih destinacij za počitnice z avtom, ampak kaj storiti v primeru, če pride do okvare oziroma nesreče? Pokličite nas!

Asistenca Porsche Slovenija - pokličite našo brezplačno številko asistence in priskočili vam bomo na pomoč:

Preberite si več informacij o Škodini asistenci v predstavitvenem letaku: Asistenca SEAT Porsche Slovenija pdf

Prijava škode Triglav, Sava, Porsche, Generali, Allianz

Prijava škode in direktna cenitev škode za Porsche Versicherungs AG podružnice v Sloveniji, Zavarovalnico Sava, Allianz, Generali zavarovanje in Zavarovalnico Triglav - brez obiska zavarovalnice.

DIREKTNA PRIJAVA ŠKODE LJUBLJANA, MARIBOR, KOPER
Izpolnite spodnji obrazec in vam takoj rezerviramo termin ali pokličite sodelavce:

PORSCHE LJUBLJANA
> 01 582 53 7001 582 53 95
PORSCHE VEROVŠKOVA
> 01 530 36 1001 530 35 4801 530 35 24
PORSCHE MARIBOR:
> 02 654 03 5102 654 03 27
PORSCHE PTUJSKA CESTA:
> 02 450 26 63
PORSCHE KOPER:
> 05 611 65 6605 611 65 81

Direktna prijava škode

Rezervirali vam bomo termin

Volkswagen asistenca - ko potrebujete pomoč, smo tu!

Povprašali smo našega svetovalca Sama Krašnjo za nasvet, kaj storiti v primeru okvare oziroma nesreče, preprosto odgovoril - pokličite Asistenco Porsche Slovenija in vse ostalo bomo uredili mi!

 •  Nudimo vam pomoč na cesti: V primeru, da boste z vozilom obtičali na cesti, nas samo pokličite in nemudoma se bomo napotili k vam. Manj zahtevna popravila bomo izvedli že na samem kraju dogodka. Tako bomo poskrbeli, da se boste lahko s svojim vozilom brezskrbno odpeljali naprej. Brezplačno in zelo hitro!
   
 •  Vaše vozilo odpeljemo z vleko in ocenimo popravilo: V primeru okvare, ki onemogoča nadaljevanje poti, vam pomagamo tako, da vam zagotovimo brezplačno vleko do najbližjega pooblaščenega servisa.

 

 

 

VW asistenca - dokler ne rešimo vaših težav!

 • Vaše vozilo vam dostavimo po popravilu: V primeru, da se okvara zgodi v Sloveniji, vam bomo vozilo, odpeljano z vleko, po popravilu na servisu čimprej dostavili nazaj. V primeru, da se vam bo okvara ali nesreča zgodila v tujini in tam vozila v treh dneh na servisu ne bo moč popraviti, bomo poskrbeli za prevoz vozila v Slovenijo.
   
 • Olajšamo vam dobavo rezervnih delov: V primeru okvare ali nezgode, vam bomo lahko hitro dostavili potrebne nadomestne dele (proti plačilu) in krili stroške pošiljanja, carine, letalskega prevoza, paketne pošte ali hitre pošte.
   
 • Povrnemo vam dodatne stroške: Če boste imeli zaradi težav dodatne izdatke, kot so na primer stroški klicev ali parkirnina za vozilo, vam jih bomo povrnili.
   
 • Pomagamo vam tudi pri manjših težavah: Včasih naletimo na ovire ali manjše okvare, ki se jih lahko zelo hitro odpravi. Pomagali vam bomo pri manjših težavah, kot so izpraznjen akumulator, menjava poškodovanega kolesa, pomanjkanje motornega olja, hladilne tekočine ali goriva. Prav tako vam bomo povrnili stroške za pomoč na cesti oziroma morebitno vleko vozila zaradi točenja napačnega goriva ali okvare kolesa pri vozilu, ki je opremljeno s kompletom za popravilo pnevmatik, če vozila ne boste mogli sami usposobiti za vožnjo.

VIDEO: SEAT Arona 1.0 TSI Beats Plus

Asistenca Porsche Slovenija je tu za vas

Asistenca Porsche Slovenija - pokličite našo brezplačno številko asistence in priskočili vam bomo na pomoč:

SEAT asistenca - koliko moram plačati zanjo?

Asistenca za vas brezplačna, če hodite redno na servis k pooblaščenemu partnerju SEAT ali sklenete klavzulo o Asistenci Porsche Slovenija ob zavarovanju. 

SEAT asistenca - kaj vsebujejo vaše storitve?

Pomagamo vam tudi pri manjših težavah: Včasih naletimo na ovire ali manjše okvare, ki se jih lahko zelo hitro odpravi. Pomagali vam bomo pri manjših težavah, kot so izpraznjen akumulator, menjava poškodovanega kolesa, pomanjkanje motornega olja, hladilne tekočine ali goriva. 

Povrnemo vam dodatne stroške: Če boste imeli zaradi težav dodatne izdatke, kot so na primer stroški klicev ali parkirnina za vozilo, vam jih bomo povrnili. 

Olajšamo vam dobavo rezervnih delov: V primeru okvare ali nezgode, vam bomo lahko hitro dostavili potrebne nadomestne dele (proti plačilu) in krili stroške pošiljanja, carine, letalskega prevoza, paketne pošte ali hitre pošte. 

Vaše vozilo vam dostavimo po popravilu: V primeru, da se okvara zgodi v Sloveniji, vam bomo vozilo po popravilu na servisu v primeru, da je bilo odpeljano z vleko, čimprej dostavili nazaj.

Koliko hitro ste pri meni?

Ko pokličete našo brezplačno številko Asistenca SEAT: 080 19 40 (klici iz tujine:  +386 1 58 25 102) bomo v najkrajšem času prišli do vas in vam na licu mesta poskušali pomagati, da s potjo čim prej nadaljujete. 

Prijava škode direktno pri vas?

Pri nas lahko prijavite in ocenite škodo brez obiska zavarovalnice (v kolikor ste komitent Triglav, Sava, Allianz ali Porsche). 

 

Kako prijavim škodo?

Pokličite nas za rezervacijo termina in imejte naslednje dokumente za prijavo škode:

1. izpolnjen obrazec za odškodninski zahtevek
2. prometno in vozniško dovoljenje
3. zavarovalna polica
4. policijski zapisnik ter evropsko poročilo (v kolikor imate)