AUDI Asistenca Porsche Slovenija

Z vami na vsakem koraku.

AUDI Asistenca Porsche Slovenija

AUDI asistenca

AUDI Asistenca Porsche Slovenija - Na dopust z avtom, svoboda in lepi spomini! V naši okolici je resnično veliko odličnih destinacij za počitnice z avtom, ampak kaj storiti v primeru, če pride do okvare oziroma nesreče? Pokličite nas!

Asistenca Porsche Slovenija - pokličite brezplačno številko asistence in priskočili vam bomo na pomoč:

Preberite si več informacij o Audijevi asistenci v predstavitvenem letaku: Asistenca Audi Porsche Slovenija pdf

Prijava škode Porsche, Triglav, Sava, Generali, Allianz

Prijava škode in direktna cenitev škode za Porsche Versicherungs AG podružnice v Sloveniji, Zavarovalnico Sava, Allianz, Generali zavarovanje in Zavarovalnico Triglav - brez obiska zavarovalnice.

DIREKTNA PRIJAVA ŠKODE LJUBLJANA, MARIBOR, KOPER
Izpolnite spodnji obrazec in vam takoj rezerviramo termin ali pokličite sodelavce:

PORSCHE LJUBLJANA
> 01 582 53 7001 582 53 95
PORSCHE VEROVŠKOVA
> 01 530 36 1001 530 35 4801 530 35 24
PORSCHE MARIBOR:
> 02 654 03 5102 654 03 27
PORSCHE PTUJSKA CESTA:
> 02 450 26 63
PORSCHE KOPER:
> 05 611 65 6605 611 65 81

Direktna prijava škode

Brez obiska zavarovalnice

Asistenca Porsche Slovenija vam pomaga

 

Asistenca Porsche Slovenija - pokličite našo brezplačno številko asistence in priskočili vam bomo na pomoč:

 

 

 

VW asistenca - dokler ne rešimo vaših težav!

 • Vaše vozilo vam dostavimo po popravilu: V primeru, da se okvara zgodi v Sloveniji, vam bomo vozilo, odpeljano z vleko, po popravilu na servisu čimprej dostavili nazaj. V primeru, da se vam bo okvara ali nesreča zgodila v tujini in tam vozila v treh dneh na servisu ne bo moč popraviti, bomo poskrbeli za prevoz vozila v Slovenijo.
   
 • Olajšamo vam dobavo rezervnih delov: V primeru okvare ali nezgode, vam bomo lahko hitro dostavili potrebne nadomestne dele (proti plačilu) in krili stroške pošiljanja, carine, letalskega prevoza, paketne pošte ali hitre pošte.
   
 • Povrnemo vam dodatne stroške: Če boste imeli zaradi težav dodatne izdatke, kot so na primer stroški klicev ali parkirnina za vozilo, vam jih bomo povrnili.
   
 • Pomagamo vam tudi pri manjših težavah: Včasih naletimo na ovire ali manjše okvare, ki se jih lahko zelo hitro odpravi. Pomagali vam bomo pri manjših težavah, kot so izpraznjen akumulator, menjava poškodovanega kolesa, pomanjkanje motornega olja, hladilne tekočine ali goriva. Prav tako vam bomo povrnili stroške za pomoč na cesti oziroma morebitno vleko vozila zaradi točenja napačnega goriva ali okvare kolesa pri vozilu, ki je opremljeno s kompletom za popravilo pnevmatik, če vozila ne boste mogli sami usposobiti za vožnjo.

VIDEO: Novi AUDI e-tron 50 (2020)

Volkswagen asistenca - ko potrebujete pomoč, smo tu!

Povprašali smo našega svetovalca Sama Krašnjo za nasvet, kaj storiti v primeru okvare oziroma nesreče, preprosto odgovoril - pokličite Asistenco Porsche Slovenija in vse ostalo bomo uredili mi!

 •  Nudimo vam pomoč na cesti: V primeru, da boste z vozilom obtičali na cesti, nas samo pokličite in nemudoma se bomo napotili k vam. Manj zahtevna popravila bomo izvedli že na samem kraju dogodka. Tako bomo poskrbeli, da se boste lahko s svojim vozilom brezskrbno odpeljali naprej. Brezplačno in zelo hitro!
   
 •  Vaše vozilo odpeljemo z vleko in ocenimo popravilo: V primeru okvare, ki onemogoča nadaljevanje poti, vam pomagamo tako, da vam zagotovimo brezplačno vleko do najbližjega pooblaščenega servisa.

Audi asistenca - ali je vaša pomoč na cesti hitro pri meni?

Od klica do našega prihoda do vas skušamo priti v najkrajšem možnem času. Pokličite našo brezplačno številko Asistence Audi 080 19 15 (klici iz tujine: +386 1 58 25 102). 

Audi asistenca - so vaše storitve brezplačne?

Če redno servisirate vozilo Audi pri pooblaščenemu serviserju, se vam avtomatično podaljša članstvo v Jamstvu mobilnosti - Asistenca Audi, ki je za vas potem popolnoma brezplačna. 

Za katere zavarovalnice lahko pri vas prijavim škodo?

Smo uradno cenilno mesto in pogodbeni servis za:

To pomeni, da lahko pri nas brez obiska zavarovalnice prijavite in cenite škodo, nadalje pa še popravite vozilo. 

Za katere zavarovalnice lahko pri vas prijavim škodo?

Smo uradno cenilno mesto in pogodbeni servis za:

To pomeni, da lahko pri nas brez obiska zavarovalnice prijavite in cenite škodo, nadalje pa še popravite vozilo. 

Kje dobim obrazec za odškodninski zahtevek?

Ob prijavi škode morate izpolniti obrazec za odškodninski zahtevek, če želite odškodnino od svoje zavarovalnice iz AO. Naši strokovnjaki vam bodo pri izpolnjevanju in predajanju dokumentacije vaši zavarovalnici.