Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8-17.ure

VOLKSWAGEN Asistenca Porsche Slovenija

Vedno z vami!

VOLKSWAGEN Asistenca Porsche Slovenija

VOLKSWAGEN asistenca

Volkswagen Asistenca Porsche Slovenija - Verjetno je velik del letnega dopusta ravno vaš jekleni konjiček, ki vas pripelje na katerokoli destinacijo. V naši okolici je resnično veliko odličnih destinacij za počitnice z avtom, ampak kaj storiti v primeru, če pride do okvare oziroma nesreče? Pokličite nas!

Asistenca Porsche Slovenija - pokličite brezplačno številko asistence in priskočili vam bomo na pomoč:

Preberite si več informacij o Škodini asistenci v predstavitvenem letaku: Asistenca Volkswagen Porsche Slovenija pdf

Prijava škode Triglav, Sava, Porsche, Generali, Allianz

Prijava škode in direktna cenitev škode za Porsche Versicherungs AG podružnice v Sloveniji, Zavarovalnico Sava, Allianz, Generali zavarovanje in Zavarovalnico Triglav - brez obiska zavarovalnice.

DIREKTNA PRIJAVA ŠKODE LJUBLJANA, MARIBOR, KOPER
Izpolnite spodnji obrazec in vam takoj rezerviramo termin ali pokličite sodelavce:

PORSCHE LJUBLJANA
> 01 582 53 7001 582 53 95
PORSCHE VEROVŠKOVA
> 01 530 36 1001 530 35 4801 530 35 24
PORSCHE MARIBOR:
> 02 654 03 5102 654 03 27
PORSCHE PTUJSKA CESTA:
> 02 450 26 63
PORSCHE KOPER:
> 05 611 65 6605 611 65 81

Asistenca Porsche Slovenija je tu za vas

Asistenca Porsche Slovenija - pokličite našo brezplačno številko asistence in priskočili vam bomo na pomoč:

Direktna prijava škode

Brez obiska zavarovalnice

Volkswagen asistenca - ko potrebujete pomoč, smo tu!

Povprašali smo našega svetovalca Sama Krašnjo za nasvet, kaj storiti v primeru okvare oziroma nesreče, preprosto odgovoril - pokličite Asistenco Porsche Slovenija in vse ostalo bomo uredili mi!

 •  Nudimo vam pomoč na cesti: V primeru, da boste z vozilom obtičali na cesti, nas samo pokličite in nemudoma se bomo napotili k vam. Manj zahtevna popravila bomo izvedli že na samem kraju dogodka. Tako bomo poskrbeli, da se boste lahko s svojim vozilom brezskrbno odpeljali naprej. Brezplačno in zelo hitro!
   
 •  Vaše vozilo odpeljemo z vleko in ocenimo popravilo: V primeru okvare, ki onemogoča nadaljevanje poti, vam pomagamo tako, da vam zagotovimo brezplačno vleko do najbližjega pooblaščenega servisa.

VW asistenca - dokler ne rešimo vaših težav!

 • Vaše vozilo vam dostavimo po popravilu: V primeru, da se okvara zgodi v Sloveniji, vam bomo vozilo, odpeljano z vleko, po popravilu na servisu čimprej dostavili nazaj. V primeru, da se vam bo okvara ali nesreča zgodila v tujini in tam vozila v treh dneh na servisu ne bo moč popraviti, bomo poskrbeli za prevoz vozila v Slovenijo.
   
 • Olajšamo vam dobavo rezervnih delov: V primeru okvare ali nezgode, vam bomo lahko hitro dostavili potrebne nadomestne dele (proti plačilu) in krili stroške pošiljanja, carine, letalskega prevoza, paketne pošte ali hitre pošte.
   
 • Povrnemo vam dodatne stroške: Če boste imeli zaradi težav dodatne izdatke, kot so na primer stroški klicev ali parkirnina za vozilo, vam jih bomo povrnili.
   
 • Pomagamo vam tudi pri manjših težavah: Včasih naletimo na ovire ali manjše okvare, ki se jih lahko zelo hitro odpravi. Pomagali vam bomo pri manjših težavah, kot so izpraznjen akumulator, menjava poškodovanega kolesa, pomanjkanje motornega olja, hladilne tekočine ali goriva. Prav tako vam bomo povrnili stroške za pomoč na cesti oziroma morebitno vleko vozila zaradi točenja napačnega goriva ali okvare kolesa pri vozilu, ki je opremljeno s kompletom za popravilo pnevmatik, če vozila ne boste mogli sami usposobiti za vožnjo.

Asistenca Volkswagen - ali pomagate tudi izven Slovenije?

Tako je. Za vas smo na voljo vse dni v letu, vse ure v dnevu - prazniki in nedelje so vključeni. Prav tako smo vam na voljo v Sloveniji in povsod po Evropi. 

Asistenca Volkswagen - kaj zajemajo vaše storitve?

 • Asistenca VW vam pomaga tudi pri manjših težavah: Včasih naletimo na ovire ali manjše okvare, ki se jih lahko zelo hitro odpravi. Pomagali vam bomo pri manjših težavah, kot so izpraznjen akumulator, menjava poškodovanega kolesa, pomanjkanje motornega olja, hladilne tekočine ali goriva. 
 • Povrnemo vam dodatne stroške: Če boste imeli zaradi težav dodatne izdatke, kot so na primer stroški klicev ali parkirnina za vozilo, vam jih bomo povrnili. 
 • Olajšamo vam dobavo rezervnih delov: V primeru okvare ali nezgode, vam bomo lahko hitro dostavili potrebne nadomestne dele (proti plačilu) in krili stroške pošiljanja, carine, letalskega prevoza, paketne pošte ali hitre pošte. 
 • Vaše vozilo vam dostavimo po popravilu: V primeru, da se okvara zgodi v Sloveniji, vam bomo vozilo po popravilu na servisu v primeru, da je bilo odpeljano z vleko, čimprej dostavili nazaj.

Kje lahko potem prijavim škodo?

Če želite uveljavljati odškodninski zahtevek iz svojega zavarovanja AO oziroma iz kaska, potem seveda. Škodo lahko direktno prijavite tudi pri nas (za komitente Triglav, Sava, Allianz, Porsche). Pokličite za termin cenitve:

PORSCHE LJUBLJANA
> 01 582 53 7001 582 53 95
PORSCHE VEROVŠKOVA
> 01 530 36 1001 530 35 4801 530 35 24
PORSCHE MARIBOR:
> 02 654 03 5102 654 03 27
PORSCHE PTUJSKA CESTA:
> 02 450 26 63
PORSCHE KOPER:
> 05 611 65 6605 611 65 81

 

Moram še na zavarovalnico?

Ne, vse postopke glede prijave škode lahko uredite pri nas, saj smo uradno cenilno mesto in pogodbeni servis za:

To pomeni, da lahko pri nas brez obiska zavarovalnice prijavite in cenite škodo, nadalje pa še popravite vozilo. 

Kaj potrebujem za prijavo škode?

Pokličite nas za rezervacijo termina in pripravite naslednje dokumente za prijavo škode:

1. izpolnjen obrazec za odškodninski zahtevek (najdete tudi na naših spletnih straneh)
2. prometno in vozniško dovoljenje
3. zavarovalna polica AO
4. policijski zapisnik ter evropsko poročilo (v kolikor imate)

VIDEO: Volkswagen - Vaša pot, Vaš SUV