AKTUALNO: Objavljamo prvi test zimskih pnevmatik 2023. Katere so letos najboljše pnevmatike?

Škoda rabljena vozila

Malo rabljena vozila ŠKODA z garancijo

Škoda rabljena vozila

Preveri RABLJENA VOZILA ŠKODA

Celotna zaloga v Sloveniji

Vrhunska malo rabljena vozila - Škoda

ŠKODA RABLJENA VOZILA  pri Porsche Inter Auto imajo rabljena vozila ŠKODA natančno pregledano zgodovino, so odlično vzdrževana, varna in natančno pregledana. Kontrolni pregled takšnega rabljenega avtomobila vsebuje vse točke: od vizualnega pregleda in temeljitega čiščenja, pa do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni strokovnjaki. V roke vam predamo skrbno pregledano in vzdrževano ŠKODA vozilo z malo prevoženimi kilometri.

RABLJENA VOZILA ŠKODA Z GARANCIJO
Varnost, zanesljivost, preglednost in zaupanje. Če želite imeti zanesljiv avtomobil, temeljito preizkušen glede na njegovo zgodovino in prevožene kilometre ter v odličnem tehničnem stanju, začnite iskati med našimi avto oglasi. Lahko vam ponudimo popolnoma vse modele znamke ŠKODA: Škoda Citigo, Škoda FabiaŠkoda OctaviaŠkoda RapidŠkoda ScalaŠkoda SuperbŠkoda KodiaqŠkoda KamiqŠkoda Karoq, ...

Rabljena vozila: AKCIJA FINANCIRANJA 700 € BONUSA!

AKCIJSKO FINANCIRANJE: 700 EUR bonusa na MPC rabljenega vozila. Kupujete odlično ohranjeno rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto in potrebujete tudi ugodno financiranje? Ob sklenitvi avto leasinga (finančnega ali operativnega avto leasinga), kredita in zavarovanja** hkrati, prejmete pri Porsche Inter Auto kar 700 EUR* bruto bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila.

AKCIJA - BONUS 700 €!

NOVA AKCIJA: 700 EUR bonusa na MPC rabljenega vozila.

Škoda Citigo rabljena vozila

Najmanjši Škodin model je bližnji sorodnik Volkswagnovega malčka Up! in je eden izmed najboljših v svojem razredu. Kljub svojim majhnim zunanjim meram prepriča z resnično prostorno notranjostjo, prav tako pa se rabljena Škoda Citigo lahko pohvali z zanesljivo koncernsko tehniko ter s tem povezano zanesljivostjo in odličnimi voznimi lastnostmi. Na voljo je v več izvedbah z različnimi paketi opreme ter varčnim in učinkovitim litrskim trivaljnim bencinskim motorjem v dveh različicah – Škoda Citigo 1.0 MPI 44 kW ali Škoda Citigo 1.0 MPI s 55 kW moči.

Škoda Fabia rabljena vozila

ŠKODA FABIA - Škoda Fabia si tehnično osnovo in motorje deli z Volkswagen Polom, kar je porok za njeno zanesljivost in dobro lego na cesti. Rabljena Škoda Fabia je običajno zelo dober nakup, saj je praviloma cenejša od Pola, poleg tega pa se lahko pohvali tudi s prostorno notranjostjo – še posebej kot karavanska Škoda Fabia Combi – in kakovostno izdelavo. Na voljo je s široko paleto motorjev; kot rabljena Škoda Fabia MPI in rabljena Škoda Fabia TSI z bencinskim motorjem ali rabljena Škoda Fabia TDI z dizelskim motorjem. S samodejnim menjalnikom je na voljo Škoda Fabia DSG, kot športna različica pa rabljena Škoda Fabia RS.

Škoda Rapid rabljena vozila

ŠKODA RAPID - Rabljena Škoda Rapid je odlična izbira, saj ta avtomobil združuje prostorno notranjost in zanesljivo tehniko, vse skupaj pa zaokroži še z zelo privlačno ceno. Ponudbo dopolnjuje še karavanska izvedba, saj rabljena Škoda Rapid Spaceback poleg prostorne kabine ponuja tudi velik prtljažni prostor. Na voljo je z različnimi izvedbami preizkušenih bencinskih in dizelskih motorjev – na bencinski strani motorne palete lahko izberete Škodo Rapid TSI, na dizelski pa prepričajo različice Škoda Rapid TDI z dizelskim motorjem.

Škoda Octavia rabljena vozila

ŠKODA OCTAVIA - Rabljena Škoda Octavia ali karavanska različica Škoda Octavia Combi je preverjeno odličen nakup, saj ta rabljeni avtomobil odlikuje zanesljivost, preverjena koncernska tehnika, prostorna notranjost ter vsestranska uporabnost. Tudi motorji izvirajo iz koncerna Volkswagen, tako da rabljena Škoda Octavia TSI prepriča s poskočnostjo bencinskega motorja, rabljena Škoda Octavia TDI pa z varčnostjo in učinkovitostjo dizelskega agregata. Tako v bencinski kot tudi dizelski izvedbi je na voljo v športni različici Škoda Octavia RS ter s samodejnim menjalnikom Škoda Octavia DSG.

Škoda Karoq rabljena vozila

ŠKODA KAROQ - Rabljena Škoda Karoq se uvršča v priljubljen razred športnih terencev oziroma križancev, kjer stavi na preizkušeno zanesljivo koncernsko tehniko, dobre vozne lastnosti, prostorno in funkcionalno notranjost ter kakovostno izdelavo. Rabljena Škoda Karoq je na voljo s številnimi motorji; rabljena Škoda Karoq TSI se lahko pohvali z uglajenim in tihim bencinskim motorjem, malo rabljena Škoda Karoq TDI pa z učinkovitim dizelskim motorjem. Najzahtevnejšim kupcem je namenjena Škoda Karoq DSG 4x4 s samodejnim menjalnikom in pogonom na vsa štiri kolesa.

Škoda Kodiaq rabljena vozila

ŠKODA KODIAQ - Rabljena Škoda Kodiaq je zelo udoben športni terenec, ki si tehniko deli z Volkswagen Tiguanom, odlikuje pa ga prostorna in prilagodljiva notranjost in je na voljo tudi kot rabljeno vozilo s sedmimi sedeži. Rabljena Škoda Kodiaq se lahko pohvali tudi s kakovostno izdelavo in dobro ergonomijo za volanom, široka paleta motorjev pa obsega vse od bencinskih Kodiaq TSI do dizelskih Kodiaq TDI različic. Z močnejšimi motorji je Kodiaq opremljen tudi s samodejnim menjalnikom kot Škoda Kodiaq DSG in kot štirikolesno gnan Škoda Kodiaq 4x4.

Škoda Superb rabljena vozila

ŠKODA SUPERB - Superb je vrh ponudbe pri tej znamki tako kot limuzina Škoda Superb kot tudi karavanska izvedba Škoda Superb Combi. Oba nudita zelo prostorno notranjost in visoko raven udobja. Večino tehnike si deli z Volkswagnovim Passatom oziroma drugimi koncernskimi modeli, vključno z bogato paleto varnostnih in drugih pripomočkov ter sodobnim infozabavnim sistemom. Rabljena Škoda Superb je dober nakup za poslovno in družinsko rabo, poleg različnih paketov bogate opreme pa je Škoda Superb na voljo z učinkovitimi bencinskimi motorji (Superb 1.4 TSI, 2.0 TSI) in varčnimi dizelskimi (Superb 2.0 TDI) stroji. Na voljo je tudi rabljen Škoda Superb DSG s samodejnim menjalnikom.

Za vse dodatne informacije so vam na voljo naši prodajni svetovalci!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

5

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu. Prepričati želimo tudi vas!

5
Ivan M. stranka Porsche Maribor
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
5
Dušan C. stranka Porsche Verovškova
z vsem zelo, zelo zadovoljen.
5
Janez S. stranka Porsche Verovškova
z delovanjem servisa sem zadovoljen. Osebje je prijazno. Nimam pripomb
Poglej vsa mnenja