NE ČAKAJTE NA PRVI SNEG - ne zamudite super popuste v predsezoni. Preveri ponudbo za ZIMSKE GUME in ZIMSKE KOMPLETE KOLES

Škoda rabljena vozila

Rabljerna vozila ŠKODA z garancijo

Preveri RABLJENA VOZILA ŠKODA

Celotna zaloga v Sloveniji

ŠKODA RABLJENA VOZILA  pri Porsche Inter Auto imajo rabljena vozila ŠKODA natančno pregledano zgodovino, so odlično vzdrževana, varna in natančno pregledana. Kontrolni pregled takšnega rabljenega avtomobila vsebuje vse točke: od vizualnega pregleda in temeljitega čiščenja, pa do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni strokovnjaki. V roke vam predamo skrbno pregledano in vzdrževano ŠKODA vozilo z malo prevoženimi kilometri.

 

RABLJENA VOZILA ŠKODA Z GARANCIJO
Varnost, zanesljivost, preglednost in zaupanje. Če želite imeti zanesljiv avtomobil, temeljito preizkušen glede na njegovo zgodovino in prevožene kilometre ter v odličnem tehničnem stanju, začnite iskati med našimi avto oglasi. Lahko vam ponudimo popolnoma vse modele znamke ŠKODA: Škoda Citigo, Škoda Fabia, Škoda Octavia, Škoda RapidŠkoda ScalaŠkoda Superb, Škoda Kodiaq, Škoda Kamiq, Škoda Karoq, ...

 

VIDEO: Nova Škoda Octavia 2020 - Porsche Inter Auto!

 

FINANCIRANJE VOZIL - Porsche Inter Auto
 

Prodajni strokovnjaki lahko ponudijo različne možnosti financiranja in zavarovanja vašega izbranega vozila, ki bodo povsem usklajene z vami. Če želite prodati vaše staro vozilo vam ponudimo odkup vozila po ustrezni tržni vrednosti. V naših Porsche poslovalnicah vam bomo v najkrajšem možnem času popravili vse napake in poškodbe. Vaš nakup avtomobila želimo proslaviti z neprestano oskrbo, podporo in nasveti tako, da boste v vožnji uživali zdaj in v prihodnosti. Imamo tehnologijo in znanje s katerim smo najboljša izbira za nakup in nadaljno pomoč za vaš avto.

Nudimo vam:

 

ŠKODA RABLJENA VOZILA - ponudba DasWeltauto

 


 

Das WeltAuto Porsche Inter Auto
Das WeltAuto Porsche Inter Auto Avtor: Porsche Inter Auto

 

Želite kupiti odlično rabljeno vozilo SEAT?

 

Rabljena vozila: AKCIJA FINANCIRANJA 700 € BONUSA!
 

AKCIJSKO FINANCIRANJE: 700 EUR bonusa na MPC rabljenega vozila. Kupujete odlično ohranjeno rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto in potrebujete tudi ugodno financiranje? Ob sklenitvi avto leasinga (finančnega ali operativnega avto leasinga), kredita in zavarovanja** hkrati, prejmete pri Porsche Inter Auto kar 700 EUR* bruto bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila.
 

 

AKCIJA - BONUS 700 €!

NOVA AKCIJA: 700 EUR bonusa na MPC rabljenega vozila.

 

Škoda Citigo rabljena vozila
 

Najmanjši Škodin model je bližnji sorodnik Volkswagnovega malčka Up! in je eden izmed najboljših v svojem razredu. Kljub svojim majhnim zunanjim meram prepriča z resnično prostorno notranjostjo, prav tako pa se rabljena Škoda Citigo lahko pohvali z zanesljivo koncernsko tehniko ter s tem povezano zanesljivostjo in odličnimi voznimi lastnostmi. Na voljo je v več izvedbah z različnimi paketi opreme ter varčnim in učinkovitim litrskim trivaljnim bencinskim motorjem v dveh različicah – Škoda Citigo 1.0 MPI 44 kW ali Škoda Citigo 1.0 MPI s 55 kW moči.

 

 

Škoda Fabia rabljena vozila
 

ŠKODA FABIA - Škoda Fabia si tehnično osnovo in motorje deli z Volkswagen Polom, kar je porok za njeno zanesljivost in dobro lego na cesti. Rabljena Škoda Fabia je običajno zelo dober nakup, saj je praviloma cenejša od Pola, poleg tega pa se lahko pohvali tudi s prostorno notranjostjo – še posebej kot karavanska Škoda Fabia Combi – in kakovostno izdelavo. Na voljo je s široko paleto motorjev; kot rabljena Škoda Fabia MPI in rabljena Škoda Fabia TSI z bencinskim motorjem ali rabljena Škoda Fabia TDI z dizelskim motorjem. S samodejnim menjalnikom je na voljo Škoda Fabia DSG, kot športna različica pa rabljena Škoda Fabia RS.
 

 

 

Škoda Rapid rabljena vozila

 

ŠKODA RAPID - Rabljena Škoda Rapid je odlična izbira, saj ta avtomobil združuje prostorno notranjost in zanesljivo tehniko, vse skupaj pa zaokroži še z zelo privlačno ceno. Ponudbo dopolnjuje še karavanska izvedba, saj rabljena Škoda Rapid Spaceback poleg prostorne kabine ponuja tudi velik prtljažni prostor. Na voljo je z različnimi izvedbami preizkušenih bencinskih in dizelskih motorjev – na bencinski strani motorne palete lahko izberete Škodo Rapid TSI, na dizelski pa prepričajo različice Škoda Rapid TDI z dizelskim motorjem.
 

 

 

Škoda Octavia rabljena vozila
 

ŠKODA OCTAVIARabljena Škoda Octavia ali karavanska različica Škoda Octavia Combi je preverjeno odličen nakup, saj ta rabljeni avtomobil odlikuje zanesljivost, preverjena koncernska tehnika, prostorna notranjost ter vsestranska uporabnost. Tudi motorji izvirajo iz koncerna Volkswagen, tako da rabljena Škoda Octavia TSI prepriča s poskočnostjo bencinskega motorja, rabljena Škoda Octavia TDI pa z varčnostjo in učinkovitostjo dizelskega agregata. Tako v bencinski kot tudi dizelski izvedbi je na voljo v športni različici Škoda Octavia RS ter s samodejnim menjalnikom Škoda Octavia DSG.
 

 

 

Škoda Karoq rabljena vozila
 

ŠKODA KAROQRabljena Škoda Karoq se uvršča v priljubljen razred športnih terencev oziroma križancev, kjer stavi na preizkušeno zanesljivo koncernsko tehniko, dobre vozne lastnosti, prostorno in funkcionalno notranjost ter kakovostno izdelavo. Rabljena Škoda Karoq je na voljo s številnimi motorji; rabljena Škoda Karoq TSI se lahko pohvali z uglajenim in tihim bencinskim motorjem, malo rabljena Škoda Karoq TDI pa z učinkovitim dizelskim motorjem. Najzahtevnejšim kupcem je namenjena Škoda Karoq DSG 4x4 s samodejnim menjalnikom in pogonom na vsa štiri kolesa.
 

 

 

Škoda Kodiaq rabljena vozila
 

ŠKODA KODIAQ - Rabljena Škoda Kodiaq je zelo udoben športni terenec, ki si tehniko deli z Volkswagen Tiguanom, odlikuje pa ga prostorna in prilagodljiva notranjost in je na voljo tudi kot rabljeno vozilo s sedmimi sedeži. Rabljena Škoda Kodiaq se lahko pohvali tudi s kakovostno izdelavo in dobro ergonomijo za volanom, široka paleta motorjev pa obsega vse od bencinskih Kodiaq TSI do dizelskih Kodiaq TDI različic. Z močnejšimi motorji je Kodiaq opremljen tudi s samodejnim menjalnikom kot Škoda Kodiaq DSG in kot štirikolesno gnan Škoda Kodiaq 4x4.

 

 

Škoda Superb rabljena vozila
 

ŠKODA SUPERB - Superb je vrh ponudbe pri tej znamki tako kot limuzina Škoda Superb kot tudi karavanska izvedba Škoda Superb Combi. Oba nudita zelo prostorno notranjost in visoko raven udobja. Večino tehnike si deli z Volkswagnovim Passatom oziroma drugimi koncernskimi modeli, vključno z bogato paleto varnostnih in drugih pripomočkov ter sodobnim infozabavnim sistemom. Rabljena Škoda Superb je dober nakup za poslovno in družinsko rabo, poleg različnih paketov bogate opreme pa je Škoda Superb na voljo z učinkovitimi bencinskimi motorji (Superb 1.4 TSI, 2.0 TSI) in varčnimi dizelskimi (Superb 2.0 TDI) stroji. Na voljo je tudi rabljen Škoda Superb DSG s samodejnim menjalnikom.

 

 

 

 

Za vse dodatne informacije so vam na voljo naši prodajni svetovalci!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu. Prepričati želimo tudi vas!

Število ocen: 63
5
         
30. junij 2019
Ivan M. , stranka Porsche Maribor
ŠKODA Fabia Combi Easy 1.2 TSI
         
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
26. junij 2019
Dušan C. , stranka Porsche Verovškova
ŠKODA Fabia Luka Jr. 1.4/55 kW/75 KM/5-stopenj
         
z vsem zelo, zelo zadovoljen.
20. maj 2019
Janez S. , stranka Porsche Verovškova
ŠKODA Nova Fabia Combi Active 1.2 TSI
         
z delovanjem servisa sem zadovoljen. Osebje je prijazno. Nimam pripomb
20. maj 2019
Igor P. , stranka Porsche Verovškova
ŠKODA Nova Fabia Combi Style 1.2 TSI
         
Bil sem zelo zadovoljen, izredno dobra in prijazna osebna obravnava gospe, ki me je sprejela na servisu. Sedi 5!
7. maj 2019
Albin O. , stranka Porsche Maribor
ŠKODA Fabia Easy 1.0
         
Super zadovoljen,prijazno osebje,servis na določeno uro,kar tako naprej.

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.