Volkswagen Golf

Volkswagen Golf - vsestranski kot le malokateri avto!

Volkswagen Golf

VW Golf ponudba

Preverite nova, rabljena, službena vozila.

VW Golf - prava izbira za vsakogar

Volkswagen Golf v vseh generacijah skrbi za izjemen nastop. S številnimi aduti že vrsto let predstavlja najboljšo izbiro v srednjem kompaktnem razredu. Poznamo več izvedenk, kot je recimo običajna petvratna kombilimuzina, Golf Variant in Golf Sportsvan ter ostale. Sedaj je v prodaji že osma generacija, ki je bila predstavljena leta 2020 - Volkswagen Golf 8. Pred tem je bila aktualna generacija predstavljena leta 2012 - Volkswagen Golf 7. Znamka Volkswagen pri modelu Golf vsekakor ne skopari na tehnologiji.

V tem članku smo vam opisali vsako generacijo posebej, spodaj pa smo vam tudi napisali nekaj nasvetov o nakupu rabljenega vozila Volkswagen Golf.

VW Golf aktualna zaloga:

Novi VW Golf

Volkswagen Golf vas bo očaral na prvi pogled. Nato pa vas bo osvojil z vsmei najnovejšimi tehnologijami, kar ga uvršča v sam vrh med svojimi konkurenti na trgu.

Preverite ponudbo:

Rabljeni VW Golf

VW Golf odlično ohranjena rabljena vozila. Izbirajte med bogato zalogo - rabljenimi, službenimi in testnimi vozili. Vsa rabljena vozila so na zalogi in takoj dobavljiva, vsa vozila so preverjena. I

Preverite ponudbo:

Volkswagen Golf 8 (2019 - )

VW Golf 8 (osme generacije) je trenutno aktualni model in je bil predstavljen leta 2019. Kot izboljšana najnovejša generacija predstavlja razširjeno ponudbo in še več opreme kot vrhunski kompaktni avtomobil. Volkswagen Golf 8 je bil osnovan na posodobljeni različici platforme MQB, z možnostmi motorja, ki vključujejo kompaktne bencinske, dizelske in hibridne pogone. Ob začetku prodaje je bila na voljo samo petvratna kombilimuzina, trovrata različica pa je bila ukinjena zaradi slabih prodajnih rezultatov. Notranjost Golfa VIII je bila popolnoma prenovljena, z digitalnim prikazovalnikom voznikovega zaslona in digitalno upravljalno ploščo. Vse različice opreme imajo na voljo napredne varnostne funkcije, kot so pomoč pri vožnji, Car2X in funkcija zaviranja ob približevanju nasprotnega vozila, zadnji dve tehnologiji sta prvi uporabljeni na proizvodnem modelu Volkswagen.

Možnosti pogonskih sklopov vključujejo tri blage hibridne in dva priključno-hibridna motorja, poleg obstoječih možnosti TSI bencinskih motorjev, TDI dizelskih motorjev in TGI stisnjenega zemeljskega plina (CNG). Vsi 1.0 TSI motorji z močjo do 130 KM uporabljajo učinkovit TSI turbopolnilnik z variabilno geometrijo, 1,5-litrski motorji pa imajo bolj napredno upravljanje valjev. hibridni modeli uporabljajo 12-voltni električni sistem vozila in 48-voltni zaganjalnik. Dizelski TDI modeli uporabljajo nov sistem twin dosing SCR s dvojnim AdBlue selektivnim katalitičnim zmanjševanjem, ki zmanjšuje emisije dušikovega oksida (NOx) do 80% v primerjavi z Mk7.

Športne različice pri tej generaciji so: GTE, GTI, GTD in Golf R. GTE in GTI sta imela nameščen motor s 180 kW in 240 KM, GTD pa 147 kW in 200 KM, najbolj zmogljiva različica R pa 235 kW in 315 KM. e-Golf, ki je bil prej na voljo v sedmi generaciji, je sedaj namesto te različice novi električni Volkswagen ID.3.

VW Golf 8 TSI motorji:

 • 1.0 TSI s 90 KM ali 110 KM
 • 1.5 TSI s 130 KM ali 150 KM
 • 2.0 TSI s 245 KM (Golf GTI)
 • 2.0 TSI s 320 KM (Golf R)

VW Golf 8 TDI motorji:

 • 2.0 TDI s 115 KM ali 150 KM
 • 2.0 TDI s 200 KM (Golf GTD)

VW Golf 8 hibridni motorji:

 • 1.0 eTSI s 110 KM
 • 1.5 eTSI s 130 KM ali 150 KM
 • 1.4 TSI eHybrid s 204 KM
 • 1.4 TSI GTE s 245 KM

 

Volkswagen Golf 7 (2012 - 2020)

VW Golf 7 (sedme generacije) je bil predstavljen leta 2012 na avtomobilskem salonu v Parizu. Največje novosti v Golfu 7 so bile predstavljene na področjih tehnologije, varnosti in učinkovitosti motorja. Nekatere najpomembnejše novosti vključujejo spremembe v sami konstrukciji vozila. VW Golf 7 je bil zgrajen na povsem novi platformi MQB, ki je omogočila večjo prilagodljivost in izboljšala vozne lastnosti z novimi generacijami motorjev. VW Golf 7 je imel na voljo več novih sistemov varnosti, med katerimi so bili sistem za samodejno zaviranje v sili, sistem za ohranjanje voznega pasu in sistem za nadzor mrtvih kotov. Prav tako je bil opremljen z najnovejšo tehnologijo zabave in informiranja, vključno z novim 5,8-palčnim ali 8-palčnim zaslonom na dotik in možnostjo povezave s pametnim telefonom. Golf 7 je bil nekoliko daljši in širši od svojega predhodnika, kar je omogočilo večjo prostornost v notranjosti in prtljažnem prostoru. Golf 7 je bil prvič na voljo tudi v hibridni različici GTE, ki je združevala zmogljivost bencinskega in električnega motorja ter omogočala vožnjo samo na električni pogon.

VW Golf 7 je bil na voljo z vsemi ustreznimi pogonskimi sistemi: Golf TSI, vključno z GTI, je bil gnan na bencin; Golf TDI diesel, vključno z GTD, je bil gnan z dizelskim motorjem; Golf TGI je poganjal stisnjen zemeljski plin (CNG); e-Golfa je poganjala elektrika, Golf GTE pa je bil priključni hibrid. Uporaba kompleta za sestavljanje modularne prečne matrike je omogočila izdelavo modelov Golf z bencinskim, dizelskim, zemeljskim plinom, električnim in hibridnim pogonom od odbijača do odbijača v Volkswagnovih tovarnah.

VW Golf 7 TSI motorji:

 • 1.2 TSI s 63 kW ali 85 KM
 • 1.4 TSI s 92 kW ali 125 KM
 • 1.4 TSI s 103 kW ali 140 KM
 • 2.0 TSI s 320 KM (Golf R)

VW Golf 7 TDI motorji:

 • 2.0 TDI s 115 KM ali 150 KM
 • 2.0 TDI s 200 KM (Golf GTD)

VW Golf 7 hibridni motorji:

 • 1.0 eTSI s 110 KM
 • 1.5 eTSI s 130 KM ali 150 KM
 • 1.4 TSI eHybrid s 204 KM
 • 1.4 TSI GTE s 245 KM

 


 

 

  

 

Volkswagen Golf z izpopolnjeno mero varnosti
 

Vse izvedbe modela Volkswagen Golf so serijsko opremljene s sistemom start-stop in z rekuperacijskim načinom delovanja. Poleg tega ima Volkswagen Golf vgrajeno tudi funkcijo večnaletnega zaviranja, ki v primeru trčenja vozilo samodejno večkratno zavira, da bi se prisotna kinetična energija lahko čim bolj zmanjšala. Za Volkswagen Golfa je opcijsko v ponudbi tudi proaktivni sistem zaščite potnikov. Če ta sistem zazna potencialno nezgodno situacijo, se voznikov in sovoznikov varnostni pas samodejno vnaprej napneta, da bi bila s tem zagotovljena najboljša možna zaščita, ki jo nudita sistema varnostnih blazin in varnostnih pasov.

Če pa je situacija še bolj kritična, denimo če pride do prekrmiljenja ali podkrmiljenja, pri čemer se vključi ESC, se poleg tega zaprejo stranska stekla (do končne reže) in strešno okno. Če so okna in streha skoraj do konca zaprti, se varnostne blazine za glavo oz. stranske varnostne blazine lahko optimalno naslonijo nanje, tako da je njihov učinek kar najboljši. Vsekakor ne pozabite preveriti tudi starejša model Golf 6 in Golf 7
 


Asistenčni sistemi Volkswagen Golf
 

Volkswagen Golf ima številne asistenčne tehnologije, kot so sistem za nadzor prometa Front Assist s funkcijo mestnega zaviranja v sili, avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC), asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist, sistem za zaznavanje utrujenosti voznika, funkcija prepoznavanja prometnih znakov, najnovejša generacija parkirnega sistema s krmilno avtomatiko Park Assist ter avtomatizirani funkciji za uravnavanje luči Light Assist in Dynamic Light Assist.

Volkswagen Golf tehnični podatki
 

Poleg tega lahko omenimo še druge sisteme, denimo progresivno krmiljenje, izbiro voznega profila z do petimi programi (Eco, Sport, Normal, Individual in v kombinaciji s sistemom za dinamično uravnavanje podvozja DCC plus tudi program Comfort), ergonomski športni sedež (ergoActive), zaščito pred točenjem napačnega goriva za dizelske modele, komfortno termoizolacijsko zasteklitev ter zadnjo generacijo informacijskih in razvedrilnih sistemov. Volkswagen Golf dimenzije: 
 

  Dolžina Širina Višina Medosna razdalja Prtljažni prostor S podrto klopjo
Volkswagen Golf 4258 mm 1790 mm 1492 mm 2620 mm 380 litrov 1270 litrov
Volkswagen Golf Variant 4567 mm 1799 mm 1496 mm 2620 mm 605 litrov 1620 litrov
Volkswagen Golf Variant Alltrack 4567 mm 1799 mm 1515 mm 2629 mm 605 litrov 1620 litrov
 

 

Rabljena vozila Volkswagen Golf pri Porsche Inter Auto

 


Volkswagen Golf z najnovejšo tehnologijo
 

Vsi informacijski in multimedijski sistemi za Volkswagnovega Golfa so serijsko opremljeni z zaslonom na dotik. Naprave so na voljo v šestih izvedbah in s tremi različnimi velikostmi zaslonov: 5-palčnim, 5,8-palčnim in 8-palčnim. Zasloni od velikosti 5,8 palca naprej so pri znamki Volkswagen opremljeni s senzorjem približevanja: ko se voznik ali sovoznik s prstom približata zaslonu, sistem iz prikazovalnega samodejno preklopi v upravljalni režim. Poleg tega imajo zasloni integrirano funkcijo, ki omogoča, da s potegom prsta pregledujemo sezname ali v mediateki listamo po naslovnicah CD-plošč. Opcijsko so med drugim na voljo še vrhunski avdiosistem proizvajalca Dynaudio ter dva telefonska vmesnika (Comfort in Premium). Za model Volkswagen Golf so na voljo paketi opreme Golf Trendline, Golf Comfortline in Golf Highline. V okviru različic Trendline in Comfortline se kupci lahko odločijo tudi za Golf Variant TDI BlueMotion. Ta se od ostalih različic razlikuje v vizualnem izgledu in po tehničnih podatkih. Volkswagen Golf cena je v vseh primerih povsem konkurenčna. 

VIDEO: Novi Volkswagen Golf
 


Volkswagen Golf nova vozila, Volkswagen Golf ugodno financiranje!
 


Volkswagen Golf: napredni bencinski TSI in dizelski TDI motorji
 

V model Volkswagen Golf se vgrajujeta dve popolnoma novo razviti generaciji pogonskih motorjev. Kot je bilo omenjeno že v uvodu, je vseh sedem motorjev kombiniranih s sistemom start-stop (za pribl. štiri odstotke nižja poraba) in z rekuperacijo (izpust CO2 manjši za okrog tri odstotke). Za prestavljanje se v Golfu glede na izbrani motor uporabljajo 5 in 6 stopenjski ročni menjalniki. Poleg tega je večino agregatov: bencinski TSI in dizelski TDI mogoče kombinirati tudi z samodejnim menjalnikom za neposredno prestavljanje (DSG).

Bencinski motorji imajo moč 63 kW (85 KM), 77 kW (105 KM), 90 kW (122 KM) in 103 kW (140 KM). Z učinkovitostjo se lahko pohvalijo prav vsi motorji za model Volkswagen Golf, še posebej učinkovito pa Golfa seveda poganjajo dizelski motorji. Moč teh treh sodobnih dizelskih modelov v Golfu: 77 kW (105 KM), 81 kW (110 KM) in 110 kW (150 KM). Pri tem pa varčnost ne odlikuje samo 110-konjskega TDI BlueMotion motorja, ki v povprečju porabi samo 3,3 l/100 km; celo TDI z močjo 110 kW in navorom 320 Nm se s porabo 4,2 l/100 km močno približa magični 4-litrski porabi.
 


Volkswagen Golf GTI in Volkswagen Golf R

 

Pri Volkswagnu je kratica GTI (ter Volkswagen Golf R) že več kot tri desetletja sinonim za suvereno vozno dinamiko. Legendarni športni avto kompaktnega formata je na voljo v dveh različno močnih izvedbah: serijsko z 220 KM, kot Volkswagen Golf GTI Performance pa z 230 KM in zaporo diferenciala na sprednji premi. Volkswagen Golf GTI ima pod pokrovom motorja vgrajen bencinski turbomotor (TSI) z močjo 162 kW (220 KM). Prvič v zgodovini tega legendarnega športnega avtomobila je za Volkswagen Golf GTI že tovarniško na voljo še ena izvedba z večjo močjo: GTI Performance. Pri tej različici je največja moč povečana na 169 kW (230 KM). Obe izvedbi GTI imata enak, zavidanja vreden navor 350 Nm. GTI lahko v 6,5 sekunde pospeši do 100 km/h, njegova končna hitrost pa je 246 km/h (GTI Performance: 6,4 sekunde za pospešek do 100 km/h in največja hitrost 250 km/h). Obe GTI-različici sta opremljeni s sistemom start-stop, izpolnjujeta izpušni standard EU 6, v kombinaciji s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom pa beležita enako nizko porabo goriva 6,0 l/100 km (emisija CO2: 139 g/km).

Volkswagen Golf GTI cena - kljub vsemu ugodna!
 

To pomeni, da je poraba v primerjavi s prejšnjo generacijo Volkswagen Golf GTI manjša za 18 %. Z opcijskim 6-stopenjskim menjalnikom DSG znaša poraba GTI-jev 6,4 oz. 6,5 l/100. Športni značaj Golfa GTI se zrcali v specifičnem sprednjem in zadnjem odbijaču, tradicionalno rdeče lakiranih zavornih čeljustih, dveh kromiranih izpušnih ceveh in športnem podvozju. Poleg tega velja od zunanjih elementov omeniti še 17-palčna GTI auminijasta platišča Brooklyn in pnevmatike z dimenzijo 225/45, stranska pragova, usmernik zraka na robu strehe, difuzor in zatemnjene zadnje luči z LED tehnologijo (vklj. z LED-osvetlitvijo registrske tablice). V notranjosti optično najbolj pritegnejo vrhunski športni sedeži s karo vzorcem ("Clark"), črna stropna obloga in rdeča ambientna osvetlitev, vključno z osvetljeno vstopno letvico. Dodati velja še športne detajle opreme v slogu GTI, kot so športni volan, glava prestavne ročice, kombinirani instrument, specifične dekorativne letve ter pedali in opora za nogo iz legiranega jekla. 


Za odlično mešanico udobja in varnosti v Volkswagen Golfu GTI je Volkswagen poskrbel z obseženim izborom opreme: poleg biksenonskih žarometov, progresivnega krmiljenja, ParkPilota (parkirni senzorji spredaj in zadaj) in sistema za zaznavanje utrujenosti voznika sodijo zraven še radijski sistem Composition Touch, avtomatska klimatska naprava Climatronic in Zimski paket. Serijsko so na voljo naslednje barve lakov: tornado rdeča, črna in čista bela. Volkswagen Golf R pa predstavlja še bolj izpopolnjeno športno različico s še zmogljivejšim motorjem. Že naslednji generaciji Volkswagen Golf 5 in Volkswagen Golf 6 sta imele špotne različice, pa tudi generacije pred tem tudi. Volkswagen Golf 7 predstavlja še več in Volkswagen Golf 8 pa tudi obljubja ogromno!

Volkswagen Golf s samodejnim menjalnikom DSG Poraba goriva Najvišja hitrost 0 - 100 km/h
Bencin 1.0 TSI BMT 85kW (115KM) 4,9l/100km 196 km/h 9,9 s
Bencin 1.5 TSI ACT BMT 96kW (130KM) 4,9l/100km 209 km/h 9,1 s
Bencin 2.0 TSI BMT 221kW (300KM) 7,1l/100km 250 km/h 4,6 s
Dizel 1.6 TDI BMT 85kW (115KM) 4,0l/100km 198 km/h 10,5 s
Dizel 2.0 TDI SCR BMT 4MOTION 110kW (150KM) 4,9l/100km 211 km/h 8,6 s


Volkswagen Golf karavan - vsestransko uporabno karavanska različica Variant
 

Najuspešnejši evropski proizvajalec avtomobilov ponuja kupcem tudi vsestransko uporabno karavansko različico modela Volkswagen Golf. Podobno kot pri klasičnem kombilimuzinskemu Golfu se je masa vozila tudi pri Golf karavan Variant močno zmanjšala, ker je za do 100 kg lažji od Golfa VI in opremljen s celo armado novih asistenčnih sistemov.

Volkswagen Golf Variant
 

Golf Variant je danes eleganten vsestranski avtomobil, ki nizko porabo goriva in hkrati dinamične vozne zmogljivosti združuje z zelo visoko kakovostjo in prilagodljivostjo. Prostornina prtljažnika se je v primerjavi s predhodnikom povečala s 505 na 605 litrov. Če pa v vozilo prtljago naložimo do naslonjal sprednjih sedežev in do stropa, se Golf Variant lahko pohvali s prtljažno kapaciteto kar 1.620 litrov (prejšnji model: 1.495 litrov). Prtljažni prostor meri do zadnje sedežne klopi v dolžino 1.055 mm, do naslonjal sprednjih sedežev pa 1.831 mm; na najožjem delu meri prtljažnik v širino spoštljive 1.003 mm; spodnji rob prtljažnika je praktično nizek, le 630 mm nad tlemi – s temi podatki bi moral biti Golf Variant zlahka dorasel večini transportnih nalog.

Volkswagen Golf oprema
 

Kar zadeva opremo, je karavan zdaj prvič opremljen s prtljažnim rolojem, ki ima dvostopenjsko navijalno avtomatiko; kadar roloja ne potrebujemo, ga tako kot predelno mrežo lahko shranimo pod dnom prtljažnega prostora. Poleg tega je pri novem Golf Variant prtljažno dno zdaj mogoče nastaviti po višini oziroma ga je mogoče blokirati v različnih položajih, lahko pa ga tudi v celoti odstranimo. Še bolj praktično uporabna sta tudi vzvod za sprostitev naslonjala zadnje sedežne klopi iz prtljažnika, pa tudi samo podiranje naslonjala. Uporabnost Volkswagen Golf karavan prtljažnika podkrepijo tudi štirje kaveljčki za vrečke ali torbice. Aktualne cene si lahko ogledate v Volkswagen Golf cenik (VW Golf cenik). 
 


Volkswagen e-Golf z dosegom do 300 kilometrov
 

Kot prvi model v svojem razredu je Volkswagen Golf 7 od leta 2014 na voljo tudi z izključno električnim pogonom (e-Golf) in tudi s priključnim hibridnim pogonom (Golf GTE). Leta 2016 je Volkswagen svetovni javnosti premierno predstavil novo generacijo e-Golfa*. Brezemisijski e-Golf ima v primerjavi s prejšnjo generacijo več moči, večji doseg in inovativnejšo opremo. Ključno je povečanje dosega: e-Golf lahko zdaj z enim polnjenjem baterije lahko v povprečju (odvisno od načina vožnje in uporabe klimatske naprave) prevozil do 200 kilometrov – to pomeni, da se je njegov akcijski radij povečal za okrog 50 odstotkov. Po kriterijih "novega evropskega voznega cikla" (NEVC) znaša doseg vozila do 300 kilometrov. e-Golf, ki je na voljo samo v 5-vratni izvedbi, je postal prva izbira za vse, ki si želijo kakovostnega in popolnoma brezemisijskega vozila. Volkswagen je lani v e-Golf pričel vgrajevati novo litij-ionsko baterijo, katere kapaciteta se je s 24,2 kWh povečala na 35,8 kWh. V času ene ure se baterija na hitri polnilni postaji (DC/40 kW) lahko napolni na 80 odstotkov. Čez noč ali med službo pa se baterija na stenski polnilni postaji (AC/7,2 kW) lahko 100-odstotno napolni v manj kot šestih urah. Volkwagen e Golf cena je ugodna glede na vso tehnologijo. 

Izpopolnjena električna tehnologija


Energija se zdaj še bolj suvereno kot prej pretvarja v pogonsko moč: elektromotor razvije zdaj 100 kW, kar je 15 kW več kot pri prvi različici Volkswagen e-Golf. Hkrati se je največji navor električnega agregata povečal z 270 Nm na 290 Nm. Povprečna poraba e-Golfa znaša po kriterijih "novega evropskega voznega cikla" (NEFZ) 12,7 kWh/100 km. Lokalnih izpustov ni. Volkswagen je z modelskim letom 2017 izboljšal tudi vozne zmogljivosti e-Golfa. Brezemisijski štirivratnik pospeši do hitrosti 100 km/h v 9,6 sekunde. Najvišja hitrost znaša 150 km/h. 

VIDEO: Volkswagen Golf GTE
 


Volkswagen Golf 8 bo predstavljen leta 2019!
 

Vse relevantne novosti ob lanskoletni pomladitvi modela Golf je dobila tudi serijska različica e-Golfa – vključno s spremenjenim sprednjim delom in zadkom z žarometi in zadnjimi lučmi, oboje s celostno LED tehnologijo. V Volkswagen e-Golfu je vgrajen tudi aktivni informacijski zaslon. To je prvi električni avtomobil, v katerem lahko funkcije upravljamo z gestami. Serijska oprema vključuje tudi multimedijski sistem Discover Pro. Tudi za e-Golf so na voljo spletne storitve e-Remote in Guide & Inform ter vmesnik za pametni telefon App-Connect. Lani je Volkswagen e-Golf razširil tudi ponudbo asistenčnih sistemov za ta model. Tako so kupci deležni vgradnje asistence za zastoje in prepoznavanja pešcev za sistem Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili in sistem Emergency Assist. Prav tako pa pričakujemo tudi novo generacijo Volkswagen Golf 8, ki naj bi na ceste zapeljala proti koncu leta 2019. Volkswagen Golf 7 in Volkswagen Golf 8 bosta še dolgo med najbolj naprednimi avtomobili svojega razreda. Znamka ima trenutno v ponudbi številne modele: Volkswagen up!, Volkswagen e-up!, Volkswagen Polo, Volkswagen Golf, Volkswagen Golf Variant, Volkswagen Golf Sportsvan, Volkswagen e-Golf, Volkswagen Passat, Volkswagen Passat Variant, Volkswagen Touran, Volkswagen Sharan, Volkswagen T-Cross, Volkswagen T-Roc, Volkswagen Tiguan, Volkswagen Tiguan Allspace, Volkswagen Touareg, Volkswagen Beetle in Volkswagen Arteon.
 


Pri Porsche Inter Auto imamo v ponudbi veliko zalogo Volkswagen Golf modelov - izberi svojega!
 

Preverite zalogo vozil Volkswagen T-Cross

Največja ponudba v SlovenijiPreverjena rabljena vozila
 

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko Das WeltAuto. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

 

Vas zanima vozilo Volkswagen iz zaloge in Volkswagen akcija staro za novo?
 

Izberite si novo ali rabljeno vozilo znamke Volkswagen na naši strani www.porscheinterauto.net, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.