Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8-17.ure

CUPRA Leon VZ CUP 2022 - nova ekskluzivna različica

CUPRA Leon z novim paketom opreme VZ CUP s še bolj poudarjeno športnostjo in slogom.

CUPRA Leon VZ CUP 2022 - nova ekskluzivna različica

Doživite dinamiko v vožnji!

Bodite med prvimi v Sloveniji.

CUPRA Leon VZ CUP 2022 - največ adrenalina

Znamka CUPRA še naprej vzbuja pozornost s svojimi visokozmogljivimi aduti, tokrat s predstavitvijo modela CUPRA Leon VZ CUP. Nova pridobitev v ponudbi, ki je poklon modelom CUP Competition, prinaša pomembno novo dimenzijo modela, bodisi v 5-vratni karoserijski različici s kompaktnim zadkom ali v karavanski različici Sportstourer.

Novi CUPRA Leon VZ CUP 2022 - največje novosti

  • navdušuje z opazno zunanjostjo
  • športni značaj tudi v notranjosti
  • ekskluzivni školjkasti sedeži CUPBucket
  • 19-palčna ekskluzivna črno-bakrena platišča
  • stranske letve iz temnega aluminija
  • robusten zadnji usmernik zraka
  • zunanji ogledali iz ogljikovih vlaken
  • cečfunkcijski volan CUPRA Supersport
  • poklon modelom CUP Competition

Sodobna športnost - Leon VZ CUP

Notranjosti dajejo večjo prefinjenost ekskluzivni školjkasti sedeži CUPBucket, ki so nameščeni nižje, da zagotavljajo bolj dinamično in osredotočeno vožnjo. Z novimi zunanjimi elementi je slog modela CUPRA Leon bolj izrazit: 19-palčna ekskluzivna črno-bakrena platišča, stranske letve iz temnega aluminija, zadnji usmernik zraka (samo pri 5-vratni različici) in zunanji ogledali (opcijsko) iz ogljikovih vlaken. Tukaj je tudi večfunkcijski volan CUPRA Supersport v serijski opremi za še več nadzora. (1)

Vrhunska zmogljivost in dizajn

Leon CUPRA je že do zdaj z naprednimi pogonskimi sistemi, tehnologijami za dinamično uravnavanje podvozja ter kombinacijo športnosti in elegance pri zunanjosti in notranjosti zagotavljal edinstveno doživetje vožnje. Če k temu dodamo še celovito ponudbo povez­ljivosti in digitalizacije ter najnaprednejše asistenčne sisteme na trgu, je CUPRA Leon eden najbolj privlačnih avtomobilov v segmentu. Zdaj pa je tu CUPRA Leon VZ CUP, ki prinaša številne nove komponente, od zunanjosti do notranjosti, ki ga naredijo še bolj zaželenega ter ustvarjajo izjemen videz in občutek že tako prepoznavnega visokozmogljivega modela.

Moč vse do 228 kW in 310 KM

CUPRA Leon VZ CUP 2022 je na voljo z vrsto motorjev, vključno z elektrificiranim 2.0 TSI s 180 kW in 245 KM e-HYBRID ter bencinskimi agregati 2.0 TSI s 228 kW in 310 KM DSG 4Drive (Sportstourer), 2.0 TSI 221 kW in 300 KM in 2.0 TSI s 180 kW in 245 KM, ki zagotavljajo duha in zmogljivost znamke CUPRA. Tako najmočnejši motor razvije kar 228 kW in 310 KM. Podobne zmogljivosti so vam na voljo tudi pri modelu CUPRA Formentor.

Novi CUPRA Leon VZ CUP 2022
Novi CUPRA Leon VZ CUP 2022 Avtor: CUPRA

Školjkasti sedeži CUPBucket

CUPRA Leon VZ CUP je visokozmogljivo vozilo z dodatnimi novimi elementi. V notranjosti so njegova posebnost školjkasti sedeži CUPBucket, ki so na voljo v črnem ali petrolejno modrem usnju. Ti sedeži, ki so bili prvič predstavljeni v osupljivem CUPRA Formentorju VZ5, zagotavljajo še večjo bočno oporo in še bolj udobno vozno izkušnjo. Hrbtna stran sedežev CUPBucket je iz ogljikovih vlaken. Pomembno je, da so sedeži CUPBucket nameščeni nizko v kabini, kar zagotavlja večji izkoristek prostora in bolj ergonomičen položaj sedenja, to pa je pri vozilu s športnim značajem, kakršen je CUPRA Leon, še kako pomembno... Povrhu vsega je CUPRA Leon VZ CUP serijsko opremljen z 19-palčnimi platišči z bakreno prevleko. Ta platišča so na voljo tudi v kombinaciji z visokozmogljivimi pnevmatikami znamke Bridgestone.

Zmogljivost v novi preobleki

K sodobnemu videzu notranjosti prispeva tudi armaturna plošča z bakrenimi šivi, ki je prav tako na voljo v črni ali petrolejno modri barvi in na kateri je umeščen specifičen Cuprin volan - glavna stična točka med voznikom in avtomobilom, z ergonomsko oblikovanimi in nameščenimi satelitskimi gumbi za zagon motorja in hitri preklop v način CUPRA. Zunanjost je prav tako spremenjena, da še bolj poudari značaj modela CUPRA Leon VZ CUP.

Zadnji usmernik zraka iz ogljikovih vlaken bakrene barve 5-vratni različici ne daje le nov estetski videz, temveč tudi pripomore k pretoku zraka nad karoserijo vozila in zmanjšanju turbulenc.  Če vsemu temu dodamo še stranske letve iz temnega aluminija in opcij­ski ohišji zunanjih ogledal iz ogljikovih vlaken bakrene barve, dobimo še bolj dovršeno zunanjo podobo.

Novi CUPRA Leon VZ CUP 2022
Novi CUPRA Leon VZ CUP 2022 Avtor: CUPRA

Doživite najnovejše modele CUPRA tudi vi!

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

5

Pri Porsche Inter Auto vam nudimo mobilnost prihodnosti

5
Sergej H. stranka Porsche Verovškova
kakovostno vendar relativno drago.
5
Jerica V. stranka Porsche Verovškova
Spoštovani, rada bi le posebej pohvalila go. Meri Koren, ki je svetovanje opravila strokovno korektno in prijazno ter zagotovila, da je bilo delo opravljeno v želenem času.
5
Nataša J. stranka Porsche Verovškova
Vse je bilo ok.
Poglej vsa mnenja