EKSKLUZIVNO: CUPRA v Mariboru odprla vrata!

Izkoristite otvoritveno ponudbo in doživite najnovejše modele znamke CUPRA pri Porsche Ptujska cesta.

Spoznajte znamko CUPRA!

Prijavite se in doživite dinamiko.

Obiščite salon CUPRA v Mariboru!

Znamka CUPRA je sedaj že na voljo v središču Maribora. Na lokaciji Porsche Ptujska cesta poleg obstoječega Audi salona je sedaj zgrajen moderen salon CUPRA. Modeli znamke CUPRA navdušujejo s svojo vrhunsko tehnologijo in dinamičnim dizajnom. Vsi aktualni modeli CUPRA so v salonu že na voljo za ogled!

CUPRA - kateri modeli so že v salonu?

Lepo vabljeni v nov salon CUPRA pri Porsche Ptujska cesta ter se prepustite vrhunski izkušnji znamke CUPRA! Čaka vas tudi posebna otvoritvena ponudba!

CUPRA Formentor pri Porsche Ptujska cesta
CUPRA Formentor pri Porsche Ptujska cesta

CUPRA Formentor

Edinstven. Ekskluziven. Poln adrenalina.

CUPRA Formentor je najbolj priljubljen model znamke CUPRA - neprekosljiv športni terenec ki si ga lahko sestavite po vaših željah in potrebah. Na voljo z 150 KM in 190 KM, in v športih konfiguracijah Formentor VZ z 245 KM in VZ5 z kar 390 KM!

CUPRA Born pri Porsche Ptujska cesta
CUPRA Born pri Porsche Ptujska cesta

Električni CUPRA Born

Popolnoma električen. Neustavljiv impulz.

CUPRA Born električni avto s karakterjem - Born je prvi električni model znamke CUPRA, voznike naudušil s svojimi odlični voznimi lastnostmi in praktičnostjo, ki ju lahko maksimalno izkoristite ob vsaki vožnji! Na voljo v izvedbi EBOOST z 231 KM (170 kW) in odličnim dosegom do 550 km (wltp),

CUPRA Tavascan kmalu na voljo
CUPRA Tavascan kmalu na voljo

Cupra Tavascan 2024

Na voljo že prihodnje leto!

CUPRA Tavascan prvi električni SUV znamke CUPRA ki je bil Septembra 2023 predstavljen na avtomobilskem salonu IAA v Munchenu. Tavascan bo na voljo z 547 km dosega (wltp) in do 340 KM (250 kW) izvedbi in bo na slovenske ceste zapeljal v začetku leta 2024.

Več o modelu CUPRA Tavascan

Sestavite si svojega!

CUPRA Formentor

Že od 33.651 €*

CUPRA Formentor je najbolj priljubljen model znamke CUPRA. Formentor je neprekosljiv športni terenec SUV. *Cena velja izključno za izbrana vozila (omejena posebna ponudba) in financiranjem.

CUPRA Leon

Že od 28.555 €*

CUPRA Leon je vrhunski športni model, poln emocij z vsakodnevno uporabnostjo. V ponudbi tudi kot CUPRA Leon Sportstourer! *Cena za Cupra Leon velja s financiranjem.

CUPRA Born

Že od 40.784 €*

CUPRA Born je popolnoma električen model znamke CUPRA. Dodaten popust za vozila iz zaloge! *Cena velja s financiranjem, Dodatno je možnost pridobitve Eko sklad subvencije -4.500 €* za fizične osebe, ali dobitka DDVja za pravne osebe.

CUPRA modeli - pregled najmočnejših motorjev, tehnični podatki

Različica Moč (kW/KM) Pospešek (0-100 km/h) Najvišja hitrost (km/h)
CUPRA Leon 221, 300 5.7s 250
CUPRA Born e-Boost 77 kWh 170, 231 6.6s 160
CUPRA Formentor 287, 390 4.2s 250

CUPRA Maribor - najmodernejši salon

Popolnoma nov prodajni salon znamk CUPRA in SEAT v Mariboru na Ptujski cesti je pomembna novost za vse ljubitelje avtomobilov v središču Maribora in vsej štajerski regiji. Obe znamki sta namreč znani po svoji izjemni dinamičnosti in športnosti, zato je njihova prisotnost v Mariboru izjemno razburljiva. Znamka CUPRA je mlada znamka, ki se je uveljavila kot sinonim za športnost, strast in ekskluzivnost. Avtomobili navdušujejo s svojo vrhunsko tehnologijo in dinamičnim dizajnom. Modeli CUPRA, kot so Leon, Born, Formentor in Ateca, so zdaj že na voljo pri Porsche Ptujska cesta.

Odprtje prodajnega salona znamk CUPRA in SEAT v Mariboru prinaša številne prednosti vsem strankam. Poleg raznovrstne ponudbe vozil bodo stranke imele dostop do celovite storitve, vključno s prodajo vozil, servisom, vzdrževanjem, finančnimi storitvami in testnimi vožnjami. Izkušeno osebje omogoča strankam, da bodo lahko celovito doživele znamki CUPRA in SEAT. To je odlična priložnost za ljubitelje avtomobilov, da odkrijejo špansko strast do vožnje ter se prepustijo vrhunski izkušnji vožnje s stilom in zmogljivostjo.

CUPRA Formentor pri Porsche Ptujska cesta
CUPRA Formentor pri Porsche Ptujska cesta

CUPRA Formentor - najbolj priljubljen!

V novem salonu znamke CUPRA v Mariboru je en model hitro pridobil veliko priljubljenost med strankami - to je CUPRA Formentor. Vrhunski športni terenec je postal prava zvezda med ljubitelji avtomobilov zaradi svoje kombinacije zmogljivosti, sloga in napredne tehnologije – vse prednosti novega CUPRA Formentorja lahko stranke doživijo v novem salonu CUPRA pri Porsche Ptujska cesta.

Intervju z Anito Podgorelec, prodajno svetovalko za znamko CUPRA pri Porsche Ptujska cesta

1. Kateri modeli CUPRA so trenutno v salonu?

Trenutno so v salonu zelo različni modeli, a vsem je skupno to, da so izjemno dinamični in namenjeni različnim kupcem. Najbolj priljubljen je vsekakor izjemni in dinamični športni terenec CUPRA Formentor, sledi mu CUPRA Leon, ki je nekoliko bojl vsakodnevno uporaben, vse več priljubljenosti pa je tudi nad električnim modelom CUPRA Born.

2. Kdaj ste prvič opazili priljubljenost modela Formentor?

Priljubljenost modela CUPRA Formentor je bila izjemna že od samega začetka. Že čisto prve stranke v novem salonu so bile navdušene nad njegovim športnim videzom, zmogljivostjo in napredno tehnologijo. Zares jih je očaral že sam videz in to takoj na začetku. Formentor je res avto, ki izstopa od drugih.

3. Kaj privlači stranke k izbiri modela CUPRA Formentor?

Prepričana sem, da so stranke navdušene nad vsemi lastnostmi Formentorja. Posebej so bile očarane nad njegovim edinstvenim dizajnom, močnim motorjem ter prostornostjo in udobjem, ki jih ponuja. Na koncu je seveda pomembna tudi cena, ki je za to, kar stranka dejansko dobi, Formentor ponuja zelo veliko.

4. Nad čim so stranke najbolj navdušene po testni vožnji?

Med testnimi vožnjami so stranke pohvalile predvsem vozne lastnosti modela CUPRA Formentor, samo lego na cesti in tudi odzivnost. Posebej so uživale v njegovi dinamiki, pospeševanju in stabilnosti na cesti. Prav tako so bile navdušene nad vrhunskimi varnostnimi lastnostmi, digitalizacijo notranjosti in povezljivostjo z mobilnimi napravami.

5. Kako je strankam všeč kombinacija športnosti in prostornosti?

Kljub temu, da je Formentor v prvi vrsti športni kupejevski terenec, stranke vseeno cenijo tudi prostornost in vsestranskost. Kljub svojemu športnemu videzu ponuja Formentor velik prostor za potnike in prtljago, kar je izjemno pomembno za družine in tiste, ki pogosto potujejo na daljše razdalje.

6. Kaj vključuje aktualna akcija za novi CUPRA Formentor?

CUPRA Formentor je že takoj ob začetku prodaje takoj postaj eden izmed najbolj zaželenih modelov mlade znamke CUPRA. Zdaj je kupcem na voljo v zares posebni ponudbi, kakršne še ni bilo! Kupci lahko izbirajo med različnimi modeli z bogato serijsko opremo in vrhunskim pogonskim sklopom. Ponudba velja v kombinaciji s posebno obliko financiranja in zavarovanje CUPRA ter popusta v obliki znižanja maloprodajne cene, pohitite in si zagotovite svoj CUPRA Formentor!

CUPRA - pogosta vprašanja

CUPRA modeli - cena in financiranje?

V primeru financiranjem in zavarovanja preko Porsche Leasing vam pripadajo ugodnosti. Ob nakupu vozila CUPRA za aktualne ugodnosti preverite veljavnost akcije pri prodajnih svetovalcih.

CUPRA 2023 konfigurator

CUPRA modeli - kateri so na voljo?

CUPRA - kateri modeli so v ponudbi?

CUPRA - kateri model je najbolj priljubljen?

CUPRA Formentor je osvojil srca ljubiteljev avtomobilov po vsem svetu, saj ponuja nekaj, česar doslej še nismo videli. Ta izjemno priljubljen športni terenec predstavlja popolno kombinacijo prestižnega stila, vrhunske zmogljivosti in naprednih tehnologij, ki postavljajo nove standarde v svojem razredu.

Ali je CUPRA Born popolnoma električni model?

CUPRA Born je vse bolj priljubljen električni model. CUPRA Born osvaja kupce v Sloveniji, saj zagotavlja največji električni užitek v vožnji. Navdušuje z neizmernim in popolnim užitkom v vožnji in najnovejšimi električnimi tehnologijami z dosegom do 540 kilometrov (WLTP).

Pogoji akcije

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do 31.10.2023. Veljavnost akcije preverite pri prodajnih svetovalcih. Akcija velja do 31. 10. 2023 oz. do odprodaje omejene količine vozil na zalogi. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.

CUPRA FORMENTOR AKCIJA

*Prihranek do 4.000 € z DDV že vključuje priporočen prihranek v višini 3.000 € z DDV in BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000 € z DDV do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBON_02_2023 (več na www.porscheleasing.si).« ** Permanentno Porsche Kasko zavarovanje za 1 €/mesec velja 1. leto, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV 1), (več na www.porscheleasing.si). *** Bon za zimske pnevmatike v višini 500 € velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme CUPRA. Akcija velja do preklica oz. do odprodaje omejene količine vozil na zalogi. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. *Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; znamka si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti. Poraba električne energije 14,6 kWh / 100 km. Emisije CO₂ 0 g /100 KM.

CUPRA LEON AKCIJA

Čas polnjenja prek domače polnilne postaje je približno 3 ure in 40 minut. Vendar se čas polnjenja lahko razlikuje glede na temperaturo, napetost polnilne postaje, stanje baterije in uporabo drugih električnih naprav med polnjenjem. Poraba goriva 1,3 - 1,6 l / 100 km. Poraba električne energije 15,6 kWh / 100 km. Emisije CO₂ 30 - 36 g / km. *Prihranek do 3.000 € z DDV že vključuje priporočen prihranek v višini 2.000 € z DDV in BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000 € z DDV do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBON_02_2023 (več na www.porscheleasing.si).« ** Permanentno Porsche Kasko zavarovanje za 1 €/mesec velja 1. leto, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV 1), (več na www.porscheleasing.si). *** Bon za zimske pnevmatike v višini 400 € velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme CUPRA.

CUPRA BORN AKCIJA

Prihranek do 4.000 € z DDV že vključuje priporočen prihranek v višini 2.500 € z DDV in BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.500 € z DDV do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBON_02_2023 (več na www.porscheleasing.si).« Za vozila iz zaloge velja dodaten popust, kupec ob nakupi pridobi bon za nakup polnilne postaje v vrednosti 500 €* Več na www.porscheleasing.si.