CUPRA Born vse bolj priljubljen električni avto!

Omejena količina že razprodana! CUPRA Born BOLD osvaja kupce v Sloveniji: že od 34.999 €!

Začutite CUPRA Born!

Born BOLD čaka na vas.

BORN BOLD že od 34.999 €

Zadnja informacija: omejena količina že razprodana! V kolikor se bodo sprostila nova vozila ali se bo akcija ponovila - vse interesente naprošamo, da nam zaupajo kontakte podatke in jih bomo obvestili med prvimi. Izpolni formular!

CUPRA je s popolnoma novim električnim modelom CUPRA Born navdušila slovenske kupce! Navdušuje z neizmernim in popolnim užitkom v vožnji in najnovejšimi električnimi tehnologijami z dosegom do 549 kilometrov (velja za model z baterijo 77 kWh, WLTP). Pri povsem novi izjemni vrhunski znamki CUPRA boste našli najbolj zmogljive in športne modele za največji užitek v vožnji. Preverite intervju o priljubljenosti novega modela CUPRA Born s specialistom za prodajo vozil CUPRA, Andrejem Ličnom. Preverite tudi: hišne polnilnice.

CUPRA BORN BOLD (58 kWh) - OMEJENA PONUDBA
Vozila so del omejene ponudbe vozil v prihodu ter že skonfigurirana. V Sloveniji bodo predvidoma do konca leta 2023. Na voljo so vozila različnih barv. Cena velja ob nakupu s financiranjem ali ob plačilu z gotovino.

Ponudba velja pri CUPRA Porsche Verovškova in CUPRA Porsche Ptujska cesta. Model CUPRA Born lahko pred naročilom preizkusite na testni vožnji in si ga ogledate v našem salonu. Pokličite nas 041 392 204 za dodatne želje.

Akcijska ponudba CUPRA BORN BOLD (58 kWh, doseg 426 km, WLTP)

 • 34.999 €: Akcijska cena
 • -6.500 €*: Eko sklad subvencija za fizične stranke
 • 28.499 €*: Strošek kupca za nakup vozila v primeru pridobitve nepovratne finančne spodbude s strani EKO SKLAD-a

MOŽNOST PRIDOBITVE EKO SKLAD SUBVENCIJE

 • V ceni vozila še ni upoštevana subvencija EKO SKLAD-a v višini 6.500 EUR.
 • Kupec vozila lahko pridobi nepovratno finančno spodbudo za vozilo, s strani EKO SKLAD-a (javni poziv 107SUB-EVOB23). Več info tukaj.

*Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo, s strani EKO SKLAD-a, na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva 107SUB-EVOB23. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančni sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih objavljenih na spletni strani EKO SKLAD-a. Prodajalec družba PORSCHE INTER AUTO d.o.o., ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij objavljenih na spletnih straneh EKO SKLAD-a, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca in to iz kateregakoli razloga.«

CUPRA Born BOLD

Že od 34.999 €

POSEBNA PONUDBA za omejeno količino CUPRA BORN BOLD v prihodu. Cena velja ob nakupu z gotovino ali s financiranjem, možnost pridobitve Eko sklad subvencije -6.500 EUR.

CUPRA Born tehnični podatki, kapaciteta baterije, moč

Različica Kapaciteta baterije (kWh) Doseg WLTP (km) Moč (kW/KM)
Cupra Born 58 426 150/204
CUPRA Born e-Boost 58 421 170/231
CUPRA Born 77 551 170/231
Novi CUPRA Born
Novi CUPRA Born Avtor: Jan Gregorin

Intervju z Andrejem Ličnom, specialistom za znamko CUPRA

Kaj vključuje aktualna akcija za novi Born?

V tej omejeni neverjetni ponudbi vam je na voljo model CUPRA Born Bold z baterijo kapacitete 58 kWh z dosegom do 426 km po WLTP standardu. Vozila so del omejene ponudbe vozil v prihodu ter že naročena in skonfigurirana. V Sloveniji bodo predvidoma do konca leta 2023. Na voljo so vozila različnih barv. Cena velja ob nakupu s financiranjem ali ob plačilu z gotovino. Kupci imajo tudi možnost pridobitve Eko Sklad subvencije v višini 6.500 €*.

CUPRA Born Bold - vključena serijska oprema:

 • 18" alu. platišča Cyclone
 • glasovno upravljanje
 • možnost izbire voznega profila CUPRA
 • parkirni sistem spredaj in zadaj
 • LED žarometi spredaj in zadaj
 • Climatronic avtomatska klimatska naprava
 • dinamično krmiljenje
 • večfunkcijski usnjen volan
 • športno podvozje
 • Digital Cockpit 5,3 in sredinski zaslon 12
 • ambientna osvetlitev Multicolor

 

Električni CUPRA Born je že vse od predstavitve navdušil slovensko javnost. Kaj je tisto, kar najbolj navdušuje kupce?

CUPRA vozila so edina, ki zagotavljajo občutek v vožnji, primerljiv z izjemnim športnim doživljanjem. Kupce vsekakor navdušuje tudi izjemen in izjemno izrazit zunanji videz vozila, ki je zares markanten, na cesti izstopajoč. Ni osebe, ki ne bi pogledala za novim električnim modelom CUPRA Born - električni avtomobil. Ko kupci samo pridejo v salon, takoj vedo, da gre za nekaj posebnega in drugačnega, velikokrat gre za zaljubljenost na prvi pogled. Seveda ne smem pozabiti tudi na bogato, raznoliko opremo in številne možnosti personalizacije.

Ali se je z Bornom položaj znamke CUPRA v Sloveniji še bolj utrdil?

Vsekakor se je z novim električnim modelom CUPRA born še veliko bolj utrdil, z znamko smo dosegli tudi tiste kupci, ki si želijo električne mobilnosti prihodnosti, ne želijo pa se odpovedati pravi vozniški izkušnji. V zadnjih letih se je znamka CUPRA izjemno htiro razvila in močno povečala tržni delež v Sloveniji in na svetu - seveda so k temu pripomogli vsei najnovejši CUPRA model, kupejevski športni terenec CUPRA Formentor in izjemno zmogljivi CUPRA Leon. Pričakujemo pa še večji in hitrejši razvoj v naslednjih letih s številnimi novimi modeli.

Kakšen je občutek vožnje v električnem vozilu in kaj prepriča kupce za nakup električnega modela Born?

Absolutno jih brez dvoma takoj prepriča testna vožnja, kjer lahko občutijo takojšen in izjemen pospešek in občutek hitrosti. Takoj sledijo vozne lastnosti in obnašanje vozila v ovinkih - kupci velikokrat pravijo, da imajo občutek kot da so eno z vozilom. Impresivni so tudi tehnični podatki. Doseg do 426 kilometrov (WLTP) je vrhunski in je v poletnem času tudi zlahka dosegljiv z varčno vožnjo, pozimi pa se doseg zaradi ogrevanja zmanjša na okrog 350 realnih kilometrov. To velja za 58 kWh baterijo, še več zmogljivosti in doseg do 549 km (WLTP) pa zagotavlja večja 77 kWh baterija. Pri Porsche Verovškova nudimo vse za mobilnost prihodnosti na enem mestu, izjemne hišne polnilnice CUPRA Charger.

Ali je novi CUPRA Born res zasnovan tako, da vzbuja čustva?

Novi CUPRA Born združujejo vse, kar pričakujejo najbolj zahtevni vozniki. Športno, a hkrati udobno, kvalitetno vožnjo v vseh razmerah. Neprimerljiva dinamika v kombinaciji z izjemnimi inovacijami. Dizajn, ki navdušuje. Vrhunska oblika za tiste, ki iščejo nekaj več. Drzna vizija, ki združuje elegantno karoserijo in športne linije. Izkusite lahko popolno vožnjo z najsodobnejšimi digitalnimi funkcijami!

Za kateri paket opreme se največkrat odločajo slovenci?

Slovenski kupci se največkrat odločijo za Meglično sivo barvo, med dodatno opremo skorajda vsi izberejo tudi toplotno črpalko za večji doseg in bolj učinkovito izrabo kapacitete baterije, odločijo se tudi za Privacy Glass dodatno zatemnjena stekla, 19" bakrena aluminijasta platišča TYPHOON. Priporočamo vam, da si ga sestavite sami: CUPRA Born konfigurator

Koliko znaša električni doseg in kako se polni?

Trenutno so na voljo različice z baterijo 58 kWh z dosegom do 426 kilometrov (WLTP) in največja baterija 77 kWh, ki zagotavlja doseg do 549 kilometrov (WLTP).

Polnjenje AC poteka z največjo močjo 11 kWh, polnjenje DC pa do 130 kW (na hitrih polnilnicah). Novega CUPRA Borna lahko tako polnite doma, na poti ali na cilju. Polnite ga doma prek običajne gospodinjske vtičnice ali polnilne postaje CUPRA. Pri polnjenju CUPRA Borna na poti (na poti do cilja ali na cilju samem) lahko uporabite javne polnilne postaje AC ali javne polnilne postaje DC (najbolj hitro polnjenje - polnjenje na hitrih polnilnicah z močjo 125 kW (baterija kapacitete 77 kWh): za 100 km vožnje se lahko napolni v samo 7 minutah). Električne polnilnice - preverite bogato ponudbo polnilnic pri Porsche Verovškova.

Katere so prednosti električnega avta in komu so namenjeni?

Vsekakor so najbolj namenjeni tistim, ki imajo možnost polniti avto doma na svoji domači polnilnici, podjetjem zaradi obdavčitve in polnjenja na službenem parkirišču in ostalim, ki imajo ostale možnosti polnjenja. Vsekakor pa so tudi številne prednosti kot je cenejši servis na 2 leti brez omejitve kilometrov, manj vzdrževanja, subvencija za električna vozila ob nakupu in še veliko ostlaih prednosti.

Kakšen je značilni slovenski kupec modela CUPRA Born? Kakšne stranke se največkrat odločijo za vozila te znamke?

Kot sem lahko kupce prepoznal v zadnjih nekaj letih, gre vsekakor za najbolj zahtevne kupce, ki si želijo izstopati od drugih, tako na cesti kot v življenju. Si želijo nekaj več, nekaj bolj posebnega, si želijo avto tudi čutiti in uživati na vsakem kilometru z nasmehom na obrazu.Tega pri drugih znamkah ne dobijo. Največjih je po starosti v obdboju med 30 in 50 let.

Kako ste pri Porsche Inter Auto dosegli tako rast priljubljenosti znamke CUPRA?

Znamki CUPRA smo se pri Porsche Inter Auto povsem predali in si zadali velike cilje že v samem začetku, to je vsekakor zelo pripomoglo k velikem uspehu. Z akcijami, specialnim svetovanjem na podlagi bogatih izkušenj, timskim delom. Prav iz tega razloga, nisem prav nič presenečen, da je tudi v Sloveniji vse več zanimanja za to znamko.

Kako pričakujete, da se bo znamka CUPRA razvijala?

Pričakujemo hitro in izjemno rast, predvsem tudi novim modelom, ki bodo dodobra popestrili avtomobilski trg po vsem svetu, vsekakor tudi v Sloveniji. Pri znamki CUPRA smo pred nekaj časa predstavili začrtane smernice za prihodnja tri leta, do leta 2025 bomo namreč predstavil tri nove modele. CUPRA Terramar bo 4,5 metra dolg športni terenec izrazito športnega značaja ter s klasičnimi motorji in priključnohibridnim pogonskim sklopom nove generacije. Kmalu bo predstavljen tudi CUPRA Tavascan, kupejevsko urezan križanec drznih linij. CUPRA Urbanrebel, kompaktni avtomobil z električnim pogonom moči 166 kW (226 KM) bo do stotice predvidoma pospešil v 6,9 sekunde in bo z enim polnjenjem omogočal do 440 km dosega.

Novi CUPRA Born
Novi CUPRA Born Avtor: Jan Gregorin
Novi CUPRA Born
Novi CUPRA Born Avtor: Jan Gregorin
Novi CUPRA Born
Novi CUPRA Born Avtor: Jan Gregorin
Novi CUPRA Born
Novi CUPRA Born Avtor: Jan Gregorin
Novi CUPRA Born
Novi CUPRA Born Avtor: Jan Gregorin
Novi CUPRA Born
Novi CUPRA Born Avtor: Jan Gregorin
Novi CUPRA Born
Novi CUPRA Born Avtor: Jan Gregorin
Novi CUPRA Born
Novi CUPRA Born Avtor: Jan Gregorin
Novi CUPRA Born
Novi CUPRA Born Avtor: Jan Gregorin
Novi CUPRA Born
Novi CUPRA Born Avtor: Jan Gregorin
Novi CUPRA Born
Novi CUPRA Born Avtor: Jan Gregorin
5

Naj tudi vas prepričajo modeli znamke CUPRA!

5
Sergej H. stranka Porsche Verovškova
kakovostno vendar relativno drago.
5
Jerica V. stranka Porsche Verovškova
Spoštovani, rada bi le posebej pohvalila go. Meri Koren, ki je svetovanje opravila strokovno korektno in prijazno ter zagotovila, da je bilo delo opravljeno v želenem času.
5
Nataša J. stranka Porsche Verovškova
Vse je bilo ok.
Poglej vsa mnenja

*Preverite pogoje akcije

CUPRA BORN BOLD: akcijska ponudba omejenega števila vozil, katera so že vnaprej skonfigurirana in so v prihodu v Slovenijo. Predviden rok prevzema do konca leta 2023. Cena velja ob financiranju ali pri plačilu z gotovino. Ponudba velja pri Porsche Verovškova in Porsche Ptujska cesta. Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo, s strani EKO SKLAD-a, na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva 84SUB-EVOB20. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančni sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih objavljenih na spletni strani EKO SKLAD-a. Prodajalec družba PORSCHE INTER AUTO d.o.o., ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij objavljenih na spletnih straneh EKO SKLAD-a, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca in to iz kateregakoli razloga.«

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do 31.8.2023. Veljavnost akcije preverite pri prodajnih svetovalcih.
*Prihranek do 1.000 € z DDV ali do 4.000 € z DDV za izbrane modele že vključuje priporočen prihranek in BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000 € z DDV do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBON_02_2023 (več na www.porscheleasing.si).« ** Permanentno Porsche Kasko zavarovanje za 1 €/mesec velja 1. leto, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV 1), (več na www.porscheleasing.si). Akcija velja do preklica oz. do odprodaje omejene količine vozil na zalogi. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. *Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; znamka si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti. Več na www.porscheleasing.si. **Nekatere funkcije virtualnega prikazovalnika z razširjeno resničnostjo bodo na voljo leta 2024. Podatki za CUPRA Born z baterijo 45 kWh še niso kočni, posodobili jih bomo, ko bodo na voljo. Omenjene vrednosti so rezultat homologacije izbranega modela, v skladu z Uredbo ES 2018/858. Razpoložljiva moč (kW) in pospešek modela sta odvisna od stanja napolnjenosti baterije in njene temperature. Natančen doseg vozila je odvisen od številnih dejavnikov, med katerimi so pot, vremenske razmere, obremenitev vozila (potniki + prtljaga), starost in stanje baterije, dodatna oprema (aluminijasta platišča, pnevmatike itd.), uporaba perifernih porabnikov energije, kot so ogrevanje, klimatska naprava in ogrevani sedeži, ter način vožnje. Navedeni doseg je bil izračunan v skladu z uredbo WLTP, ki določa standardne preskusne pogoje, ki veljajo za vse proizvajalce vozil. To zagotavlja, da so vrednosti, izračunane v skladu s to uredbo, primerljive za vsa vozila. Informacije o državnih subvencijah za električna vozila lahko najdete na https://www.ekosklad.si/prebivalstvo. Prikazane informacije (slike, cena, podatki itd.) so orientacijske narave, namenjene predhodni rezervaciji, in se lahko do začetka prodaje spremenijo. Pred nakupom jih še enkrat preverite. Slike so simbolične. * Bonus/prihranek v obliki znižanja maloprodajne cene vozil velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. ali Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja (permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali 2Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV 1), pod pogoji akcije SEBON_2022. Več na www.porscheleasing.si Slike so simbolične. Ponudba traja do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.