PREDSEZONSKA AKCIJA & ugodnejše cene: Zimske pnevmatike, Celoletne pnevmatike, kompleti koles!

NAKUP AVTOMOBILA & akcijsko financiranje

Do - 700 € bonusa ob nakupu rabljenega vozila

NAKUP AVTOMOBILA & akcijsko financiranje

NAKUP AVTOMOBILA - in ugodnejše akcijsko financiranje!

Nakup avtomobila, naj si bo to nakup rabljenega ali popolnoma novega vozila, je lahko zelo zapleten postopek, veliko vloge pa pri tem zahteva tudi sama finančna plat nakupa avtomobila. V zadnjem času pa so se na trgu pojavile še druge, bolj ugodne rešitve, ki vam lahko močno olajšajo nakup avtomobila. Financiranje vozil pri Porsche Inter Auto vam je zelo prilagojeno s številnimi rešitvami, ki vam bodo zagotovo ustrezale tako glede vaših potreb kot vašim zmožnostim. Preverite našo ponudbo: rabljena vozila.

Celotna zaloga rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto

Preveri zalogo iz naših 5 poslovalnic po vsej Sloveniji.

AKCIJSKO financiranje za rabljena vozila: do - 700 € bonusa

FINANCIRANJE VOZIL AKCIJA - Izkoristite akcijo in si zagotovite do - 700 € bonusa! Velja v primeru financiranja vozil (finančni leasing ali operativni leasing), kredita in zavarovanja** hkrati. V akciji prejmete do - 700 €* bruto bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene rabljenega vozila.

-700,00 EUR BONUS* v veljavi naslednji pogoji:

 • Minimalni znesek financiranja: 7.000 EUR
 • Obvezna sklenitev zavarovanja AO + AK preko družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o., pri kateri so na voljo ugodni pogoji zavarovalnic: Porsche Zavarovanje do -33% popust, Zavarovalnica Triglav do -35% fiksni popust in individualni popust, Zavarovalnia Sava do -50% popust in Zavarovalnica Generali individualni popust.
 • Oblika financiranja: kredit in finančni leasing (od 36 do 84 mesecev), operativni leasing (od 36 do 60 mesecev),
 • Polog: maksimalni polog je 50% nabavne vrednosti vozila (pri operativnem leasingu 30%)
 • Enkratni stroški obdelave: 100 EUR
   

-500,00 EUR BONUS* v veljavi naslednji pogoji:

 • Minimalni znesek financiranja: 5.000 EUR
 • Obvezna sklenitev zavarovanja AO + AK preko družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o., pri kateri so na voljo ugodni pogoji zavarovalnic: Porsche Zavarovanje do -33% popust, Zavarovalnica Triglav do -35% fiksni popust in individualni popust, Zavarovalnia Sava do -50% popust in Zavarovalnica Generali individualni popust.
 • Oblika financiranja: kredit in finančni leasing (od 36 do 84 mesecev), operativni leasing (od 36 do 60 mesecev),
 • Polog: maksimalni polog je 50% nabavne vrednosti vozila (pri operativnem leasingu 30%)
 • Enkratni stroški obdelave: 100 EUR
AKCIJA 700 € za rabljena vozila
AKCIJA 700 € za rabljena vozila

Vam pripravimo ponudbo financiranja po meri?

Vas zanima več informacij? Imate mogoče dodatna vprašanja? Vpišite svoje podatke in vas pokličemo nazaj!

Das WeltAuto - zaupanja vreden nakup rabljenih vozil!

Pri Porsche Inter Auto vam nudimo preverjena rabljena vozila iz programa Das WeltAuto. Znamka Das WeltAuto v svoji ponudbi združuje le najbolj bogato ponudbo malo rabljenih, redno vzdrževanih in odlično ohranjenih avtomobilov z malo prevoženimi kilometri po dostopni ceni. Ponudba vozil Das Welt Auto omogoča, da boste v primeru nakupa rabljenega vozila zelo zadovoljni.

Naši izkušeni strokovnjaki pred prodajo vsak avtomobil temeljito pregledajo na dvigalu in očistijo. V redkem primeru odkritja nepravilnosti, se ji naši izkušeni strokovnjaki Das WeltAuto posvetijo še pred prodajo - vse z namenom, da vam zagotovimo najbolj brezskrbno izkušnjo mobilnosti.

Bistvene prednosti Das WeltAuto rabljenih vozil

 • garancija za rabljeno vozilo - možnost dokupa podaljšanega jamstva RV PLUS,
 • natančen tehnični pregled kakovosti vozila,
 • profesionalna optična priprava,
 • testna vožnja in
 • akcijsko financiranje vozil. 
Das Welt Auto trgovci rabljenih vozil
Das Welt Auto trgovci rabljenih vozil

Katere so prednosti financiranja pri Porsche Inter Auto?

 • Enostavno in hitro, prvi odgovor v 24 urah,

 • strokovna pomoč pri nakupu in izbiri ustreznega načina financiranja – vse na enem mestu,

 • način financiranja prodajni strokovnjak vedno prilagodi vašim osebnim željam, pričakovanjem in zmožnostim;Stalne prodajne akcije financiranja, ki so plod tesnega sodelovanja med uvoznikom znamke, družbe Porsche Finance Group Slovenia in prodajalcem in vedno pomenijo še ugodnejši nakup in

 • financiranje je tako vedno prilagojeno vašim potrebam in zahtevam.

Katero financiranje izbrati?

Pri Porsche Inter Auto vam nudimo več različnih oblik financiranja, s katerimi želimo ugoditi čim večjemu številu kupcev in njihovim potrebam. Najsi bodo to fizične ali pravne osebe, kupci novih vozil ali posamezniki, ki želijo kupiti ali dolgoročno najeti malo rabljeno vozilo, kar ponujajo v sklopu programa Das WeltAuto.

Finančni leasing in avtomobilski kredit

Ena in za številne stranke najbolj zanimiva med paleto rešitev je klasični kredit. Takšen kredit je mogoče najeti za odplačilno dobo od treh do petih let, edini pogoj pa je, da znaša maloprodajna cena vozila najmanj 6.000 evrov. Seveda pa avtomobil tako kot pri klasičnem kreditu ob podpisu kupoprodajne pogodbe v postane vaša last!

Druga rešitev, ki prinaša svoje prednosti, je finančni leasing (avto leasing). Ta se nekoliko razlikuje od kredita, saj avtomobil, ki ga kupite postane vaš šele, ko se leasing izteče. Takšen nakup je včasih še nekoliko bolj smotrn. Recimo, da že imate star avtomobil, ki bi ga želeli zamenjati z novim. Starega vam namreč lahko odkupijo, njegovo vrednost pa nato upoštevajo pri začetnem vložku za nakup novejšega. Ta vložek lahko znaša do polovice zneska celotnega financiranja in višji kot je začetni vložek, manjši bodo obroki.

Zaupanje pri nakupu rabljenih vozil
Zaupanje pri nakupu rabljenih vozil Avtor: Porsche Inter Auto

Operativni leasing - tudi na voljo pri Porsche Inter Auto

Finančni leasing in kredit nista edini rešitvi, ki jih ponujamo v sklopu storitev Das WeltAuto. Poskrbijo namreč lahko tudi za posameznike ali podjetja, ki avtomobila pravzaprav ne želijo kupiti, vseeno pa ga potrebujejo. To omogoča operativni leasing, pri katerem prevzamemo skrb za vaš avtomobil, ki bo tako ves čas v najboljši formi. Pri tej obliki financiranja vam omogočamo, da tudi vi sami na nek način tudi sami poskrbite za višino mesečnega obroka, saj je ta odvisen od števila prevoženih kilometrov v vsakem mesecu posebej, hkrati pa je s 30 odstotki najvišjega pologa nižji tudi vstopni znesek. In ko se obdobje leasinga, ki lahko traja od 36 do 60 mesecev oziroma od treh do petih let, konča, vozilo preprosto vrnete in prevzamete novega. Za prodajo starega poskrbijo pri Porscheju.

Vaš prvi korak do novega avtomobila je v bistvu zelo preprost. Najprej torej obiščite spletno stran www.porscheinterauto.net in preglejte ponudbo rabljenih vozil na zalogi, nato se skupaj pogovorite, katera je najboljša rešitev za vas.

Pokličite nas - za vsa dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

5

Zagotavljamo vam najboljšo vrednost za vaš denar!

5
Sergej H. stranka Porsche Verovškova
kakovostno vendar relativno drago.
5
Jerica V. stranka Porsche Verovškova
Spoštovani, rada bi le posebej pohvalila go. Meri Koren, ki je svetovanje opravila strokovno korektno in prijazno ter zagotovila, da je bilo delo opravljeno v želenem času.
5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
Poglej vsa mnenja

Pogoji akcijskega financiranja RABLJENA VOZILA - 700 € BONUSA

Pogoji financiranja RABLJENA VOZILA do - 700,00 EUR bonusa

**obvezna sklenitev zavarovanja AO + AK preko družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o., pri kateri so na voljo ugodni pogoji zavarovalnic: Porsche Zavarovanje do -33% popust, Zavarovalnica Triglav do -35% fiksni popust in individualni popust, Zavarovalnia Sava do -50% popust in Adriatic Slovenica individualni popust. *Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 700 EUR z DDV velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in sklenitvijo  AO+AK zavarovanja pri družbi Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o, pod pogoji akcije RVBON_2020. Preverite termin veljave akcije. Pogoji ne veljajo za dostavo, testna vozila, rent-a car, taxi, avto šole, intervencijo in velike stranke. Pogoji akcije RVBON_2020. Za informativno ponudbo se obrnite na vašega najbližjega pooblaščenega prodajno-servisnega partnerja za vozila Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in Volkswagen Gospodarska vozila v Sloveniji.