Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Škoda Enyaq Sportline iV 2021 - športna različica!

Škoda Enyaq Sportline iV 2021 - predprodaja se bo začela v naslednjih mesecih, prva vozila bodo pri Porsche Inter Auto v začetku poletja 2021.

Škoda Enyaq Sportline iV 2021 - športna različica!

Želite naročiti novi Škoda Enyaq iV?

Naj vas navduši električna prihodnost.

Škoda Enyaq Sportline iV

Škoda Enyaq Sportline iV je športna električna različica - z različnimi dodatki kot so črni dodatki na karoseriji, velikimi aluminijastimi platišči, športnimi sedeži in drugimi dodatki. V predprodaji pa je že osnovni Škoda Enyaq model. 

Škoda Enyaq Sportline iV posebnosti:

  • črni dodatki
  • velika aluminijasta platišča
  • dinamične vozne lastnosti
  • večfunkcijski športni volan
  • športno podvozje
     

Pomembne informacije:

​​​​​​​Škoda Enyaq iV 60 – že od 33.909 € (z Eko sklad subvencijo)!
Na voljo je le še nekaj vozil Škoda Enyaq, zato vam svetujemo, da čimprej kontaktirate naše prodajne svetovalce za naročilo in si zagotovite svojega. Pišite nam na [email protected] ali pokličite na 051 288 567.

Škoda Enyaq Sportline iV 2021
Škoda Enyaq Sportline iV 2021 Avtor: Škoda
Škoda Enyaq Sportline iV 2021
Škoda Enyaq Sportline iV 2021 Avtor: Škoda

Škoda Enyaq Sportline iV - doseg

Sportline pri znamki Škoda že tradicionalno pripada modelom z izrazitim športnim videzom in dinamičnimi voznimi lastnostmi. Ste vedeli, da je različica Sportline pri modelu Škoda Enyaq iV na voljo za kar tri motorne izvedbe? Škoda Enyaq iV 60 z močjo 132 kW ima zadnji pogon in doseg do 390 kilometrov, prav tako tudi Škoda Enyaq iV 80, ki ima 82-kWh baterijo, moč 150 kW in doseg do več kot 520 kilometrov po kriterijih WLTP. Škoda Enyaq iV 80x, ki pa ima še en elektromotor in z njim štirikolesni pogon; skupno lahko razvije moč 195 kW in največji navor 425 Nm - doseg po kriterijih WLTP znaša kar 500 kilometrov.

Novi Škoda Enyaq iV – tehnični podatki, primerjava različic

Različica Moč (kW/KM) Menjalnik Kapaciteta baterije (kWh) Domet (km)
Škoda Enyaq iV 60 132/180 samodejni menjalnik 58.3 390
Škoda Enyaq iV 80 150/204 samodejni menjalnik 77.1 510

Želite naročiti novi Škoda Enyaq iV?

Naj vas navduši električna prihodnost.

Izrazita dinamika Škoda Enyaq iV

Z odličnim pogonskim sklopom in zmogljivim elektromotorjem ter s pogonom na zadnji kolesni par ali vsa štiri kolesa je novi Škoda Enyaq Sportline iV vse­kakor zagotovljen za visoko vozno dinamiko. Ta še posebno pride do izraza pri različici Sportline s serijskim športnim podvozjem, ki je na sprednji premi spuščeno za 15 milimetrov in na zadnji premi za 10 milimetrov. Najvišja hitrost je pri vseh treh motornih izvedbah 160 km/h. Športni videz poudarjajo visokokakovostni detajli na zunanjosti in v notranjosti.

Različico Sportline bodo izdelovali v matični tovarni Škoda v Mladi Boleslav, enako kot osnovni model Škoda Enyaq iV. To je edina modelska serija na osnovi modularne platforme za električna vozila (MEB) v Evropi, ki jo koncern Volkswagen proizvaja zunaj Nemčije. (1)

Škoda Enyaq Sportline iV - zunanjost

S številnimi svetleče črnimi elementi se mogočni Škoda Enyaq iV v športni različici Sportline zdi še bolj dinamičen kot sicer. K temu seveda prispevajo markantna mreža hladilnika, okenski okvirji, strešne letve in difuzor v zadnjem odbijaču, enako pa tudi napis Škoda s posamičnimi črkami in značke na pokrovu prtljažnika. Robustni stranski pragovi so realizirani v barvi vozila. Škoda Enyaq iV ima tudi specifi­čni spodnji del sprednjega odbijača in znački Sportline na sprednjih blatnikih. Samozavestno podobo poudarjajo velika, polirana 20-palčna aluminijasta platišča Vega ali 21-palčna Betria; za oba tipa platišč je značilen ekskluziven dizajn Sportline

Škoda Enyaq Sportline iV je serijsko opremljen z LED matričnimi žarometi. 24 individualno krmiljenih svetlečih diod v posameznem matričnem modulu za dolge luči omogoča, da je svetloba dolgih luči vedno prilagojena tako, da ne slepi drugih udeležencev v prometu. Vozila in svetlobo odbijajoče osebe ali predmeti, ki jih zazna kamera na vetrobranskem steklu, inteligentna tehnologija luči v svetlobnem snopu avtomatsko zatemni.

Škoda Enyaq Sportline iV - Design Selection

Škoda je primodelu Enyaq iV vpeljala inovativen koncept notranje opreme z novimi paketi Design Selection, ki se zgledujejo po sodobnih bivanjskih svetovih in v katerih so barve in materiali med seboj idealno usklajeni. Za različico Enyaq Sportline iV so notranji oblikovalci ustvarili svoj paket Design Selection. Prevleke in stropna obloga so pretežno črne barve, dekorativni elementi s karbonskim videzom pa armaturni plošči in vratnim oblogam dodajajo optične poudarke. Črno oblogo armaturne plošče, ki je iz sintetičnega usnja, krasijo sivi kontrastni šivi. Dizajnu celotne notranjosti so nenazadnje prilagojeni tudi predpražniki z obrobami športno sive barve.

Paket Design Selection Sportline vključuje tudi ekskluzivne črne športne sedeže z integriranimi vzglavniki. Sedežne prevleke so izdelane iz mikrotkanine Suedia in imajo sive obrobe. Enyaq Sportline iV je serijsko opremljen z usnjenim večfunkcijskim volanom s športnim 3-krakim dizajnom. Z enostavnimi upravljalnimi tipkami in vrtljivimi regulatorji omogoča krmiljenje številnih avtomobilskih funkcij. V usnje oblečeni volanski obroč krasijo sivi kontrastni šivi, na spodnjem kraku pa je značka z napisom Sportline. Vizualno podobo paketa zaokrožajo kapice pedalov v videzu aluminija.

Škoda Enyaq Sportline iV 2021
Škoda Enyaq Sportline iV 2021
Škoda Enyaq Sportline iV 2021 Avtor: Škoda
Škoda Enyaq Sportline iV 2021
Škoda Enyaq Sportline iV 2021 Avtor: Škoda
   
5

Znamka ŠKODA je prepričala že mnogo naših strank. Pri Porsche Inter Auto pa s strokovnimi rešitvami gradimo medsebojno zaupanje!

5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
5
Mediha C. stranka Porsche Koper
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
5
Ivan M. stranka Porsche Maribor
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
Poglej vsa mnenja

*Preverite informacije v tem članku!

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba električne energije, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; ŠKODA si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.