Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8-17.ure

Škoda Enyaq iV 2022 - posebna ponudba

Škoda Enyaq iV je električni športni terenec znamke Škoda. Posebna ponudba do 30.9.2022!

Škoda Enyaq iV 2022 - posebna ponudba

Doživite novi Škoda Enyaq iV!

Naj vas navduši električna prihodnost.

Škoda Enyaq iV - ugodnosti ob nakupu!

Škoda Enyaq iV - sedaj ga lahko že doživite v živo pri Porsche Verovškova, Maribor in Koper! Prvi električni avto znamke Škoda podznamke iV. Na voljo sta dve različici, Enyaq iV 60 z 397 km dosega in Enyaq iV 80 z 544 km dosega. DODATNA UGODNOST: možnost predvidene Eko Sklad subvencija (javni poziv 84SUB-EVOB20) -4.500 €. (1)

Škoda Enyaq iV 2022 akcija:

  • ob nakupu izkoristite 500 € popusta za polnilnico (velja do preklica)
  • DODATNA UGODNOST: do -3.000 € bon za fin. in zav. do 30.9.2022

PREVERITE VELJAVNOST AKCIJE! Na voljo je le še nekaj vozil, zato vam svetujemo, da čimprej kontaktirate naše prodajne svetovalce za naročilo in si zagotovite svojega.

Škoda Enyaq iV konfigurator

Novi Škoda Enyaq iV – tehnični podatki, primerjava različic

Različica Moč (kW/KM) Menjalnik Kapaciteta baterije (kWh) Domet (km)
Škoda Enyaq iV 60 132/180 samodejni menjalnik 58 397
Škoda Enyaq iV 80 150/204 samodejni menjalnik 77 544

Škoda Enyaq iV 60

Doseg do 397 km

Škoda Enyaq iV 60 značilnosti:

  • Moč motorja: 132 kW oz. 180 KM
  • Doseg: 397 km
  • Kapaciteta baterije: 58 kWh
  • Pospešek 0-100 km/h: 8.9s

Doživite novi Škoda Enyaq iV!

Naj vas navduši električna prihodnost.

Škoda Enyaq iV 80

Doseg do 544 km

Škoda Enyaq iV 80 značilnosti:

  • Moč motorja: 150 kW in 204 KM
  • Doseg: 544 km
  • Kapaciteta baterije: 77 kWh
  • Pospešek 0-100 km/h: 8.7s

Doživite novi Škoda Enyaq iV!

Naj vas navduši električna prihodnost.

   

Škoda Enyaq iV tehnični podatki

Pri vstopnih izvedbah Škoda Enyaq motor v zadku poganja zadnji kolesni par, s čimer se model navezuje na zgodovino avtomobilskega proizvajalca Škoda. Zmogljivejše izvedbe imajo spredaj vgrajen dodaten elektromotor, s katerim se bo navor še bolj učinkovito prenašal na cesto. Skupno bo sčasoma na voljo kar pet različno zmogljivih izvedb in tri velikosti baterije za trajnosten način vožnje. Zaradi visoke učinkovitosti baterij, majhnega kotalnega upora pnevmatik (5,9 promila) in za SUV izvrstne aerodinamičnosti (cx od 0,27 naprej) lahko doseg vozila v skladu s standardom WLTP znaša do 544 km (velja za model Enyaq iV 80).

Beseda "Enyaq" izhaja iz irske besede "Enya", ki pomeni "vir življenja". "Enya" pa izvira iz besede "Eithne", ki v gelščini pomeni "bistvo", "duh" ali "princip". S poimenovanjem športnih terencev znamke Škoda se ujema tako, da se konča s črko Q – Kamiq, Karoq in Kodiaq. Poleg tega pa črka E na začetku imena Enyaq iV po besedah znamke pomeni elektromobilnost.

Škoda Enyaq iV zunanjost
Škoda Enyaq iV zunanjost Avtor: Jan Gregorin
Škoda Enyaq iV 2022
Škoda Enyaq iV 2022 Avtor: Jan Gregorin
Škoda Enyaq iV 2022
Škoda Enyaq iV 2022 Avtor: Škoda
Prodajni svetovalec Jernej Bizjak pri modelu Škoda Enyaq iV
Prodajni svetovalec Jernej Bizjak pri modelu Škoda Enyaq iV Avtor: Jan Gregorin
Prodajni svetovalec Jernej Bizjak pri modelu Škoda Enyaq iV
Prodajni svetovalec Jernej Bizjak pri modelu Škoda Enyaq iV Avtor: Jan Gregorin

Enyaq iV - doseg do 544 km (WLTP)

Škoda Enyaq iV je na voljo s tremi velikostmi baterije. Električni motorji razvijejo moč od 109 do 225 kW. Zadnji ali štirikolesni pogon pa odlično izpolnjuje zahteve in namene uporabe različnih kupcev. Z dosegom do 544 km (WLTP) postane Enyaq iV optimalen spremljevalec za vsak dan; njegova priklopna obremenitev znaša do 1.400 kilogramov (pri 8-odstotnem naklonu) oz. 1.200 kilogramov (pri 12-odstotnem naklonu).

Škoda Enyaq iV zunanjost

Oblikovalski slog modela Škoda Enyaq iV je čustven, energičen in dinamičen. SUV zaznamujejo uravnotežena proporcionalna razmerja in izjemno dobra prostornost, ki je podobna kot pri modelu Škoda Kodiaq, čeprav v dolžino meri manj kot Škoda Octavia. Markantni sprednji del poleg velike Škodine maske krasijo opcijski osvetljeni kristalasti obraz, ki vključuje animirano funkcijo Coming Home/Leaving Home, in full-LED matrični žarometi z dinamičnimi smerniki.

Prvi serijski električni SUV znamke Škoda je zasnovan na platformi MEB, ki združuje tradicionalne odlične lastnosti te znamke – izjemno prostornost, prepričljiv zunanji dizajn, užitek v vožnji, "simply clever" rešitve in izjemno ergonomsko zasnovano notranjost. (2)

Prvi električni SUV znamke Škoda

Škoda je že pred letom dni na ženevskem avtosalonu predstavila koncept Škoda Vision iV, ki naj bi močno vplival na oblikovanje popolnoma novega modela Škoda Enyaq. Pričakuje se, da bo osnovan na prihajajočem modelu Volkswagen ID.4 ali celo ID.3 in si bo tako po vsej verjetnosti delil tudi pogonski sklop z dvema električnima motorjema.

Škoda o modelu Enyaq ni razkrila nič drugega, le da bo del serije, ki bo štela več kot 10 električnih modelov. Vsi se bodo pod podznamko iV lansirali že pred koncem leta 2022. Ta del serije naj bi bil del naložbe v višini 2 milijard evrov skupaj z razvojem okolju prijaznih rešitev (tudi hišne polnilne postaje).

Škoda Enyaq iV 2022
Škoda Enyaq iV 2022 Avtor: Jan Gregorin
Škoda Enyaq iV 2022
Škoda Enyaq iV 2022 Avtor: Jan Gregorin
Škoda Enyaq iV pri Porsche Koper
Škoda Enyaq iV pri Porsche Koper Avtor: Jan Gregorin
   

Notranjost modela Enyaq iV

Namesto klasičnih paketov opreme so v novem modelu Škoda Enyaq iV na voljo paketi Design Selection, ki postavljajo merila pri zasnovi notranjosti. Vsak od paketov Design Selection, ki so jih sestavili Škodini oblikovalci za koncepte materialov, predstavlja izbrano notranjost z visoko stopnjo udobja ter naravne, trajnostno izdelane in reciklirane materiale. Individualno vizualizacijo vozila olajša nova struktura ponudbe: pakete za deset tematskih področij ter nekaj posamičnih opcij je mogoče vizualizirati na pregleden način in v le nekaj korakih.

Škoda Enyaq iV 2020 (2021) notranjost

Enyaq iV - povsem digitalen

Osrednji zaslon s 13-palčno diagonalo je največji od vseh zaslonov v Škodinih vozilih, poleg tega je Škoda Enyaq iV ves čas online in pametno povezan. Polnjenje baterije in predhodno klimatiziranje notranjosti lahko enostavno upravljamo na daljavo prek aplikacije Škoda Connect.

Pri Škodi so za električne avtomobile razvili posebne "simply clever" rešitve, denimo čistilo za polnilni kabel, zaščitni pokrovček za polnilno vtičnico in predal za polnilni kabel pod dnom prtljažnika. Nova, v dveh ravninah zasnovana sredinska konzola, omogoča veliko prostora, za red v dvojnem prtljažnem dnu pa skrbi domiseln vstavek. Klasično Škodino strgalo za led boste pri Škoda Enyaqu iV našli na notranji strani pokrova prtljažnika.

Virtualni prikazovalnik hitrosti.
Virtualni prikazovalnik hitrosti. Avtor: Škoda
Notranjost Enyaq iV
Notranjost Enyaq iV Avtor: Škoda
   
Škoda Enyaq iV 2022 notranjost
Škoda Enyaq iV 2022 notranjost Avtor: Škoda

Škoda Enyaq iV Founders Edition

Škoda v letu 2020 slavi 125. obletnico obstoja in se s posebno serijo Founders Edition novega modela Enyaq iV poklanja zgodovini podjetja, ki sta ga leta 1895 ustanovila Václav Laurin in Václav Klement. Bogato opremljena posebna serija električnega športnega terenca je omejena na le 1895 primerkov! Vozila serije Founders Edition so na voljo v različicah Enyaq 60 iV in Enyaq 80 iV z 21-palčnimi aluminijastimi platišči Aquarius ter s kovinskim lakom magično črne ali arktično srebrne barve.

Škoda Enyaq iV Founders Edition
Škoda Enyaq iV Founders Edition Avtor: Škoda
5

Znamka ŠKODA je prepričala že mnogo naših strank. Pri Porsche Inter Auto pa s strokovnimi rešitvami gradimo medsebojno zaupanje!

5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
5
Mediha C. stranka Porsche Koper
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
5
Ivan M. stranka Porsche Maribor
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
Poglej vsa mnenja

Preverite pogoje akcije

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba električne energije, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; ŠKODA si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

*Do bonusa v vrednosti 3.000 EUR bruto je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / kreditu / operativnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije SKEBON_2022.

**Permanentno Porsche kasko zavarovanje, ki je v veljavi skozi celotno obdobje trajanja financiranja s samodejnim letnim podaljševanjem.

***Za vsa kritja je veljavna nižja odbitna franšiza kaska: za vozila z MPC do 20.000EUR (z DDV)**** odbitna franšiza znaša 90 EUR za popravila v mreži Škoda, za vozila z MPC nad 20.000 EUR (z DDV)**** znaša odbitna franšiza 150 EUR za popravila v mreži Škoda. Odbitna franšiza za popravila pri nepooblaščenih servisih, totalni škodi ali tatvini znaša 300 EUR.

****Upošteva se končna prodajna cena s popustom (vrednost na računu z DDV). Velja za vozila Škoda, financirana preko Porsche Finance Group Slovenia.

Akcije ne veljajo za dostavo, testna vozila, rent-a-car, taxi, avto šole, intervencijo in velike stranke. V primeru popustov na vozilo se uporabi ostale standardne ali akcijske tarife.

Več o akcijah na porscheleasing.si, skoda.si in na hudobro.si