Novi VW ID.3 v ugodnejši ponudbi

Izkoristite ugodno ponudbo za novi VW ID.3 z VW BON financiranjem in doživite električno prihodnost.

Doživite novi Volkswagen ID.3!

Izkoristite ponudbo.

Novi VW ID.3 - električna prihodnost

V posebni ponudbi boste ob nakupu modela VW ID.3 prejeli VW BON za financiranje/zavarovanje vozila v višini do 4.200 €* ter bon za nakup polnilne postaje v višini 500 €*. Ponudba velja za vozila iz zaloge in za nova naročila do preklica oz. do razprodaje - preverite veljavnost pri prodajnih svetovalcih.* (1). Poleg omenjenih ugodnosti, boste po nakupu lahko uveljavljali tudi subvencijo za električna vozila Eko Sklad, ki trenutno znaša 4.500 €* za fizične stranke.

Sveža oblika, materiali višje kakovosti in najnovejši asistenčni sistemi - to je novi ID.3. Dve in pol leti po predstavitvi prve generacije, je najbolje prodajano električno vozilo znamke Volkswagen prišlo na trg s celovito posodobitvijo. Izboljšan zunanji videz in z prefinjeno notranjo zasnovo. Novost je prav tako razširjena paleta barv.

ID.3 Pro Perf. (motor 150 kW/baterija 58 kWh) - posebna ponudba:

  • 43.434 €*: MPC redna cena
  • -4.200 €*: VW BON financiranje/zavarovanje
  • 39.234 €*: akcijska cena z VW BON financiranjem
  • -4.500 €*: Eko sklad subvencija
  • 34.734 €*: Strošek kupca za nakup vozila v primeru pridobitve nepovratne finančne spodbude s strani EKO SKLAD-a

*Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo, s strani EKO SKLAD-a, na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva 84SUB-EVOB20. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančni sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih objavljenih na spletni strani EKO SKLAD-a. Prodajalec družba PORSCHE INTER AUTO d.o.o., ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij objavljenih na spletnih straneh EKO SKLAD-a, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca in to iz kateregakoli razloga.«

Sestavite si svojega ID.3!

VW ID.3 Pro

Izkoristite ugodnosti

Izkoristite ugodnosti! *Cena velja z VW BON in predvideno Eko sklad subvencijo za el. vozila (pogoji razpisa 84SUB-EVOB20), za katero poskrbi kupec sam po nakupu. Porsche Inter Auto ni odgovoren za pridobitev subvencije.*

ID.3 Pro Perf. (motor 150 kW/baterija 58 kWh):

  • 43.434 €*: MPC redna cena
  • -4.200 €*: VW BON financiranje/zavarovanje
  • 39.234 €*: akcijska cena z VW BON financiranjem
  • -4.500 €*: Eko sklad subvencija
  • 34.734 €*: Strošek kupca za nakup vozila v primeru pridobitve nepovratne finančne spodbude s strani EKO SKLAD-a*

Bon za polnilnico

Do 500 €*

Ob nakupu vozila ID.3 prejmete tudi bon za nakup polnilnice do 500 €*. Zagotovite si brezskrbno in udobno polnjenje in izberite polnilno postajo Volkswagen ID Charger ali MOON.

Preverite električne polnilnice:

VW ID. posebna ponudba
VW ID. posebna ponudba Avtor: Volkswagen
Novi VW ID.3 2023
Novi VW ID.3 2023 Avtor: Volkswagen

Naročite vozilo po vaših željah

Vse modele v akciji se naroči po želji stranke, možna izbira dodatne opreme (druga barva, dodatna oprema, platišča...). V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in popust VW financiranje/zavarovanje. Dobava vozila je odvisna od konfiguracije modela. Vsa vozila lahko pred naročilom preizkusite na testni vožnji in si ga ogledate v našem salonu. Pohitite in ujemite odlične prihranke!

Sodoben koncept upravljanja

Novi Volkswagen ID.3 je opremljen z najnovejšo generacijo programske opreme, ki izboljšuje zmogljivost sistema in omogoča brezžične posodobitve brez obiska servisa. Opremljen je z dvema zasonoma - voznikov z diagonalo 13,4 cm (5,3 palca) za upravljenaje prek večfunkcijskega volana. Na sredini armaturne plošče pa se nahaja glavni 30,5-centimetrski (12-palčni) zaslon na dotik, ki je namenjen navigaciji, telefoniranju, predvajanju medijev, upravljanju asistenčnih sistemov in nastavitvam vozila znamke Volkswagen. Dodatno je z novo generacijo bila prilagojena in optimizirana struktura menijev, ta je sedaj bolj pregledna in lažja za uporabo.

Najnovejša tehnologija

Opcijski projicirni sistem s tehnologijo obogatene resničnosti (AR-HUD) med drugim podaja informacije o hitrosti in dinamične navigacijske napotke, ki so prikazani na vetrobranskem steklu. Voznik jih vidi, kot da so na razdalji desetih metrov pred vozilom – tam so zanj pravilno prikazani in nedvoumni.

VW ID.3 notranjost

Notranjost: vrhunska kakovost, trajnostna in brez živalskih proizvodov. Notranjost novega ID.3 združuje sodoben dizajn in trajnostne materiale. Natančni šivi v kontrastni barvi dodatno poudarjajo občutek kakovosti. VW za obloge vrat in prevleke sedežev uporablja mikrovlakno material Artvelours Eco, ki vsebuje 71 odstotkov recikliranega materiala. To je sekundarni vir surovin, ki se pridobi z recikliranjem plastike, ki je bila že vsaj enkrat odvržena kot odpadek. Artvelours Eco ima enake lastnosti glede videza, občutka in trajnosti kot konvencionalni novi materiali. Notranja oprema je tudi v celoti brez živalskih proizvodov.

Poleg tega je bilo zbrane številne predloge strank, ki so bili vključeni kot izboljšave izdelka in za izboljšanje standardnega paketa opreme. Mehke, penaste površine v kokpitu ustvarjajo novo haptično izkušnjo. Predelane notranje obloge vrat imajo tudi mehkejše in večje površine.

VW ID.3 baterija in doseg

Osnovna baterije in električni motorji pri ID.3 ostajajo enaki; na voljo sta bateriji z zmogljivostjo 58 kWh in 77 kWh ter WLTP dosegom do 426 kilometrov in 546 kilometrov.

Za zdaj ima avto samo en motor na zadnji strani z močjo 201 KM in navorom 310 Nm - dovolj, pravi VW, da doseže hitrost 100 km/h v 7,3 sekundah (pri izvedbi z manjšo baterijo) in doseže najvišjo hitrost 160 km/h. Vendar pa že vemo, da VW dela na izboljšani različici avtomobila, ki bo nosila oznako ID.3 GTX. Ta bo imel bolj agresivne sprednje in zadnje odbijače, širša boka in prilagojena platišča, ki bodo spremljali večjo hitrost.

VW ID.3 – doseg, tehnični podatki in kapacitete baterije

Kapaciteta baterije Doseg (WLTP) Hitro polnjenje z enosmernim tokom (DC) Polnjenje z izmeničnim/dvosmernim tokom (AC)
58 kWh 426 km 100 kW 11 kW
77 kWh 546 km 125 kW 11 kW
Nova panoramska streha
Nova panoramska streha Avtor: Volkswagen
AR-Head-up-Display
AR-Head-up-Display Avtor: Volkswagen
Novi ID.3
Novi ID.3 Avtor: Volkswagen
5

Volkswagen vozila navdušujejo naše stranke!

5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
5
Mediha C. stranka Porsche Koper
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
5
Ivan M. stranka Porsche Maribor
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
Poglej vsa mnenja

Pogoji akcije

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do 30.6.2023

*Eko sklad subvencija za električna vozila: Porsche Inter Auto ne odgovarja za navedene in predstavljene informacije v tem članku, navedeni podatki so zgolj informativni in okvirni. Vse natančne in podrobnejše informacije dobite na spletni strani Eko sklada. * "Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo, s strani EKO SKLAD-a, na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančni sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v članku in oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih objavljenih na spletni strani EKO SKLAD-a. Prodajalec družba PORSCHE INTER AUTO d.o.o., ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij objavljenih na spletnih straneh EKO SKLAD-a, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca in to iz kateregakoli razloga."

*BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 4.400,00 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije IDBON_2_23 (več na www.porscheleasing.si)

**BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 500,00 EUR z DDV ob nakupu polnilne postaje z montažo iz programa MOON ali Volkswagen. Nakup polnilne postaje z montažo je potrebno opraviti pred nakupom/prevzemom vozila, v nasprotnem primeru kupec do bonusa ni upravičen. Šteje se, da je bil nakup opravljen z izvedbo avansnega plačila ali plačilom celotne kupnine ali s sklenitvijo pogodbe za financiranje nakupa polnilne postaje z montažo.

Poraba električne energije po kriterijih NEVC v kWh/100 km, komb.: 14,5. Emisije CO₂: 0 g/km. Emisije CO₂ med vožnjo, skupne emisije CO₂ so odvisne od vira električne energije. Volkswagen zato priporoča uporabo ekološko pridobljene elektrike. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna. PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana. Akcija traja do 30.6.2023.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; Volkswagen si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

ID.3 Pro: poraba električne energije v kWh/100 km: kombinirana 16,0–15,3; emisija CO2 v g/km: kombinirana 0. ID.3 Pro S: poraba električne energije v kWh/100 km: kombinirana 15,7; emisija CO2 v g/km: kombinirana 0. Za vozila so na voljo samo še vrednosti porabe in emisij v skladu s postopkom WLTP in ne v skladu z NEVC. Poraba in emisije CO2 so navedene v razponu, ker so odvisne od izbrane opreme vozila. 2Asistenčna funkcija deluje samo v okviru sistemskih omejitev. Voznik mora biti vedno pripravljen, da s prevzemom upravljanja vozila prekine delovanje asistenčnega sistema. Uporaba asistenčnega sistema voznika ne odvezuje odgovornosti za preudarno upravljanje vozila. Postopek lahko kadarkoli deaktivirate.

Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.