Novi električni VW ID.3 Pro Limited v akciji!

Edinstvena ponudba! Z upoštevano subvencijo Eko sklada v višini 6.500 €* je ID.3 Pro Limited lahko vaš že za 28.490 €.* Omejena količina!

Izkoristite priložnost!

Zagotovite si novi VW ID.3.

Novi VW ID.3 v posebni ponudbi

Pripravili smo posebno ponudbo za novi električni VW ID.3 z akcijsko opremo Pro Limited. Po nakupu boste lahko uveljavljali tudi subvencijo za električna vozila Eko sklad, ki trenutno znaša 6.500 €*.* Sveža oblika, materiali višje kakovosti in najnovejši asistenčni sistemi - to je novi ID.3 s celovito posodobitvijo.

ID.3 Pro Limited 59 kWh že od 34.990 €* z ID BON (možnost pridobitve -6.500 € Eko sklad*)
Vozila so del omejene ponudbe z opremo Pro Limited - akcija velja le do razprodaje pri Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper. ID.3 Pro Limited je vaš že za 28.490 €* z vključeno subvencijo Eko sklad-a -6.500 €* (samo za fizične osebe); možen pa je tudi odbitek DDVja za pravne osebe. Omejena količina! Rok dobave je predvidoma 3-4 mesece.

Novi VW ID.3 Pro Limited - vključena oprema:

 • vse iz paketa VW ID.3 Pro
 • baterija 59 kWh (doseg do 428 km WLTP)
 • osvetljen drsnik za upravljanje
 • večji osrednji zaslon (12,9'')
 • izbrane kovinske barve
 • toplotna črpalka

VW ID.3 akcija

Novi VW ID.3 Pro Limited - izkoristite izjemno priložnost za nakup.

Akcijska ponudba VW ID.3 Pro Limited (59 kWh, doseg 428 km, WLTP)

 • 34.990 €: akcijska MPC cena
 • -6.500 €*: Eko sklad subvencija pod pogoji 107SUB-EVOB23
 • 28.490 €*: strošek kupca v primeru pridobitve nepovratne finančne spodbude s strani EKO SKLAD-a

ID.3 Pro Limited

Vključena oprema

 • vse iz paketa VW ID.3 Pro
 • brezžični App-Connect
 • Apple CarPlay, Android Auto
 • baterija 59 kWh (doseg do 428 km WLTP)
 • multimed. sistem Ready2Discover 12,9’’
 • tempomat z avtomatskim ura. ACC
 • brezplačne izbrane kovinske barve
 • toplotna črpalka - izboljšan doseg
 • moč polnjenja (DC) do 120 kW
 • moč polnjenja (AC) do 11 kW
 • LED žarometi

Električni VW ID.3

Pripravljen na vse

Evolucija električne mobilnosti. Z modelom ID.3 električna mobilnost pri Volkswagnu pridobiva dodaten zagon: od zunaj je ID.3 z jasno začrtanimi linijami videti bolj zrelo. Markanten prepoznavni znak ID.3 so po želji lahko opcijski matrični LED-žarometi IQ.LIGHT. V njegovi notranjosti pa prepričajo kakovostni materiali in številni serijski asistenčni sistemi. Novi multimedijski sistem Ready2Discover z 12.9'' zaslon na dotik v ID.3 postavlja nova merila v razredu kompaktnih vozil.

Popust ob financiranju

Dodatna ugodnost! V primeru ekskluzivnega financiranja VW ID BON preko Porsche Leasing d.o.o. vam nudimo tudi dodatni popust -1.000 EUR na maloprodajno ceno vozil! Pokliče za ponudbo!

*Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo, s strani EKO SKLAD-a, na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva 107SUB-EVOB23. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančni sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih objavljenih na spletni strani EKO SKLAD-a. Prodajalec družba PORSCHE INTER AUTO d.o.o., ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij objavljenih na spletnih straneh EKO SKLAD-a, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca in to iz kateregakoli razloga.«

Novi VW ID.3 2024
Novi VW ID.3 2024 Avtor: Volkswagen

Sodoben koncept upravljanja

Novi Volkswagen ID.3 je opremljen z najnovejšo generacijo programske opreme, ki izboljšuje zmogljivost sistema in omogoča brezžične posodobitve brez obiska servisa. Opremljen je z dvema zasonoma - voznikov z diagonalo 13,4 cm (5,3 palca) za upravljenaje prek večfunkcijskega volana. Na sredini armaturne plošče pa se nahaja glavni 30,5-centimetrski (12-palčni) zaslon na dotik, ki je namenjen navigaciji, telefoniranju, predvajanju medijev, upravljanju asistenčnih sistemov in nastavitvam vozila znamke Volkswagen. Dodatno je z novo generacijo bila prilagojena in optimizirana struktura menijev, ta je sedaj bolj pregledna in lažja za uporabo.

Novi VW ID.3 2024
Novi VW ID.3 2024 Avtor: Volkswagen

VW ID.3 notranjost

Notranjost: vrhunska kakovost, trajnostna in brez živalskih proizvodov. Notranjost novega ID.3 združuje sodoben dizajn in trajnostne materiale. Natančni šivi v kontrastni barvi dodatno poudarjajo občutek kakovosti. VW za obloge vrat in prevleke sedežev uporablja mikrovlakno material Artvelours Eco, ki vsebuje 71 odstotkov recikliranega materiala. To je sekundarni vir surovin, ki se pridobi z recikliranjem plastike, ki je bila že vsaj enkrat odvržena kot odpadek. Artvelours Eco ima enake lastnosti glede videza, občutka in trajnosti kot konvencionalni novi materiali. Notranja oprema je tudi v celoti brez živalskih proizvodov.

Poleg tega je bilo zbrane številne predloge strank, ki so bili vključeni kot izboljšave izdelka in za izboljšanje standardnega paketa opreme. Mehke, penaste površine v kokpitu ustvarjajo novo haptično izkušnjo. Predelane notranje obloge vrat imajo tudi mehkejše in večje površine.

Najnovejša tehnologija

Opcijski projicirni sistem s tehnologijo obogatene resničnosti (AR-HUD) med drugim podaja informacije o hitrosti in dinamične navigacijske napotke, ki so prikazani na vetrobranskem steklu. Voznik jih vidi, kot da so na razdalji desetih metrov pred vozilom – tam so zanj pravilno prikazani in nedvoumni.

Novi VW ID.3 2024
Novi VW ID.3 2024 Avtor: Volkswagen

VW ID.3 baterija in doseg

Osnovna baterije in električni motorji pri ID.3 ostajajo enaki; na voljo sta bateriji z zmogljivostjo 59 kWh in 77 kWh ter WLTP dosegom do 428 kilometrov in 558 kilometrov.

Za zdaj ima avto samo en motor na zadnji strani z močjo 201 KM in navorom 310 Nm - dovolj, pravi VW, da doseže hitrost 100 km/h v 7,3 sekundah (pri izvedbi z manjšo baterijo) in doseže najvišjo hitrost 160 km/h. Vendar pa že vemo, da VW dela na izboljšani različici avtomobila, ki bo nosila oznako ID.3 GTX. Ta bo imel bolj agresivne sprednje in zadnje odbijače, širša boka in prilagojena platišča, ki bodo spremljali večjo hitrost.

VW ID.3 – doseg, tehnični podatki in kapacitete baterije

Kapaciteta baterije Doseg (WLTP) Hitro polnjenje z enosmernim tokom (DC) Polnjenje z izmeničnim/dvosmernim tokom (AC)
59 kWh 428 km 100 kW 11 kW
77 kWh 558 km 125 kW 11 kW

Sestavite si svojega ID.3

Obiščite salon VW Porsche Inter Auto

VW Porsche Maribor

Šentiljska cesta 128a, Maribor

VW Porsche Ljubljana

Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana

VW Porsche Koper

Ankaranska 10, Koper

Naročite vozilo po vaših željah

Vse modele v akciji se naroči po želji stranke, možna izbira dodatne opreme (druga barva, dodatna oprema, platišča...). Dobava vozila je odvisna od konfiguracije modela. Vsa vozila lahko pred naročilom preizkusite na testni vožnji in si ga ogledate v našem salonu. Pohitite in ujemite odlične prihranke!

Možnost pridobitve subvencije

Po nakupu vozila iz omejene serije ID.3 Pro Limited boste lahko uveljavljali subvencijo pri Eko Skladu, ki trenutno znaša 6.500 evrov. Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo, s strani EKO SKLAD-a, na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva 107SUB-EVOB23. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančni sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih objavljenih na spletni strani EKO SKLAD-a. Prodajalec družba PORSCHE INTER AUTO d.o.o., ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij objavljenih na spletnih straneh EKO SKLAD-a, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca in to iz kateregakoli razloga.

Nova panoramska streha
Nova panoramska streha Avtor: Volkswagen
AR-Head-up-Display
AR-Head-up-Display Avtor: Volkswagen
Novi ID.3
Novi ID.3 Avtor: Volkswagen
5

Volkswagen vozila navdušujejo naše stranke!

5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
5
Mediha C. stranka Porsche Koper
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
5
Ivan M. stranka Porsche Maribor
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
Poglej vsa mnenja

Pogoji akcije

*Pogoj akcijskega financiranja oz. bona za financiranja v obliki znižanja maloprodajne cene je sklenjena pogodba o financiranju ter sklenjeno zavarovanje vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. Leasingojemalec je opravičen do bona za financiranje (VW ID BON za model VW ID.3 Pro Limited) v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do višine bonusa z vključenim DDV v primeru sklenitve pogodbe o finančnem ali operativnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o in hkratno sklenitvijo VW zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. Več na www.porscheleasing.si.

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do razprodaje zalog.

**Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo, s strani EKO SKLAD-a, na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva 84SUB-EVOB23. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančni sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih objavljenih na spletni strani EKO SKLAD-a. Prodajalec družba PORSCHE INTER AUTO d.o.o., ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij objavljenih na spletnih straneh EKO SKLAD-a, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca in to iz kateregakoli razloga.« Eko sklad subvencija za električna vozila: Porsche Inter Auto ne odgovarja za navedene in predstavljene informacije v tem članku, navedeni podatki so zgolj informativni in okvirni. Vse natančne in podrobnejše informacije dobite na spletni strani Eko sklada. * "Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo, s strani EKO SKLAD-a, na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančni sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v članku in oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih objavljenih na spletni strani EKO SKLAD-a. Prodajalec družba PORSCHE INTER AUTO d.o.o., ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij objavljenih na spletnih straneh EKO SKLAD-a, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca in to iz kateregakoli razloga."

Poraba električne energije po kriterijih NEVC v kWh/100 km, komb.: 14,5. Emisije CO₂: 0 g/km. Emisije CO₂ med vožnjo, skupne emisije CO₂ so odvisne od vira električne energije. Volkswagen zato priporoča uporabo ekološko pridobljene elektrike. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna. PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; Volkswagen si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

ID.3 Pro: poraba električne energije v kWh/100 km: kombinirana 16,0–15,3; emisija CO2 v g/km: kombinirana 0. ID.3 Pro S: poraba električne energije v kWh/100 km: kombinirana 15,7; emisija CO2 v g/km: kombinirana 0. Za vozila so na voljo samo še vrednosti porabe in emisij v skladu s postopkom WLTP in ne v skladu z NEVC. Poraba in emisije CO2 so navedene v razponu, ker so odvisne od izbrane opreme vozila. 2Asistenčna funkcija deluje samo v okviru sistemskih omejitev. Voznik mora biti vedno pripravljen, da s prevzemom upravljanja vozila prekine delovanje asistenčnega sistema. Uporaba asistenčnega sistema voznika ne odvezuje odgovornosti za preudarno upravljanje vozila. Postopek lahko kadarkoli deaktivirate.

Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.