ŠKODA AKCIJA 2024 - posebna priložnost

Škoda financiranje 1% ali Škoda Bon 3% - izberite financiranje, ki vam ustreza.

Izkoristite priložnost!

Doživite vozila Škoda.

Škoda akcijsko financiranje

Izberite si svoje novo vozilo Škoda in izberite med različnimi oblikami financiranja. Pohitite in izberite svojo Škodo in izkoristite ugodno priložnost za nakup: Financiranje 1% ali Škoda Bon 3%. Vsekakor je med kupci najbolj priljubljeno Financiranje 1%, ki velja v primeru financiranja in zavarovanja preko Porsche Finance Group Slovenia, ponudba velja do preklica oz. do razprodaje - preverite veljavnost pri prodajnih svetovalcih.** (1)

Škoda financiranje 1%

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne cene na mesec. Pri tem načinu financiranja lahko izbirate med različnimi obdobji financiranja, od 48 pa vse do 96 mesecev. Višina pologa in doba odplačevanja vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu: daljša kot je doba financiranja in višji ko je polog, nižji bo ostanek vrednosti, ki ga boste ob koncu financiranja še plačali. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj.

Preverite TOP ponudbo:

Škoda bon 3%

Kaj je Škoda BON 3%? Gre pravzaprav za popust, ki znaša 3 odstotke prodajne vrednosti izbranega vozila Škoda. Pri financiranju (pogoj je sklenjeno Hudobro zavarovanje) lahko s Škoda bon 3% stranka pridobi popust v višini 3% prodajne vrednosti vozila, obdobje v trajanju od 48 do 96 mesecev. Polog znaša maksimalno 50% nabavne vrednosti vozila. Možnost je tudi izbira fiksne obrestne mere.

Škoda konfigurator

Nova Škoda Fabia

Že od 163,78 €/mesec*

Škoda Fabia Essence 1.0 (59 kW/80 KM), serijska oprema: potovalni računalnik, centralno zaklepanje, 2x USB C spredaj, Avtoradio Swing, Bluetooth - prostoročno telefoniranje, klimatska naprava... * Cena velja s Škoda 1% financiranjem/zavarovanjem.

 • Že od 163,78 €/mesec* s fin. 1%.

Novi Škoda Kamiq

Že od 194,04 €/mesec*

Škoda Kamiq Essence 1.0 TSI (70 kW/95 KM), serijska oprema: potovalni računalnik, centralno zaklepanje, naslon za roko spredaj, usnjen volan, Lane Assist, Front Assist, 2x USB C, multimedijski sistem, Bluetooth, klimatska naprava... * Cena velja s Škoda 1% financiranjem/zavarovanjem.

 • Že od 194,04 €/mesec* s fin. 1%.

Nova Škoda Scala

Že od 184,91 €/mesec*

Škoda Scala Essence 1.0 TSI (70 kW/95 KM), serijska oprema: potovalni računalnik, centralno zaklepanje, naslon za roko spredaj, usnjen volan, Lane Assist, Front Assist, 2x USB C, multimedijski sistem, Bluetooth, klimatska naprava... * Cena velja s Škoda 1% financiranjem/zavarovanjem.

 • Že od 184,91 €/mesec* s fin. 1%.

Novi Škoda Karoq

Že od 294,30 €/mesec*

Škoda Karoq Selection 1.5 TSI (110 kW/150 KM), serijska oprema: potovalni računalnik, centralno zaklepanje, Keyless-Go, paket udobje, Lane Assist, Front Assist, 2x USB C, multimedijski sistem, Bluetooth, klimatska naprava... * Cena velja s Škoda 1% financiranjem/zavarovanjem.

 • Že od 294,30 €/mesec* s fin. 1%.

Novi Škoda Superb

Že od 343,27 €/mesec*

Škoda Superb (limuzina) Selection 1.5 TSI (110 kW/150 KM), serijska oprema: LED žarometi, tempomat, kamera za parkiranje, digitalni merilniki, ogrevana sprednja sedeža, Keyless-Go, Lane Assist, Front Assist, multimedijski sistem... * Cena velja s Škoda 1% financiranjem/zavarovanjem.

 • Že od 343,27 €/mesec* s fin. 1%.

Novi Škoda Kodiaq

Že od 358,32 €/mesec*

Škoda Kodiaq Selection 1.5 TSI (110 kW/150 KM), serijska oprema: LED žarometi, tempomat, kamera za parkiranje, digitalni merilniki, ogrevana sprednja sedeža, Keyless-Go, Lane Assist, slog notranjosti LOFT, multimedijski sistem... * Cena velja s Škoda 1% financiranjem/zavarovanjem.

 • Že od 358,32 €/mesec* s fin. 1%.
Škoda vozila
Škoda vozila Avtor: Škoda

Škoda Kamiq, Karoq in Kodiaq - akcija

To so trenutno najbolj priljubljeni modeli znamke Škoda! Vsi, ki spremljate ponudbo vozil Škoda, gotovo veste, da se imeni aktualnih športno-terenskih modelov začnejo s črko K in končajo s črko Q – Škoda Kamiq, Škoda Karoq in Škoda Kodiaq.

Toda pri Škodinih imenih ni pomembno le, da dobro zvenijo, temveč imajo tudi točno določen pomen. Ime Kamiq tako izvira iz jezika Inuitov, ki živijo na severu Kanade in na Grenlandiji, ter pomeni nekaj, kar se odlično prilega vsaki situaciji – kot druga koža. In zagotavljamo vam, da to ime temu avtomobilu odlično pristaja.

Financiranje 1% - pogosta vprašanja

Komu je namenjeno financiranje 1%?

Financiranje 1% je primerno predvsem za fizične osebe, pa tudi za podjetja in samostojne podjetnike z manjšimi voznimi parki (do 5 vozil).

Koliko moram plačati ob podpisu pogodbe o financiranju?

Ob podpisu pogodbe kupec plača izbrani polog (možnosti pologov se razlikujejo glede na izbrani model in obdobje financiranja). Obveznost kupca ob podpisu pogodbe so tudi enkratni stroški odobritve ter plačilo prvega mesečnega obroka, ki znaša en odstotek maloprodajne cene vozila. Polog, stroški odobritve in prvi mesečni obrok tvorijo t.i. »prvo plačilo«. Preostale obroke se plačuje enkrat na mesec, in sicer toliko mesecev, kolikor je določeno v pogodbi. Kupcu nato preostane le še odplačilo ostanka vrednosti.

Kolikšen je strošek odobritve financiranja 1%?

Strošek odobritve financiranja znaša 100 EUR z DDV.

Kakšne dobe financiranja 1% so na voljo?

Izbirate lahko med 48, 60, 72, 84 ali 96 meseci.

Od česa je odvisna višina ostanka vrednosti, ki ga je treba plačati ob koncu financiranja?

Preostanek vrednosti je odvisen od izbrane dobe financiranja in višine pologa. Med odplačevanjem se zmanjšuje odprti del glavnice, ob koncu ostane za plačilo znesek ostanka vrednosti.

Kako plačam ostanek vrednosti?

Gre za preprosto enkratno nakazilo na transakcijski račun lizinške hiše. Če v tistem trenutku morda nimate na razpolago dovolj sredstev, lahko za neodplačani del sklenete novo financiranje po pogojih, ki bodo veljali tedaj.

Ali se je mogoče izogniti plačilu ostanka vrednosti ob koncu odplačevanja?

Seveda je mogoče tudi to. Če na primer za model Scala izberete financiranje s pologom v višini 33 odstotkov maloprodajne cene vozila in se odločite za dobo odplačevanja 72 mesecev, boste avtomobil odplačali v celoti, kar pomeni, da ostanka vrednosti ne bo več.

Ali se bo višina obrokov v času odplačevanja spreminjala?

Ne, obrok bo znašal natančno en odstotek maloprodajne cene vozila ob sklenitvi financiranja.

Ali se bo s časom spreminjala višina ostanka vrednosti?

Glede na to, da se ta znesek določi ob sklenitvi pogodbe, je ostanek vrednosti fiksen in se ne spreminja. Stranki se ni treba bati nobenih dodatnih stroškov.

Za kakšno vrsto posla gre v primeru financiranja 1%, za kredit ali lizing?

Zagotovo je pomemben podatek, da gre v tem primeru za finančni lizing s fiksno pogodbeno obrestno mero. Finančna institucija, ki odobri lizing, je torej do dokončnega poplačila obveznosti lastnik vozila. Ko je celoten znesek poplačan, lastništvo vozila preide na stranko.

Kako pa je z zavarovanjem vozila, ki ga stranka kupi s financiranjem 1%?

Hkrati s sklenitvijo pogodbe o financiranju vozila sklenete tudi Hudobro/Škoda zavarovanje, ki vključuje permanentno kasko zavarovanje pri Porsche Versicherung AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti pri Zavarovalnici Sava, ob tem pa prejmete 33 % popusta na kasko premijo in akcijsko obvezno zavarovanje. Zavarovanje se avtomatsko podaljšuje skozi celotno dobo trajanja pogodbe o financiranju. Hudobro/Škoda zavarovanje vključuje tudi nižjo odbitno franšizo kaska (90 evrov za vozila z maloprodajno ceno do 20 tisoč evrov (z vključenim DDV)* oziroma 150 evrov za vozila z maloprodajno ceno nad 20 tisoč evrov (z vključenim DDV)* in velja za popravila v pooblaščeni mreži Škoda (popravila pri nepooblaščenih servisih, totalna škoda in tatvina: 300 evrov).

*Upošteva se prodajna cena na fakturi s popustom. Velja za vozila Škoda, financirana preko Porsche Finance Group Slovenia.

Konkurenčna premija je fiksna ob upoštevanju indeksacije rasti cen (inflacija), škodno dogajanje nima vpliva na premijo.

Kaj zagotavljate kupcu ob nakupu vozila s financiranjem 1%?

Stranka je na podlagi amortizacijskega načrta vedno seznanjena s preostankom dolga in možnostjo predčasnega odplačila. Na spletnem portalu Moj Porsche Leasing stranki v vsakem trenutku omogočamo vpogled v stanje finančnega leasinga. Po plačilu vseh obveznosti in po ureditvi prenosa lastništva v registru motornih vozil stranka pridobi lastništvo vozila.

Poleg tega je stranka deležna ugodnosti kartice zvestobe Škoda Card. Katere ugodnosti ta prinaša, si lahko preberete tukaj.

Katere dokumente in dokazila potrebujem?

Fizična oseba potrebuje izpolnjen obrazec »Informacije o stranki«, potrdilo delodajalca o plači, odstopno izjavo, upravno izplačilno prepoved na plačo, zadnje tri plačilne liste (original ali kopije z originalnim žigom in podpisom delodajalca), izjavo v smislu 61. člena zakona o preprečevanju pranja denarja in financiranja, kopijo osebnega dokumenta (zastopnika ali uradne pooblaščene osebe pri družbah) in kopijo vozniškega dovoljenja. Obrazci so na voljo pri pooblaščenih prodajalcih znamke Škoda.

Upokojenci namesto plačilnih listov dostavijo dokazilo ZPIZ-a o prejeti pokojnini za zadnje tri mesece, kmetovalci pa potrdilo o plačanih davkih ter pogodbo o kooperacijah in drugih prihodkih ter dokazilo o zbirnem prometu prek TRR za tekoče leto (lahko izpisek iz spletnega bančništva za zadnjih 6 mesecev).

Samostojni podjetniki morajo ob sklenitvi pogodbe dostaviti izpolnjen obrazec »Informacije o stranki: družbi/s.p.«, izjavo v smislu 61. člena zakona o preprečevanju pranja denarja in financiranja, potrdilo o plačanih davkih, kopiji osebnega dokumenta in vozniškega dovoljenja, pooblastilo za izpolnitev menic, štiri podpisane in žigosane bianco menice (podpis in žig pri trasantu) ter dokazilo o zbirnem prometu na transakcijskem računu za tekoče leto (lahko izpisek iz spletnega bančništva).

Izpolnjen obrazec »Informacije o stranki: družbi/s.p.« in izjavo v smislu 61. člena zakona o preprečevanju pranja denarja in financiranja za sklenitev posla potrebujejo tudi podjetja. Obrazcu morajo dodati še kopijo osebnega dokumenta zastopnika ali uradne pooblaščene osebe, pooblastilo za izpolnitev menic ter štiri podpisane in žigosane bianko menice. Nujen je tudi aktualen BON-2 (informacija o tekoči plačilni sposobnosti), ki ne sme biti starejši od meseca dni. BON-2 izda AJPES.

Ali lahko predčasno prekinem financiranje in poplačam vozilo ter kakšni so stroški, povezani s tem?

Lahko, in sicer na podlagi izdanega informativnega obračuna pogodbe, kjer so vsi potrebni podatki in navodila za postopek odplačila ter zaključka pogodbe. Informativni obračun se lahko izda le pogodbenim strankam v pisni obliki. Dobite ga lahko tako, da:

1. si obračun, če imate to možnost, pripravite sami na spletnem portalu Moj Porsche Leasing ali Moj Porsche Kredit.

2. za informativni obračun za vse leasing pogodbe zaprosite na elektronskem naslovu [email protected].

Družba Porsche Leasing SLO d.o.o. lahko v primeru predčasnega poplačila stranki, ki ni potrošnik v smislu določil ZPotK- 2, zaračuna pripravo končnega obračuna v višini stroškov odobritve leasinga, ki so bili zaračunani ob sklenitvi pogodbe.

Škoda akcija - kakšna je višina popusta?

Pri financiranju vozil ŠKODA lahko z uveljavljanjem ŠKODA bona 3% stranka pridobi popust v višini 3% prodajne vrednosti vozila. Pogoj za popust je sklenjena pogodba o financiranju (finančni leasing ali finančni leasing z ostankom vrednosti) preko Porsche Finance Group Slovenia in sklenjeno Hudobro zavarovanje za celotno dobo financiranja. Minimalna doba financiranja je 48 mesecev, maksimalna pa 84 mesecev. Polog znaša maksimalno 50% nabavne vrednosti vozila.

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne cene na mesec. Pri tem načinu financiranja lahko izbirate med različnimi obdobji financiranja, od 48 pa vse do 96 mesecev. Višina pologa in doba odplačevanja vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu: daljša kot je doba financiranja in višji ko je polog, nižji bo ostanek vrednosti, ki ga boste ob koncu financiranja še plačali. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj.

Želel bi kupiti akcijski model Škoda (npr. Monte Carlo, Happy, Easy ipd.). Lahko izkoristim financiranje 1%?

Financiranje 1 % lahko izkoristite pri vseh modelih Škoda, razen pri modelskih različicah Scala EASY ter Octavia in Octavia Combi z motorjem 1.0 TSI.

Za zgoraj omenjene modele lahko izkoristite Škoda Bon 3% oziroma dodatni popust, ki znaša 3 odstotke prodajne vrednosti izbranega vozila Škoda. Več o financiranju s Škoda Bonom 3% preberite tukaj. 

Prav tako financiranje velja zgolj za spodnje različice modela Superb in Superb Combi.

Superb
- Ambition: 1.5 TSI DSG (150 KM) in 2.0 TDI DSG (150 KM)
- Style: 1.5 TSI DSG (150 KM), 2.0 TDI DSG (150 KM), 2.0 TDI DSG (200KM) in 2.0 TDI DSG 4x4 (200 KM)
- L&K: 1.5 TSI DSG (150 KM), 2.0 TDI DSG (150 KM)in 2.0 TDI DSG 4x4 (200 KM)
- Sportline: 1.5 TSI DSG (150 KM), 2.0 TDI DSG (150 KM), 2.0 TDI DSG (200KM) in 2.0 TDI DSG 4x4 (200 KM)

Superb Combi
- Ambition: 1.5 TSI DSG (150 KM), 2.0 TDI DSG (150 KM) in 2.0 TDI DSG (200KM)
- Style: 1.5 TSI DSG (150 KM), 2.0 TDI DSG (150 KM), 2.0 TDI DSG (200KM) in 2.0 TDI DSG 4x4 (200 KM)
- L&K: 1.5 TSI DSG (150 KM), 2.0 TDI DSG (150 KM), 2.0 TDI DSG (200KM) in 2.0 TDI DSG 4x4 (200 KM)
- Sportline: 1.5 TSI DSG (150 KM), 2.0 TDI DSG (150 KM), 2.0 TDI DSG (200KM) in 2.0 TDI DSG 4x4 (200 KM)

Do kdaj velja akcijska ponudba?

Ponudba velja do preklica oz. do razprodaje - preverite veljavnost pri prodajnih svetovalcih.

5

Znamka Škoda navdušuje že vrsto let!

5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
5
Mediha C. stranka Porsche Koper
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
5
Ivan M. stranka Porsche Maribor
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
Poglej vsa mnenja

*Pogoji akcije Škoda

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do preklica oziroma do razprodaje, preverite veljavnost akcije.

Emisije CO2: 270−21 g/km. Kombinirana poraba goriva: 8,1-3,1 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; ŠKODA si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

1. Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne cene na mesec

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne cene na mesec. Izračun mesečnega obroka financiranja velja v primeru sklenitve pogodbe s fiksno pogodbeno obrestno o finančnem leasingu pri Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratne sklenitve Hudobrega zavarovanja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.). Pri financiranju 1% lahko izbirate med različnimi obdobji financiranja in višinami pologov. Višina pologa in doba odplačevanja pa seveda vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. Povedano drugače: daljša kot je doba financiranja in višji ko je polog, nižji bo ostanek vrednosti, ki ga boste ob koncu financiranja še morali plačati. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Hkrati s sklenitvijo pogodbe o financiranju vozila sklenete tudi Hudobro/Škoda zavarovanje, ki vključuje permanentno kasko zavarovanje pri Porsche Versicherung AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti pri Zavarovalnici Sava, ob tem pa prejmete 33 % popusta na kasko premijo in akcijsko obvezno zavarovanje. **Permanentno Porsche kasko zavarovanje, ki je v veljavi skozi celotno obdobje trajanja financiranja s samodejnim letnim podaljševanjem. ***Za vsa kritja je veljavna nižja odbitna franšiza kaska: za vozila z MPC do 20.000EUR (z DDV)**** odbitna franšiza znaša 90 EUR za popravila v mreži Škoda, za vozila z MPC nad 20.000 EUR (z DDV)**** znaša odbitna franšiza 150 EUR za popravila v mreži Škoda. Odbitna franšiza za popravila pri nepooblaščenih servisih, totalni škodi ali tatvini znaša 300 EUR. Več o pogojih na www.porscheleasing.si.

2. Pogoji financiranja in zavarovanja akcije ŠKODA BONUS 3% (SBON_3%_2024)
Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila: 3% od prodajne vrednosti vozila*
Obvezno Hudobro zavarovanje** za celotno dobo financiranja: permanentni kasko zavarovanje pri Porsche Versicherung AG, Podružnica v Sloveniji, permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti Zavarovalnica Sava, 33% popusta na kasko premijo in akcijsko obvezno zavarovanje, nižja odbitna franšiza kaska***

 • Modeli vozil: vsi modeli
 • Oblika financiranja: finančni leasing in finančni leasing z ostankom vrednosti
 • Obdobje financiranja: od 48 do 84 mesecev
 • Polog: maksimalni polog je 50% nabavne vrednosti vozila
 • Enkratni stroški obdelave: 100 EUR
 • Minimalni znesek financiranja: 10.000 EUR

*Do 3 % bonusa od prodajne cene vozila je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / kreditu / operativnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije SBON_3%_2024. Več o pogojih na www.porscheleasing.si.