OBVESTILO: Zaradi znižanja cen rabljenih vozil pri Porsche Ljubljana imamo veliko gnečo. Strankam se opravičujemo in prosimo za razumevanje.

Slovenska predpremiera Kodiaq in Superb

Najnovejša člana družine Škoda, razkrita pri Porsche Verovškova

Slovenska predpremiera Kodiaq in Superb

Predpremiera Škodinih kraljev prostora

Petek, 22.3 in soboto, 23.3. je pri ŠKODA Porsche Verovškova potekala ekskluzivna slovenska predpremiera dveh popolnoma novih modelov - Škoda Kodiaq in Škoda Superb.

Škoda začenja novo poglavje svoje zgodbe o uspehu. Letos bosta na cesto zapeljala dva nova vrhunska modela. Največja novost je vsekakor druga generacija večkrat nagrajenega športnega terenca Škoda Kodiaq, ki je sedaj vsestranski in inovativen. Na ekskluzivni slovenski premieri pa se nam je pridružil tudi izjemno priljubljen Škoda Superb, sedaj v čisto novi generaciji.

Zahvaljujemo se za velik obisk!

Potrebujete svetovanje? Pokličite nas: 041 392 204

Novi Škoda Kodiaq 2024
Novi Škoda Kodiaq 2024 Avtor: Porsche Inter Auto
Novi Škoda Superb Combi 2024
Novi Škoda Superb Combi 2024 Avtor: Porsche Inter Auto

Novi Škoda Kodiaq

Izjemen dinamični videz

Dizajn SUV-ja poudarja preoblikovan pokrov motorja s preoblikovanim Škodinim logotipom in značilno masko. Ena od ključnih značilnosti so opcijski matrični žarometi LED druge generacije, ki oddajajo svetlejšo in jasnejšo svetlobo. Zunanjost je še bolj dinamična in tehnološko napredna. Veliko je podobnosti z modelom Škoda Superb.

Kodiaq 2024

LED svetlobni podpis

Močno spremenjen je tudi zadnji del Kodiaqa, ki je sedaj še bolj športen in dinamičen. Zdaj so tu precej širše zadnje luči v LED tehnologiji, s še bolj poudarjeno obliko črke C, spodnji kraj pa se stika čez celotno širino prtljažnih vrat. Višji nivoji opreme imajo tudi dinamične smernike, namesto logotipa pa je zadaj napis Škoda.

Novi Škoda Superb

Eleganten videz

Novi Škoda Superb že več kot dve desetletji predstavlja tehnološko in oblikovalsko strokovnost Škode. Kupci najbolj cenijo praktičnost in seveda izjemno prostornost, ki je vedn vrhunska. Nova, četrta generacija nadgrajuje te prednosti in jih dviguje na višjo raven. S ponudbo četrte generacije Superba zagotavljamo, da popolnoma zadostimo individualnim potrebam vseh naših strank.

Superb 2024

Premijski občutek

Novi Superb prinaša svež in čist notranji dizajn znamke Škoda, s povečanim sredinskim delom za shranjevanje, saj je v novi generacij prestavna ročica menjalnika sedaj prestavljena na volansko gred. Poleg tega se ponaša z novimi Ergo sedeži, opremljenimi s desetimi masažnimi blazinami, ki zagotavljajo najvišjo stopnjo udobja. Nadzorni elementi so bili izboljšani za boljšo izkušnjo, z uvajanjem Škoda Smart Dials.

Novi Škoda Kodiaq 2024 - napredek

Paradni SUV znamke Škoda je sedaj še večji in prostornejši v primerjavi s svojim predhodnikom, odlikuje pa ga znani stil in sveža tehnologija. Ponudba pogonskih sklopov obsega možnosti bencinskega, dizelskega, blagega hibrida in priključnega hibrida (PHEV), pri čemer slednji ustvari 200 KM in zagotavlja več kot 100 km električnega dosega brez emisij (WLTP). Podobno kot pri večini svojih osnovnih modelov je Škoda sprejela evolucijski pristop k oblikovanju modela druge generacije, ki se bo zdel poznan obstoječim lastnikom Kodiaqa. Medtem ko zunanjost ohranja nekatere značilne slogovne poteze in proporce, je nova generacija veliko bolj ostra in napredna, zahvaljujoč novim elementom oblikovalskega sloga znamke 'Modern Solid'. Te spremembe vključujejo čistejšo površino karoserije in sodobne funkcije, kot so polni LED matrični žarometi, obdelani s končno obdelavo "Crystallinium".

Novi Škoda Kodiaq 2024 - največje novosti:

 • 13'' zaslon multimedijskega sistema
 • več prostora za potnike in prtljago
 • bolj mišičast in vpadljiv videz
 • novi matrični LED žarometi
 • 10'' palčni virtualni kokpit
 • novi asistenčni sistemi
 • 910 litrov v prtljažniku
 • novi paketi opreme
 • priključni hibrid

Novi Kodiaq notranjost

Notranjost novega Kodiaqa se ponaša s sodobnim in minimalističnim dizajnom, najdemo namreč veliko podobnosti iz modela Škoda Enyaq. Armaturna plošča ima 13-palčni zaslon na dotik za informacijsko-razvedrilni sistem, ki ga dopolnjujeta 10-palčni virtualni kokpit z digitalnimi merilniki. Na srečo so Škodini oblikovalci našli ravnovesje med digitalnimi in fizičnimi kontrolami, tako da so ohranili nekatere fizična stikala v notranjosti. Prestavna ročica DSG avtomatskega menjalnik se je premaknila na volanski drog in sprostila več prostora v osrednjem delu notranjosti za shranjevanje. Med značilnimi značilnostmi Simply Clever je nov predal za shranjevanje za potnike zadaj, hlajen dvojni telefonski predal za polnjenje, ščitniki robov vrat, prilagodljiv element na prtljažniku, strgalo za led in dežnik, ki je vgrajen v voznikova vrata in je zdaj izdelan iz trajnostnih materialov. Kljub temu, da je bil že sedaj ogromen, so pri Škodi še povečali notranjo prostornost nove generacije. Natančneje, velikost prtljažnika je za 75 l večja kot prej, kar pomeni impresivnih 920 litrov v prtljažniku, ki pa se seveda še poveča v kolikor podrete zadnje sedeže.

Novi Superb - vse najnovejše novosti

Novi Škoda Superb je vedno na spletu in ponuja vrsto mobilnih storitev in informacijsko-razvedrilnih aplikacij. V avtomobilu so številni moderni in napredni zasloni. Avto je opremljen s štirimi USB-C vhodi za hitro polnjenje mobilnih naprav. Ena nova funkcija je izboljšano brezžično polnjenje, ki omogoča induktivno polnjenje dveh pametnih telefonov hkrati. Multimedijski sistem v povsem novem Superb vključuje standardni 10-palčni zaslon na dotik, radio DAB+, upravljanje s kretnjami in glasovne ukaze. Dodatna oprema v sklopu navigacije doda 13-palčni zaslon. Osem standardnih zvočnikov skrbi za kakovost zvoka, s štirinajstimi zvočniki avdio sistema Canton v sklopu dodatne opreme

Novi Škoda Superb 2024 - največje novosti:

 • 690 litrski prtljažnik v Combi izvedbi (1920 l s podrtimi sedeži)
 • novi in bolj učinkoviti motorji (bencinski in dizelski)
 • priključni hibrid z dosegom do 100 km (WLTP)
 • premijski in eleganten dizajn
 • novi matrični LED žarometi
 • več prostora v notranjosti
 • novi asistenčni sistemi
 • novi paketi opreme

Novi Superb Smart Dials tehnologija

Tri večnamenske Škodine pametne številčnice, ki pametno združujejo haptične in digitalne elemente, so nameščene med zaslonom infotainmenta in sredinsko konzolo. Upravljamo jih z vrtenjem in pritiskom, vsaka pa ima digitalni barvni zaslon s premerom 32 milimetrov. Upravljalni elementi omogočajo hiter dostop do številnih funkcij vozila in imajo edinstven zaključek temnega kroma. Dva zunanja pametna gumba za voznika in sovoznika prilagajata notranjo temperaturo, ogrevanje in prezračevanje sedežev. Vsaka trenutna funkcija Smart Dials je prikazana na zaslonu in jo lahko spremenite s pritiskom. Vozniki lahko sredinsko pametno številčnico prilagodijo za nadzor do štirih naslednjih funkcij: glasnost multimedijskega sistema, hitrost ventilatorja, smer zraka, pametna klimatska naprava, načini vožnje in povečava zemljevida.

Škoda - pogosta vprašanja

Novi Kodiaq in Superb - kdaj bosta v Sloveniji?

Predvidoma bo novi model v Sloveniji v prvi polovici leta 2024 (poletje), ko si ga boste lahko ogledali v živo pri Porsche Verovškova, Porsche Maribor in Porsche Koper.

Kodiaq 2024 - katere so največje novosti?

Škoda Kodiaq 2024 - največje novosti:

 • 13'' zaslon multimedijskega sistema
 • več prostora za potnike in prtljago
 • bolj mišičast in vpadljiv videz
 • novi matrični LED žarometi
 • 10'' palčni virtualni kokpit
 • novi asistenčni sistemi
 • 910 litrov v prtljažniku
 • novi paketi opreme
 • priključni hibrid

Superb 2024 - katere so največje novosti?

Novi Škoda Superb 2024 - največje novosti:

 • 690 litrski prtljažnik v Combi izvedbi (1920 l s podrtimi sedeži)
 • novi in bolj učinkoviti motorji (bencinski in dizelski)
 • priključni hibrid z dosegom do 100 km (WLTP)
 • premijski in eleganten dizajn
 • novi matrični LED žarometi
 • več prostora v notranjosti
 • novi asistenčni sistemi
 • novi paketi opreme

Kodiaq in Superb 2024 matrični žarometi

Ena od ključnih značilnosti so opcijski matrični žarometi LED druge generacije, ki oddajajo svetlejšo in jasnejšo svetlobo. Zadaj so dinamični smerniki in LED luči.

Škoda Kodiaq 2024 Simply Clever

Med značilnostmi Simply Clever je nov predal za shranjevanje za potnike zadaj, hlajen dvojni telefonski predal za polnjenje, ščitniki robov vrat, prilagodljiv element na prtljažniku, strgalo za led in dežnik, ki je vgrajen v voznikova vrata in je zdaj izdelan iz trajnostnih materialov.

Katere so spremembe varnosti?

V svoji drugi generaciji Škoda Kodiaq vozniku ponuja vrsto naprednih asistenčnih sistemov za pomoč vozniku, ki povečujejo varnost in udobje. Kodiaq druge generacije ponuja do devet zračnih blazin, vključno z opcijskimi stranskimi zračnimi blazinami za potnike na zadnjih sedežih.

Novi Škoda Kodiaq 2024
Novi Škoda Kodiaq 2024 Avtor: Škoda
Novi Škoda Kodiaq 2024
Novi Škoda Kodiaq 2024 Avtor: Škoda
Novi Škoda Kodiaq 2024
Novi Škoda Kodiaq 2024 Avtor: Škoda
Novi Škoda Superb 2024
Novi Škoda Superb 2024 Avtor: Škoda
Novi Škoda Superb 2024
Novi Škoda Superb 2024 Avtor: Škoda
Novi Škoda Superb 2024
Novi Škoda Superb 2024 Avtor: Škoda
5

Škoda vozila že vrsto let navdušujejo naše stranke!

5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
5
Mediha C. stranka Porsche Koper
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
5
Ivan M. stranka Porsche Maribor
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
Poglej vsa mnenja

*Pogoji akcije Škoda

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do preklica oziroma do razprodaje, preverite veljavnost akcije.

Emisije CO2: 270−21 g/km. Kombinirana poraba goriva: 8,1-3,1 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; ŠKODA si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

1. Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne cene na mesec
Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne cene na mesec. Izračun mesečnega obroka financiranja velja v primeru sklenitve pogodbe s fiksno pogodbeno obrestno o finančnem leasingu pri Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratne sklenitve Hudobrega zavarovanja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.). Pri financiranju 1% lahko izbirate med različnimi obdobji financiranja in višinami pologov. Višina pologa in doba odplačevanja pa seveda vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. Povedano drugače: daljša kot je doba financiranja in višji ko je polog, nižji bo ostanek vrednosti, ki ga boste ob koncu financiranja še morali plačati. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Hkrati s sklenitvijo pogodbe o financiranju vozila sklenete tudi Hudobro/Škoda zavarovanje, ki vključuje permanentno kasko zavarovanje pri Porsche Versicherung AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti pri Zavarovalnici Sava, ob tem pa prejmete 33 % popusta na kasko premijo in akcijsko obvezno zavarovanje. **Permanentno Porsche kasko zavarovanje, ki je v veljavi skozi celotno obdobje trajanja financiranja s samodejnim letnim podaljševanjem. ***Za vsa kritja je veljavna nižja odbitna franšiza kaska: za vozila z MPC do 20.000EUR (z DDV)**** odbitna franšiza znaša 90 EUR za popravila v mreži Škoda, za vozila z MPC nad 20.000 EUR (z DDV)**** znaša odbitna franšiza 150 EUR za popravila v mreži Škoda. Odbitna franšiza za popravila pri nepooblaščenih servisih, totalni škodi ali tatvini znaša 300 EUR. Več o pogojih na www.porscheleasing.si.

2. Pogoji financiranja in zavarovanja akcije ŠKODA BONUS 3% (SBON_3%_2024)
Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila: 3% od prodajne vrednosti vozila*
Obvezno Hudobro zavarovanje** za celotno dobo financiranja: permanentni kasko zavarovanje pri Porsche Versicherung AG, Podružnica v Sloveniji, permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti Zavarovalnica Sava, 33% popusta na kasko premijo in akcijsko obvezno zavarovanje, nižja odbitna franšiza kaska***

 • Modeli vozil: vsi modeli
 • Oblika financiranja: finančni leasing in finančni leasing z ostankom vrednosti
 • Obdobje financiranja: od 48 do 84 mesecev
 • Polog: maksimalni polog je 50% nabavne vrednosti vozila
 • Enkratni stroški obdelave: 100 EUR
 • Minimalni znesek financiranja: 10.000 EUR

*Do 3 % bonusa od prodajne cene vozila je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / kreditu / operativnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije SBON_3%_2024. Več o pogojih na www.porscheleasing.si.