Želite več informacij?

Pokličemo nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8.-17. ure.

VW Golf 8 Variant 2022 - vsestranski in praktičen

Novi VW Golf 8 Variant (karavan) in - izkoristite posebno ponudbo do 31.12.2022.

VW Golf 8 Variant 2022 - vsestranski in praktičen

Doživite novo tehnologijo!

Vpišite podatke in izkoristite ugodnosti.

VW Golf 8 Variant - velika prilagodljivost

Popolnoma novi VW Golf Variant je sedaj še bolj prostoren, dinamičen in digitalen kot kdajkoli prej! Golf 8 Variant je sedaj nekoliko daljši od prejšnjega, kar pomeni predvsem več prostora za potnike na zadnjih sedežih. Večji pa je tudi prtljažnik, sedaj meri od 611 do 1642 litrov.

Volkswagen Golf 8 Variant - največje novosti:

 • več prostora za potnike
 • večji prtljažnik od 611 do 1642 litrov
 • Golf Alltrack predstavlja 4x4 pogon in terenske dodatke
 • nova paleta pogonskih in asistenčnih sistemov
 • tudi Golf 8 Variant R

VW Golf 8 Variant 2022 konfigurator

VW Golf 8 Variant

Prihranite 1.000 €!*

Ob nakupu vozila VW Golf 8 Variant v akciji prejmete številne ugodnosti v višini do -1.000 € in si tako zagotovite posebno ponudbo.* (1)

 

 • - 1.000 € VW BON*
 • za financiranje in zavarovanje*
 • preverite veljavnost akcije!

Novi Golf 8 Variant 2022

1.0 TSI 81 kW/110 KM

Bogata oprema izbranega modela:

 • radio Composition: 8,25", zaslon na dotik
 • Bluetooth za telefoniranje
 • klimatska naprava
 • LED sprednji žarometi, 
 • LED zadnje luči
 • tempomat z avt. uravnavanjem raz.

 

Prtljažnik do 1642 litrov!

Vsakdanja praktičnost.

Vsakdanje življenje ima veliko izzivov. Novi Golf 8 Variant vam bo s prostorno notranjostjo in najsodobnejšo tehnologijo olajšal vsakdan.

Nove tehnologije:

 • Easy Open - električno odpiranje prtljažnika
 • po višini prilagodljivo dno
 • od 611 do 1642 litrov prostornine
 • prostorna notranjost

 

Digitalno udobje

In užitek v vožnji.

Digitalno zasnovana armaturna plošča vam prikaže vse informacije na velikem zaslonu, z naprednimi asistenčnimi sistemi pa vam bo vožnja povsem enostavna.

Najsodobnejša tehnologija:

 • ergoActive sedeži z masažo
 • napredni asistenčni sistemi
 • velika panoramska streha
 • Digital Cockpit Innovision

 

Navdušeni boste nad prostornostjo - Golf 8 Variant 2022

Novi VW Golf 8 Variant predstavlja privlačno zunanjost - v primerjavi s predhodnikom je le-ta precej bolj dinamična. Sprednji del jasno prikazuje povezanost z novim Golfom. Seveda pa opazimo strešno linijo in zadnji konec, ki je značilen za izvedenko Variant. Nova generacija je zdaj dolga 463 cm in se ponaša z medosno razdaljo 268 cm (kar je za 66 mm več kot v primerjavi s predhodnikom). To seveda pomeni več prostora za zadnje potnike in večji prtljažnik, ki sedaj meri kar 611 litrov. Največja velikost prtljažnika pa znaša 1642 litrov v primeru podrtih zadnjih sedežev. Pri vseh različicah so žarometi serijsko v LED tehnologiji! (2)

Golf 8 Variant - TSI, eTSI in TDI motorji: vsi z nižjo porabo

Novi Golf 8 Variant vas bo prepričal tudi z novimi možnostmi pogonskih sklopov. Že pri novem modelu Golf 8 je ena izmed najpriljubljenejših izbir zagotovo 1.5 eTSI bencinski motor z blago hibridno tehniko s 48 V tehnologijo in 7-stopenjskim DSG menjalnikom z dvojno sklopko. Prednost novih eTSI motorjev so predvsem bistveno nižja poraba goriva in manj emisij za večjo učinkovitost - motor po možnosti ugasne turbobencinski bencinski motor za brezemisijsko vožnjo. (3)

Na voljo so tudi inovativni dizelski TDI motorji, ki s pomočjo najnovejših tehnologij predstavljajo bistveno zmanjšajo izpust emisij v okolje.

VW Golf 8 Variant 2022 motorji:

 • 1.0 TSI 81 kW, 110 KM 
 • 1.5 TSI 96 kW, 130 KM in 110 kW, 150 KM
 • 2.0 TDI 85 kW, 115 KM in 110 kW, 150 KM
   

Preverite ponudbo:
 

VW Golf 8 Variant 2022 - še večji prtljažnik
VW Golf 8 Variant 2022 - še večji prtljažnik Avtor: Volkswagen
Volkswagen Golf 8 Variant 2022 - notranjost
Volkswagen Golf 8 Variant 2022 - notranjost Avtor: Volkswagen

Novi paketi opreme: Life, Style in R-Line

Povsem novi in bogati paketi opreme - na začetku bodo na voljo štirje paketi opreme: Golf, Life, Style in R-Line. Že osniv paket opreme vključuje izjemno napredne varnostne oziroma asistenčne sisteme, kot je recimo opozorilo o zapustitvi voznega pasu Lane Assist z mestnim sistemom za zaviranje v sili in nadzorom pešcev, elektronski diferencial XDS, Car-2-X tehnologijo, ki omogoča komunikacijo z drugimi vozili ter infrastrukturo, avtomatske dolge luči in zagona vozila brez ključa. V notranjosti vozila je serijski Digital Cockpit
Pro
(digitalni merilniki), multimedijski sistem Composition z 8,25 palčnim zaslonom na dotik, We Connect in We Connect Plus spletne storitve in funkcije, večnamenski volan, klimatska naprava Air Care Climatronic in pa Bluetooth telefonski vmesnik.

VW Golf 8 Variant 2022 paketi opreme:

 • Golf
 • Golf Variant Life
 • Golf Variant Style
 • Golf Variant R-Line

Golf 8 Alltrack 2022 - katere so največje novosti?

Novi Golf 8 Alltrack - druga generacija modela Alltrack še bolj nakazuje na križanca med običajnim modelom Golf in športnimi terenci SUV. Ta različica predstavlja dovršen štirikolesni pogon 4MOTION, prilagojeno podvozje pa predstavlja višjo oddaljenost od tal. Na zunanjosti opazimo tudi posebne odbijače tako spredaj kot zadaj in različne dodatke, tudi notranjost je nekoliko spremenjena. Model Golf 8 Alltrack je tako pripravljen na vse avanturistične podvige tudi po brezpotjih. V vseh ostalih pogledih Golf Alltrack tehnično ustreza
novemu modelu Golf Variant: serijska oprema dodatno vključuje še naprednejši asistenčni sistem Travel Assist in matrične IQ.LIGHT LED žaromete.

Volkswagen Golf 8 Variant 2022 - IQ.LIGHT matrični žarometi
Volkswagen Golf 8 Variant 2022 - IQ.LIGHT matrični žarometi Avtor: Volkswagen
VW Golf 8 Alltrack
VW Golf 8 Alltrack Avtor: Volkswagen
VW Golf 8 Alltrack
VW Golf 8 Alltrack Avtor: Volkswagen
VW Golf 8 Variant 2022 - R-Line športni sedeži
VW Golf 8 Variant 2022 - R-Line športni sedeži Avtor: Volkswagen
VW Golf 8 Variant 2022 - prtljažnik
VW Golf 8 Variant 2022 - prtljažnik Avtor: Volkswagen
VW Golf 8 Variant 2022 - prtljažnik
VW Golf 8 Variant 2022 - prtljažnik Avtor: Volkswagen

Golf 8 Variant - pogosta vprašanja

Golf 8 Variant - koliko meri prtljažnik?

Novi Golf 8 Variant v osnovi zagotavlja do 611 litrov prtljage, v primeru podrtih zadnjih sedežev pa kar 1642 litrov.

Golf 8 Variant - kateri so paketi opreme?

VW Golf 8 Variant paketi opreme so naslednji: Golf, Golf Variant Life, Golf Variant Style, Golf Variant R-Line. Izberete pa lahko tudi Golf 8 Variant Alltrack. 

Golf 8 Alltrack - katere so novosti?

VW Golf 8 Alltrack predstavlja dovršen štirikolesni pogon 4MOTION, prilagojeno podvozje pa predstavlja višjo oddaljenost od tal. Na zunanjosti opazimo tudi posebne odbijače tako spredaj kot zadaj in različne dodatke, kar pomeni, da je bolj pripravljen za vožnjo po neutrjenih poteh. 

Golf 8 Variant - kateri motorji so na voljo?

Izbirate lahko med naslednjimi motorji: 1.0 TSI s 81 kW in 110 KM, 1.5 TSI s 96 kW in 130 KM ali 110 kW in 150 KM ter 2.0 TDI s 85 kW in 115 KM ali 2.0 TDI s 110 kW in 150 KM.

Golf 8 Variant - katere so najnovejše tehnologije?

Pri modelu Golf 8 Variant so ene izmed najnovejših tehnologij zagotovo naslednje: ergoActive sedeži z masažo, napredni asistenčni sistemi, velika panoramska streha, Digital Cockpit Innovision in druge.

VW Golf 8 Variant in VW Passat Variant velikost prtljažnika

Golf 8 Variant prtljažnik meri od 611 do 1642 litrov prtljage, Passat Variant pa od 650 do 1950 litrov.

Pokličite nas - za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo.

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

5

Naj tudi vas prepričajo modeli znamke Volkswagen!

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja

Pogoji akcije

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do 31.12.2022.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; Volkswagen si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

Emisije CO2: 225−37 g/km. Kombinirana poraba goriva: 8,1-4,2 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna.

*Akcija velja za vozila na zalogi in nova naročila do 31.12.2022. Akcija ne velja za električna vozila. Slike so simbolne *Prihranek vključuje popust na vozilo, ki se razlikuje glede na model vozila **BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 1.000 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / operativnem leasingu / kreditu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBONFS_2022. Več na www.porscheleasing.si.