Novi VW Polo 2022 - spoznajte napredni dizajn

Novi Volkswagen Polo 2022 - izkoristite posebno ponudbo pri nakupu.

Novi VW Polo 2022 - spoznajte napredni dizajn

Doživite novega Pola!

Izkoristite ponudbo.

Novi VW Polo 2022 - naj vas navduši

VW Polo je najbolj prepoznaven avto segmenta manjših mestnih avtomobilov. Znamka Volkswagen z novim Polom nadaljuje svojo več kot 45-letno zgodovino, spoznajte napredni dizajn in inteligentne tehnologije v novem Polu. Izbirate lahko med paketi Entry, Life, Style, R-Line, in motorjem 1.0 TSI, moči od 95 KM do 110 KM. Na voljo je tudi VW Polo GTI z 206 KM. Travel Assist iz nabora opreme IQ.DRIVE za vas ohranja smer vožnje, druge pa na primerni razdalji. Ne zamudite akcijske pogoje pri Porsche Inter Auto!

Novi VW Polo 2022 največje novosti:

 • streha v kontrastni barvi
 • na voljo motor 1.0 TSI
 • moč od 95 KM do 110 KM
 • paketi Life, Style, R-Line
 • panoramsko dvižno-pomično strešno okno
 • matrični žarometi LED IQ.LIGHT
 • prtljažnik do 350 litrov
 • asistenca Travel Assist IQ.DRIVE
 • Digital Cockpit Pro
 • na voljo je tudi VW Polo GTI z 206 KM

VW Polo 2022 konfigurator

Novi VW Polo 2022

Prihranite -1.000 €!*


Ob nakupu vozila VW Polo v akciji prejmete številne ugodnosti v višini do -1.000 € in si tako zagotovite posebno ponudbo.* (1)

 

 • - 1.000 € VW BON*
 • za financiranje in zavarovanje*
 • preverite veljavnost akcije!
Novi VW Polo 2022
Novi VW Polo 2022 Avtor: Jan Gregorin

VW Polo cena, cenik, oprema, motorji

Cene veljajo do spremembe cenika.
Različica Moč (kW/KM) Menjalnik
VW Polo Life 1.0 TSI 70 (95) 5-st. ročni
VW Polo Style 1.0 TSI 70 (95) 5-st. ročni
VW Polo R-Line 1.0 TSI 70 (95) 7-st. DSG

Novi Vokswagen Polo: največje novosti

Volkswagen Polo predstavlja veliko sprememb na zunanjosti. Sedaj bo sigurno še bolj zaželen med kupci - sedaj ima nov sprednji in zadnji odbijač, elegantne sprednje žaromete serijsko v LED tehnoogiji, za doplačilo pa so tudi v matrični LED tehnologiji. Tudi zadnje luči so povsem nove - sedaj so podobne tistim pri novem modelu Golf. Na sprednjem delu pa bo ob doplačilu na voljo tudi znamenit LED trak, ki se bo nadaljeval z LED dnevnimi lučmi. Celoten izgled je precej bolj eleganten in dinamičen. Za bolj ekspresivno obliko pa si lahko izberete popolnoma novi model VW Taigo.

Novi VW Polo 2022 - novosti:

 • panoramsko dvižno-pomično strešno okno
 • streha v kontrastni barvi
 • izrazite sprednje in zadnje luči
 • markantne poteze
 • paketi Life, Style, R-Line
 • matrični žarometi LED IQ.LIGHT
 • asistenca Travel Assist IQ.DRIVE
 • Digital Cockpit Pro

VW Polo notranjost - Digital Cockpit Pro

Digitalni kombinirani instrument (digitalni merilniki) zagotavljajo pomembne informacije v voznikovem neposrednem vidnem polju. Serijski digitalni kombinirani instrument Digital Cockpit na visokoločljivostnem barvnem zaslonu v velikosti 20,32 cm prikazuje klasične vsebine, kot sta merilnik hitrosti in števec prevoženih kilometrov. Pri izpopolnjeni različici Digital Cockpit Pro lahko prikaze na 26,04 cm velikem zaslonu prilagajate individualnim željam. Tako lahko na primer aktivirate optični prikaz vgrajenih asistenčnih sistemov ali izberete kombinacijo navigacijskega zemljevida in multimedijskih podatkov - vse to s privlačnimi grafikami in animacijami.

Novi VW Polo 2022 - novosti v notranjosti:
 

 • digitalni merilniki
 • nov multimedijski sistem
 • brezžično polnjenje pametnih naprav
 • nov volanski obroč

VW Polo dimenzije, mere, prtljažnik

Volkswagen Polo v dolžino meri 4074 milimetrov, v širino 1751 milimetrov in v višino 1435 milimetrov. Dimenzije omogočajo, da bo udobja na zadnji klopi ogromno, saj bodo imeli potniki veliko količino prostora za noge in glavo. Prtljažnik je naravnost ogromen, saj v osnovi ponuja 350 litrov prtljage. V primeru, da podremo še naslonjala zadnje klopi, pa lahko tovorimo še veliko več.

VW Polo 2022 dimenzije in mere

Dimenzije in mere VW Polo 2022
Dolžina 4074
Višina 1435
Širina 1751

VW Polo zunanjost - dinamični pogled

Markanten prepoznavni znak novega Pola so po želji lahko opcijski matrični LED-žarometi IQ.LIGHT. Njihova matrična tehnologija omogoča, da ves čas vozite z dolgimi lučmi, ne da bi slepili druge udeležence v prometu. Seveda pa tisto, kar poskrbi za dober vtis spredaj, nikakor ne sme manjkati zadaj: tako so del paketa tudi opcijske zadnje LED-luči z animiranimi zavornimi lučmi in integriranimi dinamičnimi smerniki, ki nakazujejo smer s prelivajočim gibanjem svetlobe. Podobna tehnologija je na voljo tudi že v novem športnem terencu VW Tiguan

Polo R-Line: izrazito športen paket opreme

Novi Polo R-Line vsem športnim navdušencem ponuja kakovostno in privlačno zasnovano opremo, ki zagotavlja visoko raven udobja in se ponaša z napredno tehnično zasnovo. Rezultat sta markantna zunanjost in notranjost, športni odbijači, športna notranjost in volan, velika aluminijasta platišča in še veliko več.

Novi Polo R-Line 2022:
 

 • paket opreme R-Line Exterieur
 • paket opreme R-Line Interieur
 • matrični LED-žarometi IQ.LIGHT
 • ambientna osvetlitev
 • radio Ready 2 Discover
 • 17-palčna aluminijasta platišča

IQ.DRIVE varnost najvišjih razredov - novi VW Polo

Tudi na področju asistenčnih sistemov, ki prinašajo več udobja in varnosti, je novi Polo zelo podoben vozilom Volkswagen višjih razredov. Serijsko opremljen z asistenčnimi sistemi, kot sta sistem za nadzor prometa Front Assist, ki vključuje mestno funkcijo zaviranja v sili, in asistenca za ohranjanje smeri na voznem pasu Lane Assist. Asistenca za vožnjo Travel Assist IQ.DRIVE je na voljo kot opcija in omogoča delno avtonomno vožnjo do sistemsko pogojene največje hitrosti 210 km/h.

Novi Polo 2022 TSI in TDI motorji

Pri novem modelu Volkswagen Polo za vrhunski pogon skrbi prenovljeni 1,0-litrski trivaljnik s turbino z močjo od 70 kW oziroma 95 konjskih moči oziroma največ 81 kW oziroma 110 konjskih moči.

Vsekakor je na voljo tudi izredno zmogljiv 1,5-litrski turbobencinski štirivaljnik z močjo 110 kW oziroma 150 KM, ki moč na sprednji kolesi pošilja preko DSG avomatskega menjalnika s sedmimi prestavami. Za vas imamo tudi dobro novico, čez nekaj časa se nam obeta tudi povsem nov Volkswagen Polo GTI, ki bo premogel 2,0-litrski turbobencinski motor z močjo 150 kW in 200 KM moči. (1)

VW Polo - pogosta vprašanja

Novi VW Polo 2022 cena in financiranje

Veljavnost cene in ugodnosti preverite pri prodajnem svetovalcu.

Novi VW Polo 2022 konfigurator

Novi VW Polo konfigurator - sestavite si svojega!

Novi VW Polo 2022 največje novosti

Novi VW Polo 2022 največje novosti:

 • streha v kontrastni barvi
 • motorja 1.0 TSI in 1.5 TSI
 • moč od 95 KM do 150 KM
 • paketi Life, Style, R-Line
 • panoramsko dvižno-pomično strešno okno
 • matrični žarometi LED IQ.LIGHT
 • prtljažnik do 350 litrov
 • asistenca Travel Assist IQ.DRIVE
 • Digital Cockpit Pro

Novi VW Polo 2022 TSI motorji

Novi VW Polo 2022 bencinski TSI motorji:

1.0 TSI 70 kW, 95 KM
1.0 TSI 81 kW, 110 KM
2.0 TSI 150 kW, 200 KM

Novi VW Polo 2022
Novi VW Polo 2022 Avtor: Matic Tomažič
Novi VW Polo 2022
Novi VW Polo 2022 Avtor: Matic Tomažič
Novi VW Polo 2022
Novi VW Polo 2022 Avtor: Matic Tomažič
Novi VW Polo 2022
Novi VW Polo 2022 Avtor: Volkswagen
Novi VW Polo 2022
Novi VW Polo 2022 Avtor: Volkswagen
Novi VW Polo 2022
Novi VW Polo 2022 Avtor: Volkswagen
Novi VW Polo 2022
Novi VW Polo 2022 Avtor: Volkswagen
Novi VW Polo 2022
Novi VW Polo 2022 Avtor: Volkswagen
Novi VW Polo 2022
Novi VW Polo 2022 Avtor: Volkswagen

Doživite novega Pola!

Začetek prodaje.

Pokličite nas - z veseljem smo vam na voljo!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

5

Volkswagen vozila že vrsto let navdušujejo naše stranke!

5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
5
Mediha C. stranka Porsche Koper
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
5
Ivan M. stranka Porsche Maribor
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
Poglej vsa mnenja

Pogoji akcije

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do 31.12.2022.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; Volkswagen si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

Emisije CO2: 190−27 g/km. Kombinirana poraba goriva: 7,1-4,1 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna.

*Akcija velja za vozila na zalogi in nova naročila do 31.12.2022. Akcija ne velja za električna vozila. Slike so simbolne *Prihranek vključuje popust na vozilo, ki se razlikuje glede na model vozila **BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 1.000 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / operativnem leasingu / kreditu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBONFS_2022. Več na www.porscheleasing.si.