Novi VW Taigo - vrhunsko doživetje, dan za dnem

Novi Volkswagen Taigo 2024 - prepriča z udobnimi, varnimi in sodobnimi funkcijami.

Naj vas navduši novi Taigo!

Izkoristite posebne ugodnosti.

VW Taigo 2024 - že v salonih!

Novi športni terenec VW Taigo je nov trendovski Volkswagen Coupe model za izrazit življenski slog. Dimenzijsko je podoben modelu VW T-Cross, na voljo so trije paketi Life, Style, R-Line, motorja sta dva in sicer 1.0 TSI in 1.5 TSI, moči od 95 KM do 150 KM. Izberete lahko tudi matrične IQ.LIGHT žaromete in doživite digitalno izkušnjo v notranjosti. Vabljeni v naše salone Porsche Inter Auto, da si ga ogledate v živo in ga zapeljete na testni vožnji!

Novi VW Taigo 2024 največje novosti:

 • nov trendovski Coupe model
 • opremljen z 16-18'' platišči
 • motorja 1.0 TSI in 1.5 TSI
 • moč od 95 KM do 150 KM
 • paketi Life, Style, R-Line
 • matrični žarometi LED IQ.LIGHT
 • prtljažnik do 440 litrov
 • asistenca Travel Assist IQ.DRIVE
 • Digital Cockpit Pro

VW Taigo 2024 konfigurator

Novi VW Taigo

Prihranite -1.500 €!*

VW Taigo - za vse, ki sami ustvarjajo trende. *Cena velja s financiranjem/zavarovanjem vozila preko VW BON.

Taigo - izkoristite ugodnosti:

 • Akcijski popust 1000 €*
 • Prihranek 500 €** bon za financiranje

Rabljeni VW Taigo

Odlično ohranjena vozila

VW Taigo rabljeni - izbirajte med bogato zalogo vozil VW Taigo - rabljenimi, službenimi in testnimi vozili. Pri Porsche Inter Auto aktualno ponujamo res najbolj privlačne modele vozil VW Taigo. Vsa rabljena vozila so na zalogi in takoj dobavljiva, vsa vozila so preverjena. Izkoristite dodatne ugodnosti in doživite vrhunsko mobilnost.

VW Taigo cena, cenik, oprema, motorji

Različica Moč (kW/KM) Menjalnik
VW Taigo Life 1.0 TSI 70 (95) 5-st. ročni
VW Taigo Style 1.0 TSI 81 (110) 7-st. DSG
VW Taigo R-line 1.5 TSI 110 (150) 7-st. DSG

Novi Vokswagen Taigo: novosti

Novi Taigo se osredotoča na dizajn, individualnost in čustva. Relativno dolg SUV, ki je serijsko opremljen z žarometi LED, popolnoma digitalnim kokpitom in infotainment sistemi najnovejše generacije (MIB3), postavlja visoke tehnološke standarde v svojem razredu. Ekspresivna oblika karoserije je doslej edinstvena v ponudbi modelov in dopolnjuje model VW T-Cross.

Novi VW Taigo 2024 - novosti:

 • najbolj napredna tehnična zasnova
 • osvetljena letvica med žarometi
 • izrazite sprednje in zadnje luči
 • markantne poteze
 • paketi Life, Style, R-Line
 • matrični žarometi LED IQ.LIGHT
 • asistenca Travel Assist IQ.DRIVE
 • Digital Cockpit Pro

VW Taigo notranjost - digitalna izkušnja

Na cesti je še kako pomembno, da imamo ves čas pregled nad najpomembnejšimi informacijami. Serijski digitalni kombinirani instrument na visokoločljivostnem, 20,32 cm velikem barvnem zaslonu prikazuje klasične vsebine, kot sta merilnik hitrosti in števec prevoženih kilometrov. Pri izpopolnjeni različici Digital Cockpit Pro lahko prikaze na 26,04 cm velikem zaslonu prilagajate individualnim željam. Tako lahko na primer aktivirate optični prikaz vgrajenih asistenčnih sistemov ali izberete kombinacijo navigacijskega zemljevida in multimedijskih podatkov - vse to s privlačnimi grafikami in animacijami.

VW Taigo dimenzije, mere, prtljažnik

Volkswagen Taigo v dolžino meri 4271 milimetrov, v širino 1717 milimetrov in v višino 1515 milimetrov. Dimenzije omogočajo, da bo udobja na zadnji klopi ogromno, saj bodo imeli potniki veliko količino prostora za noge in glavo. Prtljažnik je naravnost ogromen, saj v osnovi ponuja 440 litrov prtljage. V primeru, da podremo še naslonjala zadnje klopi, pa lahko tovorimo še veliko več.

VW Taigo 2023 dimenzije in mere

Dimenzije in mere VW Taigo 2023
Dolžina 4271 mm
Višina 1717 mm
Širina 1515 mm
Novi VW Taigo
Novi VW Taigo Avtor: Volkswagen
Novi VW Taigo
Novi VW Taigo Avtor: Volkswagen
Novi VW Taigo
Novi VW Taigo Avtor: Volkswagen
Novi VW Taigo
Novi VW Taigo Avtor: Volkswagen
Novi VW Taigo
Novi VW Taigo Avtor: Volkswagen

VW Taigo zunanjost - silhueta

Kljub temu, da je v notranjosti Taigo opremljen s premišljeno oblikovanim večfunkcijskim volanom in sodobnimi upravljalnimi elementi, je tudi na zunanj izjemno privlačen s številnimi dizajnerskimi elementi, ki zagotavljajo atraktivno zunanjost, skupaj z različnimi aluminijastimi platišči, barvami lakov in drugimi elementi. Novost so sicer tudi funkcije, kot so dostop do storitev pretakanja, naravno glasovno upravljanje in nastavitve po meri v oblaku z uporabo »Volkswagen ID-ja«, omogočajo glede na opremo uporabo najnovejših storitev. Podobna tehnologija je na voljo tudi že v novem športnem terencu VW Tiguan.

IQ.LIGHT matrični žarometi - VW Taigo

Že na prvi pogled je jasno, da Taigo stavi na športnost in najsodobnejše tehnične rešitve. Še posebej privlačna posebnost zunanjosti je linijska LED-osvetlitev, ki se ob Volkswagnovem znaku razteza prek celotne širine sprednjega dela in povezuje matrična LED-žarometa IQ.LIGHT, ki blestita z markantno svetlobno grafiko. Meglenki sta vgrajeni na zunanjih straneh širokega odbijača.

Varnost najvišjih razredov - VW Taigo

Tudi na področju asistenčnih sistemov, ki prinašajo več udobja in varnosti, je novi Taigo zelo podoben vozilom Volkswagen višjih razredov. Taigo je serijsko opremljen z asistenčnimi sistemi, kot sta sistem za nadzor prometa Front Assist, ki vključuje mestno funkcijo zaviranja v sili, in asistenca za ohranjanje smeri na voznem pasu Lane Assist. Asistenca za vožnjo Travel Assist IQ.DRIVE je na voljo kot opcija in omogoča delno avtonomno vožnjo do sistemsko pogojene največje hitrosti 210 km/h.

Taigo R-Line: izrazito športen

Novi Taigo R-Line vsem športnim navdušencem ponuja kakovostno in privlačno zasnovano opremo, ki zagotavlja visoko raven udobja in se ponaša z napredno tehnično zasnovo. Rezultat sta markantna zunanjost in notranjost, športni odbijači, športna notranjost in volan, velika aluminijasta platišča... Novi Taigo pod eno streho združuje kompaktne mere in enkraten dizajn, ki je odraz vaših individualnih želja. Kaj če bi se na primer odločili za črno streho in skupaj z njo za črno lakirani ohišji zunanjih ogledal?

Novi Taigo R-Line:

 • paket opreme R-Line Exterieur
 • paket opreme R-Line Interieur
 • matrični LED-žarometi IQ.LIGHT
 • ambientna osvetlitev
 • radio Ready 2 Discover
 • 17-palčna ALU platišča Valencia
Novi VW Taigo
Novi VW Taigo Avtor: Volkswagen
Novi VW Taigo
Novi VW Taigo Avtor: Volkswagen
Novi VW Taigo
Novi VW Taigo Avtor: Volkswagen
Novi VW Taigo
Novi VW Taigo Avtor: Volkswagen
Novi VW Taigo
Novi VW Taigo Avtor: Volkswagen

VW Taigo - pogosta vprašanja

Novi VW Taigo cena in financiranje

Veljavnost cene in ugodnosti preverite pri prodajnem svetovalcu.

Novi VW Taigo konfigurator

Novi VW Taigo konfigurator - sestavite si svojega!

Novi VW Taigo največje novosti

Novi VW Taigo največje novosti:

 • nov trendovski Coupe model
 • opremljen z 16-18'' platišči
 • motorja 1.0 TSI in 1.5 TSI
 • moč od 95 KM do 150 KM
 • paketi Life, Style, R-Line
 • matrični žarometi LED IQ.LIGHT
 • prtljažnik do 440 litrov
 • asistenca Travel Assist IQ.DRIVE
 • Digital Cockpit Pro

Novi VW Taigo TSI motorji

Novi VW Taigo bencinski TSI motorji:

 • 1.0 TSI 70 kW, 95 KM
 • 1.0 TSI 81 kW, 110 KM
 • 1.5 TSI 110 kW, 150 KM
5

Volkswagen vozila že vrsto let navdušujejo naše stranke!

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja

Pogoji akcije

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila,

Ponudba velja do 31.3.2024 oz. do razprodaje zalog.

Ob nakupu vozila Taigo prejmete popust v višini 1.000 EUR ter bon za financiranje in zavarovanje v višini 500 EUR.**

*Akcijska obrestna mera 4,99% ne velja za električna vozila. Pogoj je sklenjena pogodba o financiranju pod pogoji tarife VWBON499FIX ter sklenjeno zavarovanje vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o.

**Leasingojemalec je opravičen do bona za financiranja v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 1.000 EUR z vključenim DDV v primeru sklenitve pogodbe o finančnem ali operativnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o in hkratno sklenitvijo VW zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. Več na www.porscheleasing.si.

Več na www.porscheleasing.si.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; Volkswagen si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

Emisije CO2: 190−27 g/km. Kombinirana poraba goriva: 7,1-4,1 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna.