Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8-17.ure

Rabljena vozila - ugodno financiranje

500 EUR ali 700 EUR bonusa ob nakupu rabljenega vozila

Rabljena vozila - ugodno financiranje

Rabljena vozila: akcija financiranja

Kupujete odlično ohranjeno rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto in potrebujete tudi ugodno financiranje? Ob sklenitvi avto leasinga (finančnega ali operativnega avto leasinga), kredita in zavarovanja** hkrati, prejmete pri Porsche Inter Auto 500 EUR* ali 700 EUR* bruto bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila.

Preverite aktualno zalogo vozil:

RABLJENA VOZILA AKCIJA - 500 €!

500 EUR popusta ob nakupu

Financiranje rabljenih vozil: 500 EUR bonusa na MPC rabljenega vozila. Ponujamo vam res ugodno financiranje za rabljena vozila, ki velja za leasing za avto (finančni leasing ali operativni leasing), kredit in zavarovanja hkrati. V tej ponudbi prejmete 500 EUR* bruto bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene rabljenega vozila.

Pri sklenitvi financiranja veljajo naslednji pogoji:

 • oblika financiranja: kredit in finančni leasing (od 36 do 84 mesecev), operativni leasing (od 36 do 60 mesecev),
 • polog: maksimalni polog je 50% nabavne vrednosti vozila (pri operativnem leasingu 30%)
 • enkratni stroški obdelave: 100 EUR
 • minimalni znesek financiranja: 5.000 EUR
 • Obvezna sklenitev zavarovanja AO + AK preko družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o., pri kateri so na voljo ugodni pogoji zavarovalnic: Porsche Zavarovanje do -33% popust, Zavarovalnica Triglav do -35% fiksni popust in individualni popust, Zavarovalnia Sava do -50% popust in Zavarovalnica Generali individualni popust.

*Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 500 EUR velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in sklenitvijo  AO+AK zavarovanja pri družbi Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o, pod pogoji akcije RVBON500_2020.

RABLJENA VOZILA AKCIJA - 700 €!

700 EUR popusta ob nakupu

Financiranje rabljenih vozil: 700 EUR bonusa na MPC rabljenega vozila. Ponujamo vam res ugodno financiranje za rabljena vozila, ki velja za leasing za avto (finančni leasing ali operativni leasing), kredit in zavarovanja** hkrati. V tej ponudbi prejmete 700 EUR* bruto bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene rabljenega vozila.

Pri sklenitvi financiranja veljajo naslednji pogoji:

 • oblika financiranja: kredit in finančni leasing (od 36 do 84 mesecev), operativni leasing (od 36 do 60 mesecev),
 • polog: maksimalni polog je 50% nabavne vrednosti vozila (pri operativnem leasingu 30%)
 • enkratni stroški obdelave: 100 EUR
 • minimalni znesek financiranja: 7.000 EUR
 • Obvezna sklenitev zavarovanja AO + AK preko družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o., pri kateri so na voljo ugodni pogoji zavarovalnic: Porsche Zavarovanje do -33% popust, Zavarovalnica Triglav do -35% fiksni popust in individualni popust, Zavarovalnia Sava do -50% popust in Zavarovalnica Generali individualni popust.

Akcija ne velja za dostavo, testna vozila, rent-a car, taxi, avto šole, intervencijo in velike stranke.
*Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 700 EUR velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in sklenitvijo  AO+AK zavarovanja pri družbi Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o, pod pogoji akcije RVBON700_2020.

Ponudba financiranja po meri

Akcija financiranja

Vrste leasinga - preverite posamezne prednosti

  Operativni leasing Finančni leasing
Cilj Plačujete samo uporabo vozila. Če želite postati lastnik vozila.
Odplačilna doba 24-60 mesecev 12-84 mesecev
Mesečne obveznosti Odvisne od: trajanja pogodbe, delne najemnine, izbranega modela in motorja vozila ter prevoženih km/leto Odvisne od: trajanja pogodbe, izbranega modela in motorja vozila ter prevoženih km/leto
Možnost lastništva Ne Da
Najvišja starost vozila ob zaključku pogodbe 5 let 10 let
Predčasni zaključek pogodbe Vedno mogoč Vedno mogoč
Želen polog, delna najemnina Do 30% 20 %

Preverite akcije financiranja!

Porsche Finance Group Slovenia

Izkoristite prednosti financiranja

Na primer avto leasing pri Porsche Inter Auto

Glede na vaše posebne želje in zmožnosti si lahko pri nas izberete kredit ali finančni leasing- avto leasing, če pa kupujete avtomobil kot pravna oseba, vam je na voljo še operativni leasing oziroma poslovni najem. 

Najbolj iskane ponudbe za financiranje v vozil:

 • rabljena vozila leasing, leasing izračun, Porsche leasing, izračun leasinga, leasing za avto, lizing za avto, avto na lizing, avto na leasing, leasing informativni izračun.

Pri nas vam ponujamo najboljšo možno rešitev, da boste lahko do izbranega vozila prišli s čim manj finančnih težav, dovolj hitro in brez posebnih zapletov – vse kar potrebujete, boste uredili na enem mestu. Družbe Porsche Kredit in Leasing, Porsche Leasing, Porsche Zavarovalno Zastopništvo in Porsche Versicherungs Ag, Podružnica v Sloveniji so hčerinska podjetja Porsche Bank AG.

Posebnost financiranja preko Porsche Finance Group Slovenia je seveda dejstvo, da je financiranje prilagojeno koncernskim znamkam in njihovim modelom. Prednosti, ki jih je zato deležen kupec, se tako pojavljajo v obliki stalnih prodajnih akcij, v katerih tesno sodelujejo zastopnik, prodajalec in družba Porsche Finance Group Slovenia. S skupnim naporom vseh treh pa lahko stranki še bolj približamo nakup, saj stranka na ta način seveda plača manj, kot bi plačala sicer. 

Prednosti financiranja pri podružnicah Porsche so številne:

 • Enostavno in hitro, prvi odgovor v 24 urah;
 • Strokovna pomoč pri nakupu in izbiri ustreznega načina financiranja – vse na enem mestu;
 • Način financiranja prodajni strokovnjak vedno prilagodi vašim osebnim željam;
 • Stalne prodajne akcije financiranja, ki lahko pomenijo še ugodnejši nakup;
 • Financiranje je vedno prilagojeno koncernskim znamkam. 

Rabljena vozila Slovenija

Celotna ponudba

LEASING / Odgovori na vprašanja za financiranje vozil

Avto leasing ali avto kredit?

Kaj vse je nujno potrebno za financiranje vozila pri Porsche Inter Auto?

Za sklenitev financiranja vozil pri Porsche Inter Auto potrebujete le osebni dokumentvozniško dovoljenjedavčno številko in zadnje 3 plačilne liste. V nekaterih primerih potrebujemo za sklenitev več podatkov. Financiranje vozil lahko sklenejo tako fizične osebe, kot zaposleni v tujini, pokojninski upravičenci, kmetovalec, samostojni podjetniki, družbe, itd.


Vzamete v račun tudi rabljena vozila kot polog? Kako hitro se to lahko uredi?

Seveda vzamemo v račun tudi vaše rabljeno vozilo kot polog. Vsako vozilo, ki ga pripeljete na cenitev, strokovno pregledamo in določimo odkupno ceno glede na samo stanje vašega vozila. Vozilo izplačamo takoj po opravljenemu pregledu, kar traja povprečno le dva do tri dni.


Potek nakupa rabljenega avtomobila? Kako poteka registracija vozila?

Ko si na naši spletni strani porscheinterauto.net izberete avtomobil, se oglasite pri nas na ogledu vozila in testni vožnji. Po tem bomo vse formalnosti uredili mi, naše storitve financiranja pa bomo priredili vašim potrebam. Registracijo za vas opravimo tudi mi (poslovalnica Porsche Verovškova in Porsche Maribor), tako da ste vi popolnoma brez skrbi.


Kako poteka odplačevanje? Kdaj se plačujejo obroki?

Pri financiranju preko družbe Porsche Finance Group SLO d.o.o. poteka odplačevanje vsak mesec do  1. ali 16. v mesecu. Seveda pa lahko na vašo željo rok plačila tudi spremenimo.
 

Lahko zaprosim za informativni izračun?

Seveda lahko! Informativni izračun lahko preverite s kalkulatorjem financiranja na naši spletni strani porscheinterauto.net. Za vse bolj podrobne informacije pa so vam na voljo tudi naši prodajni svetovalci preko elektronske pošte ali telefonske številke, ki se vam bodo z veseljem posvetili. Preglejte tudi vse akcije financiranja.


Ali lahko odplačate lizing na mojem vozilu?

Seveda lahko, kontaktirajte nas in skupaj bomo preverili vašo situacijo. Pri odplačilu lizinga nimamo nobenih omejitev glede višine zneska.

5

Vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu. V poslovalnicah Porsche Inter Auto vam bomo ponudili odlično svetovanje ob financiranju vozila!

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja