Novi Audi A3 Sportback v odlični ponudbi!

Audi A3 Sportback v odlični ponudbi z vključeno vrhunsko opremo in akcijskim financiranjem AUDI BON.

Zagotovite si novi Audi!

Izkoristite velike popuste.

Audi A3 v odlični ponudbi

Audi znamka - novi Audi A3 Sportback je eden izmed najbolj priljubljenih in najbolj zaželjenih modelov Audi pri Porsche Inter Auto v zadnjih letih. Sedaj si ga lahko v odlični akcijski ponudbi izberete tudi vi! Nekaj vozil imamo že na zalogi, seveda pa ga lahko sestavite po svojih željah! Naj vas očara napredni design in inovativne tehnologije, v povezavi z bogato serijsko opremo in izjemno varčnim in dovršenim bencinskim motorjem. Navedene cene veljajo ob sklenitvi kredita, finančnega ali operativnega leasinga in zavarovanja**, le še do razprodaje zalog oziroma do preklica akcije - v navedenih cenah je že upoštevan popust ob nakupu in popust Audi BON financiranje/zavarovanje!*

Audi A3 - izjemna ponudba z AUDI BON 2023*

  • Audi A3 30 TFSI že od 23.990 €*

Naročite vozilo po vaših željah!

Audi A3 v akciji je relativno hitro dobavljiv (ima kratek dobavni rok) in se naroči povsem po želji in zahtevah stranke, možna izbira dodatne opreme (druga barva, dodatna oprema, platišča...).

Audi A3 konfigurator

Novi Audi A3

Že od 23.990 €*

Audi A3 30 TFSI (110 KM): 16” aluminijasta platišča, Bluetooth vmesnik, opozorilo za zapuščanje voznega pasu, radio Audi MMI Touch, LED žarometi, 3-kraki športni usnjen volan, Audi drive select, zunanji vzvratni ogledali, električno nastavljiva in ogrevana, senzor za osvetljenost...

Rabljeni Audi A3

Odlično ohranjena vozila

Izbirajte med bogato zalogo vozil Audi A3 - rabljenimi, službenimi in testnimi vozili. Pri Porsche Inter Auto aktualno ponujamo res najbolj privlačne modele vozil Audi A3. Vsa rabljena vozila so na zalogi in takoj dobavljiva, vsa vozila so preverjena.

Naročite vozilo po vaših željah

Vse modele v akciji se naroči po želji stranke, možna izbira dodatne opreme (druga barva, dodatna oprema, platišča...). V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in popust Audi BON financiranje/zavarovanje. Dobava vozila je odvisna od konfiguracije modela. Vsa vozila lahko pred naročilom preizkusite na testni vožnji in si ga ogledate v našem salonu. Pohitite in ujemite odlične prihranke! (1)

Audi staro za novo

Hitro in preprosto!

Za vas imamo odlično ponudbo staro za novo Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.

Prednosti ob odkupu, staro za novo:

  • hitra cenitev vašega sedanjega vozila
  • dodatne ugodnosti staro za novo
  • posebno financiranje/zavarovanje pri PFGS

Odkup vozil – plačilo TAKOJ!

Vozilo izplačamo takoj po opravljenemu ogledu oz. odkupu vozil.

Inovativne tehnologije - Audi A3 Sportback

V izrazito moderni notranjosti vas bo navdušil velik barvni zaslon Audi MMI touch z visokim sijajem in armaturno ploščo, ki je osredotočena na voznika za splošno športno vzdušje. Vse funkcije MMI-zaslona je na dotik mogoče preprosto upravljati tudi med vožnjo. Prav zagotovo smo prepričani, da vas bo izjemno varčen bencinski motor 1.0 TFSI z močjo 81 kW in 110 KM presenetil z dinamičnostjo in z izjemno nizko porabo goriva na vseh brezskrbnih poteh.

Audi financiranje

V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in Audi BON, do katerega je stranka upravičena ob sklenitvi finančnega leasinga in zavarovanja** hkrati, z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in zavarovanja vozila z družbo Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o., pod pogoji akcije AUDI BON. Izkoristite nadvse ugodno ponudbo za novi Audi. (2).

Že vključena bogata serijska oprema

Vsekakor je oprema vrhunska. Vključeni so Audi LED žarometi za odlično osvetlitev v vseh pogojih, Audi drive select za izbiro voznega profila, Bluetooth vmesnik, Audi MMI touch radio, aluminijasta platišča, opozorila za zapuščanje voznega pasu, Audi connect tehnologije, usnjen večfunkcijski športni volan in še veliko več. Bogata serijska oprema z dodatnimi akcijskimi paketi vas bo s tehnološko dovršenostjo, izjemno vozno dinamiko naravnost navdušila.


Audi A3 Sportback - bogata serijska oprema:
• LED sprednja žarometa
• zadnje LED luči
• paket Komfort (naslon za roke, ogrevani sedeži, parkirni senzorji)
• športni usnjeni sedeži in volan
• kamera za vzvratno vožnjo
• brezžično polnjenje naprav
• avtomatska klimatska naprava (2 conska)
• vrhunski zvočni sistem Audi

Audi A3 Sportback
Audi A3 Sportback Avtor: Jan Gregorin
Audi A3 Sportback
Audi A3 Sportback Avtor: Jan Gregorin
Audi A3 Sportback
Audi A3 Sportback Avtor: Jan Gregorin
Audi A3 notranjost
Audi A3 notranjost Avtor: Jan Gregorin
Audi A3 LED luči
Audi A3 LED luči Avtor: Jan Gregorin
Audi A3 Sportback 2023
Audi A3 Sportback 2023 Avtor: Jan Gregorin

Audi akcija pogosta vprašanja

Kateri model Audi je v akciji?

V akciji je model Audi A3 Sportback.

Kakšna je višina popusta?

Višina bonusa je odvisna od izbranega modela Audi. Akcija velja ob sklenitvi kredita, finančnega ali operativnega leasinga in zavarovanja** hkrati, prejmete pri izbranih modelih vozil Audi dodatne ugodnosti v obliki znižanja maloprodajne cene vozila.

Do kdaj velja akcijska ponudba?

Slike so simbolne, preverite veljavnost akcije pri prodajnih svetovalcih!

5

Pri Porsche Inter Auto vam nudimo izkušnjo vrhunske mobilnosti!

5
Leopold B. stranka Porsche Verovškova
Z vašimi uslugami smo zelo zadovoljni, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Ostanite še naprej takšni kot ste.
5
Boris K. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem bil tudi tokrat zelo zadovoljen.
5
Stanislav G. stranka Porsche Verovškova
Že leta pri vas. Servis zmeraj profesionalno opravljen. Dragoceni nasveti Sandija Kavčiča. Izkušnja z asistenco ob prometni nezgodi prav tako odlična. Posredovanje zelo hitro. Ne samo ob rednih servisih, ampak tudi ob kratkih obiskih prijazno svetovanje ali posredovanje.
Poglej vsa mnenja

Pogoji akcije Audi

Slike so simbolne, preverite veljavnost akcije pri prodajnih svetovalcih!

Poraba za model Audi A3 Sportback 30 TFSI, kombinirana vožnja: 5,5 - 6,3 l/100km. Emisije CO₂, kombinirana vožnja: 125 - 143 g/km. Dušikovi oksidi (NOx), kombinirana vožnja: 0,0378 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini in do sprememb. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂. Pogoji akcije Audi: *Cena z upoštevanim Audi bonom je znižana v vrednosti 2.000 EUR z DDV (odvisno od izbranega modela!), do katere je kupec vozila upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratne sklenitve kasko ter obveznega zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (zastopa zavarovalnice: Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnica Sava d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Zavarovalnica Generali d.d.), pod pogoji akcije AUBON_01_2023/AUBON_FIX_01_2023. Vrednosti, zmogljivosti, drugi podatki, slike in risbe, navedeni v tem podatkovnem listu, prospektih in drugi dokumentaciji ponudbe, so namenjeni samo ponazoritvi ter se lahko kadar koli prilagodijo ali spremenijo. Če podatki niso izrecno označeni kot zavezujoči, zanje ne jamčimo. Če ni drugače navedeno, gre za nezavezujoče, nekartelne priporočene cene. Veljajo podatki v zavezujočem sprejemu ponudbe ali kupoprodajni pogodbi. Ne prevzemamo odgovornosti za tiskarske napake in napake v postavitvi. Vsi podatki so informativni. Porsche Inter Auto d.o.o., podr. Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana. Info: www.porscheinterauto.net ali na www.porscheleasing.si