Novi Audi A3 2024 - veliko izrazitih novosti

Povsem novi Audi A3 2024 je z veliko posodobitvami na voljo kot Sportback, allstreet ali kot limuzina.

Izberite novi Audi A3!

Bodite med prvimi.

Novi Audi A3 2024 - izpopolnjen

Audi znamka - novi Audi A3 je eden izmed najbolj priljubljenih in najbolj zaželjenih modelov znamke Audi pri Porsche Inter Auto v zadnjih letih. Sedaj pa v letu 2024 vključno z novimi posodobitvami predstavlja čustva v odlični formi. Odkrijte novi Audi A3 z izrazitim designom sprednjega in zadnjega dela ter dinamično silhueto. V tem vozilu boste digitalno mobilni in popolnoma povezani. Nove barve zunanjosti in zelena kovinska barva v kombinaciji z opremo S line poudarja športni značaj novega modela. Novi Audi A3 2024 je na voljo kot: prostoren Audi A3 Sportback in terenski Audi A3 allstreet in Audi A3 limuzina.

Akcijska ponudba Audi A3 35 TFSI S tronic:

 • 32.930 €*: MPC redna cena po ceniku
 • Komfort paket: BREZPLAČNO
 • 27.590 €*: cena s popustom in AUDI BON*

Novi Audi A3 2024 - največje prednosti:

 • bencinski, dizelski in priključni hibridni motorji
 • izboljšana digitalna ergonomija in kakovost
 • markantni Singleframe sprednji del
 • vrhunski asistenčni sistemi serijsko
 • 10,1-palčni Audi MMI serijsko
 • nova grafika LED žarometov
 • najbolj napredna tehnologija
 • športno izklesana zunanjost
 • štiri polnilni vmesniki USB-C

Audi A3 - sestavite svojega

Audi A3 Sportback

Izklesana zunanjost

Audi A3 Sportback: uporaben za vsakodnevna opravila in prilagodljiv v prostem času, z vsemi novostmi se novi Audi A3 Sportback spreminja v izjemno prilagodljivega sopotnika. Prostornino prtljažnika je s 380 l mogoče povečati na 1.200 l. Več udobja ali športnega krmiljenja. Inteligentni opcijski asistenčni sistemi, vam obenem pomagajo pri vožnji.

Audi A3 allstreet

Mogočen crossover

Ste pripravljeni, da presežete obstoječe meje? Novi Audi A3 allstreet ekstrovertirani design združuje z užitkom v vožnji in visoko stopnjo uporabnosti pri vsakodnevnih vožnjah. Markantni elementi terenskih vozil in enodelni okvir mreže hladilnika osmerokotne oblike skrbijo za mogočen in nezamenljiv videz. Predstavlja odlično alternativo modelu Audi Q3.

Audi A3 limuzina

Elegantna izbira

Audi A3 limuzina: elegantna silhueta in izrazit design vzbuja močna čustva. V novem modelu Audi A3 limuzina ste digitalno in popolnoma povezani na poti. Nova opcijska progresivno rdeča kovinska barva v kombinaciji z advanced poudarja športno-eleganten videz modela Audi A3 limuzina. Markantni oblikovalski elementi zaokrožajo njegovo elegantno podobo.

Novi Audi A3 Sportback že od 27.590 €*

Audi A3 35 TFSI S tronic (150 KM): avtomatski menjalnik S tronic, Komfort paket, 16” aluminijasta platišča, Audi drive select, Audi connect, Audi phone box light, radio Audi z MMI touch, virtualni prikazovalnik Audi, LED žarometi, 3-kraki športni usnjen volan...

Audi akcija novih modelov - izjemna ponudba z Audi BON*

Bi radi menjali vaše vozilo "staro za novo"?

Novi Audi A3 allstreet 2024

Novi Audi A3 allstreet 2024: ste pripravljeni, da presežete obstoječe meje? Novi Audi A3 allstreet ekstrovertirani design združuje z užitkom v vožnji in visoko stopnjo uporabnosti pri vsakodnevnih vožnjah. Markantni elementi terenskih vozil in enodelni okvir mreže hladilnika osmerokotne oblike skrbijo za mogočen in nezamenljiv videz. Ob vstopu v vozilo ne opazite le natančne kakovosti obdelave, ampak tudi višji položaj sedenja, ki zagotavlja boljšo preglednost iz vozila. MRobusten zadnji odbijač z difuzorjem, značilnim za izvedbo allstreet, daje zadku vozila posebej mogočen videz. Platišča določajo značaj vozila. Naj vas navduši izbor novih platišč. Užitek v vožnji in udobje sta vam tako na voljo na najvišji ravni. Z uporabo sistema Audi drive select lahko določate karakteristike novega modela Audi A3 allstreet in tako izbirate od učinkovitega pa vse do športnega načina vožnje. Menjalnik z dvojno sklopko S tronic poleg tega omogoča tudi športno prestavljanje in vse prednosti avtomatskega menjalnika.

Novi Audi A3 allstreet 2024 - najnovejši novosti:

 • izjemen zunanji videz
 • zagotovljen užitek v vožnji
 • Audi drive select načini vožnje
 • platišča do 19'' palcev
 • višje terensko podvozje
 • terenski dodatki

Inovativne tehnologije - Audi A3 2024

V izrazito moderni notranjosti vas bo navdušil velik barvni zaslon Audi MMI touch z visokim sijajem in armaturno ploščo, ki je osredotočena na voznika za splošno športno vzdušje. Vse funkcije MMI-zaslona je na dotik mogoče preprosto upravljati tudi med vožnjo. Popolnoma povezan novi Audi A3 navdušuje s kopico inovativnih digitalnih funkcij. Doživetje vožnje personalizirajte s pomočjo sistema MMI ali aplikacije myAudi ter odkrijte digitalni svet mobilnosti, ki ga omogočajo izbrane storitve opcije Audi connect. Spoznajte kakovost in premišljen design vozila, ki ju na primer odraža ravna izbirna ročica menjalnika S tronic ali nova oblika sredinske konzole. Opcijski paket klimatiziranja plus svojo prefinjenost izkazuje tudi v najmanjšem detajlu: zunanje prečke prezračevalnih šob so iz kroma, medtem ko je sredinska prečka črne barve s sijajem.

Zagotovljen užitek v vožnji - motorji

Z uporabo sistema Audi drive select lahko določate karakteristike novega modela Audi A3 Sportback in tako izbirate od učinkovitega pa vse do športnega načina vožnje. Menjalnik z dvojno sklopko S tronic poleg tega omogoča športno prestavljanje in vse prednosti avtomatskega menjalnika. Novi Audi A3 Sportback je opremljen s tehnologijo blagega hibrida, ki lahko s pomočjo regeneracije energije zmanjša porabo goriva. Sistem pri speljevanju iz mirovanja in pospeševanju pri nizkem številu vrtljajev motorju TFSI pomaga z dodatno močjo in navorom. Posodobljeni model bo sprva na voljo z 1,5-litrskim blagim hibridnim bencinskim motorjem TFSI in 2,0-litrskim dizelskim motorjem TDI. Ostale različice bodo na voljo kasneje.

Rabljeni Audi A3

Odlično ohranjena vozila

Izbirajte med bogato zalogo vozil Audi A3 - rabljenimi, službenimi in testnimi vozili. Pri Porsche Inter Auto aktualno ponujamo res najbolj privlačne modele vozil Audi A3. Vsa rabljena vozila so na zalogi in takoj dobavljiva, vsa vozila so preverjena.

Audi staro za novo

Hitro in preprosto!

Za vas imamo odlično ponudbo staro za novo Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.

Prednosti ob odkupu, staro za novo:

 • hitra cenitev vašega sedanjega vozila
 • dodatne ugodnosti staro za novo
 • posebno financiranje/zavarovanje pri PFGS

Odkup vozil – plačilo TAKOJ!

Vozilo izplačamo takoj po opravljenemu ogledu oz. odkupu vozil.

Naročite vozilo po vaših željah

Vse modele v akciji se naroči po želji stranke, možna izbira dodatne opreme (druga barva, dodatna oprema, platišča...). V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in popust Audi BON financiranje/zavarovanje. Dobava vozila je odvisna od konfiguracije modela. Vsa vozila lahko pred naročilom preizkusite na testni vožnji in si ga ogledate v našem salonu. Pohitite in ujemite odlične prihranke! (1)

Audi financiranje

V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in Audi BON, do katerega je stranka upravičena ob sklenitvi finančnega leasinga in zavarovanja** hkrati, z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in zavarovanja vozila z družbo Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o., pod pogoji akcije AUDI BON. Izkoristite nadvse ugodno ponudbo za novi Audi. (2).

Novi Audi A3 limuzina 2024
Novi Audi A3 limuzina 2024 Avtor: Audi
Novi Audi A3 allstreet 2024
Novi Audi A3 allstreet 2024 Avtor: Audi
Novi Audi A3 Sportback 2024
Novi Audi A3 Sportback 2024 Avtor: Audi
Novi Audi A3 2024 - notranjost
Novi Audi A3 2024 - notranjost Avtor: Audi
Novi Audi A3 2024 - notranjost
Novi Audi A3 2024 - notranjost Avtor: Audi
Novi Audi A3 Sportback 2024
Novi Audi A3 Sportback 2024 Avtor: Audi

Audi akcija pogosta vprašanja

Kateri model Audi je v akciji?

V akciji je model Audi A3 Sportback.

Kakšna je višina popusta?

Višina bonusa je odvisna od izbranega modela Audi. Akcija velja ob sklenitvi kredita, finančnega ali operativnega leasinga in zavarovanja** hkrati, prejmete pri izbranih modelih vozil Audi dodatne ugodnosti v obliki znižanja maloprodajne cene vozila.

Do kdaj velja akcijska ponudba?

Slike so simbolne, preverite veljavnost akcije pri prodajnih svetovalcih!

5

Pri Porsche Inter Auto vam nudimo izkušnjo vrhunske mobilnosti!

5
Leopold B. stranka Porsche Verovškova
Z vašimi uslugami smo zelo zadovoljni, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Ostanite še naprej takšni kot ste.
5
Boris K. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem bil tudi tokrat zelo zadovoljen.
5
Stanislav G. stranka Porsche Verovškova
Že leta pri vas. Servis zmeraj profesionalno opravljen. Dragoceni nasveti Sandija Kavčiča. Izkušnja z asistenco ob prometni nezgodi prav tako odlična. Posredovanje zelo hitro. Ne samo ob rednih servisih, ampak tudi ob kratkih obiskih prijazno svetovanje ali posredovanje.
Poglej vsa mnenja

Pogoji akcije Audi

Slike so simbolne, preverite veljavnost akcije pri prodajnih svetovalcih!

Poraba za model Audi A3 Sportback 30 TFSI, kombinirana vožnja: 5,5 - 6,3 l/100km. Emisije CO₂, kombinirana vožnja: 125 - 143 g/km. Dušikovi oksidi (NOx), kombinirana vožnja: 0,0378 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini in do sprememb. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂. Pogoji akcije Audi: *Cena z upoštevanim Audi bonom je znižana v vrednosti 2.000 EUR z DDV (odvisno od izbranega modela!), do katere je kupec vozila upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratne sklenitve kasko ter obveznega zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (zastopa zavarovalnice: Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnica Sava d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Zavarovalnica Generali d.d.), pod pogoji akcije AUBON_01_2024/AUBON_FIX_01_2024. Vrednosti, zmogljivosti, drugi podatki, slike in risbe, navedeni v tem podatkovnem listu, prospektih in drugi dokumentaciji ponudbe, so namenjeni samo ponazoritvi ter se lahko kadar koli prilagodijo ali spremenijo. Če podatki niso izrecno označeni kot zavezujoči, zanje ne jamčimo. Če ni drugače navedeno, gre za nezavezujoče, nekartelne priporočene cene. Veljajo podatki v zavezujočem sprejemu ponudbe ali kupoprodajni pogodbi. Ne prevzemamo odgovornosti za tiskarske napake in napake v postavitvi. Vsi podatki so informativni. Porsche Inter Auto d.o.o., podr. Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana. Info: www.porscheinterauto.net ali na www.porscheleasing.si