Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8-17.ure

AVTONET VW PASSAT: ugodna ponudba pri Porsche Inter Auto

AVTONET VW PASSAT: bogata zaloga vozil pri Porsche Inter Auto

Preverite ugodno ponudbo: rabljena vozila Passat, službena vozila VW Passat

Preverite zalogo VW Passat

AVTONET VW PASSAT, VW PASSAT KARAVAN

Avtonet VW Passat: v kolikor iščete rabljeno vozilo, ste prišli na pravo mesto, saj imamo za vas največjo zalogo rabljenih vozil v Sloveniji! Preverite našo bogato zalogo vozil VW Passat, VW Passat karavan na Avtonet. Bi radi podrobneje spoznali model Volkswagen Passat? V nadaljevanju preverite vse tehnične lastnosti in dimenzije modela VW Passat. 

Pri Porsche Inter Auto imamo v ponudbi veliko zalogo Volkswagen Passat modelov - izberite svojega!

KONTAKT: Za vse informacije smo vam na voljo na 041 392 204 ali nam PIŠITE!

Vas zanima VW PASSAT?

Avtonet Passat

Avtonet Passat: VW Passat je avtomobil za vse generacije. Za njega se odločajo tisti, ki želijo le najboljše. Volkswagen Passat zagotavlja vse, saj prepriča tako s svojo zunanjostjo kot tudi z notranjostjo. Izklesane poteze karoserije, markantna zunanjost, tudi pri modelu VW Passat Variant kot tudi udobna notranjost, velikodušno odmerjen prostor v notranjosti in še veliko več. 

Volkswagen na ta način postavlja nove smernice v razredu kompaktnih vozil tudi glede tehnologije (predvsem asistenčnih sistemov), digitalnih inovacij in najnaprednejših pogonskih sklopov. (1)

Spodaj si lahko ogledate nekaj novih in rabljenih modelov Golf, ki so na zalogi pri Porsche Inter Auto.

Avtonet Passat rabljena vozila

Prednosti nakupa pri Porsche Inter Auto

  • garancija 8 dni za vračilo – ker smo prepričani v svojo kakovost
  • preverjanje 250 kontrolnih točk – za brezskrben nakup
  • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus – do 24 mesecev
  • do 700 € popusta ob financiranju PFGS
  • servisni bon v vrednosti do 100 € – za ugodnejši servis vozila
     

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile VW Passat z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. 

Preverite avtonet zadnjih 100 oglasov!

Volkswagen Passat tehnični podatki

Passat je najbolje prodajani model srednjega razreda in najuspešnejši službeni avtomobil na svetu. Passat je bil prvič predstavljen leta 1973, danes pa je naprodaj na prav vseh kontinentih sveta. Z več kot 30 milijoni prodanih vozil je Passat za modelom Golf (35 milijonov) in pred legendarnim Hroščem (21,5 milijona) eden od treh najuspešnejših Volkswagnov vseh časov.

Prenovljena, 8. generacija modela VW Passat ohranja odlike, ki so modelu prinesle status prodajne uspešnice. VW Passat 2020 ostaja pionir v svojem segmentu in pomemben ambasador znamke Volkswagen. Še naprej je sinonim za vsestransko prilagodljivost, udobje in nizke obratovalne stroške, obenem pa so s prenovo izrazitejšo vlogo dobili asistenčni sistemi, varnost in povezljivost.

Novi Passat je tako še posebej zanimiv za voznike, ki z avtomobilom prevozijo veliko kilometrov, bodisi v zasebnem življenju ali službeno. Na voljo je Passat TDI in Passat TSI poleg modela GTE. (2)

VW Passat tehnični podatki

VW Passat tehnični podatki - mere in dimenzije

Mere in dimenzije VW Passat VW Passat Variant
Dolžina 4775 mm 4773 mm
Višina 1461 mm 1516 mm
Širina 1832 mm 1832 mm
Prtljažnik 586 l 650 l

Avtonet VW Passat karavan

Passat Variant oz. karavan, kot mu reče večina, je brez dvoma ena izmed najbolj privlačnejših izbir. Ponuja udobno vožnjo, velikodušno odmerjen prostor v notranjosti in še veliko več. Med kupci tega modela, ki je na voljo tudi v karavanski različici, je zelo priljubljena različica 2.0 TDI Bluemotion (Volkswagen Passat Variant 2.0 tdi BMT Comfortline) z vgrajenim ročnim 6-stopenjskim menjalnikom. 

Takšen Passat se lahko pohvali z bogato odmerjenim paketom opreme: LED žarometi z dnevnimi lučmi, navigacijski sistem Discover Media, kamera za vzvratno vožnjo Rear View, sistem za zaznavanje pešcev, asistenca za menjavo voznih pasov Side Assist Plus, asistenca za ohranjanje smeri na voznem pasu Lane Assist in asistenca za avtomatski vklop/izklop dolgih luči Light Assist.

 

 

 

Pokličite nas! Želimo vas navdušiti za model Volkswagen Passat!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor