Novi električni VW ID.3 2024 v posebni akciji!

Izkoristite edinstveno ponudbo! Z upoštevano subvencijo Eko sklada v višini 6.500 € je ID.3 Pro Limited lahko vaš že za 28.490 €. Ponudba velja za omejeno količino vozil.

Izkoristi akcijo za ID.3

Naj vas prepriča prihodnost.

Novi VW ID.3 v posebni ponudbi

Pripravili smo posebno ponudbo za novi električni VW ID.3 z akcijsko opremo Pro Limited. Ponudba velja za zalogo in za nova naročila do razprodaje - preverite veljavnost*. Po nakupu boste lahko uveljavljali tudi subvencijo za električna vozila Eko Sklad, ki trenutno znaša 6.500 €*. Sveža oblika, materiali višje kakovosti in najnovejši asistenčni sistemi - to je novi ID.3 s celovito posodobitvijo.

ID.3 Pro Limited 59 kWh OMEJENA PONUDBA že od 34.990 € (-6.500 € Eko sklad*)
Vozila so del omejene ponudbe z opremo Pro Limited - akcija velja le do razprodaje zalog pri Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper. Cena velja ob nakupu s fin. ali ob plačilu z gotovino. Rok dobave je predvidoma 3-4 mesece.

Novi VW ID.3 Pro Limited - vključena oprema:

 • vse iz paketa VW ID.3 Pro
 • baterija 59 kWh (doseg do 428 km WLTP)
 • osvetljen drsnik za upravljanje
 • večji osrednji zaslon (12,9'')
 • izbrane kovinske barve
 • toplotna črpalka

VW ID.3 akcija

Novi VW ID.3 Pro Limited - izkoristite izjemno priložnost za nakup.

Akcijska ponudba VW ID.3 Pro Limited (59 kWh, doseg 428 km, WLTP)

 • 34.990 €: Akcijska cena
 • -6.500 €*: Eko sklad subvencija pod pogoji 107SUB-EVOB23
 • 28.490 €*: Strošek kupca v primeru pridobitve nepovratne finančne spodbude s strani EKO SKLAD-a

Možnost pridobitve subvencije

Po nakupu vozila iz omejene serije ID.3 Pro Limited boste lahko uveljavljali subvencijo pri Eko Skladu, ki trenutno znaša 6.500 evrov. Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo, s strani EKO SKLAD-a, na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva 107SUB-EVOB23. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančni sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih objavljenih na spletni strani EKO SKLAD-a. Prodajalec družba PORSCHE INTER AUTO d.o.o., ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij objavljenih na spletnih straneh EKO SKLAD-a, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca in to iz kateregakoli razloga.

ID.3 Pro Limited

Vključena oprema

 • vse iz paketa VW ID.3 Pro
 • brezžični App-Connect
 • Apple CarPlay, Android Auto
 • baterija 59 kWh (doseg do 428 km WLTP)
 • multimed. sistem Ready2Discover 12,9’’
 • tempomat z avtomatskim ura. ACC
 • brezplačne izbrane kovinske barve
 • toplotna črpalka - izboljšan doseg
 • moč polnjenja (DC) do 120 kW
 • moč polnjenja (AC) do 11 kW
 • LED žarometi

Električni VW ID.3

Pripravljen na vse

Evolucija električne mobilnosti. Z modelom ID.3 električna mobilnost pri Volkswagnu pridobiva dodaten zagon: od zunaj je ID.3 z jasno začrtanimi linijami videti bolj zrelo. Markanten prepoznavni znak ID.3 so po želji lahko opcijski matrični LED-žarometi IQ.LIGHT. V njegovi notranjosti pa prepričajo kakovostni materiali in številni serijski asistenčni sistemi. Novi multimedijski sistem Ready2Discover z 12.9'' zaslon na dotik v ID.3 postavlja nova merila v razredu kompaktnih vozil.

VW ID.3 cena in cenik
VW ID.3 cena in cenik Avtor: Volkswagen

Sodoben koncept upravljanja

Novi Volkswagen ID.3 je opremljen z najnovejšo generacijo programske opreme, ki izboljšuje zmogljivost sistema in omogoča brezžične posodobitve brez obiska servisa. Opremljen je z dvema zasonoma - voznikov z diagonalo 13,4 cm (5,3 palca) za upravljenaje prek večfunkcijskega volana. Na sredini armaturne plošče pa se nahaja glavni 30,5-centimetrski (12-palčni) zaslon na dotik, ki je namenjen navigaciji, telefoniranju, predvajanju medijev, upravljanju asistenčnih sistemov in nastavitvam vozila znamke Volkswagen. Dodatno je z novo generacijo bila prilagojena in optimizirana struktura menijev, ta je sedaj bolj pregledna in lažja za uporabo.

VW ID.3 baterija in doseg

Osnovna baterije in električni motorji pri ID.3 ostajajo enaki; na voljo sta bateriji z zmogljivostjo 59 kWh in 77 kWh ter WLTP dosegom do 428 kilometrov in 558 kilometrov.

Za zdaj ima avto samo en motor na zadnji strani z močjo 201 KM in navorom 310 Nm - dovolj, pravi VW, da doseže hitrost 100 km/h v 7,3 sekundah (pri izvedbi z manjšo baterijo) in doseže najvišjo hitrost 160 km/h. Vendar pa že vemo, da VW dela na izboljšani različici avtomobila, ki bo nosila oznako ID.3 GTX. Ta bo imel bolj agresivne sprednje in zadnje odbijače, širša boka in prilagojena platišča, ki bodo spremljali večjo hitrost.

VW ID. Charger hišna polnilnica

Volkswagen ID. Charger: predstavljamo vam tri izjemno napredne domače polnilnice z dovršenimi varnostnimi funkcijami. Vse tri različice ponujajo zmogljivost do 11 kW, kar je skoraj petkrat hitreje kot običajna gospodinjska vtičnica. VW ID.3 z baterijo kapacitete 58 kWh se lahko v celoti napolni v le približno 6 urah!

VW ID. Charger električna polnilnica (z močjo 11 kW):

5

Doživite prihodnost mobilnosti

5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
5
Mediha C. stranka Porsche Koper
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
5
Ivan M. stranka Porsche Maribor
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
Poglej vsa mnenja

Pogoji nakupa, opombe glede dosega (WLTP)

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do razprodaje zalog.

**Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo, s strani EKO SKLAD-a, na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva 84SUB-EVOB23. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančni sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih objavljenih na spletni strani EKO SKLAD-a. Prodajalec družba PORSCHE INTER AUTO d.o.o., ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij objavljenih na spletnih straneh EKO SKLAD-a, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca in to iz kateregakoli razloga.« Eko sklad subvencija za električna vozila: Porsche Inter Auto ne odgovarja za navedene in predstavljene informacije v tem članku, navedeni podatki so zgolj informativni in okvirni. Vse natančne in podrobnejše informacije dobite na spletni strani Eko sklada. * "Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo, s strani EKO SKLAD-a, na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančni sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v članku in oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih objavljenih na spletni strani EKO SKLAD-a. Prodajalec družba PORSCHE INTER AUTO d.o.o., ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij objavljenih na spletnih straneh EKO SKLAD-a, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca in to iz kateregakoli razloga."

Poraba električne energije po kriterijih NEVC v kWh/100 km, komb.: 14,5. Emisije CO₂: 0 g/km. Emisije CO₂ med vožnjo, skupne emisije CO₂ so odvisne od vira električne energije. Volkswagen zato priporoča uporabo ekološko pridobljene elektrike. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna. PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; Volkswagen si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

ID.3 Pro: poraba električne energije v kWh/100 km: kombinirana 16,0–15,3; emisija CO2 v g/km: kombinirana 0. ID.3 Pro S: poraba električne energije v kWh/100 km: kombinirana 15,7; emisija CO2 v g/km: kombinirana 0. Za vozila so na voljo samo še vrednosti porabe in emisij v skladu s postopkom WLTP in ne v skladu z NEVC. Poraba in emisije CO2 so navedene v razponu, ker so odvisne od izbrane opreme vozila. 2Asistenčna funkcija deluje samo v okviru sistemskih omejitev. Voznik mora biti vedno pripravljen, da s prevzemom upravljanja vozila prekine delovanje asistenčnega sistema. Uporaba asistenčnega sistema voznika ne odvezuje odgovornosti za preudarno upravljanje vozila. Postopek lahko kadarkoli deaktivirate.

Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.