Želite več informacij?

Pokličemo nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8.-17. ure.

Novi električni VW ID.3 2022 v posebni akciji!

VW ID.3 2022 - izkoristite posebno ponudbo s popustom do -3.000 €! Akcija traja do 31.12.2022.

Novi električni VW ID.3 2022 v posebni akciji!

Izkoristi akcijo VW ID.3!

Naj vas prepriča električna prihodnost.

Doživite električno prihodnost z ID.3!

VW ID.3 cena: znamka VW je že pripravila pregled novih cen in različic popolnoma novega električnega vozila VW ID.3, ki vas bo zagotovo prepričal, saj predstavlja eno izmed trenutno najboljših električnih vozil na trgu.

Ob nakupu vozila do 31.12.2022 prejmete bon za fin. in zav. vozila v višini 3.000 €, bon za nakup polnilne postaje v višini 500 €.* Poleg omenjenih ugodnosti, izkoristite subvencijo Eko Sklad, ki trenutno znaša 4.500 €.*

Prednosti VW ID.3 2022:

  • baterija 45 kWh, 58 kWh ali 77 kWh
  • garancija baterije: 8 let ali 160.000 km
  • hitro polnjenje do 100 kW – za 290 km možno napolniti v 30 min (WLTP)


Preverite tudi:

Izkoristi akcijo VW ID.3!

Naj vas prepriča električna prihodnost.

VW ID.3 cena in cenik za rezervacijo
VW ID.3 cena in cenik za rezervacijo Avtor: Volkswagen

ID.3 2022 paketi opreme

Naj vas novi ID.3 2022 popelje v prihodnost. Z modelom ID.3 se v svetu električne mobilnosti začenja nova, dinamična doba. Izbirate lahko med paketi opreme Pure, Pro ali Pro S. Že prva različica Pure zagotavlja izjemno izrazito prilagodljivo mobilnost po meri uporabnika in je primerna za vse. Vsem je skupno, da sta opremljeni s tehnologijo hitrega polnjenja, ki omogoča, da baterijo napolnite v kratkem času. Naj bodo torej vaši načrti takšni ali drugačni – s pravo izvedbo modela ID.3 jih boste zlahka uresničili.

Pure, Pro ali Pro S:

  • Pure (45 kWh, 349 km dosega)
  • Pro  (58 kWh, 426 km dosega)
  • Pro S (77 kWh, 552 km dosega)

ID.3 Pro S doseg do 552 km

Najbolj bogat paket opreme je Pro S z baterijo kapacitete 77 kWh, ki zagotavlja do 552 kilometrov dosega po WLTP standardu. Vsi modeli so opremljeni s tehnologijo hitrega polnjenja, ki omogoča, da baterijo napolnite v izjemno kratkem času. Naj bodo torej vaši načrti takšni ali drugačni - s pravo izvedbo modela ID.3 jih boste zlahka uresničili. Za vas smo predstavili pregled paketov opreme in informacije o obsegu posameznih paketov.

Pokličite nas – za vse informacije smo vam z veseljem na voljo

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

5

Znamka VW že danes navdušuje mnoge naše stranke, z električnimi modeli bo prepričala tudi vas!

5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
5
Mediha C. stranka Porsche Koper
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
5
Ivan M. stranka Porsche Maribor
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
Poglej vsa mnenja

Pogoji nakupa, opombe glede dosega (WLTP), splošni pogoji

Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do 31.12.2022.

*BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 3.000,00 EUR z DDV (odvisno od izvedbe vozila) do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije IDBON_e2go_2022 (več na www.porscheleasing.si)

**BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 500,00 EUR z DDV ob nakupu polnilne postaje z montažo iz programa MOON ali Volkswagen. Nakup polnilne postaje z montažo je potrebno opraviti pred nakupom/prevzemom vozila, v nasprotnem primeru kupec do bonusa ni upravičen. Šteje se, da je bil nakup opravljen z izvedbo avansnega plačila ali plačilom celotne kupnine ali s sklenitvijo pogodbe za financiranje nakupa polnilne postaje z montažo.

Poraba električne energije po kriterijih NEVC v kWh/100 km, komb.: 14,5. Emisije CO₂: 0 g/km. Emisije CO₂ med vožnjo, skupne emisije CO₂ so odvisne od vira električne energije. Volkswagen zato priporoča uporabo ekološko pridobljene elektrike. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna. Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana. Akcija traja do 31.12.2022.