Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Novi električni VW ID.3 2023 v posebni akciji!

Volkswagen ID.3: preverite vse novosti in izkoristite ugodnosti ob nakupu.

Izkoristi akcijo VW ID.3!

Naj vas prepriča električna prihodnost.

Doživite električno prihodnost z ID.3!

Znamka Volkswagen z novim modelom VW ID.3 vstopa v novo ero električne mobilnosti. Za vse, ki jih zanimajo električni avtomobili, ob nakupu VW ID.3 prejmete bon za fin. in zav. vozila v višini 3.000 €*, bon za nakup polnilne postaje v višini 500 €.* Akcijska ponudba velja do preklica oz. do razprodaje zalog, preverite veljavnost akcije pri prodajnih svetovalcih. Poleg omenjenih ugodnosti, izkoristite subvencijo Eko Sklad za električna vozila, ki trenutno znaša 4.500 €.*

Prednosti VW ID.3:

 • doseg do 546 km (WLTP)
 • baterija 58 kWh ali 77 kWh
 • garancija baterije: 8 let ali 160.000 km
 • hitro polnjenje do 100 kW – za 290 km možno napolniti v 30 min (WLTP)


Preverite tudi:

Novi VW ID.3

Do -3.500 € prihranka!*

Z modelom VW ID.3 je v svetu električne mobilnosti nastopila nova, dinamična doba, ki naelektri vaš vsakdanjik z izvrstnimi zmogljivostmi, naprednim dizajnom in dosegi.

VW ID.3 2023 - izkoristite ugodnosti:

 • Prihranek 3.000 €* bon za financiranje
 • Dodaten bon 500 €* za nakup polnilnice

Pridobite 500 € bon

Za nakup polnilnice

Ob nakupu prejmete bon za nakup in vgradnjo polnilne postaje do 500 €. Zagotovite si brezskrbno in udobno polnjenje vašega električnega vozila in izberite polnilno postajo Volkswagen ID. Charger ali polnilno postajo MOON.*

VW ID.3 cena in cenik
VW ID.3 cena in cenik Avtor: Volkswagen

ID.3 2023 paketi opreme

Naj vas novi ID.3 2023 popelje v prihodnost. Z modelom ID.3 se v svetu električne mobilnosti začenja nova, dinamična doba. Izbirate lahko med paketi opreme Pure, Pro ali Pro S. Že prva različica Pure zagotavlja izjemno izrazito prilagodljivo mobilnost po meri uporabnika in je primerna za vse. Vsem je skupno, da sta opremljeni s tehnologijo hitrega polnjenja, ki omogoča, da baterijo napolnite v kratkem času. Naj bodo torej vaši načrti takšni ali drugačni – s pravo izvedbo modela ID.3 jih boste zlahka uresničili.

Vprašanje ni, ali je ID.3 pravi za vas, temveč kateri ID.3 je pravi za vas. Izbirate lahko med različnimi paketi opreme. Vsem je skupno, da so opremljeni s tehnologijo hitrega polnjenja, ki omogoča, da baterijo napolnite v kratkem času. Naj bodo torej vaši načrti takšni ali drugačni – s pravo izvedbo modela ID.3 jih boste zlahka uresničili.

VW ID.3 kapaciteta baterije in doseg/domet:

 • 58 kWh, 426 km dosega
 • 77 kWh, 546 km dosega

VW ID.3 paketi opreme:

 • Volkswagen ID.3 Entry
 • Volkswagen ID.3 Comfort
 • Volkswagen ID.3 Elegance

ID.3 Elegance/Range doseg do 546 km

Najbolj bogat paket opreme je Elegance/Range z baterijo kapacitete 77 kWh zagotavlja do 546 kilometrov dosega po WLTP standardu. Vsi modeli so opremljeni s tehnologijo hitrega polnjenja, ki omogoča, da baterijo napolnite v izjemno kratkem času. Naj bodo torej vaši načrti takšni ali drugačni - s pravo izvedbo modela jih boste zlahka uresničili. Za vas smo predstavili pregled paketov opreme in informacije o obsegu posameznih paketov.

VW ID. CHARGER hišna električna polnilnica

Volkswagen ID. Charger: predstavljamo vam tri izjemno napredne domače polnilnice z dovršenimi varnostnimi funkcijami. Vse tri različice ponujajo zmogljivost do 11 kW, kar je skoraj petkrat hitreje kot običajna gospodinjska vtičnica. VW ID.3 z baterijo kapacitete 58 kWh se lahko v celoti napolni v le približno 6 urah!

VW ID. Charger električna polnilnica (z močjo 11 kW):

Pokličite nas – za vse informacije smo vam z veseljem na voljo

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

5

Znamka VW že danes navdušuje mnoge naše stranke, z električnimi modeli bo prepričala tudi vas!

5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
5
Mediha C. stranka Porsche Koper
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
5
Ivan M. stranka Porsche Maribor
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
Poglej vsa mnenja

Pogoji nakupa, opombe glede dosega (WLTP)

Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do preklica oz. do razprodaje zalog. Preverite veljavnost pri prodajnih svetovalcih.

*BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 3.000,00 EUR z DDV (odvisno od izvedbe vozila) do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije IDBON_e2go_2023 (več na www.porscheleasing.si)

**BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 500,00 EUR z DDV ob nakupu polnilne postaje z montažo iz programa MOON ali Volkswagen. Nakup polnilne postaje z montažo je potrebno opraviti pred nakupom/prevzemom vozila, v nasprotnem primeru kupec do bonusa ni upravičen. Šteje se, da je bil nakup opravljen z izvedbo avansnega plačila ali plačilom celotne kupnine ali s sklenitvijo pogodbe za financiranje nakupa polnilne postaje z montažo.

Poraba električne energije po kriterijih NEVC v kWh/100 km, komb.: 14,5. Emisije CO₂: 0 g/km. Emisije CO₂ med vožnjo, skupne emisije CO₂ so odvisne od vira električne energije. Volkswagen zato priporoča uporabo ekološko pridobljene elektrike. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna. Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana. Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do preklica oz. do razprodaje zalog. Preverite veljavnost pri prodajnih svetovalcih.