NE ČAKAJTE NA PRVI SNEG - ne zamudite super popuste v predsezoni. Preveri ponudbo za ZIMSKE GUME in ZIMSKE KOMPLETE KOLES

Rabljeni avtomobili - preverjena vozila z garancijo!

Rabljeni avtomobili - preverjena vozila z garancijo!

Rabljeni avtomobili - Das WeltAuto ponudba Porsche Inter Auto! Preverite bogato ponudbo vozil.

Avtor: Porsche Inter Auto

Akcijska ponudba!

Preveri vrhunska vozila.

Rabljeni avtomobili z garancijo!

Rabljeni avtomobili - sedaj je pravi čas za nakup rabljenega vozila pri Porsche Inter Auto, kjer boste dobili največ za svoj denar.
 

Preverite ponudbo:

Potrebujete strokovno svetovanje? Pokličite nas na: 031 616 918, z veseljem smo vam na voljo!

Akcijska ponudba!

Preveri vrhunska vozila.

Potrjena izkušnja vrhunske mobilnosti
 

Vsekakor je izjemno velikega pomena nakup vašega novega rabljenega vozila. Pri Porsche Inter Auto vam omogočamo, da pri nakupu rabljenega avtomobila izkoristite dodatne ugodnosti, ki vam jih ponujamo le mi in hkrati sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu vašega novega rabljenega vozila in doživite vrhunsko mobilnost.
 

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju?

 • garancija 8 dni za vračilo
 • preverjanje 250 kontrolnih točk
 • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus
 • do 700 € popusta ob financiranju
 • servisni bon do 100 €

Službena vozila: kot že samo ime razkriva, govorimo pri službenih vozilih o res malo rabljenih vozilih. Praviloma ti avtomobili niso starejši od dvanajst mesecev, so zelo dobro ohranjeni in imajo malo prevoženih kilometrov. Malo rabljena vozila so skrbno vožena ter so redno in kvalitetno servisirana v naših podružnicah.

Dodatni razlogi za nakup: še vedno veljavna tovarniška garancija oziroma jamstvo, naš naključni preizkus pa kaže, da se vrednost avtomobila glede na model lahko občutno zniža. V samo enem letu cena avtomobila namreč lahko pade tudi od 20 do 30 odstotkov pod maloprodajno ceno novega avtomobila.

Ob upoštevanju tega dejstva je nakup rabljenih vozil lahko zelo ugoden, saj ta cenovno konkurirajo novim manjšim vozilom ali pa so celo cenejša.
 

Zaloga rabljenih vozil:
 

 

250 kontrolnih točk za popolnoma brezskrben nakup!
 

Pri Porsche Inter Auto gre vsako rabljeno vozilo skozi zahtevno tehnično kontrolo, ki ne glede na tip vozila, obsega najmanj 250 kontrolnih točk. Z zelo natančno kontrolo vseh pomembnih sklopov vozila lahko zagotovimo, da stranka ob nakupu rabljenega vozila prejme tehnično in optično odlično pripravljeno vozilo.

Das WeltAuto blagovna znamka v svoji ponudbi združuje le najbolj bogato ponudbo malo rabljenih, redno vzdrževanih in odlično ohranjenih avtomobilov z malo prevoženimi kilometri - z vozili iz ponudbe Das WeltAuto boste zagotovo zadovoljni. 

VSA ZALOGA

Za vas preverimo:
 

 1. Notranjost vozila (obloge, strop, sedeži, kljuke, letve, pomik stekel, zaklepanje, stikala, volan....)
 2. Elektrika (svetila, brisalci, črpalke, akumulator, zračne blazine, radio, hupa, naprave, antena...)
 3. Pregled vozila z dvigalom (zavorni sistem, prema, krmiljenje, elementi podvozja, menjalnik...)
 4. Motorni prostor (motor, turbina, alternator, zobati jermen, vztrajnik, izolacija, hladilnik, cevi...)
 5. Zunanjost vozila (blatniki, elementi karoserije, stekla, odbijači, barva in lak, svetila, streha...)
   

Gospod Nenadić, katere so prednosti nakupa rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto? 
 

Pri nas so vsi rabljeni avtomobili odlično ohranjeni, vzdrževani in z preverljivo zgodovino in malo prevoženimi kilometri. Kakovost in cena namreč nista sporni. Rabljeni avtomobili so lahko cenejši tudi za 30 odstotkov, seveda odvisno od starosti in prevoženih kilometrov. Vabljeni, da vas prepriča naša izjemno bogata ponudba!

Pavle Nenadič, prodajni svetovalec rabljenih vozil iz poslovalnice Porsche Inter Auto, priporoča nakup ohranjenega rabljenega vozila z malo prevoženimi kilometri. Za vas imamo na voljo tudi financiranje vozil, ki je popolnoma prilagojeno vam - kredit, operativni ali finančni leasing. 

 

Prodajni svetovalec
 

Rabljeni avtomobili - za katera vozila se stranke največkrat odločajo za nakup pri Porscheju?
 

Naši kupci se največkrat odločijo za koncernska vozila, to pomeni znamke Volkswagen (VW), Audi, SEAT in Škoda. Zagotovo na njihovo odločitev vpliva kakovost, bogata izbira, pri tem pa seveda pomaga tudi odzivnost naših prodajnih svetovalcev in vsekakor tudi varnost nakupa.

Na zalogi imamo namreč pregledana in servisirane rabljene avtomobile, ki so zanesljivi in velikokrat na voljo po ugodni ceni. Vsem strankam ponudimo možnost dokupa jamstvo RV Plus garancije za rabljen avtomobil. 

VSA ZALOGA
 

Izbira podaljšanega jamstva RV Plus je premišljena in pametna odločitev. Tako boste lahko v brezskrbni vožnji uživali tudi nadaljnjih 12/24 mesecev uporabe vašega vozila, brez omejitve prevoženih kilometrov. To podaljšano jamstvo predstavlja prostovoljno podaljšano jamstvo na brezhibno delovanje rabljenega avtomobila in veže dajalca podaljšanega jamstva v skladu s pogoji v tej knjižici na odpravo napak na vozilu, ki so krite skladno s pogoji tega podaljšanega jamstva.

To ne vpliva v določila o obvezni garanciji za rabljena vozila in v zakonsko zagotovljene pravice, vključno s pravicami potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Podaljšano jamstvo je možno uveljavljati po izteku garancije dane s strani proizvajalca vozila.

Das WeltAuto trgovci
Das WeltAuto trgovci Avtor: Porsche Inter Auto

Podaljšano jamstvo RV Plus je veljavno od dneva, ki je navedeno na potrdilu o podaljšanem jamstvu. Podaljšano jamstvo RV Plus se lahko sklene za vozilo do starosti 96 mesecev od nakupa novega vozila, ki nima prevoženih več kot 175.000 kilometrov.

Pomembno: podaljšano jamstvo ne velja za vozila na električni ali hibridni pogon, za vozila, ki so kakorkoli predelana (plinska, tuning), ki se uporabljajo za tekmovalne namene, ki opravljajo komercialne dejavnosti (taxi, rent-a-car, vozila avto šol), za vozila policije, reševalnih prevozov oz. za vozila za intervencijsko uporabo, vozila prodana subjektom za namen nadaljnje prodaje vozila.

Podaljšano jamstvo RV Plus krije stroške nadomestnih delov in stroške popravila v primeru nastale okvare, ki je ni s svojim ravnanjem povzročil uporabnik vozila, po programu »Plus«, za vozila prodana v pooblaščeni prodajno-servisni mreži znamk: Volkswagen, Škoda, Audi, Seat in Porsche (v nadaljevanju: mreža Porsche), kot je navedeno v knjižici RV Plus.
 

RV PLUS

 

"Z nakupom malo rabljenega vozila velikokrat za svoj denar dobite avtomobil višjega cenovnega razreda. Ker so takšni avtomobili stari manj kot dvanajst mesecev, imajo na števcu malo kilometrov in imajo še veljavno garancijo ali jamstvo se jih splača kupiti. Zaradi ugodnega financiranja prek družbe Porsche Finance Group Slovenija so takšna vozila še bolj zanimivejša". (1)


Ugodno financiranje za rabljena vozila
 

Našim strankam prav tako omogočijo financiranje po posebnih pogojih. Za vas imamo pripravljene različne oblike financiranja, ki so prilagojene vašim potrebam in željam. Pri nas lahko pod ugodnimi pogoji izbirate med kreditom in finančnim leasingom, hkrati pa lahko vozilo tudi ugodno zavarujete. Z financiranjem družbe Porsche Finance Group Slovenia si boste tako lahko izpolnili svoje sanje o vozilu in
brezskrbno uživali v vožnji. 

 

Rabljena vozila: NOVA AKCIJA FINANCIRANJA!
 

700 EUR bonusa na MPC rabljenega vozila. Kupujete odlično ohranjeno rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto in potrebujete tudi ugodno financiranje? Ob sklenitvi avto leasinga (finančnega ali operativnega avto leasinga), kredita in zavarovanja** hkrati, prejmete pri Porsche Inter Auto kar 700 EUR* bruto bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila.

Akcijska ponudba!

Preveri vrhunska vozila.

Vsi rabljeni avtomobili so na voljo za testno vožnjo. Najdem vozilo na strani www.porscheinterauto.net in si želim nakupa, kako je s testno vožnjo, kako je z ogledom, kako je z nakupom?
 

Testna vožnja - vozilo si je mogoče ogledati na spletu in nato na lokaciji našega podjetja. Imeli smo tudi že primere, da smo vozilo stranki pripeljali na dom, oziroma na sedež njegovega podjetja. Prilagodi se ogled in ponudbo kupcu, ker gre za povsem individualni dogovor.

Ravno tako poteka celoten nakup tudi pri nas, na sedežu, kjer se podpiše pogodba, ki se izjemoma lahko opravi tudi na terenu, medtem ko se sami papirji prodaje izročajo na sedežu. Po nakupu je možna tudi dostava vozila na dom, saj poskušamo imeti zelo osebni pristop do vsake stranke posebej.

Kako poteka običajen prodajni proces?
 

Vedno je objavljen oglas, potem se zgodi klic in stranka je povabljena v salon. Na prodajnem mestu se odvije predstavitev vozila, predstavimo vse oblike garancij in seveda vsaki stranki omogočimo kar se da dober vpogled v zgodovino vozila. Ko se stranka odloči za nakup se ji predstavi tudi možnosti financiranja. Ob odločitvi se ponudi tudi dodatno opremo, ki pristoji stranki (vlečna kljuka, pnevmatike ipd).

VSA ZALOGA

Kupujete rabljen avtomobil? Za vas imamo odlično zalogo!

Izpolnite obrazec in v najhitrejšem času vas pokličemo nazaj. 

Velika izbira rabljenih vozil!

Porsche Inter Auto zaloga


 

Nakup rabljenega vozila - vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu!

Število ocen: 804
5
         
4. december 2019
Ivan P. , stranka Porsche Koper
Volkswagen Touran Traveller TDI/103 kW/140 KM/6-sto
         
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
21. avgust 2019
Liljana M. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Touareg V6 3.0 TDI BlueMotion Technology
         
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
14. avgust 2019
Nurija B. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Plus Trendline TSI
         
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
29. julij 2019
Stefan D. , stranka Porsche Verovškova
Volkswagen Passat CC 1.8 TSI/160 KM/6-stopenjski/4-
         
Kakor vedno, se k Porsche Verovškova vračam zaradi prijaznih in profesionalnih zaposlenih, ki zame in moje vozilo poskrbijo kakor, da gre za njihovo. Sigurno najboljši servis daleč naokoli.
8. julij 2019
Lidija I. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Sportsvan Comfortline 1.6 TDI
         
Zelo dobro organiziran servis, storitve na visokem nivoju, vse je potekalo brez težav.

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugoden servis VW, Audi, Škoda, SEAT

Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena ...

VW ID. Life 2021 - koncept iz avtosalona IAA München Mobility 2021!

Svetovna premiera: električni VW ID. Life Volkswagen na mednarodnem avtomobilskem salonu IAA ...

VW ID.5 GTX - novi SUV-coupé na IAA München Mobility 2021

Zagotovite si ID.5 GTX med prvimi! Izpolnite in obveščali vas bomo o novostih. ...

Želite več informacij?
Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17.ure

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.