Rabljeni avtomobili - preverjena vozila z garancijo!

Rabljeni avtomobili - Das WeltAuto ponudba Porsche Inter Auto! Preverite bogato ponudbo vozil 2023!

Rabljeni avtomobili - preverjena vozila z garancijo!

Akcijska ponudba!

Preveri vrhunska vozila.

 

 

Rabljeni avtomobili z garancijo!

Rabljeni avtomobili - sedaj je pravi čas za nakup rabljenega vozila pri Porsche Inter Auto, kjer boste dobili največ za svoj denar.

Preverite ponudbo:

Potrebujete strokovno svetovanje? Pokličite nas na: 031 616 918, z veseljem smo vam na voljo!

Akcijska ponudba!

Preveri vrhunska vozila.

Potrjena izkušnja vrhunske mobilnosti

Vsekakor je izjemno velikega pomena nakup vašega novega rabljenega vozila. Pri Porsche Inter Auto vam omogočamo, da pri nakupu rabljenega avtomobila izkoristite dodatne ugodnosti, ki vam jih ponujamo le mi in hkrati sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu vašega novega rabljenega vozila in doživite vrhunsko mobilnost.

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju?

  • garancija 8 dni za vračilo
  • preverjanje 250 kontrolnih točk
  • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus
  • do 700 € popusta ob financiranju
  • servisni bon do 100 €

Službena vozila: kot že samo ime razkriva, govorimo pri službenih vozilih o res malo rabljenih vozilih. Praviloma ti avtomobili niso starejši od dvanajst mesecev, so zelo dobro ohranjeni in imajo malo prevoženih kilometrov. Malo rabljena vozila so skrbno vožena ter so redno in kvalitetno servisirana v naših podružnicah.

Dodatni razlogi za nakup: še vedno veljavna tovarniška garancija oziroma jamstvo, naš naključni preizkus pa kaže, da se vrednost avtomobila glede na model lahko občutno zniža. V samo enem letu cena avtomobila namreč lahko pade tudi od 20 do 30 odstotkov pod maloprodajno ceno novega avtomobila.

Ob upoštevanju tega dejstva je nakup rabljenih vozil lahko zelo ugoden, saj ta cenovno konkurirajo novim manjšim vozilom ali pa so celo cenejša.

Zaloga rabljenih vozil:

250 kontrolnih točk za popolnoma brezskrben nakup!

Pri Porsche Inter Auto gre vsako rabljeno vozilo skozi zahtevno tehnično kontrolo, ki ne glede na tip vozila, obsega najmanj 250 kontrolnih točk. Z zelo natančno kontrolo vseh pomembnih sklopov vozila lahko zagotovimo, da stranka ob nakupu rabljenega vozila prejme tehnično in optično odlično pripravljeno vozilo.

Das WeltAuto blagovna znamka v svoji ponudbi združuje le najbolj bogato ponudbo malo rabljenih, redno vzdrževanih in odlično ohranjenih avtomobilov z malo prevoženimi kilometri - z vozili iz ponudbe Das WeltAuto boste zagotovo zadovoljni.

 

Za vas preverimo:

Notranjost vozila (obloge, strop, sedeži, kljuke, letve, pomik stekel, zaklepanje, stikala, volan....)

  1. Elektrika (svetila, brisalci, črpalke, akumulator, zračne blazine, radio, hupa, naprave, antena...)
  2. Pregled vozila z dvigalom (zavorni sistem, prema, krmiljenje, elementi podvozja, menjalnik...)
  3. Motorni prostor (motor, turbina, alternator, zobati jermen, vztrajnik, izolacija, hladilnik, cevi...)
  4. Zunanjost vozila (blatniki, elementi karoserije, stekla, odbijači, barva in lak, svetila, streha...)

 


 

Gospod Nenadić, katere so prednosti nakupa rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto? 
 

Pri nas so vsi rabljeni avtomobili odlično ohranjeni, vzdrževani in z preverljivo zgodovino in malo prevoženimi kilometri. Kakovost in cena namreč nista sporni. Rabljeni avtomobili so lahko cenejši tudi za 30 odstotkov, seveda odvisno od starosti in prevoženih kilometrov. Vabljeni, da vas prepriča naša izjemno bogata ponudba!

Pavle Nenadič, prodajni svetovalec rabljenih vozil iz poslovalnice Porsche Inter Auto, priporoča nakup ohranjenega rabljenega vozila z malo prevoženimi kilometri. Za vas imamo na voljo tudi financiranje vozil, ki je popolnoma prilagojeno vam - kredit, operativni ali finančni leasing. 

 

Prodajni svetovalec
 

Rabljeni avtomobili - za katera vozila se stranke največkrat odločajo za nakup pri Porscheju?
 

Naši kupci se največkrat odločijo za koncernska vozila, to pomeni znamke Volkswagen (VW), Audi, SEAT in Škoda. Zagotovo na njihovo odločitev vpliva kakovost, bogata izbira, pri tem pa seveda pomaga tudi odzivnost naših prodajnih svetovalcev in vsekakor tudi varnost nakupa.

Na zalogi imamo namreč pregledana in servisirane rabljene avtomobile, ki so zanesljivi in velikokrat na voljo po ugodni ceni. Vsem strankam ponudimo možnost dokupa jamstvo RV Plus garancije za rabljen avtomobil. 

 

Izbira podaljšanega jamstva RV Plus je premišljena in pametna odločitev. Tako boste lahko v brezskrbni vožnji uživali tudi nadaljnjih 12/24 mesecev uporabe vašega vozila, brez omejitve prevoženih kilometrov. To podaljšano jamstvo predstavlja prostovoljno podaljšano jamstvo na brezhibno delovanje rabljenega avtomobila in veže dajalca podaljšanega jamstva v skladu s pogoji v tej knjižici na odpravo napak na vozilu, ki so krite skladno s pogoji tega podaljšanega jamstva.

To ne vpliva v določila o obvezni garanciji za rabljena vozila in v zakonsko zagotovljene pravice, vključno s pravicami potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Podaljšano jamstvo je možno uveljavljati po izteku garancije dane s strani proizvajalca vozila.

Das WeltAuto trgovci
Das WeltAuto trgovci Avtor: Porsche Inter Auto

Podaljšano jamstvo RV Plus je veljavno od dneva, ki je navedeno na potrdilu o podaljšanem jamstvu. Podaljšano jamstvo RV Plus se lahko sklene za vozilo do starosti 96 mesecev od nakupa novega vozila, ki nima prevoženih več kot 175.000 kilometrov.

Pomembno: podaljšano jamstvo ne velja za vozila na električni ali hibridni pogon, za vozila, ki so kakorkoli predelana (plinska, tuning), ki se uporabljajo za tekmovalne namene, ki opravljajo komercialne dejavnosti (taxi, rent-a-car, vozila avto šol), za vozila policije, reševalnih prevozov oz. za vozila za intervencijsko uporabo, vozila prodana subjektom za namen nadaljnje prodaje vozila.

Podaljšano jamstvo RV Plus krije stroške nadomestnih delov in stroške popravila v primeru nastale okvare, ki je ni s svojim ravnanjem povzročil uporabnik vozila, po programu »Plus«, za vozila prodana v pooblaščeni prodajno-servisni mreži znamk: Volkswagen, Škoda, Audi, Seat in Porsche (v nadaljevanju: mreža Porsche), kot je navedeno v knjižici RV Plus.
 

RV PLUS

 

"Z nakupom malo rabljenega vozila velikokrat za svoj denar dobite avtomobil višjega cenovnega razreda. Ker so takšni avtomobili stari manj kot dvanajst mesecev, imajo na števcu malo kilometrov in imajo še veljavno garancijo ali jamstvo se jih splača kupiti. Zaradi ugodnega financiranja prek družbe Porsche Finance Group Slovenija so takšna vozila še bolj zanimivejša". (1)


Ugodno financiranje za rabljena vozila
 

Našim strankam prav tako omogočijo financiranje po posebnih pogojih. Za vas imamo pripravljene različne oblike financiranja, ki so prilagojene vašim potrebam in željam. Pri nas lahko pod ugodnimi pogoji izbirate med kreditom in finančnim leasingom, hkrati pa lahko vozilo tudi ugodno zavarujete. Z financiranjem družbe Porsche Finance Group Slovenia si boste tako lahko izpolnili svoje sanje o vozilu in
brezskrbno uživali v vožnji. 

 

Rabljena vozila: NOVA AKCIJA FINANCIRANJA!
 

700 EUR bonusa na MPC rabljenega vozila. Kupujete odlično ohranjeno rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto in potrebujete tudi ugodno financiranje? Ob sklenitvi avto leasinga (finančnega ali operativnega avto leasinga), kredita in zavarovanja** hkrati, prejmete pri Porsche Inter Auto kar 700 EUR* bruto bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila.

Akcijska ponudba!

Preveri vrhunska vozila.

Vsi rabljeni avtomobili so na voljo za testno vožnjo. Najdem vozilo na strani www.porscheinterauto.net in si želim nakupa, kako je s testno vožnjo, kako je z ogledom, kako je z nakupom?
 

Testna vožnja - vozilo si je mogoče ogledati na spletu in nato na lokaciji našega podjetja. Imeli smo tudi že primere, da smo vozilo stranki pripeljali na dom, oziroma na sedež njegovega podjetja. Prilagodi se ogled in ponudbo kupcu, ker gre za povsem individualni dogovor.

Ravno tako poteka celoten nakup tudi pri nas, na sedežu, kjer se podpiše pogodba, ki se izjemoma lahko opravi tudi na terenu, medtem ko se sami papirji prodaje izročajo na sedežu. Po nakupu je možna tudi dostava vozila na dom, saj poskušamo imeti zelo osebni pristop do vsake stranke posebej.

Kako poteka običajen prodajni proces?
 

Vedno je objavljen oglas, potem se zgodi klic in stranka je povabljena v salon. Na prodajnem mestu se odvije predstavitev vozila, predstavimo vse oblike garancij in seveda vsaki stranki omogočimo kar se da dober vpogled v zgodovino vozila. Ko se stranka odloči za nakup se ji predstavi tudi možnosti financiranja. Ob odločitvi se ponudi tudi dodatno opremo, ki pristoji stranki (vlečna kljuka, pnevmatike ipd).

Kupujete rabljen avtomobil? Za vas imamo odlično zalogo!

Izpolnite obrazec in v najhitrejšem času vas pokličemo nazaj. 

Vaše osebne podatke bo Porsche Inter Auto d.o.o., Bravničarjeva ulica 5, Ljubljana, 1000 Ljubljana, obdeloval na podlagi vašega zanimanja za sklenitev pogodbe (člen 6(1)b GDPR). To pomeni, da vam bomo pripravili našo neobvezujočo ponudbo in vam jo predstavili. Če nam svojih osebnih podatkov ne bi želeli posredovati, ponudbe žal ne bomo mogli pripraviti. Vaše osebne podatke bomo (v primeru, da se za nakup ne odločite) hranili do izteka ponudbe. Če ste izrazili tudi svojo privolitev za neposredno trženje (člen 6(1)a GDPR), bomo vaše osebne podatke za namen pošiljanja novic in ponudb obdelovali do vašega preklica. Prejemanje e-novic lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete na povezavo v prejetem e-sporočilu. Več o obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete na tej povezavi.

Velika izbira rabljenih vozil!

Porsche Inter Auto zaloga


 

5

Nakup rabljenega vozila - vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu!

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja