AVTOSERVIS Ljubljana - poskrbite za vzdrževanje!

AVTOSERVIS Ljubljana - poskrbite za vzdrževanje!

AVTOSERVIS Ljubljana redni, hitri servis

Avtor: Porsche Inter Auto

AVTOSERVIS LJUBLJANA: ugodna ponudba za servis vozil

SERVIS AVTOMOBILA - obvezno, saj lahko le tako zagotovite popolno varnost na cesti.

AVTOSERVIS LJUBLJANA - Porsche Ljubljana in Porsche Verovškova: želimo, da se na cesti počutite varno, zato vam nudimo strokovno in kakovostne storitve s področja servisiranja vozil po ugodnih akcijskih paketih. Uporabljamo originalne dele vrhunske kakovosti. Poskrbite, da bo vaš avtomobil še dolgo deloval optimalno in ohranil visoko vrednost tudi v prihodnosti. Naši izkušeni strokovnjaki bodo poskrbeli za avtoservisne storitve na vašem avtomobilu.

AVTOSERVIS LJUBLJANA - Šiška, Bravničarjeva ul. 5

PORSCHE LJUBLJANA

 • Naslov: 1000 Ljubljana, Bravničarjeva ulica 5, Šiška
 • Telefon: (+386 ) 1 58 25 300
 • Delovni čas: 06:30-18:00h

AVTOSERVIS LJUBLJANA - Šiška, Verovškova ul. 78

PORSCHE VEROVŠKOVA

 • Naslov: 1000 Ljubljana, Verovškova ulica 78, Šiška
 • Telefon: (+386) 1 53 03 600
 • Delovni čas: 7.00-17h

Kontakt avtoservis Ljubljana - ugodni akcijski paketi


Želite, da vam pripravimo ugodno ponudbo za avtoservis vašega vozila? Pokličite na 031 616 918 ali pišite na [email protected].

Katere servisne storitve lahko opravim pri vas?

Ugoden hitri servis za brezhibno in varno vozilo!

POOBLAŠČENI SERVIS LJUBLJANA - SERVIS AVTA, za vozila starejša od štirih let za vse avtoservis storitve nudimo ugodno akcijsko ceno (najcenejši servis avtomobila):

 • AVTOSERVIS: servis, menjava olja, redni servis, mali servis, veliki servis, menjava zobatega jermena, menjava ploščic, menjava olja v avtomatskem menjalniku.

Hiter in cenovno ugoden servis

Za varno vožnjo!

SERVIS LJUBLJANA: Porsche Ljubljana in Porsche Verovškova vam nudi strokoven in ugoden avtoservis za vsa vozila. Opravite zanesljiv in kakovosten avtoservis, ki pa je tudi hiter in za vas cenovno ugoden.  Za vas imamo v ponudbi najrazličnejše pakete, ki bodo ustrezali vašemu vozilu. 

Avtoservis Ljubljana storitve - vse opravimo pri nas na enem mestu

Avtoservis Ljubljana: vse storitve na enem mestu!
Avtoservis storitve Opis storitev
Hitri servis Za vas hitro opravimo servisne storitve za vaš avtomobil.
Menjava olja Opravite redno menjavo olja in poskrbite za redno vzdrževanje.
Mali servis Mali servis z menjavo olja je obvezen, če želite vaš avtomobil ohraniti v najboljšem stanju.
Redni servis Z rednim servisom vašega vozila boste poskrbeli za dolgo življensko dobo vašega vozila.
Menjava zobatega jermena Menjava zobatega jemena se opravi pri velikem servisu vašega vozila. 
Veliki servis Veliki servis je obvezen, preverite, kdaj ga morate opraviti!
Menjava olja v avtomatskem menjalniku Menjava olja v avtomatskem menjalniku je pomembna za servis menjalnika.
Menjava ploščic/zavornih oblog Poskrbite za vašo varnost in varnost sopotnikov s servisem zavor. 

PRIPRAVIMO VAM NAJBOLJ UGODNO PONUDBO ZA AVTOSERVIS!

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem času.

VELIKI SERVIS - avtoservis Ljubljana

Potrebujete strokovni veliki servis?

Le z opravljenim velikim servisom boste lahko brez skrbi, da bo vaše vozilo znamke Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda ali Porsche vedno pripravljeno  za vožnjo. Nujno pomemben servis se imenuje veliki servis in zagotavlja, da vaše vozilo deluje brezhibno v najboljši možni kondiciji in tako kot mora tudi ko že šteje nekaj let. 

Preverite tudi: 

 • Servis VW (Volkswagen)
 • Servis Audi
 • Servis SEAT
 • Servis Škoda
 • Servis Porsche

Katere so prednosti servisiranja pri Porsche Inter Auto?

SERVIS LJUBLJANA

2 leti garancije na delo

Strankam zagotavljamo garancijo na naše delo. V primeru nevšečnosti po opravljenem servisu, popravimo napako. V  roku dveh let lahko stranka uveljavlja garancijo. 

2 leti garancije na vgrajene dele

Strankam zagotavljamo 2 leti garancije na vgrajene dele. Vgrajeni deli omogočajo brezhibno ujemanje z vsakim sklopom posebej. Z originalnimi deli vozilo deluje bolj suvereno. Tako zagotovimo večjo varnost voznika in sopotnikov. Pripomorejo tudi k ohranjanju moči motorja. Taki deli zagotavljajo najsodonejšo tehnično raven in zagotavljajo serijsko kakovost. Vgrajeni deli podaljšujejo življensko dobo vozila. 

Strokovno znanje zaposlenih

Nenehno izobraževanje zaradi številnih inovacij in zapletenih elementov. S pomočjo izobraževanj pa zagotavljamo strankam najvišjo kakovost izvedenega dela. Zaposlenim je namenjeno 300 ur letno za izobraževanje. Prilagojena šolanja za vsak tip vozila (Audi, VW, SEAT in Škoda)

AVTOSERVIS Ljubljana, vulkanizerstvo Ljubljana, menjava zavor
AVTOSERVIS Ljubljana, vulkanizerstvo Ljubljana, menjava zavor Avtor: Porsche Ljubljana in Porsche Verovškvoa

Varčevalni paketi za vozila starejša od štirih let - kaj ponujajo?

Redni servis avtomobila cena, cenik

Veliki servis - Varčevalni paketi (Vedno vredno) so namenjeni vozilom, ki so starejša od štirih let in so zato cene še ugodnejše - pooblaščeni servis (SERVIS LJUBLJANA).

 • visokokakovostni originalni nadomestni deli, ki so usklajeni z razvojem serijske izdelave in zagotavljajo najsodobnejšo tehnično raven,
 • deli so zasnovani posebej za vaše vozilo, kar omogoča natančno prileganje,
 •  2-letno jamstvo na vgrajene originalne dele,
 •  asistenca - jamstvo mobilnosti.

PRIPRAVIMO VAM NAJBOLJ UGODNO PONUDBO ZA AVTOSERVIS!

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem času.

Originalni nadomestni deli na pooblaščenem avtoservisu

AVTOSERVIS LJUBLJANA

Vsem strankam zagotavljamo vgradnjo originalnih nadomestnih delov, poleg tega jim za vgrajene originalne dele in opravljeno delo nudimo 24-mesečno garancijo. Originalni deli omogočajo brezhibno ujemanje in delovanje, zato vozilo deluje še bolj suvereno. Zagotovo se boste po obisku servisa počutili bolj varno, prav tako pa bo poskrbljeno za varnost vaših sopotnikov. Vaš jekleni konjiček bo z vgrajenimi originalnimi deli na avtoservisu Porsche Inter Auto zagotovo dosegel dolgo življenjsko dobo - menjava olja

Naš avtoservis vedno na vaši strani – asistenca

SERVIS LJUBLJANA

Ob vsakem opravljenem rednem servisu na pooblaščenem servisu vam zagotovimo jamstvo mobilnosti – Asistenca Porsche Slovenija.(1) Vsekakor vam želimo veliko srečno prevoženih kilometrov, brez okvar, vendar pa na vas mislimo tudi ob manj prijetnih situacijah, ob morebitni okvari na cesti ali prometni nesreči.  V primeru, da poti ne morete nadaljevati, vam omogočamo vleko vašega vozila do najbližjega pooblaščenega servisa.

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugodna menjava olja Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, Porsche!

MENJAVA OLJA V MOTORJU - ugodno pri Porsche Inter Auto! Zagotovite si brezhibno in strokovno vzdrževano vozilo. MENJAVA OLJA v avtu spada v redno vzdrževanje avtomobila in menjava ...

Novi SEAT Leon 2020 - že pri Porsche Verovškova!

SEAT Porsche Verovškova: želimo postati največji trgovec z vozili SEAT! Otvoritev novega salona SEAT Porsche Verovškova in intervju z vodjo prodaje Damjanom Žumrom. Preberite ...

Novi AUDI A3 2020 - letošnja največja novost znamke, že sprejemamo naročila!

Novi Audi A3 Sportback 30 TFSI Novi Audi A3 Sportback 30 TFSI - Komfort paket in bonus za prva naročila Moč motorja: 81 kW / 110 KM; menjalnik: ročni (6. stopenjski) AKCIJSKA CENA: 23.430 € 26.031 ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.