Pooblaščeni servis SEAT

Seat servis

Pooblaščeni servis SEAT

Pooblaščeni servis SEAT

POOBLAŠČENI SERVIS SEAT - Porsche Inter Auto je pooblaščeni servisni partner za vozila SEAT. Svoje vozilo SEAT pripeljite v našo ljubljansko ali mariborsko poslovalnico Porsche Inter Auto.

KONTAKT: Rezervirajte si termin servisa preko telefona na 041 392 204  ali pa se obrnite direktno na našo poslovalnico.

 • SEAT servis Ljubljana - Porsche Verovškova, tel.: 01 53 03 600
 • SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta, tel.: 02 450 26 60

Vaš SEAT bo v varnih in strokovnih rokah, če ga boste pripeljali k nam. Zanj bodo poskrbeli strokovnjaki, ki se neprestano izobražujejo na področju servisiranja SEAT vozil, zato lahko verjamete, da za vašega SEAT-a vedo najboljše.

Prav tako vam garantiramo uporabo le originalnih rezervnih delov, na katere pa imate poleg na opravljeno storitev, tudi dvoletno jamstvo.

Na pooblaščenem servisu lahko opravite različne (vse) vrste servisnih storitev - hitri servis Seat, menjava akumulatorja Seat, popravilo poškodovanega vozila Seat, redni servis Seat in veliki servis Seat. 

SEAT SERVIS - pripravili smo vam ugodne servisne pakete za vašega SEAT-a! Preverite našo ponudbo za mali in veliki servis: 

Rezervirajte svoj servisni termin!

Ugodna ponudba za servis

Pooblaščeni servis SEAT - se splača servisirati pri pooblaščenemu partnerju?

POOBLAŠČENI SERVIS SEAT - Število ponudnikov za avtoservis narašča, a zanesljiva izbira je še vedno le pooblaščeni servis, saj vam nudi toliko več ugodnosti ob rednem servisiranju! Poleg tega pa se s servisom pri pooblaščenemu partnerju izognete napakam neizobraženih serviserjev in vgradnji delov, ki za vaše vozilo niso primerni. 

Pooblaščeni servis za vozila SEAT - kakšne so prednosti servisa pri pooblaščenemu partnerju proti ostalim ponudnikom: 

 • kar dvoletna garancija na storitev in vgrajene originalne dele
 • podaljšanje članstva pri Asistenca SEAT
 • neprestano strokovno izobraževanje naših delavcev 
 • računalniška povezava z matično tovarno, ki skrbi za posobitve in odpravljanje napak v vozilu
 • preverjeni originalni deli, zasnovani le za vaš model vozila
 • potrjena servisna zgodovina vozila (ohranjanje vrednosti in hitrejša morebitna prodaja)
 • večja varnost vozila

SEAT servis - Vedno vredno

Ugodna ponudba za servis

SEAT VEDNO VREDNO - Z višjo starostjo vašega vozila se višajo tudi stroški servisiranja in menjave osnovnih komponent. Ker vemo, da lahko to pomeni velike stroške za vašo denarnico, vam za vsa vozila starejša od štirih let ponujamo odlične servisne varčevalne pakete, s katerimi boste močno prihranili, vašemu avtu pa privoščili redno vzdrževanje in daljšo življenjsko dobo!

 • SEAT Varčevalni paketi - Pri varčevalnih paketih Vedno vredno imamo štiri paketne ponudbe in sicer za mali servis (menjava olja in filtrov), veliki servis avta (menjava zobatega jermena in črpalke hladilne tekočine). menjavo blažilnikov (amortizerjev) in menjavo zavornih ploščic.

Najpogostejša vprašanja glede servisnih storitev

Predstavljamo vam nekaj pogostih vprašanj in odgovorov glede servisa vozil SEAT:

Kdaj moram menjati olje?

MENJAVA OLJA SEAT - Redni oziroma mali servisni pregled z menjavo olja se opravlja vsakih 15.000 km (ali vsako leto) - odvisno, kar nastopi prej. Pri long life servisnih intervalih pa po prikazovalniku oz. na dve leti. Datum za naslednji servisni pregled je naveden tudi v vaši servisni knjižici oz. v navodilih za uporabo. Imate vprašanja? Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, povezana s servisnimi intervali, ter vas seznanili s točnim obsegom in stroški kontrolnih in vzdrževalnih del.

Ali menjava zobatega jermena spada pod veliki servis?

VELIKI SERVIS SEAT - Servisni interval lahko vedno preverite v vaši servisni knjižici. Kot namiguje že ime, gre za večji servisni pregled, zato je manj pogost, kot na primer menjava olja. Pri velikem servisu se po navadi menjata zobati jermen in črpalka hladilne tekočine, servisni interval pa je najpogosteje na 100 oziroma 200.000 kilometrov. 

Zakaj Vedno vredno?

Vedno vredno je akcija koncerna Volkswagen za vsa vozila starejša od štirih let. Zavedamo se, da stroški servisiranja vozila z višjo starostjo prav tako večajo in veliko lastnikov opusti servisiranje. Ker želimo, da bo vaš SEAT doživel zavidljivo starost v najboljši možni kondiciji, prav tako pa vam želimo zagotoviti optimalno varnost na cesti, smo pripravili ugodne varčevalne pakete, s katerimi boste privarčevali tudi do 40 %!

Kaj vse je vključeno v servisni paket menjave zobatega jermena?

V servisni paket menjave zobatega jermena (veliki servis) je vključeno vse - delo in material: 

 • originalni zobati jermen, originalna črpalka hladilne tekočine
 • delo vgradnje zobatega jermena in menjava črpalke hladilne tekočine
 • dvoletno jamstvo na opravljeno delo
 • dvoletno jamstvo na vgrajene originalne dele
 • SEAT Asistenca - jamstvo mobilnosti
SEAT SERVIS
SEAT SERVIS Avtor: SEAT

Pooblaščeni servis SEAT - kontakt

Servis vozil SEAT lahko opravite na na naši ljubljanjski poslovalnici Porsche Inter Auto: 

POOBLAŠČENI SERVIS SEAT LJUBLJANA - Porsche Verovškova
Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana