Škoda Karoq - Športni terenec z značajem

Škoda Karoq, z njim boste vedno našli svojo pot

Karoq

Stilsko oblikovano kompaktno športno terensko vozilo, novi Škoda Karoq, vas lahko popelje na vsako pustolovščino, ki si jo lahko zamislite. In ker je opremljen z najsodobnejšo povezljivostjo in varnostnimi sistemi, lahko tudi običajna vožnja hitro postane vznemirljivo potovanje. In kot zadnje utelešenje oblikovalskega jezika se z neverjetno lahkoto spremeni v vikend uživanje. Škoda Karoq je še en primer naše filozofije izdelovanja čudovito oblikovanih avtomobilov, ki jih je vedno pravi užitek voziti.
 

Škoda Karoq rabljena vozila, Škoda Karoq cena - ugodna s financiranjem
 

Rabljena vozila Škoda Karoq pri Porsche Inter Auto
 
Škoda Karoq vas bo osvojil
 

 

Bi radi podrobneje spoznali model Škoda Karoq? Zapeljite ga na testno vožnjo.
 

Prijavite se na testno vožnjo

Škoda Karoq čaka, da jo preizkusite

 

Škoda Karoq - izrazit in eleganten
 

Sprednji del novega SUV Škoda Karoq modela prepriča z markantno, tridimenzionalno oblikovno zasnovo. Mreža hladilnika, ki jo obroblja kromirana letev, je sestavljena iz navpičnih dvojnih lamel in tvori trapezast profil, značilen za Škodine SUV modele. Za dizajn prednjih žarometov so oblikovalci našli navdih v bogati tradiciji češke steklarske umetnosti. Edinstveno podobo prednjih luči ustvarjajo kristalni brusi celostnih LED-žarometov in 8-točkovne "trepalnice", medtem ko na maski hladilnika najdemo velik Škodin logotip. V LED-tehnologiji so izzvedene tudi zadnje in zavorne luči ter zadnje meglenke. Sodobna oblikovna zasnova narekuje nizke, klinaste zadnje luči. Njihov zunanji segment je vdelan v okvir stranice, notranji segment pa je integriran v pokrov prtljažnika. Tudi zadnje luči imajo za Škodo značilno obliko črke C.

V ponudbi so štirje pogonski motorji s skupnim razponom moči od 85 kW (115 KM) do 110 kW (150 KM).

 

VIDEO/TEST: Škoda Karoq 2.0 TDI 4x4 DSG Style


 

Škoda Karoq - praktična notranjost
 

Rešitve, kot sta denimo zadnja sedežna klop VarioFlex pri modelu Škoda Karoq in virtualni pedal za prostoročno odpiranje pokrova prtljažnika, dopolnjujejo ponudbo domiselne opreme za Škodin kompaktni SUV. Že njegova zunanja oblika, spremenjene linije in večje dimenzije nakazujejo, da pred nami stoji SUV s karakterjem: njegov emocionalni in dinamični dizajn s številnimi kristalastimi elementi sledi oblikovalskemu slogu Škodinih SUV-jev.Škoda Karoq - maksimalen izkoristek prostornosti
 

Dolga medosna razdalja kompaktnemu Škoda Karoq-u zagotavlja udobno in zanesljivo lego na cesti, večje dimenzije karoserije pa prinašajo koristi predvsem potnikom. Razpoložljivi kolenski prostor meri kar 68 milimetrov. Znamka Škoda je uveljavljena kot sinonim za vozila z izjemnimi notranjimi merami in to seveda velja tudi za novi Karoq. V kombinaciji z opcijsko zadnjo klopjo VarioFlex je prtljažni prostor izredno prilagodljiv, tako da njegova prostornina znaša med 479 in 588 litri. Sedeže lahko tudi v celoti odstranite iz vozila in s tem kompaktni SUV spremenite v manjše dostavno vozilo z maksimalno tovorno prostornino 1.810 litrov.

 

Škoda Karoq tehnični podatki
 

  Dolžina Širina Višina Medosna razdalja Prtljažni prostor S podrto klopjo
Škoda Karoq 4382 mm 1841 mm 1605 mm 2638 mm 521 litrov 1630 litrov

 


Nova vozila Škoda Karoq pri Porsche Inter Avto
 

 

Notranja lepota modela Škoda Karoq je tisto, kar šteje
 

V notranjosti potniškega prostora modela Škoda Karoq izstopa povsem na novo zasnovana armaturna plošča, ki je razdeljena na širši zgornji in ožji spodnji del – delitev je najbolj opazna na velikih dekorativnih površinah na sovoznikovi strani. Ta oblikovalski pristop se nadaljuje z dekorativnimi letvami v vratih. Dizajnu Škode Karoqa dajejo pečat močni navpični elementi. Štiri velike prezračevalne šobe, od katerih srednji dve obdajata osrednji zaslon, so nameščene navpično. Eden od privlačnih elemen-tov prostorne notranjosti je LED-ambientna osvetlitev. Ob zgornjem robu štirih dekorativnih letev v vratih so speljani izjemno ozki svetlobni pasovi, ki se nadaljujejo na armaturni plošči.
 


 

Opremljen z najnovejšo tehnologijo
 

Škoda Karoq se z inovativnimi IT rešitvami uvršča na sam vrh svojega segmenta. Vgrajeni radijski in navigacijski sistemi ponujajo najsodobnejše funkcije in vmesnike ter imajo vsi kapacitivni zaslon na dotik. Najzmogljivejša sistema Columbus in Amundsen sta opremljena z dostopno točko za WLAN. Za sistem Columbus je opcijsko na voljo LTE-modul, ki vzpostavi internetno povezavo in omogoča trenutno najhitrejši prenos podatkov prek mobilnega omrežja LTE. Tako lahko sopotniki s svojimi mobilnimi telefoni in tablicami brskajo po spletu in uporabljajo elektronsko pošto.
 

Nove mobilne spletne storitve Škoda Connect podpirajo tehnologijo LTE, razdeljene pa so v dve kategoriji: 

 • Infotainment Online so informacijske in navigacijske storitve,
 • storitve Care Connect pa zagotavljajo pomoč v primeru okvare ali nezgode.
   

Tipka za klic v sili (Emergency Call) mora biti v Evropi v vseh novih vozilih vgrajena šele od letos, za Škodo Karoq pa je bila na voljo že v sklopu storitev Care Connect. Še več spletnih storitev je na voljo prek aplikacije Škoda Connect. Z njimi je mogoče na daljavo prek pametnega telefona preveriti status vozila, izvesti določene nastavitve in poiskati lokacijo parkiranega vozila. Inteligentna povezanost avtomobila in pametnega telefona pri Škodi Karoqu dosega novo raven. Platforma SmartLink s standardi Apple CarPlay, Android Auto in MirrorLinkTM je za osnovni multimedijski sistem Swing na voljo kot dodatna oprema. Pri zmogljivejših izvedbah multimedijskega sistema je SmartLink že del serijske opreme. Predal za telefon poveže pametni telefon z zunanjo anteno vozila, poleg tega pa tudi omogoča indukcijsko polnjenje baterije.
 


 

Škoda Karoq s financiranjem 1%

Financiranje 1% vam omogoča nakup modela Škoda za 1% njegove maloprodajne cene na mesec.

Pri tem se lahko odločite za različne višine pologa (izjema sta Superb in Superb Combi, kjer je možen tudi nakup brez pologa) in izberete dobo financiranja po lastnih željah. Vse to vpliva na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. Kar se ne spreminja, je višina mesečnega obroka. Ta znaša 1% maloprodajne cene vozila na mesec - in to ves čas financiranja. Brez pasti in neprijetnih presenečenj ob koncu.


Preberi več
 


Škoda Karoq - asistenčni sistemi, zanesljivi pomočniki
 

Škoda je za serijski model Karoq pripravila bogato ponudbo asistenčnih sistemov. Novi sistemi za dodatno udobje so na primer parkirni sistem s krmilno avtomatiko, Lane Assist in asistenca za zastoje. Za večjo varnost med drugim skrbijo Blind Spot Detect, Front Assist s prediktivno zaščito pešcev in asistenca za zaustavitev vozila v sili (Emergency Assist). Karoq je prilagojen za vleko prikolic z maso do dveh ton. Nova asistenca Trailer Assist pomaga pri počasni vzvratni vožnji in manevriranju s prikolico.
 

Za Škodo Karoq so na voljo še mnogi drugi asistenčni sistemi, ki na primer:

 • vzdržujejo nastavljeno razdaljo do spredaj vozečega vozila,
 • pomagajo vozniku pri menjavi voznega pasu in ohranjanju smeri na voznem pasu,
 • prikazujejo prometne znake in
 • olajšujejo parkiranje.
   

Karoq je prvi Škodin model z digitalno instrumentno ploščo, ki jo lahko poljubno programirate. Prikaze na armaturi lahko prilagodite glede na individualne želje. Karoq od paketa opreme Ambition naprej opcijsko nudi celostne LED-žaromete pod gladkim steklom. V notranjosti potniškega prostora je tudi LED-ambientna osvetlitev, ki v v dekorativnih letvah na vratnih oblogah ustvarja prijetno vzdušje; preklapljate lahko med desetimi barvami.
 

Škoda Karoq Hudobro financiranje

Posebna ponudba različnih HUDOBRO financiranj!

Sami se odločite, kakšna bo višina vašega pologa in izberete dobo financiranja po lastnih željah. Vse to vpliva na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. Višina mesečnega obroka se ne spreminja - znaša 1% maloprodajne cene vozila na mesec. Brez pasti in neprijetnih presenečenj.


Preberi več
 

 

Moč in odzivnost: Dizelski TDI in bencinski TSI motorji
 

Tudi pri motorjih se Škoda Karoq lahko pohvali z najsodobnejšimi tehnologijami: skupaj so na voljo štirje agregati – dva bencinska in dva dizelska. Motorji imajo gibno prostornino 1,0, 1,5, 1,6 in 2,0 litra, njihov razpon moči pa znaša od 85 kW (115 KM) do 110 kW (150 KM). Vsi agregati imajo turbopolnilnik in direktno vbrizgavanje goriva ter so opremljeni s sistemom start-stop in z regeneracijo zavorne energije. Vsi so izjemno varčni in izpolnjujejo določila emisijske stopnje EU6. Vse agregate je mogoče kombinirati bodisi s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali s 7-stopenjskim avtomatskim menjalnikom DSG. Motor 2.0 TDI 110 kW (150 KM) je serijsko opremljen s štirikolesnim pogonom. Posebnost novega motorja 1.5 TSI je sistem izklopa valjev - pri delnih obremenitvah motor lahko izlopi dva valja. Tudi podvozje Škode Karoqa postavlja merila v svojem segmentu in svoje odlike pokaže tudi na neutrjenih terenih. Po želji je od paketa opreme Ambition na voljo izbira voznega profila s programi Normal, Sport, Eco, Individual in Snow (4x4). Program 'Offroad' pri izvedbi s štirikolesnim pogonom še dodatno izboljšuje vozne lastnosti zunaj utrjenih cest.

Škoda Karoq motorji
 

Motor s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom Poraba goriva Najvišja hitrost 0 - 100 km/h
Bencin 1.0 TSI 85kW (115KM) 5,2l/100km 187 km/h 10,6 s
Bencin 1.5 TSI 110kW (150KM) 5,4l/100km 204 km/h 8,4 s
Dizel 1.6 TDI 85kW (115KM) 4,5l/100km 188 km/h 10,7 s
Dizel 2.0 TDI 4x4 110kW (150KM) 5,0l/100km 196 km/h 8,7 s

 

Preverite zalogo vozil Škoda Karoq

Največja ponudba v Sloveniji


Preverjen nakup
 

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.
 

Prednosti financiranja pri podružnicah Porsche
 

 • Enostavno in hitro, prvi odgovor v 24 urah
 • Strokovna pomoc pri nakupu in izbiri ustreznega nacina financiranja kar pri prodajnem strokovnjaku po sistemu – vse na enem mestu
 • Nacin financiranja prodajni strokovnjak vedno prilagodi osebnim željam, pricakovanjem in zmožnostim kupca
 • Stalne prodajne akcije financiranja, ki so plod tesnega sodelovanja med uvoznikom znamke, družbe Porsche Finance Group Slovenia in prodajalcem in vedno pomenijo še ugodnejši nakup
 • Financiranje je tako vedno prilagojeno koncernskim znamkam

 

Vas zanima vozilo Škoda iz zaloge in Škoda akcija staro za novo?
 

Izberite si novo ali rabljeno vozilo znamke Škoda na naši strani www.porscheinterauto.net, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.
 

Odkup vozil s takojšnjim plačilom

V minuti pošljite povpraševanje za ponudbo

 

Prednosti ob Škoda odkupu vozila in akciji staro za novo ali staro za staro Škoda:
 

 • hitra cenitev vašega sedanjega vozila v naših poslovalnicah;
 • ponujamo vam največ pri odkupu vozil znamk Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT in Porsche;
 • dodatne ugodnosti ob nakup novega vozila v primeru akcije »staro za novo«;
 • posebno ugodno financiranje pri Porsche Finance Group Slovenia.
   

Želimo vas navdušiti za novega Škodo Karoq!

Če imate dodatna vprašanja ali želite pridobiti dodatne informacije, se obrnite na naše strokovne sodelavce pri najbližjih poslovalnicah Porsche Inter Auto. Z veseljem Vam bodo pomagali.

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 1 58 25 300

E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheljubljana.com

Porsche Verovškova

Verovškova 78, 1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 1 53 03 600

E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheverovskova.com

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 5 61 16 500

E-mail: [email protected]
Splet: www.porschekoper.com

Porsche Maribor

Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor

Tel.: (+386) 2 65 40 300

E-mail: [email protected]
Splet: www.porschemaribor.com

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Tel.: (+386) 2 45 02 660

E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheptujskacesta.com

 

Preglejte še ostale modele: Škoda Citigo ● Škoda Superb ● Škoda Octavia ● Škoda Kodiaq ● Škoda FabiaŠkoda Karoq je prepričal že mnoge naše stranke!

Prepričani smo, da bo tudi vas! Pri Porsche Inter Auto je kakovost storitve svetovanja naša prva skrb!

 

Število ocen: 397
5
         
6. december 2019
Nina Z. , stranka Porsche Maribor
Škoda Rapid Easy SB 1.0 TSI
         
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
5. november 2019
Mediha C. , stranka Porsche Koper
Škoda Octavia Ambition 1.6 TDI
         
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
30. junij 2019
Ivan M. , stranka Porsche Maribor
Škoda Fabia Combi Easy 1.2 TSI
         
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
28. junij 2019
Goran K. , stranka Porsche Maribor
Škoda Novi Kodiaq Ambition 1.5 TSI ACT
         
Poglobljen osebni odnos prodajalca, ki je znal prisluhniti mojim željam in bil pripravljen za pomoč. Tako v poslovalnici, kot tudi kasneje, ko sva se za določene spremembe lahko dogovorila po telefonu. To je odločilno vplivalo na mojo odločitev za nakup in na nekaj priporočil prijsteljem.
26. junij 2019
Dušan C. , stranka Porsche Verovškova
Škoda Fabia Luka Jr. 1.4/55 kW/75 KM/5-stopenj
         
z vsem zelo, zelo zadovoljen.

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.