Volkswagen rabljena vozila

Malo rabljena vozila Volkswagen - vse kar morate vedeti o nakupu rabljenega Audija: ponudba, zaloga, cena, servis, jamstvo, modeli, ugodnosti...

Volkswagen rabljena vozila

VW rabljena vozila

Preverite vozila na zalogi!

Volkswagen malo rabljena vozila

Razmišljate o nakupu rabljenega vozila znamke Volkswagen? Potem je Porsche Inter Auto pravi naslov za vas! Z bogato zalogo vozil Volkswagen in vrhunsko storitvijo, zagotavljamo odlično izkušnjo pri nakupu. Na spletni strani Avtonet lahko pregledate našo pestro ponudbo vozil Volkswagen, ki so trenutno na voljo. Naša zaloga vozil Volkswagen je raznolika in vključuje celotno ponudbo:

Potrebujete strokovno svetovanje? Pokličite nas na 041 392 204. Z veseljem smo vam na voljo! Prepričani smo, da boste v naši ponudbi zagotovo našli primeren avtomobil zase.

Volkswagen ponudba vozil

Nova vozila
od 17.857 € Ponudba (153)
Rabljena vozila
od 6.990 € Ponudba (243)
Službena vozila
od 18.280 € Ponudba (107)

Rabljena vozila Volkswagen Slovenija

Rabljena vozila Golf 7

Rabljena vozila Golf 7 so ena izmed najbolj priljubljenih rabljenih vozil, tudi pri nas imamo veliko povpraševanj po tem modelu. VW Golf 7 velja, ki ga proizvaja Volkswagen, velja za enega najbolj prepoznavnih in priljubljenih v Golf generacijah. Dizajn: Golf 7 je kompakten avtomobil z modernim in elegantnim dizajnom. Ima značilno prednjo rešetko in linije, ki mu dajejo športen videz. Prostor in udobje: Notranjost Golfa 7 je dobro organizirana, zagotavlja udobje in prostor za potnike. Kakovost materialov v notranjosti je običajno visoka, s poudarkom na podrobnostih. Zanesljivost Golf 7: Golf 7 velja za enega izmed najbolj zanesljivih v svojem razredu.

Porsche Ljubljana rabljena vozila VW - kakšna je ponudba?

Porsche Ljubljana rabljena vozila Volkswagen - sinonim za vrhunsko kakovost, prestiž in tehnično dovršenost v avtomobilski industriji. Pri Porsche Ljubljana ne le, da nudimo vrhunska rabljena vozila Volkswagen, temveč smo tudi ponosni na našo razširjeno ponudbo rabljenih vozil, ki vključujejo odlična rabljena vozila znamke Volkswagen.

Naša predanost izjemnim voznim izkušnjam se odraža tudi v naši ponudbi rabljenih vozil Volkswagen, ki združujejo eleganco, športnost in inovativnost. Volkswagen, z zavidljivo zgodovino in inovativnimi tehnologijami, predstavlja blagovno znamko, na katero smo pri Porsche Ljubljana ponosni, da jo lahko ponudimo našim strankam.

Vsako rabljeno vozilo Volkswagen v naši zalogi je temeljito pregledano in certificirano, kar zagotavlja brezhibno delovanje in vrhunsko kakovost. Naša strokovna ekipa se zavzema za ohranjanje visokih standardov, ki jih pričakujete od blagovne znamke Volkswagen.

VW rabljeni avtomobili - zakaj so vredni nakupa?

Rabljeni avtomobili Volkswagen (VW) so priljubljeni in pogosto vredni nakupa iz več razlogov:

Zanesljivost: Volkswagen je poznan po zanesljivosti svojih vozil. Rabljeni avtomobili VW običajno ohranjajo dobro mehanično stanje, kar pripomore k dolgi življenjski dobi vozila.

Široka paleta modelov: VW ponuja raznovrstno paleto vozil, vključno z mestnimi avtomobili, družinskimi vozili, športnimi tereni in luksuznimi limuzinami. To omogoča izbiro, ki ustreza različnim željam in potrebam kupcev.

Kakovost izdelave: Volkswagen se ponaša s kakovostno izdelavo vozil, kar se odraža v trdnosti in vzdržljivosti njihovih avtomobilov.

Napredne varnostne funkcije: Večina novodobnih VW vozil je opremljena s sodobnimi varnostnimi funkcijami, kot so napredni zračni blazini, sistemi za preprečevanje trkov, asistenčni sistemi za voznika itd.

Dobro ohranjena vrednost: VW vozila pogosto ohranjajo dobro vrednost, kar lahko pripomore k temu, da so rabljena vozila tega proizvajalca privlačna tudi na sekundarnem trgu.

VW ID.3 rabljena vozila

Volkswagen ID.3 (2023) kralj električnih vozil, je prava revolucija na cestah. Ta futuristični lepotec je opremljen z izjemno zmogljivo baterijo, ki vam omogoča popolno svobodo brez stresa o omejeni energiji. Na voljo so različni paketi baterij, odvisno od vaših individualnih potreb. Najmanjša možnost je 45 kWh, kar vam zagotavlja doseg do 330 kilometrov, medtem ko je največja baterija impresivnih 77 kWh in omogoča doseg do 550 kilometrov. Izberite tisto, kar vam najbolj ustreza! Volkswagen ID.3 se ponaša tudi z različno močnimi motorji, ki zagotavljajo dinamično vožnjo in izjemno pospeševanje. Najmanjši motor je 110 kW, kar vam omogoča izjemno zabavno vožnjo v mestih za električna vozila. Vendar, če želite pravi adrenalin, se lahko odločite za najmočnejši motor z zmogljivostjo 150 kW. Poleg impresivnih tehničnih specifikacij pa ID.3 ponuja tudi širok izbor paketov opreme, ki zadovoljijo tudi najzahtevnejše okuse. Na voljo so paketi Life, Business, Family in Style, vsak s svojimi unikatnimi dodatki in udobjem. Ne glede na to, ali greste na poslovno srečanje ali na družinski izlet, ID.3 vam bo zagotovil udobno in elegantno vožnjo.

Rabljeni VW - kateri so najbolj priljubljeni?

Rabljeni VW - najbolj priljubljeni so zagotovo: rabljena vozila VW Polo, rabljena vozila VW Golf, rabljena vozila VW T-Cross, rabljena vozila VW T-Roc, rabljena vozila VW Passat, rabljena vozila VW Tiguan in ostali...

VW ID.4 rabljena vozila

Volkswagen ID 4 (2023) ponuja vsestransko uporabnost. Baterija je srce vsakega električnega vozila, in VW ID.4 ima baterijski sklop z impresivno zmogljivostjo. Zmogljivi baterijski paket ponuja različne kapacitete, odvisno od vaših potreb. Na voljo so različice z 52 kWh in 77 kWh baterijo, kar zagotavlja dovolj energije za vaše vsakodnevne vožnje in tudi daljše potovanje brez potrebe po polnjenju. Ne glede na izbrano baterijo pa lahko pričakujete visoko zmogljivost in impresivno doseg. VW ID.4 omogoča vožnjo na dolge razdalje, brez stresa zaradi polnjenja. Z eno polnitvijo boste lahko prevozili več sto kilometrov, kar je več kot dovolj za večino dnevnih opravkov. Poleg zmogljive baterije ima VW ID 4 tudi močne motorje. Sistem pogona na zadnji kolesni par zagotavlja izjemno pospeševanje in odzivnost, ki vas bo navduševala. Ne glede na to, ali se peljete po mestu ali po avtocesti, boste vedno imeli dovolj moči za dinamično vožnjo. VW ID 4 je na voljo v različnih paketih opreme, ki ustrezajo različnim željam in potrebam voznikov.

Rabljen Volkswagen: izbrati 2.0 TSI ali 2.0 TDI motor?

Pri izbiri med rabljenim Volkswagnom z 2.0 TSI (bencinskim) ali 2.0 TDI (dizelskim) motorjem, premislite o svojih potrebah. Bencinski motorji ponujajo boljši dinamični odziv in so običajno bolj primerni za krajše razdalje. Dizelski motorji imajo večji navor, so učinkovitejši pri dolgih poteh in običajno imajo daljšo življenjsko dobo. Preizkusite oba tipa, upoštevajte svoje vozniške navade in preverite zgodovino vzdrževanja rabljenega vozila, da sprejmete odlično odločitev.

VW ID.5 rabljena vozila

Volkswagen ID.5 (2023) združuje elegantno obliko in visoko zmogljivost. Ta edinstven model ima osupljiv dizajn z aerodinamičnimi linijami in športnim videzom. Kar zadeva kapaciteto baterije, Volkswagen ID.5 je opremljen s sodobno tehnologijo, ki omogoča uporabo velike baterije z visoko kapaciteto. Natančna kapaciteta baterije je odvisna od izbrane konfiguracije in lahko variira med modeli. Vendar pa je znan po svoji vzdržljivosti, kar omogoča dolge razdalje med polnjenji. V smislu moči motorjev, Volkswagen ID.5 ponuja več možnosti. Na voljo so različne različice motorjev, ki se razlikujejo glede na zmogljivost. To pomeni, da lahko izbirate med različnimi močmi motorjev, odvisno od vaših potreb in želja. Moč motorjev se lahko giblje od zmerno močnih do zelo zmogljivih, kar omogoča vožnjo po mestu ali na daljše razdalje.

Audi rabljena vozila Ljubljana, Maribor, Koper

Preverite največjo zalogo rabljenih vozil Volkswagen v Sloveniji:

Volkswagen rabljena vozila Ljubljana - Porsche Ljubljana (Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana), Porsche Verovškova (Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana)

Volkswagen rabljena vozila Maribor - Porsche Maribor (Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor), Porsche Ptujska cesta (Ptujska cesta 150, 2000 Maribor)

Volkswagen rabljena vozila Koper - Porsche Koper (Ankaranska cesta 10, 6000 Koper)

 

VW ID.7 rabljena vozila

Volkswagen ID.7 (2023) se uvršča med najnovejše električne modele znamke Volkswagen, ki bo prinesel visoko zmogljivost in prostornost za vse vaše potrebe. Ta novi model je opremljen z naprednim baterijskim sistemom, ki omogoča dolgo vožnjo brez potrebe po polnjenju. Zmogljivost baterije je impresivna, saj omogoča doseg do 500 kilometrov z enim polnjenjem, kar je več kot dovolj za večino vsakodnevnih potovanj. Poleg tega je model ID 7 opremljen s hitrim polnilnim sistemom, ki omogoča hitro in učinkovito polnjenje baterije. Kar se tiče moči motorjev, ima Volkswagen ID 7 več možnosti za izbiro, odvisno od vaših želja in potreb. Na voljo bo več različic z različnimi močmi motorjev, ki bodo omogočali tako sproščeno vožnjo po mestu kot tudi dinamično vožnjo po avtocesti. Moč motorjev se bo gibala med 150 kW in 225 kW, kar pomeni, da bo ID 7 sposoben zagotoviti odlične pospeške in visoko hitrost na cesti. Ta kombinacija zmogljive baterije in močnih motorjev bo omogočila vrhunsko zmogljivost in udobje med vsako vožnjo. Volkswagen ID 7 bo zagotovo pritegnil pozornost vseh navdušencev nad električnimi vozili s svojo zanesljivostjo, trajnostjo in vrhunskimi zmogljivostmi.

 

VW ID.Buzz rabljena vozila

Volkswagen ID.BUZZ (2023) je futurističen in inovativen električni avtomobil, ki združuje prostornost in moč na edinstven način. Ta elegantni model se ponaša z impresivno kapaciteto baterije, ki omogoča dolgo in udobno vožnjo brez potrebe po pogostem polnjenju. Zmogljive baterije v ID BUZZ-u omogočajo dolgoročno zanesljivost in trajnost, kar je vse bolj pomembno v svetu električne mobilnosti. Kar zadeva moč motorjev, ID BUZZ ne razočara. S svojimi zmogljivimi električnimi motorji dosega impresivne hitrosti in zagotavlja nemoteno pospeševanje, kar omogoča dinamično in zabavno vožnjo. Z močjo motorjev, prilagojeno potrebam sodobnih voznikov, ID BUZZ nudi odlično zmogljivost tako na cestah kot tudi pri mestni vožnji.

 

 

 

VW Up! rabljena vozila

Volkswagnov Up! (2021) malček je eden izmed najboljših v svojem razredu, saj kljub svojim majhnim zunanjim meram prepriča z resnično prostorno notranjostjo. Prav tako se rabljen VW Up! ponaša z zanesljivo koncernsko tehniko ter s tem povezano zanesljivostjo in odličnimi voznimi lastnostmi. Na voljo je v več izvedbah z različnimi paketi opreme ter varčnim in učinkovitim litrskim trivaljnim bencinskim motorjem v dveh različicah – kot Volkswagen Up! 1.0 MPI 44 kW ali VW Up! 1.0 MPI s 55 kW moči.

 

 

 

VW Polo rabljena vozila

VW Polo (2023) manjši VW Golfov brat se je skozi več generacij uveljavil kot zanesljiv rabljen avtomobil, na katerega prisega širok krog voznikov. Ti predvsem cenijo njegov videz, kakovostno tehniko, dobro lego na cesti in prostorno notranjost. Rabljen Volkswagen Polo TSI (1.0, 1.0 TSI, 1.2 TSI) prepriča še z učinkovitimi bencinskim motorji, rabljen VW Polo TDI (1.2 TDI, 1.4 TDI) pa z varčnimi dizelskimi motorji. Poznamo tudi VW Polo GTI različico za dinamične kupce.

 

 

VW Golf rabljena vozila

VW GOLF (2023) - Skozi osem generacij si je VW Golf znotraj znamke VW zaradi svoje zanesljivosti, prostorne notranjosti in brezčasne oblike ustvaril posebno mesto. Zaradi tega rabljen Volkswagen Golf uživa poseben ugled in dobro ohranja vrednost, na voljo pa vam je široka paleta rabljenih vozil VW Golf TSI (1.0 TSI, 1.2 TSI, 1.4 TSI, 2.0 TSI) z bencinskim ali rabljen Volkswagen Golf TDI (1.6 TDI, 2.0 TDI) z dizelskim motorjem. Z obema motorjema je kot VW Golf DSG na voljo tudi s samodejnim menjalnikom, v športni verziji pa kot bencinski Volkswagen Golf GTI ali dizelski VW Golf GTD. Preverite tudi VW Golf Variant.

 

 

VW Touran rabljena vozila

VW TOURAN (2023) - rabljen VW Touran v razredu kompaktnih enoprostorcev navdušuje z resnično prostorno kabino in prtljažnikom, ki se lahko primerja tudi z večjimi avtomobili. Rabljen Volkswagen Touran je odličen družinski nakup, saj več kot zadovolji potrebe večje družine. Izbirati je mogoče med učinkovitimi bencinskimi TSI motorji (Touran 1.2 TSI, Touran 1.4 TSI, Touran 2.0 TSI) ter varčnimi in zmogljivimi dizelskimi stroji (Touran 1.6 TDI, Touran 2.0 TDI), ki so na voljo bodisi z ročnim bodisi samodejnim menjalnikom kot rabljen Touran TSI DSG ali rabljen Touran TDI DSG.

 

 

VW Passat/Passat Variant rabljena vozila

VW PASSAT (2023) - rabljen VW Passat je med kupci vozil tega razreda med najbolj priljubljenimi in zanesljivimi izbirami, saj ti cenijo njegovo umirjeno, brezčasno obliko, prostorno notranjost, kakovostno izdelavo in dobro ergonomijo za volanom. Najbolj priljubljen je rabljen Volkswagen Passat TDI (1.6 TDI, 2.0 TDI), ki se ponaša z varčnim in zmogljivim motorjem ter je na voljo tudi kot rabljen VW Passat TDI DSG s samodejnim menjalnikom. Izredno priljubljen je tudi VW Passat Variant - Passat karavan. Zelo dobra izbira je tudi rabljen VW Passat TSI (1.4 TSI, 2.0 TSI), v vsakem primeru pa je zaradi bogate ponudbe rabljenih Volkswagen Passatov mogoče izbirati med različnimi stopnjami opreme.

 

 

 

VW Taigo rabljena vozila

VW TAIGO (2023) v svoji elegantni in športni zasnovi prinaša svež veter na ceste. Ta kompaktni križanec je opremljen z vrsto motorjev, ki omogočajo voznikom izbiro glede na njihove potrebe in želje. Prva možnost je 1,0-litrski turbobencinski motor, ki s svojo močjo 95 KM zagotavlja gladko in učinkovito vožnjo tudi v mestnem vrvežu. Ta motor je primeren za tiste, ki iščejo zanesljivost in ekonomičnost. Druga možnost je nekoliko zmogljivejši 1,5-litrski turbobencinski motor s 150 KM, ki voznikom omogoča dinamično in zabavno vožnjo na daljših razdaljah. Ta motor je kot nalašč za tiste, ki imajo radi močnejše pospeške in športen pridih.

 

 

VW Tiguan rabljena vozila

VW TIGUAN - Tiguan je v razred kompaktnih športnih terencev vstopil razmeroma pozno, ne glede na to pa je rabljen VW Tiguan ena najboljših in najbolj zanesljivih izbir med rabljenimi vozili. Njegovi vozniki prisegajo predvsem na videz, prostorno notranjost in kakovostno izdelavo. V primerjavi s tekmeci pa se tako bencinski VW Tiguan TSI (1.4 TSI, 2.0 TSI) kot tudi dizelski volkswagen Tiguan TDI (1.6 TDI, 2.0 TDI) lahko pohvalita z najboljšimi voznimi lastnostmi. V kombinaciji z večino motorjev je na voljo tudi rabljen Volkswagen Tiguan DSG s samodejnim menjalnikom ter rabljen VW Tiguan 4motion s štirikolesnim pogonom.

VW T-Roc rabljena vozila

Volkswagen T-Roc (2023) je izjemno privlačno in stilsko dovršeno vozilo, ki je zasnovano za tiste, ki želijo eleganten in urbani SUV. Ponuja številne možnosti motorjev in pakete opreme, ki se prilagajajo različnim potrebam in željam voznikov. Na voljo so različne bencinske in dizelske motorne opcije, ki zagotavljajo odlično zmogljivost in užitek med vožnjo. Med bencinskimi motorji boste našli zmogljive in varčne enote, kot so 1.0 TSI, 1.5 TSI in 2.0 TSI. Vsak od teh motorjev ponuja različne stopnje moči, od 115 KM v 1.0 TSI do 190 KM v 2.0 TSI. Prav tako ponuja vrsto dizelskih motorjev, kot sta 1.6 TDI in 2.0 TDI, ki prinašata moč in učinkovitost. Poleg izbire motorjev ponuja T-Roc tudi številne pakete opreme, s katerimi si lahko prilagodite svoj avtomobil po svojem okusu in potrebah. Na voljo so paketi Comfort, Style, R-Line, ki vsak prinaša svoje edinstvene dodatke in funkcionalnosti. Paket Comfort zagotavlja povečano udobje in praktičnost, medtem ko paket Style poudarja eleganten in športen videz. Za tiste, ki si želijo vrhunskega športnega videza, je na voljo paket R-Line, paket Black Style pa dodaja pridih eleganci in ekskluzivnosti.

VW T-Cross rabljena vozila

VW T-Cross (2023) je kompakten in stilsko dovršen mestni terenec, ki ponuja številne možnosti tako glede motorjev kot paketov opreme. VW T-Cross je kompaktno mestno vozilo, ki se ponaša z modernim dizajnom in številnimi inovativnimi funkcionalnostmi. Na voljo je v različnih paketih opreme, ki omogočajo prilagodljivost glede individualnih potreb in želja voznika. Ponudba motorjev za VW T-Cross vključuje tudi zmogljiv 1.0 TSI motor. Ta motor je opremljen s turbopolnilnikom, ki omogoča izjemno dinamično vožnjo in hkrati zagotavlja izjemno varčnost pri porabi goriva. S svojo močjo in učinkovitostjo predstavlja odlično izbiro za urbano vožnjo, pa tudi za daljša potovanja. 1.0 TSI motor je na voljo v več močnostnih različicah, kar omogoča vozniku, da izbere najbolj primerno moč glede na njegove potrebe. Različice motorja se gibljejo med 95 KM in 115 KM, kar zagotavlja dovolj moči za premagovanje vsakodnevnih izzivov na cestah.

Zakaj izbrati rabljena vozila VW?

Volkswagen, pogosto tudi kot VW, je nemški avtomobilski proizvajalec s sedežem v Wolfsburgu, Nemčija. Znamka Volkswagen ima globoko zakoreninjeno zgodovino, ki sega v daljna leta. Volkswagen je postal znan po svoji zavezanosti k ustvarjanju zanesljivih, kakovostnih in cenovno dostopnih avtomobilov za množice. Med najbolj prepoznavnimi modeli Volkswagna je ikonični VW Golf, ki je bil predstavljen leta 1974 in od takrat postal eden najbolj prodajanih avtomobilov na svetu. Volkswagen je prepoznaven po svojem čistem in funkcionalnem oblikovanju ter poudarku na varnosti in zmogljivosti. Znamka je znana po inovacijah, ki vključujejo tehnološke napredke in s poudarkom na razvoju električnih vozil. Medtem ko so nekateri modeli Volkswagna bolj usmerjeni k udobju in družinski uporabi, imajo drugi športnejši značaj, kar kaže na raznolikost znamke.

Rabljena vozila Volkswagen - posebnosti: Volkswagen vozila so znana po svojem razkošju in zmogljivosti ter pogosto veljajo za ene izmed najbollj zanesljivih avtomobilov na trgu. V kolikor ste v procesu nakupa odličnega rabljenega vozila z izredno zanesljivo tehniko, so Volkswagen rabljena vozila izjemen nakup.

Prednosti rabljenih vozil Volkswagen:

 • izredno napredna tehnologija
 • zanesljiva tehnika in motorji
 • prostornost in udobnost
 • veliko različnih vozil

VW cena rabljenih vozil - kako se razlikuje?

Cene rabljenih vozil znamke Volkswagen se razlikujejo glede na specifičen model, starost in splošno stanje vozila. VW zagotavlja različne modele, kar omogoča različne možnosti za potencialne kupce. Cenovna stabilnost je značilnost modelov Volkswagen, kar jih naredi privlačno izbiro za tiste, ki iščejo zanesljivo in kakovostno rabljeno vozilo. Visoka kakovost izdelave zagotavlja vzdržljivost, tudi pri starejših modelih. Različni modeli Volkswagen imajo svoje specifične značilnosti, kot so asistenčni sistemi, zmogljivi motorji in vrhunski zvočni sistemi, kar prispeva k njihovi vrednosti na trgu rabljenih vozil. Na primer, modeli, kot sta VW Golf in VW Tiguan, ki so starosti pet let, so na voljo po konkurenčnih cenah, pogosto manjših od 30.000 €. Premium SUV-ji in električna vozila so običajno dražja, saj predstavljajo novejšo tehnologijo in so med kupci rabljenih vozil zelo priljubljena.

Kateri rabljen VW je najbolj zanesljiv?

Kateri rabljen VW je najbolj zanesljiv? Natančna zanesljivost rabljenega avtomobila lahko varira glede na specifičen model, starost, preteklo vzdrževanje in splošno stanje vozila. Kljub temu pa so nekateri modeli znamke Volkswagen znani po svoji zanesljivosti. Nekaj modelov, ki so pogosto prepoznani kot zanesljivi rabljeni avtomobili, zavedajte pa se, da so vsi modeli izredni zanesljivi! Volkswagen Golf: Golf je dolgoletni priljubljeni model, znan po kakovostni izdelavi in zanesljivosti. Vsi generacije Golfa so dobro ocenjene zaradi svoje vzdržljivosti. Volkswagen Passat: Passat je srednje velik družinski avto, ki je prav tako cenjen zaradi svoje zanesljivosti in prostornosti. Volkswagen Tiguan: Kompaktni SUV Tiguan je prav tako priljubljen in velja za zanesljivega sopotnika. Volkswagen Polo: Polo, kot mestni avto, je prepoznan po svoji učinkovitosti in zanesljivosti. Volkswagen Up!: Majhen mestni avto Up! se pogosto ponaša z dobrimi ocenami za zanesljivost. Kljub temu, da so ti modeli pogosto prepoznani kot zanesljivi, je ključno upoštevati individualno zgodovino vsakega rabljenega vozila. Pri nakupu rabljenega avtomobila se priporoča temeljit pregled, vključno s preverjanjem zgodovine vzdrževanja, preteklih popravil in drugih ključnih dejavnikov, ki vplivajo na zanesljivost posameznega vozila. VW T-Roc je najbolj zanesljiv model med rabljenimi SUV in terenskimi vozili, starimi od štiri do pet let. (Vir: Auto Zeitung)

Rabljena vozila VW - pregled modelov

Volkswagen je nemški proizvajalec avtomobilov, ki proizvaja široko paleto vozil, od majhnih avtomobilov, limuzin in športnih terencev SUV do športnih avtomobilov, kupejev in električnih vozil. VW Golf - ikoničen kompakten avtomobil, znan po vsestranskosti, dinamični vožnji in različnih različicah, vključno z GTI za športne navdušence. VW Polo - mestni avtomobil, ki navdušuje s kompaktno velikostjo, učinkovitimi motorji in prostorno notranjostjo. VW Passat - srednje velik družinski avto z udobno vožnjo, prostorno notranjostjo in različico Passat GTE s priključnim hibridnim pogonom. VW Tiguan - kompaktni SUV, ki združuje mestno udobje s terenskimi zmogljivostmi. VW Touareg - večji SUV s prestižnimi značilnostmi, naprednimi tehnologijami in prostorno notranjostjo. VW Up! - majhen mestni avto, lahek za vožnjo in parkiranje, vendar presenetljivo prostorno znotraj. Vsak model Volkswagen ima svoje značilnosti in prednosti, od kompaktnosti do prestiža, kar omogoča, da vsak voznik najde vozilo, ki ustreza njegovim potrebam in željam.

VW kompaktna rabljena vozila

Modeli Različice Motorji
VW Up! e-Up! bencinski TSI, bencinski MPI, električni
VW Polo GTI bencinski TSI, dizelski TDI
VW Golf Variant, R, e-Golf bencinski TSI, dizelski TDI, električni, hibrid

VW rabljena vozila: električni modeli

Modeli Različice Motorji
VW e-Up! / električni
VW e-Golf / električni
VW ID.3 / električni
VW ID.4 GTX električni
VW ID.5 GTX električni
VW ID.7 / električni
VW ID.Buzz / električni

VW rabljena vozila: enoprostorci

Modeli Različice Motorji
VW Touran / bencinski TSI, dizelski TDI
VW Sharan / bencinski TSI, dizelski TDI

VW rabljena vozila: srednji in višji srednji razred

Modeli Različice Motorji
VW Passat Variant, GTE bencinski TSI, dizelski TDI, hibrid

VW rabljena vozila: športni terenci SUV

Modeli Različice Motorji
VW Taigo / bencinski TSI, dizelski TDI
VW T-Cross / bencinski TSI, dizelski TDI
VW T-Roc Cabrio bencinski TSI, dizelski TDI
VW Tiguan Allspace bencinski TSI, dizelski TDI, hibrid
VW Touareg R bencinski TSI, dizelski TDI, hibrid

VW rabljena vozila servis

VW rabljena vozila servis: obvezno je, da pri nakupu rablejenag vozila le-temu zagotovite tudi vrhunski servis. Zagotavljamo vam vhunski VW servis za vrhunski avtoservis za zanesljivo delovanje vašega vozila VW. Ali ste vedeli, da je VW servis pomemben iz več razlogov, ki zagotavljajo optimalno delovanje in dolgo življenjsko dobo vašega Volkswagna. Redni servis omogoča temeljito preverjanje varnostnih sistemov, zavor, vzmetenja in drugih ključnih komponent vozila. S tem se zagotovi, da je vaše vozilo varno za vožnjo. Optimalna zmogljivost motorja: redni servis omogoča pregled in vzdrževanje motorja ter drugih pogonskih komponent. To zagotavlja optimalno zmogljivost in učinkovitost motorja, kar vpliva na porabo goriva in celotno vozno izkušnjo. Podaljšanje življenjske dobe vozila Volkswagen: kakovosten servis pomaga preprečevati obrabo ključnih komponent, kar vodi do podaljšane življenjske dobe vozila. Redno vzdrževanje lahko prepreči resne okvare in poveča zanesljivost avtomobila.

Preberite več o ponudbi:

VW servisni intervali

Točen podatek glede servisnih intervalov najdete v vaši servisni knjižici ali pa nas pokličite na 041 392 204!
Modeli Servisni interval - redni servis Servisni interval - veliki servis
VW Golf 2023 vsakih 15.000 km ali 1 leto in Long Life do 30.000 km vsakih 210.000km
VW Taigo 2023 vsakih 15.000 km ali 1 leto in Long Life do 30.000 km vsakih 210.000km

VW financiranje rabljenih vozil

Financiranje rabljenih vozil VW - našim cenjenim strankam nudimo možnost posebnih finančnih pogojev za nakup vozil. Pripravili smo različne oblike za financiranje vozil, ki jih prilagajamo vašim individualnim potrebam in željam. Ponujamo vam ugodne možnosti, med katerimi lahko izbirate med kreditom in finančnim leasingom. Poleg tega vam omogočamo tudi ugodno zavarovanje vozila – preverite naše privlačne ponudbe za zavarovanje vozil. Z našim financiranjem vam zagotavljamo, da boste lahko uresničili svoje sanje o želenem avtomobilu ter brezskrbno uživali v vsakem trenutku vožnje. Uporabite naš kalkulator financiranja, da preverite, kako lahko dosežete svoje cilje. Z našo ponudbo vam želimo zagotoviti najboljšo možno rešitev, s katero boste do svojega avtomobila prišli hitro, enostavno in brez nepotrebnih težav – vse, kar potrebujete, lahko uredite na enem mestu.

Za stranke smo pripravili hitre povezave:

Prednosti ob nakupu pri Porsche

Katere so dodatne prednosti ob nakupu rabljenega vozila pri Porscheju?

 • 8 dni garancije za vračilo/zamenjavo,
 • preverjanje 250 kontrolnih točk Das WeltAuto,
 • vrhunsko Porsche jamstvo Evropa Plus do 24 mesecev,
 • do 1.500 evrov popusta ob financiranju in menjavi,
 • natančna video predstavitev vozil,
 • servisni bon do 100 evrov.

Jamstvo Evropa Plus - ekskluzivno le pri Porsche Inter Auto

Podaljšano jamstvo za rabljena vozila - Porsche jamstvo Evropa Plus lahko ekskluzivno sklenete le v Porsche Inter Auto poslovalnicah in uživate popolno varnost pred nepričakovanimi stroški popravil.

 • za vse znamke vozil
 • do 10 let in največ 200.000 km
 • vključeni originalni deli
 • visoko usposobljeni mehaniki
 • sklenitev tudi za električna, hibridna vozila
 • vključeni vsi deli: motor, menjalnik in električni sistemi.
5

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu. Prepričati želimo tudi vas!

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja