Volkswagen rabljena vozila

Volkswagen rabljena vozila pri Porsche Inter Auto
 

Volkswagen rabljena vozila - pri Porsche Inter Auto imamo v ponudbi odlično ponudbo prav vseh modelov znamke Volkswagen. Vsem je skupno to, da so vsa vozila odlično ohranjena, s preverljivim ozadjem in zgodovino vozil, so odlično vzdrževana oziroma servisirana ter so bila pred prodajo tudi temeljito pregledana. VW rabljena vozila so na voljo z garancijo! 

Celotna zaloga Volkswagen!

Preveri zalogo v Sloveniji

VSA ZALOGA

Volkswagen rabljena vozila pri Porsche Inter Auto
 

Rabljena vozila VW Das WeltAuto. Preverjeno.
 

Das WeltAuto - Povpraševanje po rabljenih avtomobilih je v zadnjih letih močno naraslo. Za enak znesek, ki bi ga morali dati za čisto nov avtomobil, se da kupiti malo rabljen avtomobil boljše kakovosti. Seveda pa se pri nakupu rabljenega vozila skriva tudi ogromno pasti

 

Zakaj kupiti rabljeno vozilo VW pri Porsche Inter Auto?
 

  • Izjemno kvalitetna in največja ponudba v Sloveniji,
  • preverjeno ozadje avtomobila in zgodovina vozil,
  • dobro vzdrževana, temeljito pregledana vozila,
  • zagotovljena garancija,
  • kvalitetne storitve, prodaja in servisi.
  • nudimo vam pa tudi ODKUP VOZIL!

Kupujete odlično rabljeno vozilo VW?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo nazaj!


Das WeltAuto preverjena rabljena vozila VW 
 

Med celotnim procesom nakupa vam je na voljo naš šolan in usposobljen prodajni svetovalec Porsche Inter Auto, ki vam bo pomagal v vsakem trenutku, predvsem pa vam svetoval pri nakupu glede na vaše potrebe, zahteve in možnosti. Ponujamo najboljšo možno rešitev, da boste lahko prišli do izbranega avtomobila s čim naj finančinimi težavami, dovolj hitro in brez zapletov. Vse kar potrebujete, boste uredili na enem mestu: od registracije do servisa. Vsem strankam ponudimo možnost dokupa jamstvo RV Plus garancije za rabljen avtomobil. 

VIDEO: Novi VW Golf 8

Financiranje vozil pri Porsche Inter Auto!
 

Financiranje vozil pri Porsche Inter Auto! Prodajni strokovnjaki vam lahko ponudijo različne možnosti: financiranje vozil in zavarovanja vašega izbranega vozila, ki bodo povsem usklajene z vašimi željami. Če želite prodati vaše staro vozilo, vam ponudimo odkup vozila po ustrezni tržni vrednosti. V naših Porsche poslovalnicah vam bomo v najkrajšem možnem času popravili vse napake in poškodbe. Vaš nakup avtomobila želimo proslaviti z neprestano oskrbo, podporo in nasveti tako, da boste v vožnji uživali zdaj in v prihodnosti. Imamo tehnologijo in znanje s katerim smo najboljša izbira za nakup in nadaljno pomoč za vaš avto.
 

Rabljena vozila: AKCIJA FINANCIRANJA 700 € BONUSA!
 

AKCIJSKO FINANCIRANJE: 700 EUR bonusa na MPC rabljenega vozila. Kupujete odlično ohranjeno rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto in potrebujete tudi ugodno financiranje? Ob sklenitvi avto leasinga (finančnega ali operativnega avto leasinga), kredita in zavarovanja** hkrati, prejmete pri Porsche Inter Auto kar 700 EUR* bruto bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila.

AKCIJA - BONUS 700 €!

NOVA AKCIJA: 700 EUR bonusa na MPC rabljenega vozila.

 

Trije razlogi zakaj izbrati naše storitve:
 

  • Strokovno in prijazno osebje,
  • ugodno financiranje in zavarovanje pri Porsche Finance Group Slovenia in
  • garantirana podpora od nakupa naprej.
Das WeltAuto
Das WeltAuto Avtor: Porsche Inter Auto

 

Volkswagen Up! rabljena vozila
 

Volkswagnov Up! malček je eden izmed najboljših v svojem razredu, saj kljub svojim majhnim zunanjim meram prepriča z resnično prostorno notranjostjo. Prav tako se rabljen VW Up! ponaša z zanesljivo koncernsko tehniko ter s tem povezano zanesljivostjo in odličnimi voznimi lastnostmi. Na voljo je v več izvedbah z različnimi paketi opreme ter varčnim in učinkovitim litrskim trivaljnim bencinskim motorjem v dveh različicah – kot Volkswagen Up! 1.0 MPI 44 kW ali VW Up! 1.0 MPI s 55 kW moči.

 

Volkswagen Polo rabljena vozila
 

VW POLO RABLJENA - Manjši VW Golfov brat se je skozi več generacij uveljavil kot zanesljiv rabljen avtomobil, na katerega prisega širok krog voznikov. Ti predvsem cenijo njegov videz, kakovostno tehniko, dobro lego na cesti in prostorno notranjost. Rabljen Volkswagen Polo TSI (1.0, 1.0 TSI, 1.2 TSI) prepriča še z učinkovitimi bencinskim motorji, rabljen VW Polo TDI (1.2 TDI, 1.4 TDI) pa z varčnimi dizelskimi motorji. Poznamo tudi VW Polo GTI različico za dinamične kupce. 

 

Volkswagen (VW) Golf rabljena vozila
 

VW GOLF RABLJENA - Skozi osem generacij si je VW Golf znotraj znamke VW zaradi svoje zanesljivosti, prostorne notranjosti in brezčasne oblike ustvaril posebno mesto. Zaradi tega rabljen Volkswagen Golf uživa poseben ugled in dobro ohranja vrednost, na voljo pa vam je široka paleta rabljenih vozil VW Golf TSI (1.0 TSI, 1.2 TSI, 1.4 TSI, 2.0 TSI) z bencinskim ali rabljen Volkswagen Golf TDI (1.6 TDI, 2.0 TDI) z dizelskim motorjem. Z obema motorjema je kot VW Golf DSG na voljo tudi s samodejnim menjalnikom, v športni verziji pa kot bencinski Volkswagen Golf GTI ali dizelski VW Golf GTD.
 

Vsa zaloga

 

Volkswagen Touran rabljena vozila
 

VW TOURAN RABLJEN - Rabljen VW Touran v razredu kompaktnih enoprostorcev navdušuje z resnično prostorno kabino in prtljažnikom, ki se lahko primerja tudi z večjimi avtomobili. Rabljen Volkswagen Touran je odličen družinski nakup, saj več kot zadovolji potrebe večje družine. Izbirati je mogoče med učinkovitimi bencinskimi TSI motorji (Touran 1.2 TSI, Touran 1.4 TSI, Touran 2.0 TSI) ter varčnimi in zmogljivimi dizelskimi stroji (Touran 1.6 TDI, Touran 2.0 TDI), ki so na voljo bodisi z ročnim bodisi samodejnim menjalnikom kot rabljen Touran TSI DSG ali rabljen Touran TDI DSG.
 

 

Volkswagen Passat in Passat Variant rabljena vozila
 

VW PASSAT RABLJENA - Rabljen VW Passat je med kupci vozil tega razreda med najbolj priljubljenimi in zanesljivimi izbirami, saj ti cenijo njegovo umirjeno, brezčasno obliko, prostorno notranjost, kakovostno izdelavo in dobro ergonomijo za volanom. Najbolj priljubljen je rabljen Volkswagen Passat TDI (1.6 TDI, 2.0 TDI), ki se ponaša z varčnim in zmogljivim motorjem ter je na voljo tudi kot rabljen VW Passat TDI DSG s samodejnim menjalnikom. Zelo dobra izbira je tudi rabljen VW Passat TSI (1.4 TSI, 2.0 TSI), v vsakem primeru pa je zaradi bogate ponudbe rabljenih Volkswagen Passatov mogoče izbirati med različnimi stopnjami opreme.
 

Vsa zaloga

 

Volkswagen Sharan rabljena vozila
 

VW SHARAN RABLJENA - Rabljen VW Sharan je odlična izbira za večje družine, saj se kot eden redkih velikih enoprostorcev lahko pohvali z resnično uporabnimi sedmimi sedeži v treh vrstah. Tudi v zadnji je dovolj prostora za dva odrasla človeka, v drugi pa se ponaša s tremi posamičnimi sedeži ter enakim udobjem za vse tri potnike. Rabljen VW Sharan je na voljo z različnimi stopnjami bogate opreme ter zanesljivimi in živahnimi bencinskimi TSI motorji (1.4 TSI, 2.0 TSI), varčnimi in učinkovitimi dizelskimi TDI (1.6 TDI, 2.0 TDI) motorji ter ročnim ali s samodejnim DSG menjalnikom.
 

 

Volkswagen Tiguan rabljena vozila
 

VW TIGUAN RABLJENA - Tiguan je v razred kompaktnih športnih terencev vstopil razmeroma pozno, ne glede na to pa je rabljen VW Tiguan ena najboljših in najbolj zanesljivih izbir med rabljenimi vozili. Njegovi vozniki prisegajo predvsem na videz, prostorno notranjost in kakovostno izdelavo. V primerjavi s tekmeci pa se tako bencinski VW Tiguan TSI (1.4 TSI, 2.0 TSI) kot tudi dizelski volkswagen Tiguan TDI (1.6 TDI, 2.0 TDI) lahko pohvalita z najboljšimi voznimi lastnostmi. V kombinaciji z večino motorjev je na voljo tudi rabljen Volkswagen Tiguan DSG s samodejnim menjalnikom ter rabljen VW Tiguan 4motion s štirikolesnim pogonom.
 

Vsa zaloga

 

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

 

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

 

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

VW POLO
VW POLO Avtor: Porsche Inter Auto

 

VW POLO
VW POLO Avtor: Porsche Inter Auto

 

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu. Prepričati želimo tudi vas!

Število ocen: 804
5
         
4. december 2019
Ivan P. , stranka Porsche Koper
Volkswagen Touran Traveller TDI/103 kW/140 KM/6-sto
         
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
21. avgust 2019
Liljana M. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Touareg V6 3.0 TDI BlueMotion Technology
         
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
14. avgust 2019
Nurija B. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Plus Trendline TSI
         
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
29. julij 2019
Stefan D. , stranka Porsche Verovškova
Volkswagen Passat CC 1.8 TSI/160 KM/6-stopenjski/4-
         
Kakor vedno, se k Porsche Verovškova vračam zaradi prijaznih in profesionalnih zaposlenih, ki zame in moje vozilo poskrbijo kakor, da gre za njihovo. Sigurno najboljši servis daleč naokoli.
8. julij 2019
Lidija I. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Sportsvan Comfortline 1.6 TDI
         
Zelo dobro organiziran servis, storitve na visokem nivoju, vse je potekalo brez težav.

 

Želite več informacij?
Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8.-17.ure