Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc cena, tehnični podatki, oprema, motorji TSI, TDI

Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc - vse kar morate vedeti!

Volkswagen T-Roc cena, ponudba, testi, motorji, tehnični podatki, oprema in dimenzije.

VW T-Roc ponudba

Preverite nova, rabljena, službena vozila.

Volkswagen T-Roc (2017-): izjemen SUV

VW T-Roc je drugi najnovejši križanec, ki se v Volkswagnovi pestri ponudbi uvršča pod model VW Tiguan in nad modelom VW T-Cross in postavlja nova merila razreda. Poleg vseh lastnosti, ki jih pričakujemo od sodobnega križanca in pravega Volkswagna, prinaša najnovejše varnostne in asistenčne sisteme, najvišjo raven povezljivosti ter še ne videne možnosti personalizacije zunanjega in notranjega videza.

VW T-Roc- preverite ponudbo:

VW T-Roc- preverite ponudbo

Nova vozila
od 22.594 € Ponudba (11)
Rabljena vozila
od 16.999 € Ponudba (11)
Službena vozila
od 21.980 € Ponudba (11)

VW T-Roc pregled motorjev: bencinski TSI, dizelski TDI

Pestro izbiro opreme dopolnjuje široka ponudba motorjev, ki je lahko kos najrazličnejšim željam in potrebam. Tu najdemo pri modelu VW T-Roc tri bencinske in en dizelski stroj z razponom moči od 85 do 140 kilovatov (od 115 do 190 KM). Za vse, ki želijo lahkoten avtomobil za uporabo v mestu in podeželju, bo prava izbira vstopni litrski trivaljnik TSI, ki zmore 85 kilovatov (115 KM) in s katerim je VW T-Roc prijetno poskočen, tih in nezahteven. Na voljo je v kombinaciji z natančnim šeststopenjskim ročnim menjalnikom in pogonom na sprednji kolesi. Stopničko višje se nahaja čisto nov 1,5-litrski TSI s 110 kilovati (150 KM), ki se pohvali s sistemom za izklop valjev ACT. Slednji ob majhnih obremenitvah z izklapljanjem dveh valjev poleg zavidljivih zmogljivosti zagotavlja tudi majhno porabo in izpuste. Tudi pri tem motorju se moč prenaša na sprednji kolesi prek šeststopenjskega ročnega menjalnika.

Volkswagen znamka zagotavlja, da kdor ne želi sklepati kompromisov, pa lahko izbere dvolitrski turbobencinski motor TSI, ki prinaša 190-glavo konjenico (140 kW) in je združen s sedemstopenjskim dvosklopčnim menjalnikom DSG ter Volkswagnovim preizkušenim štirikolesnim pogonom 4Motion. Za vse, ki želijo zmogljiv avtomobil, a z njim dobesedno požirajo kilometre, pa je tu dvolitrski turbodizel TDI s 110 kilovati (150 KM)

VW T-Roc TSI in TDI:

VW T-Roc: bencinski TSI in dizelski TDI motorji

Bencinski motorji Moč (kW/KM) Povp. poraba (l/100km)
VW Passat 1.4 TSI 92/125 5.3 - 5.4
VW Passat 1.4 TSI 110/150 4.9 - 5.0
VW Passat 1.5 TSI 110/150 5.1 - 5.3
VW Passat 1.8 TSI 132/180 5.9
VW Passat 2.0 TSI  206/280 7.1
Dizelski motorji    
VW Passat 1.6 TDI 88/120 4.0 - 4.2
VW Passat 2.0 TDI 110/150 4.4 - 4.5
VW Passat 2.0 TDI 140/190 4.1
VW Passat 2.0 TDI 177/240 5.3

VW T-Roc paketi opreme

Bogati paketi opreme

VW T-Roc vam seveda ponuja veliko različnih paketov opreme, za vsakogar se najde pravi paket. 

VW T-Roc- paketi opreme:

 • Trendline
 • Comfortline
 • Highline
 • R-Line
 • Style
 • Sport
 • R

VW T-Roc konfigurator

Sestavite si novega!

VW T-Roc konfigurator: vabimo vas, da si sestavite svojega T-Roca.

VW T-Roc - sestavite si svojega:

VW T-Roc - ponudba

Preverite najbolj ugodno ponudbo.

VW T-Roc test - kaj pravijo novinarji?

TEST SIOL.SI: Volkswagen T-roc: bo kot prvi na kolena spravil "kralja" golfa?

''Volkswagen s T-rocom stavi na avtomobilske trende, poudarjeno raznovrstnost uporabe in tudi iracionalnost kupcev. Tak avto je danes bolj kul kot golf in tudi v njuni medsebojni primerjavi je dimenzijsko zelo konkurenčen. T-roc stavi na čustva, barvitost in samozavest. '', Gregor Pavšič. Vir: siol.si

TEST AVTO-MAGAZIN.SI: Kratki test: Volkswagen T-Roc Sport 1.5 TSI

"S T-Rocom je Volkswagen resneje stopil na pot križancev. Najmočnejša bencinska različica pa je gotovo med najbolj privlačnimi.", Tomaž Porekar. Vir: avto-magazin.si

TEST VOLAN.SI: Volkswagen T-roc 1.5 TSI ACT sport

"Volkswagnov T-roc ima eno veliko srečo – da je volkswagen. Velik znak VW mu pomaga, da je takoj bolj zaželen in da zanj vedo praktično vsi. Tudi tisti, ki tradicionalno prisegajo na golf."", Matej Mihinjač. Vir: volan.si

VW T-Roc notranjost - mere in dimenzije

VW T-Roc v dolžino meri 4234 milimetrov, v širino 1819 milimetrov in v višino 1573 milimetrov. Prtljažnik zmore 445 oziroma največ 1237 litrov. 

Pogled na armaturno ploščo modela VW T-Roc razkrije najnovejše hišno oblikovanje, pri čemer ima glavno vlogo urejenost s poudarkom na robustnosti. Vsi, ki ste že kdaj vozili kakšnega Volkswagna, se boste takoj počutili kot doma, urejenost ter logična razporeditev gumbov in stikal pa bo poskrbela, da se boste tudi vsi ostali takoj znašli. Toda tu je tudi nekaj novega in drugačnega. To velja zlasti za barvne okrasne elemente na armaturni plošči, sredinski konzoli in vratnih oblogah, ki se ujemajo z drugimi detajli ter z barvo zunanjosti. Za ljubitelje klasike pa so na izbiro tudi bolj umirjeni odtenki v kombinaciji z vedno elegantno črnino.

VW T-Roc tehnični podatki - mere in dimenzije

Mere in dimenzije VW Touran
Dolžina 4234 mm
Višina 1573 mm
Širina 1819 mm
Prtljažnik 445 l

VW T-Roc akcijsko financiranje

Pri nakupu novega modela VW T-Roc vam je na voljo več različnih možnosti financiranja, skoraj vedno vam je na voljo tudi akcijsko financiranje. O aktualnih prodajnih akcijah in akcijah financiranja nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali.

Pri nakupu rabljenega vozila Volkswagen T-Roc (rabljeno, testno ali službeno vozilo) pa vam je na voljo akcijsko financiranje za rabljena vozila - v primeru sklenitve financiranja in zavarovanja s čimer lahko izkoristite popust v višini do 700 € na MPC rabljenega vozila! (1)
 

Preverite tudi:

Prednosti financiranja pri Porsche Inter Auto:

 • Financiranje je enostavno in hitro
 • Strokovna pomoč pri nakupu
 • Prilagojeno vašim željam 
 • Stalne prodajne akcije financiranja
VW T-Roc
VW T-Roc Avtor: Porsche Inter Auto

Volkswagen T-Roc - napredna tehnologija

Oblika se pri VW T-Roc modelu združuje s sodobno funkcionalnostjo, ki jo predstavlja osrednji, na dotik občutljiv barvni zaslon. Ta z radiem Composition colour meri 6,5 palcev in je serijsko vgrajen že pri osnovni izvedbi T-roc, medtem ko je pri različicah Style in Sport z radiem Composition media na voljo še bolj pregleden 8-palčni zaslon. A to še zdaleč ni vse. Ljubitelji novih tehnologij lahko namesto klasičnih merilnikov izberete Aktivni informacijski zaslon. Serijsko je vgrajen pri paketu opreme Sport. Načine prikaza je mogoče nastavljati z gumbi na volanskem obroču ali prek 8-palčnega osrednjega zaslona, s čimer lahko instrumentna plošča postane sestavni del informacijsko zabavnega sklopa. Slednji poleg radia ponuja CD-predvajalnik, režo za spominsko kartico SD, vmesnik AUX-IN in priključek USB ter Bluetooth povezljivost, v oviru funkcije App Connect pa se razume tudi s sistemoma za uporabo mobilnih telefonov Apple CarPlay in Android Auto. Bolj zahtevni uporabniki boste lahko izbrali opcijski sistem Discover Media, ki naštetim dobrotam doda še navigacijsko napravo.

Preveri zalogo vozil Volkswagen!

Največja ponudba v Sloveniji.

Volkswagen T-Roc - prednosti

VW T-Roc: ena od vrlin Volkswagnovega malega križanca Volkswagen T-Roc je zelo bogata serijska oprema, ki že pri osnovni različici vključuje vse najnovejše varnostne sisteme za aktivno in pasivno varnost, obenem pa tudi vse funkcionalne pripomočke za udobno in preprosto uporabo. Z osnovnim modelom boste tako poleg osnovnih elementov, kot sta električni pomik stranskih stekel in centralno zaklepanje z daljinskim upravljalnikom, med drugim dobili parkirni sistem ParkPilot s tipali, ki vas bodo opozarjala na ovire pred in za vozilom, sistem LightAssist za samodejni vklop in izklop dolgih luči, klimatsko naravo s protiprašnim filtrom, napravo za prostoročno telefoniranje Bluetooth, elektronsko parkirno zavoro in tipalo za dež za samodejno delovanje brisalnikov. 

VW T-Roc Style: dobili boste vse, kar potrebuje povprečen sodoben uporabnik. V kombinaciji s poskočnim tubobencinskim litrskim trivaljnikom TSI vas bo takšen T-roc stal 18.646 evrov. Opremski paket Style poleg naštetega med drugim prinaša 16-palčna aluminijasta platišča, odbijača s ščitnikom za podvozje v srebrni barvi, samodejno klimatsko napravo Air Care Climatronic z dvopodročnim uravnavanjem temperature, radio Composition media z 8-palčnim zaslonom na dotik, tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje ACC, kromirane okrasne elemente na stikalih in usnjen večfunkcijski volan. 

Volkswagen T-Roc Sport: bolj dinamične duše pa se bodo težko odrekle paketu opreme Sport, ki vključuje še nekaj dodatnih sladkorčkov, med drugim 17-palčna platišča iz lahke litine, digitalne merilnike z možnostjo različnih konfiguracij, dostop do storitev Car-net, športna sprednja sedeža ter LED-žaromete za zasenčene in dolge luči. Ta opremski paket je na voljo z močnejšima bencinskima motorjema TSI in dvolitrskim turbodizelskim TDI.

Volkswagen 4Motion tudi pri Volkswagen T-Roc modelu. Modeli z dvolitrskim bencinskim motorjem TSI ali dvolitrskim turbodizlom TDI pri modelu VW T-Roc so serijsko opremljeni s štirikolesnim pogonom 4Motion z elektronsko krmiljeno večlamelno sklopko. Zato, da je vožnja nadvse varčna, se v normalnih razmerah večina navora prenaša na sprednji kolesi, s čimer T-roc deluje kot običajen avtomobil s pogonom spredaj. V primeru, da eno ali obe kolesi izgubita oprijem, pa se navor v trenutku samodejno prenese tudi na zadnjo os. Delovanju štirikolesnega pogona je namenjen sistem 4Motion Active control.

VW T-Roc - varnost

Popolno celoto, ki vključuje najsodobnejšo multimedio pri modelu Volkswagen T-Roc ter širok izbor pogonskih sklopov zaokrožuje paleta najnovejših asistenčnih in varnostnih sistemov. Le-ti lajšajo življenje voznika in so T-rocu prinesli najvišjo oceno – pet zvezdic na vse bolj zahtevnih varnostnih preizkusih neodvisnega združenja Euro NCAP. Tu velja omeniti sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili z zaznavanjem pešcev, asistenco za ohranjanje smeri na voznem pasu Lane Assist in sistem za zaznavanje utrujenosti voznika, ki opozarja s prikazom za zaslonu ter z zvočnim signalom. Vse to je serijsko vgrajeno pri vseh izvedbah. Različica Style na tem področju doda tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje ACC, najbogatejši paket Sport pa še storitev klica v sili z 10-letno povezavo ter dostop do storitev Car-net (Security and Service plus s triletno povezavo, Security and Service Basic z 10-letno povezavo).

VW T-Roc je pravi Volkswagen. Varen in zanesljiv s široko izbiro motorje in pogonov. Obenem pa je tudi zelo napreden, saj ponuja vse najnovejše asistenčne sisteme in multimedijske naprave, ki omogočajo preprosto uporabo in izjemno povezljivost. Njegova posebnost je možnost prilaganja željam slehernega kupca, saj poleg poleg barvnih orkasnih elementov, s katerimi lahko po svojem okusu uredite notranjost, zagotavlja tudi veliko možnosti personalizacije zunanjega videza. Ob enobarvnih karoserijskih lakih, ki so lahko običajni ali kovinski, so namreč na voljo tudi dvobarvne kombinacije. 

VW T-Roc
VW T-Roc Avtor: Porsche Inter Auto
VW T-Roc
VW T-Roc Avtor: Porsche Inter Auto

VW T-Roc servis

VW T-Roc servis - zagotavljamo vam vrhunski servis za vaš Volkswagen, saj kot pooblaščeni serviser uporabljamo sodobno tehnologijo (certificirano s strani matične tovarne) ter imamo strokoven in izobražen kader, ki vaše vozilo pozna do potankosti. Ste vedeli, da vam je za vozila starejših letnikov na voljo VW Vedno Vredno za še bolj ugodnejši servis? V primeru rednega servisa pri pooblaščenemu partnerju se vam jamstvo mobilnosti avtomatično podaljšuje skozi celotno življenje vozila, enako pa velja za brezplačne tovarniške akcije. 

VW servis - prednosti:

 • 2-letno jamstvo na vgrajene originalne dele
 • originalni deli, profesionalni standardi, kakovostne storitve
 • asistenca Porsche Slovenija - jamstvo mobilnosti

Volkswagen menjava staro za novo

Odkup vozil: ste v procesu nakupa novega oziroma rabljenega vozila Volkswagen in si želite dati v račun vaše trenutno vozilo? izberite si novo ali rabljeno vozilo znamke Volkswagen na naši strani www.porscheinterauto.net, mi pa odkupimo vaše vozilo, povsem hitro in tudi preprosto. 

Volkswagen staro za novo - prednosti:

 • odkup vozil - ponujamo vam največ
 • hitra cenitev vozil
 • dodatne ugodnosti ob nakupu
 • posebno ugodno financiranje
   

Preverite tudi zalogo ostalih vozil Volkswagen:

Volkswagen električna vozila že v ponudbi:

Volkswagen športni terenci v ponudbi:

Pokličite nas - z veseljem smo vam na voljo!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Preberite si tudi...

Volkswagen prodaja in servis - Porsche Ljubljana

Porsche Ljubljana, Bravničarjeva ulica 5

Naslov: Porsche Ljubljana - Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Volkswagen servis - Porsche Verovškova

Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78

Naslov: Porsche Verovškova - Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Volkswagen prodaja in servis - Porsche Maribor

Porsche Maribor, Šentiljska cesta 128a

Naslov: Porsche Maribor - Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor

Volkswagen prodaja in servis - Porsche Koper

Porsche Koper, Ankaranska cesta 10

Naslov: Porsche Koper - Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Volkswagen servis - Porsche Ptujska cesta

Porsche Ptujska cesta, Ptujska cesta 150

Naslov: Porsche Ptujska cesta - Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Novi Volkswagen Touran 1.5 TSI 2021 – dodatni tehnični podatki, zmogljivosti, masa
Vozilo in motor: Volkswagen Touran motor 1.5 TSI: 4 valjni, 4-taktni, vrstni turbobencinski motor s tehnologijo TSI, prostornina 1498 cm3, 110 kW (150 KM) pri 5.000–6.000 1/min, navor 250 Nm pri 1.500–3.500 1/min, pogon na sprednja kolesa, ročni šeststopenjski menjalnik.
Največja hitrost: Volkswagen Touran1.5 TSI zmogljivosti: največja hitrost: 209 km/h, pospešek 0–100 km/h: 8.9 s, skupna tovarniška povprečna poraba goriva: 5.5-5.7 l/100 km, izpust CO2: 126-130 g/km.
Volkswagen Touran 1.6 TDI 2021 – dodatni tehnični podatki, zmogljivosti, masa
Vozilo in motor: Volkswagen Touran motor 1.6 TDI: 4 valjni, 4-taktni, vrstni turbodizelski motor s tehnologijo TDI, prostornina 1598 cm3, 85 kW (115 KM) pri 3250-4000 1/min, navor 250 Nm pri 1.750–3.250 1/min, pogon na sprednja kolesa, ročni šeststopenjski menjalnik.
Največja hitrost: Volkswagen Touran 1.6 TDI zmogljivosti: največja hitrost: 190 km/h, pospešek 0–100 km/h: 11,4 s, skupna tovarniška povprečna poraba goriva: 4.6 l/100 km, izpust CO2: 119 g/km.

Volkswagen Touran - pogosta vprašanja

VW T-Roc mere

VW T-Roc v dolžino meri 4234 milimetrov, v širino 1819 milimetrov in v višino 1573 milimetrov.

VW T-Roc in VW T-Cross - kateri je pravi zame?

Največja razlika med omenjenima je vsekakor velikost, VW T-Cross je manjši in bolj primeren za krajše oziroma mestne vožnje. VW T-Roc zagotavlja veliko udobja in je v notranjosti bolj prostoren. 

VW T-Roc - varnost

Pri modelu VW T-Roc je zelo veliko poudarka na varnosti. Tu velja omeniti sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili z zaznavanjem pešcev, asistenco za ohranjanje smeri na voznem pasu Lane Assist in sistem za zaznavanje utrujenosti voznika, ki opozarja s prikazom za zaslonu ter z zvočnim signalom. Vse to je serijsko vgrajeno pri vseh izvedbah.

VW T-Roc paketi opreme

VW T-Roc vam seveda ponuja veliko različnih paketov opreme, za vsakogar se najde pravi paket. 

VW T-Roc- paketi opreme:

 • Trendline
 • Comfortline
 • Highline
 • R-Line
 • Style
 • Sport
 • R

VW T-Roc - serijska oprema

Zelo bogata serijska oprema je na voljo pri modelu T-Roc, ki že pri osnovni različici vključuje vse najnovejše varnostne sisteme za aktivno in pasivno varnost, obenem pa tudi vse funkcionalne pripomočke za udobno in preprosto uporabo. Z osnovnim modelom boste tako poleg osnovnih elementov, kot sta električni pomik stranskih stekel in centralno zaklepanje z daljinskim upravljalnikom, med drugim dobili parkirni sistem ParkPilot

VW T-Roc forum

Za model VW T-Roc se odločijo tisti, ki nekoliko bolj izstopajoč avtomobil. Prepriča jih Golfova tehnika, dinamična in samozavestna zunanjost in trendovska karoserijska zasnova. Odlična ergonomija notranjosti pa je tudi prepričljiva. 

VW T-Roc prtljažnik

Prtljažnik zmore 445 oziroma največ 1237 litrov. 

5

Znamka VW je prepričala že mnoge naše stranke!

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja