CUPRA Porsche Verovškova - Trgovec leta 2023

Porsche Inter Auto je z znamko CUPRA ponosno prejel veličastni naziv »Trgovec leta 2023«.

Vas zanimajo vozila CUPRA?

Doživite užitek v vožnji.

Vrhunska izkušnja znamke CUPRA

CUPRA je mlada znamka, ki se je v Sloveniji uveljavila kot sinonim za športnost, strast in ekskluzivnost. Avtomobili vedno znova navdušujejo s svojo vrhunsko tehnologijo in dinamičnim dizajnom. Pri Porsche Inter Auto imamo dve poslovalnici, ki dosegata izjemne uspehe. Salon vozil v Ljubljani, CUPRA Porsche Verovškova, se lahko že drugič zapored pohvali z laskavim nazivom trgovec leta. To prestižno priznanje ni le potrditev visoke kakovosti, ampak tudi simbol predanosti, strasti do avtomobilizma ter prevlade nad konkurenco med slovenskimi avtohišami.

Porsche Inter Auto se je izkazal kot najboljši trgovec med saloni z vozili CUPRA in SEAT, tako po rezultatih v prodaji in servisu kot tudi po tržnem deležu na območju, ki ga zajemajo, ter zadovoljstvu kupcev. Ta izjemen uspeh odraža odličnost njihovega dela. Na trgovski konferenci Porsche Slovenije, smo kot Porsche Inter Auto z ekipo CUPRA Porsche Verovškova, prejeli veličastno nagrado »Trgovec leta 2023«. Iskreno se zahvaljujemo tudi našim zvestim strankam, ki so nam izkazale zaupanje!

Preverite aktualno zalogo CUPRA:

Intervju z Damjanom Žumrom, vodjem prodaje znamke CUPRA in SEAT

Ekipo znamke CUPRA pri Porsche Inter Auto v salonu v Ljubljani, sestavlja vodja prodaje Damjan Žumer in specialista za prodajo, Andrej Ličen in Blaž Strniša. Nad prejemom naziva Trgovec leta so bili seveda vsi izjemno navdušeni, saj to pomeni potrditev večletnega sistematičnega dela na razvoju ekipe, rasti prodaje in aktivnostih na širšem lokalnem področju.

Damjan Žumer, nam lahko zaupate, kaj je ključno za prejem naziva »Trgovec leta«?

Preplavili so me občutki ponosa in zadovoljstva, ko sem izvedel za to prestižno priznanje. Izjemen uspeh v prodaji vozil CUPRA in SEAT v Sloveniji je rezultat skupnih prizadevanj celotne ekipe. Naziv »Trgovec leta« predstavlja potrditev našega skupnega truda, predanosti ter obenem motivacijo za nadaljnje odlično delo. Ekipni duh ima ključno vlogo pri doseganju takšnih uspehov, saj s sodelovanjem in podporo ekipe krepi učinkovitost ter ustvarja pozitivno delovno okolje, kar prispeva k skupnim uspehom v prodaji vozil

Kateri so ključni kriteriji in dejavniki, ki jih moraš izpolnjevati, da lahko osvojiš tako prestižno priznanje?

Osvojitev naziva trgovec leta zahteva veliko ljubezni do prodaje avtomobilov. Pri delu je treba biti stoodstoten in znati zadovoljiti strankine želje ter potrebe. Pri ocenjevanju se upoštevajo analiza zadovoljstva kupcev v prodaji ter vzdrževanju vozil, prodajni rezultat in dosežen tržni delež v določenem območju. CUPRA, ki je letos praznovala peto obletnico nastanka, vsako leto na novo razkriva tudi prihodnost blagovne znamke s tremi novimi elektrificiranimi modeli, ki se bodo pridružili ponudbi do leta 2025. CUPRA si zastavlja cilj prodaje 500 tisoč avtomobilov letno in načrtuje globalno širitev na nove trge. Samo za primerjavo, SEAT S.A. je samo letos globalno dobavil 519 tisoč vozil, od tega CUPRA 230 tisoč in SEAT 289 tisoč vozil. V Sloveniji smo dobavili 1.819 vozil.

Ali stalno izobraževanje v prodajnem oddelku igra ključno vlogo pri doseganju takšnih uspehov?

V svetu prodaje vrhunskih vozil CUPRA je ključnega pomena nenehno izobraževanje in usposabljanje. Sledenje najnovejšim trendom na trgu, globoko razumevanje tehničnih inovacij ter stalno izpopolnjevanje prodajnih veščin so ključni dejavniki, ki ohranjajo našo konkurenčno prednost. Stalno usposabljanje nam omogoča ohranjanje visoke stopnje strokovnosti, kar posledično pripomore k boljšemu razumevanju potreb naših strank in uspešnemu zaključevanju poslov. Vozimo se po stezi uspeha, ki je tlakovana z znanjem, inovacijami ter predanostjo kakovostni storitvi.

Na kakšen način v vaši ekipi skrbite, da stranke ne le odidejo zadovoljne, temveč se tudi radi vračajo?

V današnjem vrtincu hitrosti, kjer je vsak trenutek dragocen, smo prepričani, da prijazen pozdrav in posvetitev časa vsaki posamezni stranki naredita pomembno razliko. Pri nas stranke niso zgolj številke, temveč edinstvene osebnosti. Poudarek naše komunikacije ni le v trenutku nakupa, ampak tudi v vzpostavljanju trajnih vezi, ki jih gradimo s strankami skozi prijaznost, redno komunikacijo ter oskrbo z informacijami po vsakem nakupu. Smo prepričani, da je to ključ do izjemnih izkušenj, ki naredijo vsak nakup nepozaben.

Kako vidite pri znamki CUPRA vpliv e-mobilnosti v prihodnosti?

Električni avtomobili bodo verjetno pomembno vplivali na avtomobilsko industrijo v prihodnosti. Pričakujem večjo integracijo električnih vozil na trg, spodbujanje trajnostnih praks in razvoj naprednih tehnologij za polnjenje. Spremembe v potrošniških preferencah ter okoljskih in regulativnih trendih bodo vplivale na oblikovanje avtomobilskega sektorja, kar bo zahtevalo prilagajanje in inovacije v prodajnem pristopu. Trenutno imamo v Sloveniji v ponudbi električni model CUPRA Born, ki je bil leta 2021 prvič predstavljen – naš prvi popolnoma električni avtomobil te blagovne znamke, popolno ujemanje med elektrifikacijo in zmogljivostjo. Naj zaupamo, da bo do leta 2025 CUPRA s svojo produktno ofenzivo vstopila v novo obdobje s tremi novimi elektrificiranimi modeli – CUPRA Tavascan, CUPRA Terramar in CUPRA Raval – ter obnovila svojo trenutno ponudbo izdelkov.

CUPRA Tavascan - kaj vse obljublja novi model?

Da, novi model CUPRA Tavascan je popolno uresničenje naših sanj. Naslednja faza potovanja je CUPRA Tavascan. Avtomobil zajema elektrificirano vizijo znamke CUPRA in ostaja zvest konceptnemu avtomobilu. Nekateri oblikovalski elementi so bili močno nakazani v konceptu CUPRA Tavascan Extreme E. CUPRA Tavascan ne ujame le vizije sodobne elektrifikacije, ampak globalizira tudi znamko, jo vodi na nove trge. Na naših cestah ga boste lahko videli predvidoma proti koncu letošnjega leta 2024. Vsi ga že nestrpno pričakujemo!

Novi CUPRA Tavascan 2024 - bistvene novosti:

  • Tavascan Endurance in Tavascan VZ
  • 77 kWh baterija (neto)
  • največja moč: 250 kW/340 KM
  • 1-stopenjski avtomatski/pogon na zadnja kolesa
  • možen tudi štirikolesni pogon
  • doseg do 547 km (WLTP)
  • 21-palčna aluminijasta platišča
  • Načini vožnje CUPRA
  • CUPRA CONNECT GEN4
  • Školjkasta sedeža Dark Night

Nam lahko razkrijete, kateri so najbolj priljubljeni modeli znamke SEAT?

Znamka SEAT je najbolj znana po izjemnih športnih terencih in sodobnih tehnoloških inovacijah v svojih vozilih. Športni terenci znamke SEAT odražajo strast do vožnje in urbano eleganco, hkrati pa zagotavljajo vsestransko uporabnost, zato so tudi tako priljubljeni. Trenutno ima znamka SEAT v ponudbi športne terence SEAT Arona, SEAT Ateca in SEAT Tarraco. Vsi združujejo zmogljivost, prostornost in sodoben dizajn, kar zagotavlja konkurenčnost na slovenskem trgu.

Kako bi oživeli iskro navdušenja pri mladih, ki se želijo zapeljati v svet prodaje avtomobilov, in jih navdihnili, da bodo ne le prodajalci, temveč tudi ambasadorji strasti do avtomobilizma?

Imamo privilegij prodajati izjemno kakovosten izdelek, ki skorajda ne potrebuje oglaševanja, kar olajša celoten prodajni proces. Pri prodaji novih vozil je ključna potrpežljivost in sposobnost poslušanja strank, saj le tako lahko odkrijemo njihove resnične potrebe in želje. Pomembno je, da svoje delo opravljamo z iskrenim srcem. Če temu dodamo še kanček strasti do avtomobilov, smo na pravi poti. V podjetju Porsche Inter Auto cenimo kolektivni trud in zavzetost vsakega posameznika, od sodelavcev v prodajnem salonu do tistih na servisu. Vsak igra ključno vlogo kot ambasador blagovne znamke CUPRA. Prepričani smo, da je zadovoljstvo naših zaposlenih tesno povezano z zadovoljstvom strank, kar ustvarja pozitiven krog uspeha. Ta filozofija nas vodi v naši zgodbi o inovativnosti, izjemnih odnosih in kakovostni storitvi, ki jo nudimo strankam. Zavezani smo k nenehnemu izboljševanju in rasti, z optimizmom gledamo v prihodnost ter se veselimo novih dosežkov.

Kako je salon CUPRA izpolnjeval potrebe in pričakovanja lokalnih ljubiteljev avtomobilov teh športnih in dinamičnih znamk?

Naš salon ponuja širok izbor modelov znamke CUPRA - tudi rabljena vozila CUPRA, kar strankam omogoča, da izberejo vozilo, ki najbolje ustreza njihovim potrebam, okusu in življenjskemu slogu. Naši usposobljeni prodajni svetovalci so strankam na voljo s strokovnim svetovanjem ter informacijami o različnih modelih, funkcijah, zmogljivosti in možnostih. Ponujamo možnost testnih voženj z različnimi modeli, tako da bodo stranke lahko izkusile vožnjo ter se prepričale o zmogljivosti in udobju vozil.

Kakšne prednosti in edinstvenosti prinašata znamki CUPRA na lokalni avtomobilski trg v Ljubljani?

Z velikim navdušenjem lahko potrdimo, da je naša ponudba vozil znamke CUPRA v našem salonu močno prispevala k prepoznavnosti znamke, ne le v osrednjeslovenski regiji, temveč po celotni Sloveniji. Vizija znamke CUPRA pri Porsche Inter Auto je jasna, strankam želimo ponuditi najboljšo prodajno izkušnjo, vrhunske servisne storitve, možnosti financiranja ter izkušnjo znamke CUPRA na najvišji mogoči ravni.

Kako je salon CUPRA izpolnjeval potrebe in pričakovanja lokalnih ljubiteljev avtomobilov teh športnih in dinamičnih znamk?

Naš salon ponuja širok izbor modelov znamke CUPRA - tudi rabljena vozila CUPRA, kar strankam omogoča, da izberejo vozilo, ki najbolje ustreza njihovim potrebam, okusu in življenjskemu slogu. Naši usposobljeni prodajni svetovalci so strankam na voljo s strokovnim svetovanjem ter informacijami o različnih modelih, funkcijah, zmogljivosti in možnostih. Ponujamo možnost testnih voženj z različnimi modeli, tako da bodo stranke lahko izkusile vožnjo ter se prepričale o zmogljivosti in udobju vozil.

Vozila znamke CUPRA lahko zdaj kupimo tudi v Mariboru, drži?

Znamka CUPRA je zdaj že na voljo v središču Maribora. Na lokaciji Porsche Ptujska cesta poleg obstoječega Audi salona je zdaj zgrajen moderen salon CUPRA. Lepo vabljeni tudi na našo novo lokacijo CUPRA Maribor. Popolnoma nov prodajni salon znamk CUPRA in SEAT v Mariboru na Ptujski cesti je pomembna novost za vse ljubitelje avtomobilov v središču Maribora in vsej štajerski regiji. Obe znamki sta namreč znani po svoji izjemni dinamičnosti in športnosti, zato je njihova prisotnost v Mariboru izjemno razburljiva.

CUPRA in SEAT Porsche Inter Auto trgovec leta 2023
CUPRA in SEAT Porsche Inter Auto trgovec leta 2023
CUPRA in SEAT Porsche Inter Auto trgovec leta 2023
CUPRA in SEAT Porsche Inter Auto trgovec leta 2023
5

Pri Porsche Inter Auto vam nudimo mobilnost prihodnosti

5
Sergej H. stranka Porsche Verovškova
kakovostno vendar relativno drago.
5
Jerica V. stranka Porsche Verovškova
Spoštovani, rada bi le posebej pohvalila go. Meri Koren, ki je svetovanje opravila strokovno korektno in prijazno ter zagotovila, da je bilo delo opravljeno v želenem času.
5
Nataša J. stranka Porsche Verovškova
Vse je bilo ok.
Poglej vsa mnenja

Pogoji akcije CUPRA

Pogoji akcije CUPRA Born Bold: *Slike so simbolične, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do preklica oziroma do razprodaje, preverite veljavnost akcije. CUPRA BORN BOLD: akcijska ponudba omejenega števila vozil, ki so že vnaprej skonfigurirana in so v prihodu v Slovenijo. Predviden rok prevzema 2-4 mesece je odvisen od izbire barve. Cena velja ob financiranju ali pri plačilu z gotovino. Ponudba velja pri Porsche Verovškova in Porsche Ptujska cesta. Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo s strani EKO SKLADA na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva 84SUB-EVOB20. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančni sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih, objavljenih na spletni strani EKO SKLADA. Prodajalec, družba PORSCHE INTER AUTO d. o. o., ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij, objavljenih na spletnih straneh EKO SKLADA, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca, in to iz kateregakoli razloga.

Born: poraba električne energije v kWh/100 km: kombinirana 15,4; emisija CO2 v g/km: kombinirana 0, Nox: 0. *Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot sta denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji. CUPRA si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti. Vse navedene maloprodajne cene (MPC) so neobvezujoče priporočene cene, ki vključujejo davek na dodano vrednost (DDV) in davek na motorna vozila (DMV). Ker je znesek davka na motorna vozila odvisen od emisij ogljikovega dioksida, merjenih po postopku WLTP, lahko izbira različne dodatne opreme vpliva na končno vrednost emisij CO2, s tem pa tudi na znesek davka na motorna vozila, kar ima lahko za posledico tudi manjše razlike v ceni vozila. Predlagamo vam, da za preverjanje cene vozila z izbrano dodatno opremo uporabite konfigurator na spletu oziroma za ceno povprašate svojega prodajnega svetovalca. Pridržujemo si pravico do sprememb v izvedbah modelov, opremi, tehničnih podatkih in cenah. Navodila o varčni porabi goriva in emisijah CO2, ki vsebujejo podatke za vse nove modele osebnih avtomobilov CUPRA, so brezplačno na voljo na vsakem pooblaščenem prodajnem mestu CUPRA in na spletnem naslovu.

MOŽNOST PRIDOBITVE EKO SKLAD SUBVENCIJE: V ceni vozila še ni upoštevana subvencija EKO SKLADA v višini 6.500 evrov.* Kupec vozila lahko pridobi nepovratno finančno spodbudo za vozilo s strani EKO SKLADA (javni poziv 107SUB-EVOB23).

*Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo s strani EKO SKLADA na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva 107SUB-EVOB23. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih, objavljenih na spletni strani EKO SKLADA. Prodajalec, družba PORSCHE INTER AUTO d. o. o., ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij, objavljenih na spletnih straneh EKO SKLADA, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca, in to iz kateregakoli razloga.