Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

CUPRA Porsche Verovškova - trgovec leta 2022

Ekipa iz Porsche Verovškova – znamka CUPRA je prejela nagrado »Trgovec leta 2022«.

CUPRA Porsche Verovškova - trgovec leta 2022

Vas zanimajo vozila CUPRA?

Doživite užitek v vožnji.

Z ekipnim delom do vrhunskih rezultatov

Na trgovski konferenci Porsche Slovenije, v četrtek 8.12.2022, je ekipa iz Porsche Verovškove – znamka CUPRA, prejela nagrado »Trgovec leta 2022«.

Kriteriji za izbiro trgovca leta pri znamki CUPRA so bili:

  • % izpolnjevanja GDPR privolitev
  • tržni delež fizičnih oseb na njihovem priporočenem območju
  • sodelovanje pri marketinških akcijah uvoznika
  • dvig števila velikih kupcev in njihova obdelava in
  • uspešno opravljena šolanja

Izbrana je bila ekipa iz Porsche Verovškove, ker so bili najboljši pri upoštevanju vsote vseh zgoraj naštetih kriterijev. Iskreno se zahvaljujemo tudi našim zvestim strankam, ki so nam izkazale zaupanje!

Preverite aktualno zalogo CUPRA:

Odlični prodajni rezultati in zaupanje strank

Za ekipo iz Porsche Verovškove, katero sestavljajo vodja Damjan Žumer in ekipa Peter Bračun, Andrej Ličen in Blaž Strniša, to pomeni potrditev večletnega sistematičnega dela na razvoju ekipe, rasti prodaje in aktivnostih na širšem lokalnem področju.

Čeprav pravijo, da so skromni fantje, ki z dejanji povedo več kot z besedami, so nam zaupali nekaj besed o tem, kakšni so občutki ob prejemu nagrade »Trgovec leta 2022«. (1)

Kaj o uspehu pravijo v ekipi?

Damjan Žumer, vodja prodaje znamke Seat in Cupra, Porsche Verovškova:
»Za nagrado je zagotovo zaslužen celoten kolektiv Porsche Verovškove. Dokazali smo, da je sodelovanje med oddelki ključnega pomena. Del zasluge pa gre tudi g. Boštjanu Toplišku, našemu že upokojenemu direktorju."

Peter Bračun, prodaja EU / asistent prodaje znamke Seat in Cupra, Porsche Verovškova:
»Zelo sem vesel, da smo dosegli naslov »Trgovec leta 2022«, kar je meni osebno dalo dodaten elan oz. motivacijo. Vesel sem, da sem del »ekipe« v pravem pomenu besede. Po mojem mnenju je v vsaki večji organizaciji za doseganje ključnih ciljev pomembno sodelovanje znotraj ekipe ter dopolnjevanje med sodelavci, ki so nagnjeni k izpopolnjevanju samega sebe in drug drugega. Kar pa je seveda izvedljivo le, če ima ekipa pravega vodjo, ki vodi, prisluhne in se zavzame za potrebno ekipe pri doseganju ciljev.«

Andrej Ličen, prodajni svetovalec znamke Seat in Cupra, Porsche Verovškova:
»Trgovec leta nam pomeni, da se vidi rezultat našega trdega dela čez celo leto. Delamo skupaj kot odlična ekipa, ki se vsako leto bolje razvija in se vedno želi nadgrajevati na vseh področjih prodaje. Ko verjameš in delaš to s srcem ter vlagaš svoj trud, rasteš tako sam, kot tudi ekipa in znamka. Skupaj lahko temu rečemo uspeh.«

Blaž Strniša, prodajni svetovalec znamke Seat in Cupra, Porsche Verovškova:
»Nagrada »Trgovec leta 2022« je prav gotovo pokazatelj dobrega dela in napredka v zadnjih 3eh letih. Za to je zaslužnih več stvari. Sigurno preobrazba salona ter pridobitev znamke CUPRA. Še bolj kot to, pa se mi zdi ključno, da dobro sodelujemo mi kot ekipa. Sam mislim, da jaz v ekipo prinesem malo več sproščenosti.«

CUPRA Porsche Verovškova trgovec leta 2022
CUPRA Porsche Verovškova trgovec leta 2022

Doživite najnovejše modele CUPRA tudi vi!

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

5

Pri Porsche Inter Auto vam nudimo mobilnost prihodnosti

5
Sergej H. stranka Porsche Verovškova
kakovostno vendar relativno drago.
5
Jerica V. stranka Porsche Verovškova
Spoštovani, rada bi le posebej pohvalila go. Meri Koren, ki je svetovanje opravila strokovno korektno in prijazno ter zagotovila, da je bilo delo opravljeno v želenem času.
5
Nataša J. stranka Porsche Verovškova
Vse je bilo ok.
Poglej vsa mnenja